Seuraa 
Viestejä45973

Hobby Hall myy Raleigh Cross 7i -crosstrainer laitetta 269,00 € http://www.hobbyhall.fi/product_view.as ... &orderst=&
PAINORAJA alle 120 kg. Askellus molempiin suuntiin. Taaksepäin askellus kun ottaa tosi hyvin pakaroihin ja takareisiin (joka toinen treenikerta kannattaa tehdä taaksepäin). Muutenkin tukeva laite, joskin hieman isokin.

Hobbarilla on myynnissä myös malli Raleigh Cross 7 , molemmat ovat samanhintaisia, mutta 7:ssa painoraja on vain alle 100 kg.

Hobbari myi tässä kuukausi sitten vielä Raleigh Cross 9 -crosstraineria , jossa oli mukana lisäksi valmiita harjoitusohjelmia, harmi että tämä 399 €:a maksava crosstrainer poistui valikoimista. Runko on kuitenkin suunnilleen sama 7i:ssä.

Ostos-tv myy http://www.tvins.se/fi/products/orbitre ... kelite.php Orbitrek Eliteä 179,95 €, monitorilla 199,95 €? Se näyttää heppoisemmalta kuin Raleigh Cross, mutta painoraja on 125 kg.

Mikä crosstrainer kannattaisi ostaa hintaluokassa max 400 euroa? Millaisia kokemuksia laitteista (kerro merkki), eli pitävätkö liikaa ääntä, ovatko käsikahvat liian edessä (kyyry asento) ja mitä muuta?

Mielestäni crosstrainer on yksi parhaista aerobisista treenimuodoista, korvaa ja vastaa ainakin portaiden nousua, sauvakävelyä ja hiihtoa. Uinti on vielä monipuolisempi aerobinen laji, mutta crosstrainer onkin sitten monipuolisuudeltaan ja teholtaan kakkonen kun treenataan myös askellusta taaksepäin.

Kommentit (9)

Hobbarista tuli viikko sitten tuo ulkoisesti tyylikäs mutta Ostos-TV:n Orbitrek Elite:ä isompi uusi Raleigh Cross 9i crosstrainer (kanta-asiakastarjouksena 319 €).
Painan yli 120 kg, joten rungosta kuuluu hieman kitkunaa puolelta toiselle askeltaessa jos ei keskity tasaiseen liikkumiseen joka poistaa äänen kokonaan. Mutta tuo kitkuna ei ole häiritsevää, eikä tosiaan estä esim. tv:n katselua millään tavalla. Tasaiseen askellukseen keskittyessä siis ei ääntä oikeastaan lainkaan ja puolelta toiselle heijatessa sellaista aivan siedettävää kitkunaa.
Tuskin yksikään näistä kotilaitteista on täysin äänetön, mutta Raleigh 9i on melkein oikealla askelluksella. Suosittelen ehdottomasti, siistimpää ja monipuolisempaa laitetta tuossa hintaluokassa tuskin on. 12 valmista ohjelmaa ja 16-portainen tietokoneohjattu vastuksen säätö. Sykearvot, rasvaprosenttimittaus ja harjoituksen keston valinta km-lukeman, ajan, työmäärän ym. mukaan.

Outoa on että Hobby Hall:in kuvastossa maksimi painorajaksi sanotaan 130 kg, laitteen mukana tulevassa kasausohjeessa 120 kg ja laitteen rungossa maksimipainoksi on laitettu 150 kg, mikä sitten lienee se oikea lukema?

Moi

Minä olen nyt pari päivää katsellut cross trainereita. En tiedä vielä itse minkä haluaisin, tai tietty haluaisin kalliimman, mutta en haluais maksaa niistä niin paljoa.

Mut anttilassa on yks saksan test-voittaja hintaluokassa 100€-400€. Noi testit on yleensä tosi hyviä ja arvostettuja, joten oletan, että tämä vehjekin on hyvä. Luulen, että ostan itse sellaisen. Siinä olis edes 8kg liikevastus, kun halvoissa yleensä ei vastusta juuri löydy ja sitten 150kg on maksimipaino, joten ei se voi ihan hepponen olla. Christopeit Crosstrainer CS5 on muuten sen crossarin merkki.

Linkki siihen vehkeeseen.
http://www.netanttila.com/webapp/wcs/st ... ryId=38657

Sitten nummen pyörä turussa antoi mulle tarjouksen tunturin C10:stä 450€. Ja se olis oikeesti varmaan hyvä. Siinä on 12kg liikkumisvastus ja liike itse suositteli sitä, eikä varmaan tunturilla ole varaa tehdä hirveen huonoa. Mut se vaan on minusta aika kallis edelleen.

Olis kiva kuulla, jos jollain olisi oikeasti näistä tietoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Christopeit Crosstrainer CS5 voi olla ihan hyvä laite, jos testeissäkin on menestynyt, mutta itselle Christopeit on nimenä jo melkein kirosana. Meinaan ostin joitakin vuosia sitten Anttilasta Christopeit paino(yhdistelmä)penkin ja laite oli kyllä täysi susi. Jalkaojennusta ei voinut tehdä kuin vajaalla nostoliikkeellä, kun laitteen huonon suunnittelun takia jalkalaitteen penkin puoleinen pää otti kiinni penkkiin ja esti liikkeen viemisen ylös asti. Lisäksi ylätaljan korkeutta ei ollut tarpeeksi ja yläasennossa ei saanut kunnon venytystä aikaiseksi ylätaljavedoissa.
Kunnon painonnostopenkki piti olla, mutta jos sen suunnittelu on tuollaista sekundaa, niin tuskin on edes harjoittelijan kanssa kokeiltu suunnitellessa.
Hintaakin oli ihan kivasti.

Menkää nuoret ja terveet ihmiset lenkille mieluummin. Juostessa kun vähän suoria heittelee, niin saa yläkroppaankin liikettä. Maailman kovin MMA-mies Fedor Emelianenkokin hoitaa kaiken voimatreenin omaa painoaan vastaan (leuat, punnerrukset, vatsalihakset), joten niin teen minäkin.

Asia on toki eri, jos nivelet eivät kertakaikkiaan juoksua kestä tai penikkatauti vaivaa jatkuvasti. Ja talvella on toki ikävän liukasta ja oikea loukkaantumisvaara olemassa. Noh, ehkä talvella saatte sitten crosstrainata.

Itsellä on ollut kunnon salaisena aseena jo useamman vuoden Christopeit -crossari. Vehje hajosi eilen, toinen takapulteista katkesi, mutta hyvin on sinänsä palvellut, käytössä tosin ollut ajoittain hieman äänekäs. Aktiivikäyttäjänä ja kerrostalossa asujana hiljaisuus olisi tärkeä pointti. Narina pilaa leffanautintoakin, kun töllön ääressä tulee polkaistua tunnin sessio.
Olen käyttänyt crossariani niin paljon, etten ihmettele kulumista. Poljettua matkaa ajatellen puhutaan tuhansista kilometreistä - tunti päivässä 4-6 kertaa viikossa, vuoden 2003 keväästä lähtien. Aikoinaan tuli Anttilasta tilattua, kun Christopeit oli tarjouksessa (olisiko maksanut 199e, tarjoushinta), ja piti nopeasti nostaa kunto palomiestasolle. Duuni edellytti savusukellus-/paineilmahengityslaitteiden käyttövalmiutta, hyvä tulos tai ulos, eli oli kehitettävä hapenottokykyä ja yleisesti lihaskuntoa ja kestävyyttä. Fysioterapeutti sanoi kuntotestin jälkeen, ettei olisi uskonut kenenkään kykenevän kohottamaan kuntotasoa niin paljon niin nopeasti. En ollut rapakunnossa, mutta kuitenkin...
Kolmisen kuukautta treenasin aktiivisesti. Suoritukset paranivat kaikilla osa-alueilla, ja meikäläisestä tuli crosstrainer-uskovainen, tai lähestulkoon addikti. Hapenottokyvyn kehittäminen ei ole mitenkään erityisen helppoa, etenkään kun en ole mikään iso mies kooltani, paino on vaihdellut 75-85 kilon välillä, kuntotestiin tuli aina pudotettua, sillä pienempi paino helpotti testin läpäisyä, tai paransi tulosta.
En nyt tähän hätään muista, mikä se Christopeitini mallinimi on. Kohtuullisen iso kuitenkin, ja perusvehje toiminnoiltaan. Taaksepäin askellus, mulla on ollut fiilis että ainakaan omaan Christopeitiäni ei välttämättä ole tarkoitettu sellaiseen. Taakse päin polkiessa tuppasi nimittäin luistamaan, ei voinut aluksi askeltaa ihan yhtä huolettomasti kuin eteenpäin. Mutta aina hetken polkemisen jälkeen pitoa löytyi, eikä tarvinnut enää erityisesti varoa.
Nyt aion sitten hankkia uuden crossarin, joka saisi olla vanhaa parempi, monipuolisempi, kun tiedän olevani aktiivikäyttäjä, mutta minkä sitä ottaisi. Vaihtoehtoja on monia. No, tosin budjettiakin pitää ajatella. Raleigh Cross 9i on vahvoilla listallani, hinnastaan huolimatta, siinä kun on noita ohjelmia. Vauhtipyörä ei tosin ole kovin iso. No, ei kai se vanhassakaan vehkeessäni suuren suuri ole. Mutta vanha näyttää jotenkin jykevämmältä kuin moni uusi ja kalliimpi. Pitkä takuu luo tietysti turvallisuuden tunnetta, ja joku kalliimpi Kettler saattaisi olla kestävämpi, kun niissä on kolmen vuoden takuukin. Täytyy käydä liikkeissä paikan päällä hakemassa tuntumaa.

Tilasin tässä yösydännä Sportop E7000P:n. Ei kestä olla ilman crossaria, ei siis auttanut kuin pistää tilaus vetämään.
Bongasin Sportopin netanttilasta, kuva puuttui, mutta muualta maailmalta löytyi - ja näyttää mielestäni lupaavalta. Vankan näköinen rakenne, ja näyttökin on selkeä, erottuu edukseen. Tyylikäs, minusta. Kettlerin Alpha 707:ää harkitsin, olisi saanut halvemmalla, mutta se on heppoisemman oloinen. Kettler Verso 307 olisi ollut kolmas vaihtoehto, näin pikaisen vertailun perusteella. Sportop kuitenkin nyt tulossa, kuvia löytyy vaikka tämän linkin takaa: http://tinyurl.com/3avsja

Käyttäjä5047
Seuraa 
Viestejä2

Nyt olis tarjolla Gymstickin ZEUS 50, joka on vanhempi, mutta hyvin saman näköinen kuin Reebok GX50, jonka hinta on 799 euroa. Minun laitteeni on metallinhohtopunainen ja vähän käytettynä kuin uusi. Tämä ei ole noita rimpuloita kevytversioita, kuten Reebokin kuvakin netissä näyttää. Jos kiinnostaa, niin edullisesti saa hakea. 0500-237 207

Vierailija

Käyttäjä5047 kirjoitti:
Nyt olis tarjolla Gymstickin ZEUS 50, joka on vanhempi, mutta hyvin saman näköinen kuin Reebok GX50, jonka hinta on 799 euroa. Minun laitteeni on metallinhohtopunainen ja vähän käytettynä kuin uusi. Tämä ei ole noita rimpuloita kevytversioita, kuten Reebokin kuvakin netissä näyttää. Jos kiinnostaa, niin edullisesti saa hakea. 0500-237 207

Onko Hintassa vai Myllyojalla ?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat