Seuraa 
Viestejä45973

Olen tehnyt sen minkä ei pitänyt olla mahdollista, kehittämäni teorian avulla pystyn selittämään atomin rakenteen täydellisesti mekanistisesti. Tämä tarkoittaa myös sitä että pystyn selittämään elektronin, protonin, neutronin ja ytimen rakenteen täydellisesti. Kaiken atomin rakenteesta ja dynamiikasta selittävä teoriani ei koske vain vetyatomia, vaan kaikkia atomeja ja se kattaa myös fotonin mekanistisen selityksen, koska fotoni on yksi tekijä atomin osien vuorovaikutuksessa. Atomin rakenteen täydellinen mekanistinen teoria tarkoittaa samalla myös sitä, että pystyn selittämään kaikki fysiikan ilmiöt mekanistisesti, sillä atomin rakenteen ja dynamiikan ymmärtäminen avaa ovet myös kaiken muun ymmärtämiselle fysiikassa. Mekanistinen teoria tarkoittaa samalla myös sitä että maailma on täysin deterministisen kausalismin alainen järjestelmä ja kvanttimekaniikan todennäköisyysluonne on virheellinen tulkinta. Teoria perustuu puhtaasti geometriaan ja siinä tapahtuviin muutoksiin.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (95)

Onko meillä tässä nyt uusi Savor? Entisistäkään teorioista emme ole saanet vielä mitään tolkkua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sen selittäminen tässä on melkoisen mahdotonta, Atomin rakenteen ja dynamiikan erittäin suuren muuttujamäärän takia. Löytyisikö hyviä koodareita, jotka voisivat auttaa tietokonesimulaation teossa? Tämä simulaatio pyörittäisi atomia yksi yhteen luonnon kanssa. Valmiissa simulaatiossa atomeille saadaan ne arvot, jotka niillä on havaittu, mutta suurimmalla tarkkuudella. Tämä on ns. eksakti teoria, joka ei jätä mitään atomien tapahtumista arvailujen varaan vaan selittää mekanistisesti kaiken atomista tai mistä tahansa fysiikan objektista/tapahtumasta tietenkin laskentatehon puitteissa.

Mr. Q
Sen selittäminen tässä on melkoisen mahdotonta, Atomin rakenteen ja dynamiikan erittäin suuren muuttujamäärän takia. Löytyisikö hyviä koodareita, jotka voisivat auttaa tietokonesimulaation teossa? Tämä simulaatio pyörittäisi atomia yksi yhteen luonnon kanssa. Valmiissa simulaatiossa atomeille saadaan ne arvot, jotka niillä on havaittu, mutta suurimmalla tarkkuudella. Tämä on ns. eksakti teoria, joka ei jätä mitään atomien tapahtumista arvailujen varaan vaan selittää mekanistisesti kaiken atomista tai mistä tahansa fysiikan objektista/tapahtumasta.

Olen samanlaisessa projektissa parasta aikaa mutta siinä käytetään valtavirtatieteen malleja.

Mr. Q
pystyn selittämään atomin rakenteen täydellisesti mekanistisesti

Kuulostaa kovalta asialta. Kerro lisää.

Riippuu ihan mallista, että miten se kannattaisi animoida, joten kerro tarkemmin.

Tuskin se on pelkkä planeettamalli ? Onko pilvimäisiä objekteja, pyöriviä, suurentuvia, tms. ? Miten sidokset pitäisi kuvata, eri värisillä viivoilla vai ei mitenkään ?

tietää
Vetoaminen kausaalisuuteen ja determismiin vei uskottavuuden. Niitä ei ole.

Ja mihinkäs perustat väitteesi? Tiede ei ainakaan vielä ole voinut todistaa sitovasti, ettei kausalismia ja determinismiä olisi. Tälläistä tulkintaa viljellään, mutta se on vain tulkinta kun muita selitysmalleja ei ole keksitty. Se että muutamat tieteen suuret ikonit eivät ole keksineet mitään parempaa mallia, ei tarkoita ettei sellaista voisi olla, vaikka he ja muu seurakunta näin luulevatkin. Suurin osa tieteentekijöistä taas on sopulilaumaa joka seuraa näiden kaikkitietävien jälkiä, eikä osaa mitään omaa edes ajatella. Keksi sitten jotain dramaattisesti uutta kun todennäköisyys on käytännössä kanonisoitu.

JohnCarter
Seuraa 
Viestejä29401

Keskeisin hypoteesi on,että kaikki koostuu atomeista.

Jos katsomme vaikka biologiaa,niin tärkein hypoteesi kuuluu,että kaiken minkä eläimet tekevät,atomitkin tekevät eli toisin sanoin elävissä olennoissa ei ole mitään,mitä ei voida ymmärtää sen perusteella,että ne muodostuvat fysiikan lakien mukaan käyttäytyvistä atomeista.

Jos ajattelemme vaikka vettä/merta,joka on vain atomeja,että mitä kaikkea siinä tapahtuu;muodostuu aaltoja,muodostuu virtoja,se kohisee/vaahtoaa,siinä syntyy monimuotoista elämää ja kaikki tämä elämä on vain atomien joukko,niin mikä kaikki oikeastaan onkaan mahdollista?

Miten paljon ihmeellisemmin kappale käyttäytyykään,jos sen atomien järjestys onkin eri paikoissa aina erilainen siten,että erilaiset atomit järjestyvät niissä monin,jatkuvasti muuttuvin tavoin ilman toistoa,sen sijaan,että atomit järjestetään johonkin täsmälliseen,alati toistuvaan hahmoon tai ne muodostavat pieniä monimutkaisuuden saarekkeita.

Onnea yritykselle,mutta muista katsoa sitä ennen peiliin ja huomaa,että edessäsi on suuri,erittäin monimutkaisella tavalla järjestynyt atomien joukko ja että sen monimutkaisuuden takia mielikuvitus on koetuksella selvittäessään mitä kaikkea se voi tehdä,koska atomien joukko joka ei toistu,voi hyvinkin sisältää kaikki mahdollisuudet,jotka näet kun katsot peiliin.

" Käsittämätöntä luonnossa on sen käsitettävyys. " Albert Einstein

Atomit käyttäytyvät samalla tavalla aina, tämän näemme kemiassa. Atomit ja niiden osat alkeishiukkaset ovat identtisiä hiukkasia, koska ne ovat niin lähellä maailman perusmittakaavaa ja siis geometrisesti yksinkertaisia, ettei yksilöllisiä ominaisuuksia voi olla. Kaksi elektronia ovat identtisiä, paitsi että niillä voi olla kaksi eri spintilaa ja eri liike-energia. Niiden massa, varaus jne. ovat täysin identtisiä, sillä niillä ei ole geometrista yksilöllisyyttä. Samoin kaksi samanlaista atomia on identtisiä, jos niiden sisältämien alkeishiukkasten spinit ovat samansuuntaiset ja ne ovat samassa energiatilassa. Liike-energia voi vaihdella, mutta ne käyttäytyvät täysin samoin.

crusaron uusi tuleminen
Kaveri kirjoittaa viestin kerran 1-2 vuodessa joten odotellaan rauhassa.

TOE-mies Juhani P. Nummilan inkarnaatio. Ilmestyy vuoden välein kertomaan keksimästään mekanisesta kaikenteoriasta ja häipyy pian tämän jälkeen taas, ilmestyäkseen uudelleen seuraavana vuonna.

uskoakseni hiukkasfysiikan standardi malli on tällä hetkellä tarkin ja parhain teoria partikkeleista.

Mitä kvanttimekaniikan indeterminismiin tulee niin selitän yhden vasta-argumentin

jos virtuaalihiukkaspari syntyy mustan aukon lähelle ja toinen esim; anti spinin omaava hiukkanen putoaa horisonttiin ja toinen sinkoaa pois siitä, näin ollen epätarkkuusperiaate kaatuisi JOS voisimme tästä reaalihiukkasesta päätellä että toisen spini oli päinvastanen, mutta VALITETTAVASTI emme voi tietää kumpi oli sit se vasen ja kumpi oikee, näin ollen emme myöskään voi välittää informaatiota yli valon nopeuden,

Vaikka epätarkkuusperiaate pätee ylläolevassa niin se ei tee siitä indeterminismistä sillä totuus on tuolla ulkona mutta se ei vain meille ilmene.

Kunnioitan kaikkien pyrkimyksiä uusiin teorioihin, mutta olen vahvasti sitä mieltä että kukaan tiede.fi´n hörhö ei standardi tai kvanttimekaanisia hiukkasmalleja tule kumoamaan...

redeemer9
Kunnioitan kaikkien pyrkimyksiä uusiin teorioihin, mutta olen vahvasti sitä mieltä että kukaan tiede.fi´n hörhö ei standardi tai kvanttimekaanisia hiukkasmalleja tule kumoamaan...

Silloin kyseessä ei olisikaan enää tiede.fi'n hörhö vaan nero ja vakavasti otettava fysiikan Nobelisti, jota alueen "laitostieteilijät" kilvan kumartaisivat ja nuoleskelisivat. "Olimme aina sitä mieltä että avaruus on solumainen, maailma diskreetti, deterministinen ja kausaali jne".

Lentotaidoton
Seuraa 
Viestejä6898

redeemer9:Vaikka epätarkkuusperiaate pätee ylläolevassa niin se ei tee siitä indeterminismistä sillä totuus on tuolla ulkona mutta se ei vain meille ilmene.

Sehän tässä hauskaa onkin, että kvanttifysiikka sanoo, ettei mitään yksiselitteistä "totuutta" ole ollutkaan, vaan että hiukkanen on aina tilastollinen kokoelma eri mahdollisuuksia. Se, että aaltoyhtälö romahtaa ja me saamme mittauksessa tarkan arvon, on sitten aivan toinen asia.
Eli yksinkertaisesti, maailma ei ole klassinen, ei lokaalinen eikä deterministinen.

Lentotaidoton
redeemer9:Vaikka epätarkkuusperiaate pätee ylläolevassa niin se ei tee siitä indeterminismistä sillä totuus on tuolla ulkona mutta se ei vain meille ilmene.

Sehän tässä hauskaa onkin, että kvanttifysiikka sanoo, ettei mitään yksiselitteistä "totuutta" ole ollutkaan, vaan että hiukkanen on aina tilastollinen kokoelma eri mahdollisuuksia. Se, että aaltoyhtälö romahtaa ja me saamme mittauksessa tarkan arvon, on sitten aivan toinen asia.
Eli yksinkertaisesti, maailma ei ole klassinen, ei lokaalinen eikä deterministinen.


Älä sitten muuta mielipidettäsi kun deterministinen kvanttiteoria esitetään, et kai pyörrä sitten lopullista näkemystäsi ettei maailma ole deterministinen. Sinä olet tässä lyönyt oven lukkoon, eikä tälläisellä uskolla ja yhdellä varmalla totuudella eteenpäin päästä fysiikassa. Kvanttifysiikan tulkinta sanoo jotain, mutta se on vain tämänhetkinen tulkinta ei muuta.

Ne lukuisat valtavat viestiketjut, joissa väitellään (ihmisen) vapaan tahdon olemassaolosta,
perustuvat hyvin pitkälti tuohon John Carterin mainitsemaan seikkaan.

Karkean yksinkertaisesti sanottuna, aivomme koostuvat vain hiukkasista,
joiden käyttäytyminen ja siitä syntyvän tajuntamme toiminta
voitaisi periaatteessa ennustaa täydellisen tarkasti.

Tottakai käytännössä se on kuitenkin mahdotonta.
Aivan liikaa muuttujia.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat