Seuraa 
Viestejä3804

Monihan tuntee ihmisten tavat referoida taitojaan ihmiskunnan kuussakäynnillä; "Eihän tämän asennus nyt vaikeaa ole, onhan ihminen käynyt kuussakin!"
Noh, varmaan olette joskus joutuneet pesemään sänkynne sijauspatjan päällisen, tai ainakin se olisi joskus ihan ok pestä. Eihän siinä mitään, niissähän on pitkä vetoketju liki ympäriinsä, jotta saat sen vaahtomuovin sieltä pesun ajaksi pois. Hyvä ihmiskunta, järki on tässäkin ollut läsnä. Sitten se onkin lähtenyt kahville.
Merkeleellistä on se, että kun laitat sitä vastapestyä päällistä takaisin sen vaahtomuovin ympärille, niin kas, sehän on pesussa kutistunut liki 10cm leveydestä ja 15cm pituudesta! Millä sen enää siihen saat, häh? No tietenkin väkipakolla, mutta sen jälkeen on sijauspatja kuin perunapelto kun se vaahtomuovi on tuhannen mutkalla siellä sisällä. Hyvää yötä vaan!

Jos ihminen oikeasti olisi niin nero, että olisi kuussa käynyt, niin eihän se nyt jumaliste antaisi yksilöittensä katkoa verisuoniansa näin yksinkertaisen asian parissa, eihän? Mitä tällä patjalla nyt teen, NASA:n ko sen lähetän viikattavaksi vai minne?

Minkä helvetin takia te käytätte järkeänne keksimällä kaiken maailman muka älykkäitä aivoituksia, kuten nyt tämä Sudoku? Lasten leikkiä semmoiset Sudokut, ratkaiskaa tämä ihmiskuntaa riivaava patjaongelma niin olette tähtitieteellisen neroja!

Ei se patjankeksijän sadistinen kiusa siihen tietenkään lopu vaan pisteeksi iin päälle se on jättänyt sinne vetoketjun sisäpuolelle semmoisia kymmenien senttien pituisia lankoja, että voivat sotkeutua siihen vetoketjuun jos muuten ei ole tarpeeksi tuskaista se homma.

Jos katkaisen verisuonen sitä päällistä laittaessani, niin kuka korvaa, kotivakuutus, Ikea, NASA, hallitus?

Ihan sama kun jääkaapin kehittely olisi unohdettu sille asteelle, että se kylmäkompressori pitäisi käsin veivaten pitää käynnissä! No kyllä se passaa, ihan hyvä siitä tuli, eiköhän mietitä taas sitä kuulentoa!

Odottakaapas vaan kun minä pääsen suunnittelemaan kiinalaisille tyynyliinoja, kyllä meinaan ostaa hetimiten mielialalääkkeitä valmistavan yrityksen osakkeita, lupaan että kurssit kampeaa stratosfääriin!

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jäärä
vapaa foorumi
niin missä

No siinä, että jos ei ihminen osaa tehdä edes pajupilliä, niin turha on brassailla kuussakäynneillä!

Kyllä minö opettelin tekemään jo alakoulussa teknisen tunnilla.

Meinasin jo alkaa saarnaamaan, kuinka tästä samasta aiheesta on jo entuudestaan
useita eri ketjuja, muun muassa tässä, mutta täällähän onkin kysymys vaan jostain
sijauspatjan päällisen pesemisestä.

Jäärä
Seuraa 
Viestejä3804
Lasse Liittynyt
Meinasin jo alkaa saarnaamaan, kuinka tästä samasta aiheesta on jo entuudestaan
lukuisia eri ketjuja, muun muassa tässä, mutta täällähän onkin kysymys vaan jostain
sijauspatjan päällisen pesemisestä.

Miten niin VAAN? Jos ihmiseltä meinaa katketa verisuoni päästä ihan normi arkiaskareen parissa jota tälläkin planeetalla tekee varmaan muutama muukin ihminen ja ties miten monta kertaa elämänsä aikana. Ei se ole mitään VAAN. Ihan sama kun euron kolikotkin olisivat 15" tuuman kokoisia peltilätkiä ja ihmiset itkisivät joka päivä niitä raijatessaan, vaan, mutta ketään ei älyäisi tehdä asian eteen mitään.

Jäärä
ja ihmiset itkisivät joka päivä niitä raijatessaan, vaan, mutta ketään ei älyäisi tehdä asian eteen mitään.

Ei meidänkään uimahallin automaattiin sovi viissenttiset, törkeää.

Olen mies mutta olen kuulluut pesuohjeista, joissakin tekstiilikappaleissa saattaa olla ohje kuinka se tulee pestä jottei se kutistuisi.
Sinä et ainakaan sovellu raketin matkaan jos et sitä osaa lukea.

hassua...
ittelläni on tapana aina sanoa
älyttömän homman kohdalla

"johan nyt on v i t t u....
ihminen kyllä pääsee kuuhun..
mutta täällä me urpot vaan kannetaan vettä
lehmille.. perkele.."

niin..
kyllähän siellä kuussa varmaankin
on käyty..
tekninen kehitys on vaan niin kiireellistä
ettei enään tehdä taydellisiä tuotteita..
vaan sellaisia puoli valmiita raakileita
ja niitä sitten mainostetaan "uusilla ominaisuuksilla"
millä oikeastaan kukaan ei tee mitään..

nim:n91

toi petarin pesu on muuten ongelmallista..
ittelläni palo käämit ja otin veitsen..
leikkasin 5 senttiä helvettiin niin sain sen takas sinne sisään..

ja muuten pesulassa pesty..

ykskivi
Seuraa 
Viestejä1972
Jäärä
Noh, varmaan olette joskus joutuneet pesemään sänkynne sijauspatjan päällisen, tai ainakin se olisi joskus ihan ok pestä. Eihän siinä mitään, niissähän on pitkä vetoketju liki ympäriinsä, jotta saat sen vaahtomuovin sieltä pesun ajaksi pois. Hyvä ihmiskunta, järki on tässäkin ollut läsnä. Sitten se onkin lähtenyt kahville.
jne..

Tämä kuuluisi sivustolle http://www.valita.fi...

To refuse a hearing to an opinion, because one is sure that it is false, is to assume that one's own certainty is the same thing as absolute certainty. All silencing of discussion is an assumption of infallibility. - John Stuart Mill -

Kyllä minäkin muistan kuin omat taskuni tuon monessakin mielessä käänteentekevän tapahtuman heinäkuun 1969 lopussa, kun jenkit onnistuneesti laskeutuivat kuuhun. Silloin esim. Neuvostoliitossa tajuttiin, että kilpajuoksu on nyt tältä erää hävitty ja 1960-luvun puolivälissä esiinkaivettu lysenkolaisuus korvaamaan edesmenneen gurun Sergei Koroljovin ajatuksia ei nyt sitten auttanutkaan.

Melko äkkiä neuvostoviranomaiset tämän häviönsä omissa tiedotusvälineissään tunnustivatkin, olkoonkin että kovasti yrittivät asiaa pehmentää kaikennäköisin selityksin robotiikan ylivoimaisuudesta miehitettyihin lentoihin verrattuna (Lunahodit). Nuo Lunahodit olivat muuten vielä Koroljovin käsialaa kuten edelleenkin menestyksekäs kantoraketti Energija ja pieni alus Sojuz.

Jäärä
Seuraa 
Viestejä3804
ykskivi

Tämä kuuluisi sivustolle http://www.valita.fi...

Ai niinkö? No nyt kun tarkemmin lueskelin uusimpia keskusteluita, niin onhan tämä kieltämättä aika asiaton.
Onneksi tänään sai taluttaa mäyräkoiraa Alepasta hintaan 4,85€. Nautin yhden ja kusen siihen patjakompleksiin. Annan kuivua ja lähetän Ikeaan, että osaisivatko he kenties auttaa tässä ongelmassa, jonka kanssa en epäilemättä ole yksin.

Mahtaisiko tämä olla keino jolla köyhä kansa pidetään aina jossakin askareessa kiinni, ettei jää aikaa pohtia hallituksen kieroiluja siinä lomassa? Hästensillä varmaan nauravat hevosenharjaansa, hullut, pysyvätpähän pois pahanteosta ja rikkaiden tohinoista.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Yksi nuori perhe pesi Liisa-sohvan päällisen 20 asteessa vuonna 1990. Seuraus oli juuri tuo sama. Perunapeltona kiemurteleva hirvitys. Mutta kuussa käynnistä olikin vasta 21 vee. Juttu korjaantui vasta ostamalla uudet tekstiilit vaahtomuoveineen vanhaan runkoon.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat