Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Angela Merkel syntyi D.D.R.:ssä, Saksan kommunistisessa osassa vuonna 1954. Hänen elämänkertansa sanoo että hän syntyi heinäkuun 17. päivänä 1954, ja että hän on luterilaisen papin tytär Itä-Saksan hallitsemasta kirkosta. Äskettäin, kuitenkin, NL:n KGB:n arkistot paljastavat kokonaan erilaisen tarinan. Stasin GDR-asiakirjat osoittavat että hän syntyi huhtikuun 20. päivänä 1954, ja yksityiskohdat hänen syntymästään sisällytettiin saksalaisen Dr. Karl Klaubergin muistiinpanoihin, joka oli yksi natsien ”kuoleman tohtoreista” ja tuomittu syylliseksi NL:n tuomioistuimissa ja suljettu vankilaan. Kun hänet myöhemmin tunnistettiin eteväksi tiedemieheksi, hänet vapautettiin seitsemän vuoden jälkeen ja tunnustettiin keinohedelmöityksen isäksi. Neukut olivat jopa juonikkaampia, kun he keksivät että Dr. Klauberg oli säilyttänyt jäädytettyjä näytteitä Adolf Hitlerin spermasta, ilmeisesti okkulttisia ja illuministisia tarkoitusperiä varten. Dr. Klauberg vei sitten Eva Braunin (Hitlerin vaimo) nuorimman siskon, jonka nimi oli Gretl, itäiseen Saksaan, ja kokeilun tuloksena tuotti, ei Hitlerin biologista poikaa, vaan pikemminkin tyttären. Hämmästyttävästi, Adolf Hitler syntyi huhtikuun 20. päivänä 1889, ja Angela Merkel syntyi huhtikuun 20. päivänä 1954. (Huhtikuun 20. päivä on 11 päivää ennen noitien korkeaa Beltaine-sapattia.) Angela joutui katolisen kirkon huostaan johtuen sen yhteyksistä itäisen Saksan luterilaisen kirkon kanssa. Heti kun saksalainen paavi ottaisi paikan Rooman valtaistuimella, Angela Merkelin oli myös määrä ottaa hänen biologisen isänsä paikka Saksan liittokanslerina. Huhtikuun 20. päivänä 2005, natsi Joseph Ratzingerista tuli paavi Benedict XVI, (16:s), täsmällisesti Adolf Hitlerin 116. syntymäpäivänä. Sitten marraskuun 22. päivänä 2005, Hitlerin biologinen tytär, Angela Merkel valittiin Saksan liittokansleriksi. Vaalipäivä, 22.11.

Kommentit (3)

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007

Tuo ei koske mitenkään islamilaista maailmaa, juutalaisia eikä kiinalaisiakaan, koska kaikilla näillä kansallisuuksilla on oma kalenterinsa. Niillä laskien Merkelin syntymäpäivässä ei ole mitään mystistä ja maailma pelastuu.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Uskoisin että Aatulla on myös ei-keinohedelmöitettyjä jälkeläisiä monenkin eri naisen kanssa.

Sellainen toiminta vaan sopi hänen aatteeseensa, eikä intohimon puute tai naisten saaminen ollut rajoite.

En ihmettele vaikka mini-me Aatuja olisi tuhat. Mutta ei se ole heidän syynsä, joten tsemppiä vaan teille, jos joku teistä sattuu olemaan yksi heistä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat