Seuraa 
Viestejä45973

Elikkä niin. pari viikkoa vaivannut nämä vaivat. Saattaa johtua siitä että venytän "päätäni" eteenpäin jotta näkisin paremmin tehdä pikkutarkkaa photoshoppausta töissä.

Eli oireet: Poski (leukalihakset?), niska ja hartia ovat kipeänä oikealta puolen.

Välillä pistää oikeaan tärykalvoon ja oikeassa silmässäkin tuntuu sen "takana" jomotusta.

Olen tässä tutkaillut oireita ja tullut tähän tulokseen:

Voisiko nämä oireet johtua jostain niskanikamasta joka on "lukossa" ja samalla sen ympärillä olevat lihakset olisivat tulehtuneet?

Mitä arvelette? *Apua kaipailee*

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käväisin silmälääkärissä, joka totesi että silmäni katsovat horisontaalisesta tasosta vinoon. Siis vasen silmäni katsoo hitusen alemmas kuin oikea, joka taas katsoo hitusen liian ylös, jonka takia joka ikinen kerta kun tein tarkkaa työtä photarissa tai InDesignissa katsoin ruutua pää kallellaan, jotta silmäni olisivat tarkentuneet samalle tasolle - jos en tehnyt sitä enkä käyttänyt guideja linjat kulkivat miten sattuu. Niskahan siinä joutui koville, ja seurauksena oli usein migreenikohtaus, silmien todella rankka särky ja joskus jopa niskan jäykkyydestä johtuva pahoinvointi. Lääkäri määräsi laseihin 1/4 diopterin prismat, jonka jälkeen silmiäni tai niskaani ei ole särkenyt kertaakaan tietokoneella työskentelyn jälkeen - ja linjat ovat kohdallaan ilman guidejakin.

Kannattaa käydä tarkistuttamassa näkö. Se voi auttaa yllättävän paljon. Suomessa tosin ei korjata horisontaalia hajataittoa kuin vasta täydestä diopterista eteenpäin. En tiedä miksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat