Seuraa 
Viestejä45973

Maailmankaikkeutta ja avaruutta kuvaa vain yksi värähtelevä substanssi, aines, taustarakenne joka synnyttää aaltoilmiöt ja hiukkaset, jotka ovat myös aaltoilmiöitä "aaltopaketteja". Me olemme myös saman substanssin värähtelystä syntyviä, joten miten voimme havaita tämän substanssin itsessään kun se ilmenee vain värähtelynä? Emme voi kokeellisesti havaita tätä taustarakennetta, vain sen värähtelystä syntyviä aaltoilmiöitä. Sen sijaan voimme teoreettisesti järkeillä tämän substanssin rakenteen ja dynamiikan.

Kommentit (3)

Laitostieteen ulkopuolella tiedetään jo yleisesti että maailmankaikkeus on solumainen, eli se koostuu soluista. Näiden solujen värähtely aiheuttaa aaltoilmiöt. Laitostiede tulee aina intuitiivisten nojatuolifyysikoiden jäljessä, ja suunnilleen noin 5-15 vuoden kuluttua laitostiedekin puhuu diskreetistä solumaisesta avaruudesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensin puhuttiin pistemäisistä hiukkasista, sitten tulivat säikeet, seuraavaksi laitostiedekin puhuu soluista maailman rakenteen perustana.

Pekka Virtasen D-teoria on yksi tälläinen solumaiseen avaruuteen perustuva teoria, se ei ole ainoa, ensimmäinen tai täydellinen, mutta antaa hieman osviittaa siitä mihin tiede on menossa, kvantittuminen on solumaisen avaruuden seuraus.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat