Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1422225
Mikäs tällaisen käytöksen aiheuttaa?

"TietoEnatorilla johtotehtävissä työskennelleen jyväskyläläisen perheenisän Volvo V40-merkkinen auto löytyi hiljaisen tien varrelta Ylä-Savosta Sonkajärveltä"

"- Muutaman viikon välein tulleiden vihjeiden mukaan metsäpoluilla on tullut vastaan mies, joka on ihmisiä nähdessään juossut piiloon metsään."

"Ovaska on erittäin kokenut ja kilpailuissakin menestynyt suunnistaja."

"Ovaska katosi ensimmäisen kerran toukokuun lopussa Leivonmäen kansallispuistoon Keski-Suomessa. Kahden viikon harhailun jälkeen hän käveli itse aamuyöllä kansallispuistosta nelostielle"

Wau. Aika metsä äijä, sano. Onkohan nyt meneillään A.Paasilinnan Jäniksen vuosi vai onko kyseessä Awebin selviytyminen luonnossa- projektin tyylinen survival testi käynnissä?

Sivut

Kommentit (22)

DerMack
Seuraa 
Viestejä1839
Liittynyt16.3.2005

Joku on tainnut juu ottaa sen jäniksen vuoden jantterista mallia, mutta oliko se tietoinen valinta vaiko vain sattumaa? Metsään on niin helppo juosta vaikka ei jänistä teloisikaan

Vierailija

Se on meillä töissä. Katosi aiemminkin.

Ehkä kadottaa itsensä tyystin...tai no ehkei täysin "Darwin-tyyliin" onnistu tässä koska ehti jo lapset tehdä.

Vierailija

Jos sillä on eksymisfetissi? Tiedättehän, toiset kiihoittuu kun ei saa ilmaa sen fetissinaamarin letkuruikuttimen läpi. Toiset katoaa metsiin, katsoo taivalle ja kun ei näe auringosta saati tähdistä suuntaa niin laukeaa suoraan pöksyihin.

Vierailija

Ei mitenkään tavatonta IT-alalla.

Olen nähnyt pari vastaavaa tapausta, ja luulen että ne liittyy siihen, kun keski-ikäinen huomattavan älykäs ihminen, joka on ehkä tehnyt liikaa töitä, taloprojekti työkiireiden lisäksi tms., huomaa että tässäkö tämä elämä nyt on.

Kyseessä voi olla myös paini Jumalan kanssa. Hän ei tule ulos metsästä, ennen kuin Jumala ilmoittaa jotain itsestään. Termi "taistelurukous" tarkoittaa että sitä jatketaan siihen asti, että haluttu vaikutus on saatu.

Joidenkin mielestä hullua, toisten mielestä oravanpyörä se vasta hullua on.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005

Taidan kokeilla itse. Mistäs sitä tietää vaikka olisi kuinkakin mukavaa.

Lähden heti perjantaina. Autoon vaihdan uudet jarrunesteet, tankkaan ja ajan niin pitkälle, kunnes tankissa on puolet jäljellä - ja ryntään metsään. Otan kameran mukaan toki.

Kartat ja GPS:ät jätän kotiin, muuten ei ole yhtään hauskaa. Tätä on jo harjoiteltu keski-Euroopassa, mutta metsä se vasta jotain on. Ei ole tienviittoja.

Vierailija

V40-merkkinen auto löytyi hiljaisen tien varrelta Ylä-Savosta Sonkajärveltä katoamista seuranneena päivänä. Poliisin mukaan on täysi arvoitus, miksi mies oli jättänyt arvokkaan autonsa seudulle

Arvokas auto "oli jätetty" mutta sitten joku Vulva v40 löytyi? Ei ole johdonmukaista.

Vierailija
re

V40-merkkinen auto löytyi hiljaisen tien varrelta Ylä-Savosta Sonkajärveltä katoamista seuranneena päivänä. Poliisin mukaan on täysi arvoitus, miksi mies oli jättänyt arvokkaan autonsa seudulleArvokas auto "oli jätetty" mutta sitten joku Vulva v40 löytyi? Ei ole johdonmukaista.

Kyseinen IT-alan johtomies tunnetaan myös suurena silmänkääntäjänä.

Vierailija

Katsotaan niin joku kyylä katsoo asiakseen mennä häntä häiritsemään sinne luonnon helmaan...
Toisaalta oispa siitä lomasta voinu vaik jollekki ees lähteissä mainita.

Kyllähän se totuus sattuu joka ukkoon, kun sen ensi kertaa tajuaa, mutta siittä on noustava. Mettään meneminen on ihan hyvä tapa.

Vierailija

Muuten kuka saa ilmoittaa kenet kadonneeksi ? Voiko kadonneeksi ilmoittaa muun kuin lähiomaisen ? Jos kadonneella henkilöllä on välit poikki niihin, jotka ilmoituksen tekivät, aletaanko asiaa tutkia?

Vierailija
väläys
Muuten kuka saa ilmoittaa kenet kadonneeksi ? Voiko kadonneeksi ilmoittaa muun kuin lähiomaisen ? Jos kadonneella henkilöllä on välit poikki niihin, jotka ilmoituksen tekivät, aletaanko asiaa tutkia?

Ei poliisilla ole mitään monopolia tutkimiseen.

Sehän on lähinnä pelkkää kyselemistä.

Harmi vaan että muut ei saa pankkikortin käyttötietoja tai teletunnistetietoja. Tai saakohan poliisikaan, eihän kadonnutta epäillä mistään rikoksesta.

Vierailija

Olisi voinut jättää tuulilasiin lapun, missä lukee "Kilroy (nimi muutettu) oli täällä, tuli järkiinsä ja lähti."

Paul M
Seuraa 
Viestejä8613
Liittynyt16.3.2005

Infoähky voi aiheuttaa tuon.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Vierailija
Ovaska on erittäin kokenut ja kilpailuissakin menestynyt suunnistaja."

Sitä luulis että entinen kilpasuunnistaja ei noin vain metsään eksyisi...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat