Seuraa 
Viestejä45973

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1422225
Mikäs tällaisen käytöksen aiheuttaa?

"TietoEnatorilla johtotehtävissä työskennelleen jyväskyläläisen perheenisän Volvo V40-merkkinen auto löytyi hiljaisen tien varrelta Ylä-Savosta Sonkajärveltä"

"- Muutaman viikon välein tulleiden vihjeiden mukaan metsäpoluilla on tullut vastaan mies, joka on ihmisiä nähdessään juossut piiloon metsään."

"Ovaska on erittäin kokenut ja kilpailuissakin menestynyt suunnistaja."

"Ovaska katosi ensimmäisen kerran toukokuun lopussa Leivonmäen kansallispuistoon Keski-Suomessa. Kahden viikon harhailun jälkeen hän käveli itse aamuyöllä kansallispuistosta nelostielle"

Wau. Aika metsä äijä, sano. Onkohan nyt meneillään A.Paasilinnan Jäniksen vuosi vai onko kyseessä Awebin selviytyminen luonnossa- projektin tyylinen survival testi käynnissä?

Sivut

Kommentit (22)

DerMack
Seuraa 
Viestejä1839

Joku on tainnut juu ottaa sen jäniksen vuoden jantterista mallia, mutta oliko se tietoinen valinta vaiko vain sattumaa? Metsään on niin helppo juosta vaikka ei jänistä teloisikaan

Se on meillä töissä. Katosi aiemminkin.

Ehkä kadottaa itsensä tyystin...tai no ehkei täysin "Darwin-tyyliin" onnistu tässä koska ehti jo lapset tehdä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos sillä on eksymisfetissi? Tiedättehän, toiset kiihoittuu kun ei saa ilmaa sen fetissinaamarin letkuruikuttimen läpi. Toiset katoaa metsiin, katsoo taivalle ja kun ei näe auringosta saati tähdistä suuntaa niin laukeaa suoraan pöksyihin.

Ei mitenkään tavatonta IT-alalla.

Olen nähnyt pari vastaavaa tapausta, ja luulen että ne liittyy siihen, kun keski-ikäinen huomattavan älykäs ihminen, joka on ehkä tehnyt liikaa töitä, taloprojekti työkiireiden lisäksi tms., huomaa että tässäkö tämä elämä nyt on.

Kyseessä voi olla myös paini Jumalan kanssa. Hän ei tule ulos metsästä, ennen kuin Jumala ilmoittaa jotain itsestään. Termi "taistelurukous" tarkoittaa että sitä jatketaan siihen asti, että haluttu vaikutus on saatu.

Joidenkin mielestä hullua, toisten mielestä oravanpyörä se vasta hullua on.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Taidan kokeilla itse. Mistäs sitä tietää vaikka olisi kuinkakin mukavaa.

Lähden heti perjantaina. Autoon vaihdan uudet jarrunesteet, tankkaan ja ajan niin pitkälle, kunnes tankissa on puolet jäljellä - ja ryntään metsään. Otan kameran mukaan toki.

Kartat ja GPS:ät jätän kotiin, muuten ei ole yhtään hauskaa. Tätä on jo harjoiteltu keski-Euroopassa, mutta metsä se vasta jotain on. Ei ole tienviittoja.


V40-merkkinen auto löytyi hiljaisen tien varrelta Ylä-Savosta Sonkajärveltä katoamista seuranneena päivänä. Poliisin mukaan on täysi arvoitus, miksi mies oli jättänyt arvokkaan autonsa seudulle

Arvokas auto "oli jätetty" mutta sitten joku Vulva v40 löytyi? Ei ole johdonmukaista.

re

V40-merkkinen auto löytyi hiljaisen tien varrelta Ylä-Savosta Sonkajärveltä katoamista seuranneena päivänä. Poliisin mukaan on täysi arvoitus, miksi mies oli jättänyt arvokkaan autonsa seudulleArvokas auto "oli jätetty" mutta sitten joku Vulva v40 löytyi? Ei ole johdonmukaista.

Kyseinen IT-alan johtomies tunnetaan myös suurena silmänkääntäjänä.

Katsotaan niin joku kyylä katsoo asiakseen mennä häntä häiritsemään sinne luonnon helmaan...
Toisaalta oispa siitä lomasta voinu vaik jollekki ees lähteissä mainita.

Kyllähän se totuus sattuu joka ukkoon, kun sen ensi kertaa tajuaa, mutta siittä on noustava. Mettään meneminen on ihan hyvä tapa.

Muuten kuka saa ilmoittaa kenet kadonneeksi ? Voiko kadonneeksi ilmoittaa muun kuin lähiomaisen ? Jos kadonneella henkilöllä on välit poikki niihin, jotka ilmoituksen tekivät, aletaanko asiaa tutkia?

väläys
Muuten kuka saa ilmoittaa kenet kadonneeksi ? Voiko kadonneeksi ilmoittaa muun kuin lähiomaisen ? Jos kadonneella henkilöllä on välit poikki niihin, jotka ilmoituksen tekivät, aletaanko asiaa tutkia?

Ei poliisilla ole mitään monopolia tutkimiseen.

Sehän on lähinnä pelkkää kyselemistä.

Harmi vaan että muut ei saa pankkikortin käyttötietoja tai teletunnistetietoja. Tai saakohan poliisikaan, eihän kadonnutta epäillä mistään rikoksesta.

Ovaska on erittäin kokenut ja kilpailuissakin menestynyt suunnistaja."

Sitä luulis että entinen kilpasuunnistaja ei noin vain metsään eksyisi...

Kaveri on todennäköisesti yhteistyössä ulkoavaruuden olioitten kanssa tai sitten hänet on hypnotisoitu, kyse on liikesalaisuuksista, klassinen vakoilutapaus.

Se mies näkyy vain tietyssä viitekehyksessä. Hän ei voi mennä metsään, koska on IT-alalla. Niinpä.
Metsäläisyys on suomalaisen perimässä. Se on luonnollisimpia paikkoja meille. Jossain muualla hänet olisi raahattu sieltä väkisin pois, koska se olisi hulluuden merkki. Lohduttavaa tässä on juuri se ettei miestä sieltä ole raahattu pois.

Ajatelkaa miten tiukassa raamissa itse olette. Mitä te saisitte tehdä joutumatta ahdistelun ja kyyläämisen kohteeksi. Joskus absurdiksi muuttuva jahti ei perustu mihinkään rationaaliseen seikkaan.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Tässähän olisi ainesta jollekin scifinovellille. Pikkuhiljaa ihmiset eri puolilla maailmaa alkavat yhtäkkiä, osaamatta nimetä sen kummempaa syytä, saada tarpeekseen oravanpyörästä ja kävelevät metsään. Kadut tyhjenevät, kaupungit autioituvat,...

Ajatusta täytyy vielä kehittää. Löytyisikö urbaanin elämän hylkäämiselle lopulta joku syy? Ehkä ei. Mitäs sitten tapahtuisi, kun kaikki asuisivat metsässä? Alkaisiko tyhjissä kaupungeissa tapahtua jotain jännittävää?

Tai ehkä kaikki eivät hylkäisikä sivistystä, vaan vain harvat valitut, ja heillä olisi joku omituinen ja kiehtova tehtävä joltain omituiselta ja kiehtovalta taholta? Vaatii lisää pohdintaa.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
taiteilijatyyppi

Wau. Aika metsä äijä, sano. Onkohan nyt meneillään A.Paasilinnan Jäniksen vuosi vai onko kyseessä Awebin selviytyminen luonnossa- projektin tyylinen survival testi käynnissä?

Koshia ei ole palstalla näkynyt. Ehkä Kosh yrittää todistaa väitteensä omista loistavista selviytymismahdollisuuksistaan?

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat