Seuraa 
Viestejä45973

Tiedotusvälineet uutisoivat 11.8 Porin rankkasateista. Kyseessä on projekti joka liittyy salaliittoon muukalaisia vastaan. Salaliitto joka toimii paljon huomaamattomammin kuin esimerkiksi 9/11 tapahtumat. Porin rankkasadetapaus onkin ns. 812 arvoitus mutta se on nyt paljastumaisillaan.

Lainattu ja scrämplättyä kauppalehden kahvihuoneen keskustelusta:

Mitä tuota 911 märehtimään, kun lähempää löytyy tuorekin luonnonkatastrofiksi naamioitu valtaeliitin operaatio. Käsitellään tämä nyt heti samassa kyseenalaistamisen hengessä, kun yksityiskohdat ovat vielä hyvässä muistissa!

12.8.2007 Porin seudulla koettiin rankahko sade, jonka aikana vettä varmentamattomien valtamedian uutisten mukaan tuli 50-90 mm paikasta riippuen. Omaan sademittariini oli tullut 47 mm, mutta koska en ollut paikan päällä, on mahdollista, että tätä mittaustulosta on manipuloitu. Sateen väitettynä seurauksena satojen talojen kellareihin on tulvinut jätevettä viemäreistä jopa metrikaupalla tuhoten kansalaisten varallisuutta. Vesilaitos levittelee käsiään ja vetäytyy vastuusta väittäen, että sade oli liian rankka, jotta viemäriverkosto olisi sitä kestänyt. Hulevesimaksujen korotuksia on väläytelty.

Onko kaikki sitä miltä näyttää? Mitkä ovat faktat?

Vettä tuli, jos tuli (kuka senkin muka oikeasti tietää), noin 50 mm, siis vain noin viiden sentin kerros! Miten on mahdollista, että se riittäisi nostamaan vedenpintaa jopa metreillä? Miten on mahdollista, että vettä ryöppysi viemäreistä ja jopa WC-pöntöistä kuin suihkulähteistä (itsekin sen näin!)? 50 mm vesikerroksen aiheuttama hydrostaattinen paine ei voi mitenkään riittää antamaan voimaa sellaisille suihkulähteille, jotka nostivat jopa raskaita, valurautaisia sadevesikaivojen kansia pois paikoiltaan! Vai oliko se sittenkään sadevettä? Jos ei, niin mikä on se taho, joka halutessaan pystyy pumppaamaan vettä viemäriverkostoissa?

Miksi vedentulo oli niin epäsäännöllistä? Sade kesti kolme tuntia, mutta kaupungin keskustan ja länsiosan välillä oli omien havaintojeni mukaan kuin viivoittimella vedetty raja: toisella puolella työnneltiin lammikoihin sammuneita autoja, mutta toisella puolella ei puolisen tuntia sateen lakkaamisen jälkeen ollut nähtävissä mitään normaalista kesäisestä ukkoskuurosta poikkeavia merkkejä. Kenen työpöydältä tuo viivoitin löytyy? Missä viivoittimen omistaja asuu?

Miksi osattiin jo ennakkoon varoittaa rankoista sateista, jälleen kerran valtamedian ja viranomaiskoneiston kontrolloimissa sääennustuksissa? Säiden, erityisesti paikallisten sääilmiöiden, ennustaminen on tunnetusti hyvin vaikeaa. Tällä kertaapa ennustus menikin aivan nappiin, mutta vain valtamediassa. Kansalaisten omat sääasiantuntijat eivät tällaisesta rankkasateen mahdollisuudesta tienneet mitään. Mikseivät?

Miksi seuraavana päivänäkin oli valtavia lammikoita eri puolilla kaupunkia? Erityisesti panin merkille valtavan tulvan eräässä alikulussa katkaisemassa yhden Länsi-Suomen tärkeimmistä väylistä, valtatie 8:n? Kyseistä tietä pitkin kulkee reitti lähimmältä lentokentältä Olkiluodon ydinvoimalatyömaalle, joka viime aikoina onkin ollut kovasti esillä, päätelkää siitä.

Miksi paikallinen valtamedia uutisoi tapahtunutta näyttävän kuvakavalkadin kera ja viljelee viranomaisten lausuntoja, jotka väistelevät vastuuta? Yleisönosastokirjoituksissa on nähty jo puheenvuoroja, joissa ennakoidaan hulevesimaksujen korotuksia; tiedämmehän, että mielipiteitä yleisesti muokataan tällaisilla hienovaraisilla keinoilla... Odottakaapa vaan, porilaiset, seuraavaa vesilaskuanne.

Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Sitä ei vielä tiedetä. Mutta sota muukalaisia vastaan on jo alkanut.

Kommentit (1)

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Varsinkin tuo uutisointi 11.8 seuraavana päivänä tapahtuneesta on epäilyttävää. Ehkä tällä yritetään siirtää ajatuksia pois Stasi-tutkimuksista.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat