Seuraa 
Viestejä45973

""Selkärankainen eliö, tuo biologinen kone, jota ohjaa orgaaninen keskusyksikkö: aivot. Siihen on koodattuna hermoverkoista rakentuva selviytymisstrategia. Sen koko toiminta perustuu sisältäpäin tulevaan tietoon omasta aineenvaihdunnastaan ja ulkoapäin tulevasta tietoon, joka tulee sille sähkömagneettisen säteilyn, fyysisen kontaktin tai ääniaallon muodossa. Organismit, kuten tietokoneetkin toimivat IF-THEN periaatteen mukaisesti.
Tietokoneita ihminen on osannut rakentaa jo yli puolivuosisataa, mutta edelleenkin vaikuttaa, ettei ihminen vieläkään ymmärrä neurologista koodausta täysin, edes yksinkertaisessa muodossa. Onko ihmiskunnan neurologinen tietämys vieläkään sillä tasolla, että se osaisi periaatteessa suunnitella muurahaiselle aivot?""

JA SEURAAVA TODISTAA MYÖS; ETTÄ MEIDÄN AJATUKSILLA ON VÄLIÄ!

""Nykyinen fysiikka on suuruudenhullu teoria,koska se yrittää selittää koko maailmankaikkeutta.
Minun ajatukseni kertoo ensisijaisesti miten näkyvän maailmankaikkeuden galaksien jättimäiset mustat aukot humahtivat ulos astetta isomman aineen kokoluokan kolmiulotteisesti laajenevasta energiakeskittymästä noin 13-15 miljardia vuotta sitten.
Vaan minäpä yritän pistää paremmaksi kuin nykyinen fysiikka.
Ihminen kykenee käpertämän itsensä kippuralle ajatuksensa voimalla.
Jos viemme miljardeja ihmisiä avaruuteen, voivat nämä ihmiset pitää toisistaan kiinni ja alkaa käpertämään itseään kippuralle, kunnes kippuralle käpertyneet ihmiset muodostavat ihmisenergiapallon.
Nyt edelleen ajatuksen voimaansa käyttämällä ihmiset voivat alkaa suoristua, avautua, laajentua eli räjähtää, jolloin ne tönivät toinen toisiaan poispäin toisistaan ja näin ihmisenergiapallon pinta työntyy poispäin ihmisenergiapallon keskustasta. Ihmisenergiapallon pinnan sisäpuolella on koko ajan enemmän ja enemmän tilaa joka ei laajene tai kaareudu.Näin ihmisenergiapallo muuttuu vähemmän tiheäksi.
Jos ihmisenergiapallon pinnalla olisi olento, jonka atomien ytimet muodostuvat biljardeista biljardeista suoristuvista ihmisestä, niin että ihmisenergiapallo tässä tapauksessa muodostuisi suhteellisesti yhtä monesta ihmisestä kuin mitä Maapallossa on atomeja, ei tämä olento ymmärtäisi miten hän laajenee, jos minä en sitä kertoisi hänelle.
Koska paine helpottaa koko ajan, työntyminen kiihtyy ja näin ihmisenergiapallon pinnalla havaitaan ns.painovoimailmiö, ilman vetävää voimaa.

Jos me pienet ihmiset kykenemme tähän omalla energiallamme ja ajatuksemme voimalla, niin ehkäpä me hän jolla on ajatuksen voima kaikkeen energiaan kykenee käpertämään saman tiheyden omaavasta energiasta paljon erittäin tiheitä energiakeskittymiä tilaan joka ei laajene tai kaareudu!?!
Onesimple

_________________
Ihminen, älykäs eläin?, joka herää puolet elämästään kesken uniensa herätyskelloon ja toisen puolen toivoo saavansa nukutuksi aamuun asti. http://www.onesimpleprinciple.com""
Lainaus tiede.fi -palstalta

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

[quote="Mandix"]Öhh, vaikka kuinka yritin, en keksiny ees mitään sanomista tähän
Älyttömästi jossittelua ja jtn ihmeteorioita. Huu... Bullshit![/quote

Samma här

Kaikki tietää että ihminen näkyy visuaalisesti. Mutta ei meissä ole valon tuottoa, pelkkää heijastuskykyä.

Sen sijaan ihmiset säteilee infrapunaa. Sekin on ihan tunnettu fakta.

Harva tietää että tämä infrapunaspektri on aika laaja, ja ulottuu mikroaaltopuolelle saakka. Ihminen on "radiolähetin", ja tämän voi ihan mitata.

On tehty testejä, että ihminen vaistoaa, jos takana seisoo joku. En tiedä mitkä solut tämän mikroaaltosäteilyn (joka on mitattavissa) aistii, mutta joku sen tekee.

Jos tässä säteilyssä on jotain modulaatiota, esim kiihtynyt ihminen säteilee enemmän, ja että ihmiset aistii sen, niin ollaan jo aika lähellä telepatiaa. Esim pakokauhun leviäminen tai positiivinen fiilis.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat