Seuraa 
Viestejä45973

10 kohdan kysymys:

1. Tarviiko suomi lisää ulkomaalaisia paikkaamaan työvajetta
2. Tarviiko suomi lisää inkeriläisiä paluumuuttajia joista suurin osa on venäläisiä
3. Tarviiko suomi EU:ta ulkomaan kaupassa
4. Onko EU jäsenyys tuonut Suomelle lisää työpaikkoja
5. Onko EU jäsenyys tuonut rivi kansalaiselle mitään hyvää
6. Tekevätkö ulkomaalaiset jotka ovat saaneet Suomen kansalaisuuden enemmän rikoksia kuin alkuperäiset suomalaiset
7. Kun EU:hen liityttiin luvattiin Suomen kansalle lisää työpaikkoja, onko näin tapahtunut vai karkaavatko Suomen työpaikat kolmansiin maihin, (Intia , Kiina ym... )
8. Sota syttyy niin miksi Ahvenanmaasta ei tule Suomea auttamaan ketään, ja miksi Ahvenanmaalaisten ei tarvitse suorittaa armeijaa, mutta silti Suomi puolustaa Ahvenanmaata sodan syttyessä
9. Ulf Sundqvist sai 16,4 miljoonaa markkaa anteeksi Arja Alholta, näin meneteltiin.... Miksi? Saako rivikansalainen anteeksi velkojaan?
10. Paras viimeiseksi: Oletko Hyväuskoinen ja uskot kaiken mitä luet lehdistä!

Kommentit (2)

Raudoittaja

9. Ulf Sundqvist sai 16,4 miljoonaa markkaa anteeksi Arja Alholta, näin meneteltiin.... Miksi? Saako rivikansalainen anteeksi velkojaan?

Yli 15 vuotta vanhat velat saa anteeksi 1.3-08

1. Todennäköisesti tarvitsee, koska suomalaisille ei kaikki työpaikat kelpaa. Tämä siis olettaen, että työvajetta tarvitsee paikata. Lisäksi ulkomailta saadaan erittäin päteviä ihmisiä moniin eri töihin.

2. Kun kysymys on noin aseteltu, niin vastaus on todennäköisesti "ei".

3. Katso edellinen vastaus. EU:sta kuitenkin on todennäköisesti hyötyä.

4. Suoraan EU-jäsenyyden tuomia työpaikkoja on hyvin vähän. Tässä olisi jollekin humanistille hyvä tutkimuskohde. Ei sillä, että tutkimuksella olisi mitään merkitystä, mutta eipä humanistitkaan kovin paljoa minulle merkitse.

5. Helppo vastaus: on. Jäsenvaltioiden kokonaistulot ja kokonaiskauppa ovat kasvaneet. Vaikka vaikutusta ei helpolla näekään seteleinä lompakossaan, niin selkeä positiivinen vaikutus esim. näillä asioilla on ollut. Suosittelen tutustumaan esim. tähän linkkiin.

6. En usko, että Suomen kansalaisuuden saaneet ulkomaalaiset tekisivät enemmän rikoksia. Jos näin kuitenkin joku väittää, haluaisin tutustua kyseiseen tutkimuksen. Asian toiselta laidalta: työttömiä ulkomaalaisia tulisi verrata työttömiin samanikäisiin suomalaisiin.

7. Kyllä Suomeen on lisää työpaikkoja tullut. Mielenkiintoisesti sinä yhdistät nyt kaksi täysin eri asiaa. Kun työpaikat "karkaavat kolmansiin maihin", se tapahtuu yritysten toimesta - ei suinkaan EU:n takia. Olisin kiinnostunut tietämään sinun mielipiteesi siitä, että eikö yritykset saisi perustaa tehtaita tms. ulkomaille.

8. Kun Krimin sota päättyi 1800-luvun loppupuolella, Ahvenanmaa demilitarisoitiin. Ahvenanmaalla on itsehallinto. Vuonna 1922 Suomi teki sopimuksen Saksan, Tanskan, Ruotsin, Ison-Britannian, Ranskan, Italian, Latvian ja Puolan kanssa. Sotatilanteessa Suomella on vuoden 1922 sopimuksen mukaan oikeus miinoittaa Ahvenanmaan vesiä ja sijoittaa alueelle sen puolueettomuutta uhkaavan hyökkäyksen torjumiseksi tarpeellisia joukkoja. Sopimuksen perusperiaatteena olisi kuitenkin, että allekirjoittajavallat jättäisivät sotatilateessakin Ahvenanmaan sotatoimien ulkopuolelle. (lähde: Wikipedia) Suomi "puolustaa" Ahvenanmaata sodan syttyessä.

Edilexin mukaan ahvenanmaalaiset joutuvat suorittamaan jonkinlaista palvelusta "luotsi- ja majakkalaitoksessa tai muussa siviilihallinnossa." Periaatteessa kuitenkin itsehallintonsa takia ahvenanmaalaiset eivät joudu käymään armeijaa.

9. ...

10. Tämä ei ilmeisesti ole kysymys, kun virke loppuu huutomerkkiin. Tai sitten se on tarkoitettu huutavaksi kysymykseksi. En usko lähellekään kaikkea mitä lehdistä voin lukea. Toivottavasti suurin osa ihmisistä ymmärtää olla uskomatta kaiken.

11. Olisi hienoa, että kirjoittaisit sanan "Suomi" isolla alkukirjaimella, koska ainakin EU:n kirjoitat isoilla kirjaimilla.

12. Vastauksistani huolimatta voisin silti äänestää Perussuomalaista vaaleissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat