Seuraa 
Viestejä45973

Mihin suuntaan elämä maapalollamme on kehittymässä?
Lisääntyykö monipuolinen elämä vai onko odotettavissa peräti elämän katoaminen maapalloltamme?
Tapahtuuko lajien valikoitumista ja sen seurauksena lajien vähenemistä?
Tämä ennen auringon polttavaa syleilyä.
Onko tietoa?

Kommentit (8)

No nyt paikallisestiha ne toitottaa että syntyvyys laskussa, ja luulen että tämä koskee kaikkia länsimaita, mutta TAASEN kehitysmaat.. siitä en tiiä nii en sano mittään, voiha olla että tota porukkaa *syntyy lännenki edestä* noihin köyhiin maihin. Joku vois tosiaan jollain tutkimuksella valaista ^^

Terve lappilainen.
Tarkoitin kyllä kysellä kaikenlaisen elämän lisääntymisestä.
Siihen kuuluisi eläinkunta, kasvit ja sillä välillä lilluvat sienet, bakteerit sekä määrittelemätön määrä muita olioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Luulen että nyt biodiversiteetti on vähenemään päin. Mutta jahka saadaan ilmastonmuutos valloilleen ja oikein radikaali muutos elinolosuhteissa, niin massasukupuuton jälkeen alkaa uusi lajiutuminen ja ekologisten lokeroiden täyttö.

Ahh, just just ^^ niinpäs olikin, luin huonosti ton topicin.

Tästä ei taida itseasiassa olla mitään vedenpitävää näyttöä, jotku sanoo että *nyt lähiaikoina on kuollut hirveästi lajeja, eli laskee* ja toiset
*juuri Tällä hetkellä elämä on monimuotoisinta ja runsainta koskaan (tietysti tämä ei sano että tuleeko lajeja lisääntymään vai vähentyykö niitä)*
..äsköisen sanovat proffat ja sitä edellisen greenpiece hipit, joten taidan uskoa tota että nyt tosiaanki on eniten elämää maapallolla, VAIKKA tätä ei siltikään olla ilmeisesti tieteellisesti todistettu?
mutta kysyit että tuleeko olemaan lisää, tuskin.. eikös ne veikkaile siellä ett tulee joko kasvihuoneilmiö = kuolee paljon populaa tai jääkausi jossa myös moni nakkaa henkensä. Tästähän on tehty tutkimuksia enemmänkuin laki sallii ^^

Varmasti biodiversiteetti vähenee ihmisen toimien myötä (ilmastonmuutos ei vähäisin), mutta kun ne ihmiset alkavat vähetä, varmaan pitkällä tähtäimellä kehittyy uusiakin lajeja. Elämä on aika sitkeä, on se aika monista luonnonkatastrofeista selvinnyt, joten voi olla, ettei se lakkaa ennen auringon pamahtamista. Mahdotontakaan tuskin olisi.

markent
Tarkoitin kyllä kysellä kaikenlaisen elämän lisääntymisestä.
Siihen kuuluisi eläinkunta, kasvit ja sillä välillä lilluvat sienet, bakteerit sekä määrittelemätön määrä muita olioita.

Paljon vähenee, on jo niin tehnyt pitemmän ajan. Ihminen on itse pilannut planeettansa saasteillaan ja ryöstämällä planeetalta metsää ja muita luonnon rikkauksia. Kaikki tuo vähentää kasvua. Ihmiset edelleenkin lisääntyvät planeetallamme kovaa vauhtia. Ja myöskin rotat ja kovakuoriaiset. Muilla taitaa olla jo vaikeuksia lisääntymisessä. No jaa, bakteerit ei helpolla kuole myöskään.

Jos ihmisiä ei olisi, ei tällä telluksella olisi mitään hätää. Joten ihmiskunnan pitäisi nyt tuhota itsensä ja äkkiä. Jos jotain hyvää USA:sta hakee, niin se on aloittanut tämän ihmiskunnan tuhoamisen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat