Seuraa 
Viestejä45973

Onko ajatukseeni olemassa matemaattisia kaavoja ja jos on, tulevatko ne todistamaan ajatukseni ja saadaanko siitä fysiikan kaiken teoria?

Ajatukseeni on siis minun mielestäni olemassa matemaattisesti kaavat, joilla pitää saada ilmaistua atomien ytimien massan eli energian menetys.

Kohti Maapalloa räjähtävän energian määrän kasvu suhteessa atomin ytimen massaan.

Maapallon keskustasta atomien ytimien välissä työntyvistä energiakimpuista avautuvan energian määrä.

Eli se energia jolla Maapallon keskustasta poispäin työntyvät energiakimput antavat itsestään liike-energiaa atomien ytimille.

Eli kolmiulotteisesti laajenevat energiakimput avautuvat energia-aaltoja jotka osuvat atomien ytimiin alhaalta viistosti ja saavat atomin ytimet räjähtämään enemmän energiaansa kohti maapallon keskustaa ja tällä energialla vauhti kiihtyy poispäin Maapallon keskustasta samassa suhteessa kuin atomit räjähtävät eli laajenevat kolmiulotteisesti tilassa joka oli jo olemassa ja joka ei laajene tai kaareudu.

Tietysti tarvitaan myös mm. neutriinojen liike-energian määrä planeettojen atomien ytimiin jne

Onesimple

;):)

Kommentit (3)

Vierailija

Ota kilo trotyylia vyötärölles, ja kainaloos kalakukko. Räjäytä ittes Kuopion torilla. Jälkipolvet sitten muistelee, että oli se Savor viisas ja ihan toimiva teoria se onesimple. Atomien energiakimputkin avautuivat pitkin Kuopion toria tilassa, joka ei laajene tai kaareudu...

Ajatukseesi voidaan kehittää matematikka, tässä lähtökohdat,
Jos maapallo laajenee 9,81m/s^2 kiihtyvydellä, mikä edellytetään siihen että kiihtyvyys aiheuttaa gravitaation, hetken kuluttua maapallo laajenisi valonnopeudella, toisen hetken kuluttua lähes äärettömällä nopeudella, ei menisi kauaa kun maapallo täyttäisi koko tunnetun kaikkeuden, mistä löytyy nappula, jolla saa poistettua automaattisesti tämä'n viestin jokaisen jukte eiku savorin viestin perään.
Tule savor tapaamiseen tänään tampereelle, shampanjaa on pari pulloa, ei kuitenkaan ajatuksesi toimivuuden takia, vaan siksi että näemme minkälaisia ihmisiä olemme suhteessa siihen mikä kuva muodostuu pelkästään tekstin perusteella.
Rajoita oikeasti jankutusta, kerro asiat korkeintaan 5 kertaa, AUTAN SINUA teoriasi kehittelyssä jos omaksut uusia asioita, teoria VOI olla teoria vain jos sitä ei pystytä todistamaan vääräksi, sinun huuhaajutuillasi ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.'
">teoriasi" näyttää olevan sinulle tärkeä, opiskele edes sen verran että tiedän mitä 9,81^2 kiihtyvyys tarkoittaa.
En minäkään paljon tiedä, sen kuitenkin tiedän mikä on mahdollisuuden rajoissa.
Edit,äänestin voidaan kehittää, matemaattisesti voidaan kuvata lähes mitä tahansa, mikä ei tarkoita sitä että koktaili olisi silti oikea, voidaan vain osoittaa vääräksi asioita, kuten tässä savolaisen pellen tapauksessa.
tule tuc kertomaan minulle että on tuhmaa näin sanoa perkele, kerro sama asia uudestaan kun olet sietänyt ääliötä 5 vuotta, joka v'tun päivä samaa paskaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Äläpä äläpä vääristele ajatustani.

"ei menisi kauaa kun maapallo täyttäisi koko tunnetun kaikkeuden"

Näin ei tule käymään yksinkertaisesti sen takia koska energiakeskittymät laajenevat jo olemassa olevaan tilaan.

Kaikki näkyvän maailmankaikkeuden energia työntyy jopa milajrdeja miljardeja kertoja valoa nopeammin poispäin yhdestä pisteestä joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella, jolloin liike jo olemassa olevassa tilassa jo olemassa olevaan tilaan mahdollistaa kaiken laajenemisen kiihtyvällä vauhdilla, samalla kun vauhtimme kiihtyy poispäin tuosta yhdestä pisteestä joka on todella kaukana näkyvän maailmankaikkeuden ulkopuolella.

Saisiko tämä jokaisen jukteri?n viestin perään?

Onesimple

;):)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat