Seuraa 
Viestejä45973

Tervehdys

Kuopiostako se oli joku tutkimus, joka jakeli risuja ja sai aikaan suuren haloon "pyhästä" asiasta. On alkanut epäilyttää, että kaikki ei tosiaan ole kohdallaan. Esimerkkejä:

Yrittäkääpä varata aika terveyskeskukseen täällä Etelä-Suomessa. Vähemmästäkin sairastuu. Vaimo tässä hiljan yritti ½-tuntia. Varauslinja ilmoitti, että nro ei ole käytössä. Useaan numerron soittelusta 1 nro vastasi ja kertoi, että niin se tekee kun on kuormitusta liikaa. Tämä oli vain 1 esimerkki ajanvarauksesta.

Hiljan sain 3 kirjettä, joissa kaikissa kerrottiin (kopioita), että ei pidä tuleman autolla. Parkkipaikkoja ei ole. Osoitteet oli kuorissa kirjoitettu käsin. 2 oli samaa käsialaa, 1 eri.

Yrittäkääpä päivystyspolille. Kannattaa varata koko päivä ja parasta olla kuolemaisillaan.

Kaikissa edellä olevissa on yhteistä, että ne eivät ole terveydenhoito-ongelmia (paitsi ehkä tuo päivystyspoli), vaan pahoja johtamis- ja organisointiongelmia.

Syykin taitaa löytyä samasta suunnasta eli täysin epäpätevästä johdosta. Nykyään on tämä hieno tulosohjaus. Kun rahaa ei ole jätetään puhelinvastaajat/aikavaraus hoitamatta. Säästyy 3 - 4 ihmisen palkka/terveyskeskus, ainakin täällä Espoossa. Ei kannata palkata pätevää ATK-tukeakaan. Osaahan se hoitohenkilöstö lukea ja kirjoittaa, ynnä nuolla 1 000 kpl kuoria kiinni.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat