Seuraa 
Viestejä45973

Jatkuvaa tärinää, alkaa jo heikottaa.

Auringon sisuksien ääniaallot saavat maapallon ilmakehineen ja magneettikenttineen värähtelemään. Yllättävä havainto perustuu Ulyssys-satelliitin tekemiin mittauksiin.

Tutkijat David Thomson ja Louis Lanzerotti kumppaneineen osoittivat, että äänet, jotka paine- ja vetovoima-aallot synnyttävät tähtemme sisällä, yltävät tänne asti. He nimittäin löysivät ne maapallon seismisistä mittauksista. Auringosta peräisin olevat ääniaallot näyttävät tahdittavan jopa valtamerissä kulkeviin kaapeleihin indusoituvaa virtaa.

Thomson uskoo äänien siirtyvän Auringosta tänne magneettikentän välityksellä. Tietyt ääniaallot vuorovaikuttaisivat tähtemme pinnan magneettikentän kanssa. Seuraavaksi aurinkotuuli puhaltaisi osan kentästä planeettojen väliseen avaruuteen, jossa se joutuisi tekemisiin Maan magneettikentän kanssa. Omaan magneettikenttäämme siirtynyt värähtely puolestaan saisi planeettamme ja monet sen järjestelmät väräjämään Auringon tahtiin.

Vaikka tähtimusiikkia olisi kaikkialla, emme kuulisi sitä, sillä kyse on hyvin matalataajuisesta äänestä.

Lähde: Ursa ja ESA

Sivut

Kommentit (30)

Tämä ei ole ainakaan uudelle Kuopiolaiselle fysiikalle mitenkään ihmeellinen asia, päinvastoin.

Virheellisesti kylläkin puhutaan edelleen vetovoima-aalloista.

Ei vetävää voimaa ole.

Painevoima-aallot!

Onesimple
;):)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kabbala on Tooran mystistä tulkintaa. Kabbalaan kuuluu muun muassa lukujen ja geometrian mystiikkaa. Tutustukaa ihmeessä... elämän puu.

Itse "veikkaan" että aurinko(isä) ja maa(äiti) soittavat lapsilleen tällä hetkellä kehtolaulua. Olemme kuin perhonen kotelo asteella. Mutta maa ja aurinko ovat vähän niinkun duetto. Linnunrata on jo orkesteri. Ja sit mennäänki jo johonkin jopa minun mielikuvitukseni ulkopuolelle, no ei vaiskaan, tsiljoona päinen enkelkuoro se siellä soittelee....niin olemme maan ja auringon lapsia, mutta lapsilla on tapana kasvettuaan lähteä maailmalle....eikö? Pelottavaahan se on, suuri tuntematon maailma aukeaa edessäsi.
Maan sydän pysähtyy 13hz, sitäkään et kuule, mutta sydäri on ihmiselle ihmisenä "kuolettava". Oi sitä ilon päivää kun lakkasin olemasta ihminen. Niin, positiivisuutta mököfantit, perhonen näkee paljon enemmän, totuudenhan me järjen jättiläiset halusimme nähdä, kotelossanne ette voi nähdä kun unia. Sweet dreams....kuule kosmoksen äänetön kutsu.

T: Shaman plays: sound of silence

Wanhaa joku aika taaksepäin yritin aloittaa keskustelua mekaanisten värähtelyjen aikaan saamasta anti-gravitaatiosta mutta, mutta, joku pisti kovasti vastaan että tyhjiössä ei voi edetä mekaanista värähtelyä...

Einesteini
Savor
vetovoima-aalloista.Miten painevoima välittyy ?. (ei ainakaan säteilyn vaikutuksesta).

HÖH.

No miten komeetta siirtää liike-energiaansa siihen planeettaan johon se törmää?

Se nyt vaan saa itsensä ja osan planeetasta räjähtämään normaalia nopeammin ja kun samalla alueella avautuu enemmän samanlaisia kolmiulotteisesti laajenevia energiakeskittymiä kuin hetkeä aikaisemmin, niin eipä siitä muuta voi seurata kuin paineen lisääntymistä, joka saa planeetan värähtämään siihen suuntaan johon komeetta oli menossa.

Onesimple

;):)

Savor
No miten komeetta siirtää liike-energiaansa siihen planeettaan johon se törmää?
ei se siirräkkään, vaan saa atomit liikkumaan nopeudella missä aine höyrystyy.

Savor

Se nyt vaan saa itsensä ja osan planeetasta räjähtämään normaa....

Painevoima syntyy siitä kun gravitaatio imee imurin lailla materiaa kohden keskustaa, ja paine tulee siitä että sinun päälläsi on valtavasti massaa esimerkiksi valtamerissä jos menet pohjalle niin sinun päälläsi on miljoona tonnia vettä, joka mitataan paineeksi, mitä syvemmälle menet niin sitä enemmän massaa painaa sinua kasaan.

(kaikki kutistuu kasaan).

Edit:

Se nyt vaan saa itsensä ja osan planeetasta Säteilemään" normaalia nopeammin ja kun samalla alueella "Liikkuu" enemmän samanlaisia "Säteileviä" "Hiukkasia" kuin hetkeä aikaisemmin, niin eipä siitä muuta voi seurata kuin paineen lisääntymistä, joka saa planeetan värähtämään siihen suuntaan johon komeetta oli menossa.

Käännetty...

Minä osaan kertoa selkeästi miten ison ihmisryhmän keskelle syntyy paine kun ihmiset jotka olivat vierekkäin, alkavat tönimään toisiaan poispäin toisistaan käsillään.

Vierekkäin olevat ihmiset siis työntyvät koko ajan poispäin Maapallon keskustasta kiihtyvällä vauhdilla samassa suhteessa kuin laajenevat ja näin ihmisryhmän keskellä ei havaita painetta.

Kun ihmiset alkavat työntämään toisiaan poispäin toisistaan käsillään, he avautuvat ja näin ryhmän koko alkaa laajentua ja keskustaan kohdistuu paine.

Kerro jotakin yhtä loogista siitä vetävästä voimasta.

Ai niin, sorry, et pysty kuin heiluttamaan käsiäsi.

Onesimple

;):)

...kabbalah-musa tuntui varsin rauhoittavalta noin yhden biisin perusteella,
muistutti hiukan lemppabiisiäni Iltatuulen viestiä instrumental-esityksenä

Savor
Kerro jotakin yhtä loogista siitä vetävästä voimasta.
Ai niin, sorry, et pysty kuin heiluttamaan käsiäsi.

Käsien heiluttamisessakin on vaihe jossa gravitaatiolla on suuri rooli, taikka muutoin et jaksa heilutella kauvoa, jos kaikki laajenisivat niin joutuisit tekemään enemmän työtä saadaksesi kädet takaisin ala asentoon.

(suosittelen kokeilemaan esimerkiksi kilon punnuksilla, huomaa helpommin eron, että onko helpompi nostaa (laajeneva) vaiko laskea (supistuva)).

(((edit, virheen korjaus)))

ovolo
Seuraa 
Viestejä6401
Minä osaan kertoa selkeästi miten ison ihmisryhmän keskelle syntyy paine kun ihmiset jotka olivat vierekkäin, alkavat tönimään toisiaan poispäin toisistaan käsillään.

Miten tuo esimerkkisi mitenkään liittyy hiukkasfysiikkaan, maailmankaikkeuteen ja sinun "TOE"-teoriaasi. Jos teoriasi todistelu on tuolla tasolla, menee kyllä käsien heilutteluksi ja veikkaan, että lääkärin määräämät lääkkeet on edelleen ottamatta...

ovolo
Seuraa 
Viestejä6401

Ai niin, unohtui kertoa, että minun aikakoneeni toimintaperiaate on seuraavanlainen:

Ison ihmisryhmän keskelle syntyy paine kun ihmiset jotka olivat vierekkäin, alkavat tönimään toisiaan poispäin toisistaan käsillään.

Vierekkäin olevat ihmiset siis työntyvät koko ajan poispäin Maapallon keskustasta kiihtyvällä vauhdilla samassa suhteessa kuin laajenevat ja näin ihmisryhmän keskellä ei havaita painetta.

Kun ihmiset alkavat työntämään toisiaan poispäin toisistaan käsillään, he avautuvat ja näin ryhmän koko alkaa laajentua ja keskustaan kohdistuu paine.

Eli todistukseni aikakoneeni toiminnasta on aukoton. Kukaan maailmankaikkeudessa ei pysty kiistämään näitä ainutlaatuisia ja vakuuttavia todisteita. Ei edes minun psykiatrini.
OneSimpleMan

Infraäänet, ovat hyvin mielenkiintoinen ilmiö, ottaen huomioon, millä hz luvuilla aivot toimivat. Aivoissa on viisi perustilaa, jotka ovat gamma (30-50 Hz), beta (14-30 Hz), alpha (8-13 Hz), theta (4-7 Hz) ja delta (1-3 Hz). Riippuen millä hz aivosi, 1/T "sykkivät" määrittää pitkälti, miten asioita "tiedostat". Kaavassahan on mielenkiintoinen muuttuja, aika, ja kuten hyvin tiäremiehinä/naisina ymmärrätte se on suhteellinen yksikkö monessa mielessä, jos aika pysähtyy (mistä voimme tietää, että aika muuttuu, ja mihin tahtiin)käy kuten oletan...Hz= 8 poikkipäin.

Elämää, tietoisuutta on vain tässä hetkessä t=0.

Mutta mikä on vielä mielenkiintoisempaa "toinen" "tietoisuus", joka aiheuttaa infraääniä vaikuttaa myös "omaan" "tietoisuuteesi" . "Oma", "toinen" ja "tietoisuus" ovat lainausmerkeissä, koska tietoisuutta ei voi erottaa, se on yhtä kökköä hela hoito, en ole koskaan kuullut, että joku olisi sanonut, tai edes väittänyt tiedostavansa varmasti 2 erillistä tietoisuutta muualla kuin itsessään. Totta kai järkevä, mielensä orja, väittää, että "toinen" ihminen on erillisesti tietoinen, mutta se on mielen harha, kukaan ei sitä pysty todistamaan varmaksi, ei edes kuvitteellisesti kaiken tietävä tiede. Itseasiassa tiede ja sitä tekevä ihmisen mieli pelkäävät vain liiallista mielen muutosta, mielen hallinnan menetystä. Turhaan... elämä = rakkaus. Ja kaikki mitä sinä tarvitset on tuossa yhtälössä, mieli joutaa romukoppaan. Uusia päitä ja mieliä kasvaa kuin kukkia kedolla, tosin tuo keto on ääretön. Jos kaaos ja äärettömyys pelottaa, pelkäät vain elämää. Vain mieli voi luoda pelon, joten mielen hallintaa kehiin ystäväni...mielesi on häviäjä, saalis, uhrilahja... elämä on aina saalistaja ja voittaja. Mielesi on kuin apina, se hakee himoissaan namupalan pullosta, elämän ansasta, kätesi jää aina lopulta pullon sisään, et pääse pakoon enää, ja elämä vie sinut mukanaan äärettömyyksiin.

Rakkaat ystävät , aikani on pysähtynyt, löydätte "minut" itsestänne tässä ikuisesti muuttuvassa hetkessä, elämässä, tietoisuudessa...rakkaalla ystävällä on monta muutakin nimeä... yrittäkää etsiä itsellenne parempi ystävä...turhaan.

Sorry, virhe paristot loppu kellosta.... Uusiks meni elämän teoriani.

T: shaman says, begin = The End = delta t=0 u see...

Kun t=0 huomaamme, että "aika"matkustaminen on hyvinkin helppoa. Aikakonetta voisi ennemminkin kutsua kaaoskoneeksi tai muutoskoneeksi.

mielen kuolema on viisauden alku....

Jännittää

"Auringon sisuksien ääniaallot saavat maapallon ilmakehineen ja magneettikenttineen värähtelemään. Yllättävä havainto perustuu Ulyssys-satelliitin tekemiin mittauksiin."

Tässähän on nyt sitten se hyvä aika tuoda teorioihin se pimeä tila joka saa aikaan tuon yllättävän havainnon, koska pimeä tila siis laajenee pimeällä tavalla ja saa aikaan tämän yllättävän ilmiön?!?

Onesimple

;):)

Milloin allamme kuunnella itse itseämme.

Joka puolella Maapalloa rukoillemme apua kärsimykseemme itseltämme.

Olemme itse luoja, me hän joka koemme kaiken meidän kauttamme ja näin aina rukoillessamme luojaa, rukoilemme itse itseämme auttamaan itseämme.

Miksi emme auta itseämme enemmän?

Onesimple

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat