Seuraa 
Viestejä45973

Mielipiteitä asiasta?
Onko USA pakon edessä vai onko tämä kansan törkeää hyväksikäyttöä?

Video

Kommentit (4)

Videossa väitettiin että Irakissa ei ollut joukkotuhoaseita.

Eikä siviililentokone ole juuri sellainen pahin joukkotuhoase ? Onko World Trade Center ihan kunnossa edelleen ?

Jumbojetit diktaattorin -joka on jo ampunut Scud-ohjuksia Israeliin ilman syytä- käsissä on liian vaarallisia joukkotuhoaseita. Hänestä katsos tiedetään, että hän on kykenevä käyttämään niitä ihmismassoja vastaan.

Boysen
Eikä siviililentokone ole juuri sellainen pahin joukkotuhoase ?Hmm.. Tietääkseni siviililentokoneen suunniteltu käyttötarkoitus ei ole joukkotuhoaseena oleminen?

Edit: Alkuperäiseen asiaan kannoanotto unohtui

Freedom F*cker
Onko USA pakon edessä vai onko tämä kansan törkeää hyväksikäyttöä?

Sanoisin että molempia, kansan tuki (silmään pissimällä vaikka) pitää kumminkin hankkia ennen mitään suurempia toimia. Alkaa olla kiirus USA:lla tehdä jotain turvatakseen omat edut öljynkuljetuksiin(/ja saantiinkin) tuolla seudulla, ennen itäisten kilpakumppaneiden väliintuloa. Tosin USA on jo hieman hankaluuksissa tuon Iran asian kanssa, enkä itse pidä tällä hetkellä kovin suurena uhkana samanlaista operaatiota Iranin suuntaan kuin Irakille. Propagandasotaa näemmä silti pitää vielä jatkaa, mitä tulee mm. IAEA:n ja Iranin sopimukseen tällä viikolla. Hommaa USA:n kannalta hankaloittaa, eikä edes ihan vähän, CSTO/SCO liittoutuman lähenevät välit Iranin kanssa.

Seurataan mielenkiinnolla..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat