Seuraa 
Viestejä45973

Kertokaapas, ihmiset, miten saisin aikaan ämpärillisen kotitekoista olutta? Sellaista makeammansorttista kuin kaupan oluet, simamainen olut olisi kiikarissa, mielellään siihen vakioon 4% piikkiin jäävä.

Tekeepä mieleni kokeilla. Käyttämisen perusasiat labra-analyytikolla toki on hallussa, mutta olutta en ole ennen väsännyt.

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osta beer kitti. Köyhiltä opiskelija-ajoilta muistan, että kotitekoisesta stoutista saattoi saada makiaa ja siirappia. Ja näistä opin myös sen, että ohjeita kannattaa seurata orjallisesti - soveltamalla saa aikaan kaikkea odottamatonta. Esim palasin tentittömän tenttiviikon jälkeen paikkakunnalle muualta, löysin lattialta sellaisen Twin Peaksin black lodgen entrancen ja mokoma oli tosiaan valunut siihen viereisestä kaapista jossa pullot olivat jälkikäymässä. Kukin pullo oli niin monena palana ettei niistä saanut edes panttia (ei, en edes yrittänyt lapioida sirpaleita automaattiin).

Minkä kutun takia sen pitää olla makeaa?

Tietysti voit tehdä makeaa simaa ja sitten sekoittaa siihen sopivasti vodkaa tai giniä.

Tai sitten juot simaa ja pössäyttelet. Foorumin kiiluvasilmäiset päihdefanaatikot tuolta kannabisketjusta varmaan voivat neuvoa sinua tässä parin miljoonan sanan pituisilla raivokkailla julistusviesteillään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat