Seuraa 
Viestejä45973

Euroopan eli EU:N pitäisi ilman muuta perustaa oma sotilasliitto joka turvaisi Euroopan edun. Tosin Eurooppa ajattelee myös muita maita toisella tapaa kuin USA, Venäjä ym. suuret vaikuttajat.
Muutenkin Euroopan pitäisi päästä Venäjän energiasta ja energiaomavaraisuutta lisättävä huomattavasti.
Itse näen että tulevaisuudessa Eurooppa EU on sotilaallisesti ja poliittisesti erkaantunut muista Nato ym. isovelijärjestelmistä ja kehittää omanlaista yhteiskuntajärjestystä ilman isoveljien päällepälsmäröintiä. Venäjää vastaankin Eurooppa oppii itsenäisesti suojautumaan omalla puolustusstrategiallaan, ilman Naton ikuista läsnäoloa. Tulevaisuudessa Nato on korkeintaan yhteistyöjärjestelmä jossa USA ja EU ovat tasavertaisesti ilman toisen osapuolen joukkoja toisen alueella.

Kommentit (1)

Tämä on kyllä mahdollista, mikäli Saksa saadaan mukaan, ilman Saksalaisia se ei onnistu.

Saksa on hyvin haluton ottamaaan yhtään enempi vastuuta EU:sta, eikä halua operoida oman alueen ulkopuolella, joten varmaan pitää vielä odotella ...

Pitää muistaa kumminkin, että Saksa on kaksi kertaa laittanut maailman polvilleen ja ottanut turpiinsa näissä operaatioissa, joten sillä on tietty historiallinen taakka riesanaan, joten varovaisuus on hyvin ymmärrettävää.

Ilman Saksalaisten taloudellisia voimavaroja ja tuotannollisia resursseja, sekä tietotaitoa mitä Saksalaisilla on, ei homma ole mahdollista.
Mikään toinen valtio Euroopassa ei voi korvata Saksaa ...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat