Seuraa 
Viestejä45973

Mielenkiintoinen dokumentti jonka sisältö tuntuu aivan liian loogiselta ollakseen "huuhaa-puppu-salaliittoteoriaa". Itse kehoitan jokaista katsomaan kyseistä aineistoa ja sulattamaan sitä, ennen kuin rupeavat vaahtoamaan suuntaan tai toiseen.

http://video.stumbleupon.com/#p=1udhc6dsma

Tai etsikää vaihtoehtoisesti youtubesta "zeitgeist the movie"
(3 osaa yht. 2h)

Miksei Suomessa mikään taho ole ottanut asiaa esille ? Yle ei varmaan uskalla, sillä tästähän napsahtaisi USA:n mustalle listalle.

Faktoja on loputtomasti ja on päivänselvää, että suuryhtiöt ovat todellisen vallan kahvassa USA:n lahjotun nukkehallituksen takana, ja ylläpitäkseen sitä ovat valmiita mihin vain, kuten ovat tehneet läpi historian.
Pearl harbour, varoituksista huolimatta he antoivat japanilaisten iskeä jotta saisivat syyn sotaan, vietnamissa sama juttu,
ja nyt 9/11 isku, mikä oli sinänsä hauska,
johtuen sen lavastuksen naurettavasta läpinäkyvyydestä.

Nyt nämä tyypit ovat jo niin ylimielisiä, etteivät koe enää tarvitsevansa perustella toimiaan. Onko kukaan ollut tietoinen niinkään isosta asiasta kuin tulevasta Amerikan unionista ? Meksiko Kanada ja Pohjois-Amerikka tullaan liittämään yhteen, yhteinen valuuttakin on jo mietittynä... eikä mun eteen ainakaan ole tullut YLE:n tai minkään median taholta tietoa tästä!

http://www.copvcia.com on muuten myös kiintoisa sivu, paljon taustatietoa CIA ikuisesta huumekaupasta jolla rahoitetaan tätä maailmanvalloitussuunnitelmaa monella tasolla.

Sen jälkeen kun on avannut silmänsä sille mitä todellisuudessa tapahtuu parhaillaan, ja on tapahtunut jo satojen vuosien ajan, jää silti kysymys:
Mitä (minä voin) tehdä tämän estämiseksi ?

En ole taloustieteilija, tuskin ratkaisu on niin helppo kuin "kukaan ei yksinkertaisesti osta näiden suuryhtiöiden tuotteita/palveluja", sillä kaikki on sidottuna pörssiin, teollisuuteen, infrastruktuuriin, yhteiskunnan elin- ja kulutustapoihin, öljyyn...

Tää on oikeesti masentavaa, kuinka maailman kansalaiset on kohta sirulla ohjattuja, valvottuja, viihteellä ja roskaruualla välinpitämättömiksi tehtyjä valtavan orjakoneiston sieluttomia rattaita. Ihmeellinen tää meidän mieli, mihin kaikkeen se pystyy parhaimillaan, ja pahimmillaan alistamaan ja aivopesemään median, pelon, mielikuvien avulla.

Sanokaa joku mua älykkäämpi jotain, onko WWIII ainoa vaihtoehto, täysi anarkia 10-20v sisään ?

Sivut

Kommentit (22)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Enpäs
Tee niinkuin minä, kieltäydy töihin menemästä.
Se osuu kovimmin systeemin nilkkaan. Olen huomannut.

Systeemi ei pummeista ja työnvieroksujista piittaa.
Karenssi napsahtaa alta aikayksikön. Sen jälkeen
pummi on sossun armoilla. Ja valtiolta säästyy
rahaa.

reino
Enpäs
Tee niinkuin minä, kieltäydy töihin menemästä.
Se osuu kovimmin systeemin nilkkaan. Olen huomannut.Systeemi ei pummeista ja työnvieroksujista piittaa.
Karenssi napsahtaa alta aikayksikön. Sen jälkeen
pummi on sossun armoilla. Ja valtiolta säästyy
rahaa.

Mulle riittää sekin vähä.

JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887

Aina voi ruveta vaikka huumekauppiaaksi, sillä vois tienata vaikka 3000 päivässä!

Riskit toki on kovat, mutta voihan sitä sitten popsia rauhottavia 24/7, että säilyy järki.

Vuoden ponnistelujen jälkeen voikin sitten muuttaa karibialle ja tulla puukotetuksi ympäripäissään Kingstonin ghetossa, the end!

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

JuurikinNiin
Vuoden ponnistelujen jälkeen voikin sitten muuttaa karibialle ja tulla puukotetuksi ympäripäissään Kingstonin ghetossa, the end!

Eikö olisi paljon kotoisampaa kuolla poliisin luotiin Kontulassa?

Itse videosta: Matthew Arnold jo totesi 1700-luvun lopulla, että suurinta osaa ihmisistä ei yksinkertaisesti kiinnosta mennä asioiden ytimeen, koska se ei ole käytännöllistä. Heillä ei ole aikaa selvittää asioita, eikä mahdollisuutta ottaa etäisyyttä omaan elämäänsä ja kulttuuriinsa. Suurimmalle osalle riittää julki tuotu, heidän luottamiensa ihmisten kannattama selitysmalli, tai jokin kollektiivinen, yhdistävä tunne. Tämän takia "valistuksen ihminen", joka ihannetilassa siis pyrkisi kaikessa tähän selvittämiseen ja kritiikkiin riippumatta rodusta tai mistään yhteiskunnallisesta, on syrjäytetty marxilaisen työtä korostavan ja yhdysvaltalaisen käytäntöä korostavan ideologian edeltä.

EDIT: John Locken vaikutus USA:ssa oli huomattava, tietääkseni hänestä materiaalisen, omaisuuden, korostaminen on peräisin. Oikeastaan kautta historian USA:ssa on yhdistynyt materian palvonta ja haaliminen, ja myöhemmin tähän liitettiin uskonto, johon paikantaisin "poliittisen korrektiuden" synnyn, minkä kulmakivi oli orjuuskysymys.

Esim. Hegel taas oli enemmän "metafyysikko", jonka ajatukset olivat Preussissa opiskelevien USA:laisten mielestä erittäin sekavia ja irrelevantteja. USA:ssa moni tavallinen ihminen vieroksuu monimutkaisia selityksiä edelleenkin. Tämä johtuu siitä, että identiteetissä konkreettinen suorittaminen (maskuliinisella tavalla) on aina ollut arvostettua. Juuret ovat niin tukevasti "minä teen itse maailmani" -ajattelussa siellä, että teoretisointia ei yksinkertaisesti nähdä hyödyllisenä/tuottavana. Tämähän on oikeistolle yleistä laajemminkin, ehkä jopa niille luonnontieteilijöille, jotka eivät harjoita teoriaa niin paljon ja jotka käyttävät kirjallista ilmaisua vähemmän. Haittapuolena tästä kuitenkin on "sokeus" syvälle kritiikille ja kiireisyys kyseenalaistuksille, mukaan lukien menneisyys, jotka olivat molemmat niin tärkeitä tavoitteita 1700-luvun Ranskassa. Tällaista "massaa" on sitten paljon helpompi johtajien muovata omiin tarkoitusperiinsä kuin kaikelle kriittistä "valistuneita" yksilöitä. Mutta, en toki väitä, että edes kaikki USA:laiset ottaisivat kritiikittä vastaan kaikki tarinat. Tuossa kristinusko=tähtitaivas-näkemyksessä, mikä kuulostaa vakuuttavalta, voi kyllä olla tekemistä siellä...

On "ihmisiä", jotka kutsuvat itseään master of the universeksi... eivätkä suotta. "Ihmisiä", jotka hallitsevat sitä mitä näet, siis jopa sitä mitä näet, siis silmilläsi, siis niillä kahdella, jotka ovat piuhoilla kiinni siinä ohjelmoidussa fraktaali mössössä. 1 silmä näkee paremmin kuin kaksi kuvitteellista.

Totuus vapauttaa, mutta ensin se vituttaa ...

Ei sinua kukaan kumminkaan usko, kannattaisi olla vaan ihan hiiren hiljaa, tai kertoa asiat hassunkurisina vitseinä. Sinulle ja sinun jutuillesi nauretaan, joka tapauksessa. Edes "sinä" et ole mitä mielesi kuvittelee...

Opiskelet, teet töitä 30 vuotta ja huomaat eräänä päivänä, että kaikki oli kusetusta, kuka ja mikä sinua kusetti?

Katsomasi dokumentti oli vain yksi tuhansien joukossa...yksi joka ehkä muutti mieltäsi... lähemmäksi totuutta? Vai harhaa? Mikä on totta ja mikä mielikuvitusta... onko kaikki vain unta. Pelleileekö, joku vain matrix huumassa.

Miksi näitä dokumentteja ei meille yleisesti näytetä... lol

Luuletko todella, että ihmisen mieli kestää totuuden, luuletko todella, että sinä olet sen arvoinen. Olet nähnyt vasta pienen palan totuudesta. Palan, jolla ei ole mitään merkitystä. Kuten ei silläkään kuka "sinä" kuvittelet olevasi.

Lapseni, kaikki muuttuu, ei vain dokumenttien muodossa... älä koskaan tuomitse vihollistasi. Vihollisesi on tutumpi ja lähempänä kuin uskotkaan. Opi siltä, se on viisaampi kuin kukaan ihminen, pelaa sitä vastaan, panokset ovat kovia, vain pelaamalla voit voittaa. Löydät totuuden vain itsestäsi. Mielesi ei totuutta kestä.

Niin, sinulle siis nauretaan, (tulee mieleen kummeli) ... mutta kuten Monthy Pyhon laulakaamme...yhdessä kaikki...
Life’s a piece of shit
when u look at it
Life’s laugh and death’s a joke, it’s true.
you’ll see its all a show
keep em’ laughing as you go
just remember that the last laugh is on you
and always look on the bright side of life….ja sit ne legendaariset viheltelyt

Älkää ottako niin tosissanne sitä mieltänne ja sen muutoksia. Kyllähän sen mielen voi vaihtaa aina uuteen, semmoseen mikä paremmin totuuden kestää. Sehän on sen tarkoitus, totuuden työkalu, palvelija. Ja jos se ei totuutta kestä, ainahan voitte totuuden unohtaa aivan niinkuin eräskin telttamurhaaja, aivan niinkuin tämä harhaisten mielten yhteiskunta.

T: kuka, mikä, missä..."minä", "ihminen", "tässä"

thinker
Seuraa 
Viestejä70

"de Ruijterin mukaan Saddamin ratkaiseva "virhe" oli siirtyminen öljykaupassa (ensimmäisenä suurena öljymaana) euroon marraskuussa 2000:

"Tämän seurauksena dollarin arvo romahti ja heinäkuussa 2002 tilanne oli niin vakava, että IMF varoitti että dollari saattaa kaatua. Muutama päivä tämän jälkeen hyökkäyssuunnitelmasta keskusteltiin Downing Streetillä. Kuukautta myöhemmin Cheney väitti, että Irakilla on joukkotuhoaseita. Tällä perusteella USA hyökkäsi Irakiin maaliskuun 19. päivänä 2003. USA palautti Irakin öljykaupan dollarikantaan kesäkuun 5. päivänä 2003.""

http://community.stakes.fi/blogs/zeitge ... 8/320.aspx

Paranoija on vaikea sairaus, ota yhteyttä paikkakuntasi terveyskeskukseen ... !!! Tosin saatat olla
stallarimamman brainwashin uhri, kokeilepa rentoutua ja
muistella äitiä .. alkaako suu vipattaa .. "usapaha..usapaha....
usapaha ... ?

ruskamies
Paranoija on vaikea sairaus, ota yhteyttä paikkakuntasi terveyskeskukseen ... !!! Tosin saatat olla
stallarimamman brainwashin uhri, kokeilepa rentoutua ja
muistella äitiä .. alkaako suu vipattaa .. "usapaha..usapaha....
usapaha ... ?

Eihän kuolinkouristuksissa ole mitään pahaa. Käy lähinnä sääliksi.

Kyllä kyllä, uutta maailman järjestystä kohti "hivuttaudutaan " hitaasti...
Nettisensuuri, nythän on jo joku pastori ehdottanut että poliisi voisi "blokata" eroakirkosta-sivuston...
Lehdistö on ollut nuiden iilimatojen jalan alla AINA.

Nyt alkaa kaamea terrorismilla ja huumeilla uhittelu/pelottelu että saadaan lisävaltuuksia poliisille ja niin pois päin. Lehdistöissä keskustellaan valvontakameroista ja niin pois päin.

Kohta on semmonen natsihallinto päällä, että voi hyvää päivää, sirut vaan nahkan alle, ja satelliitit taivaalla näkee teidät 24/7 sillä kykloopin silmällään.
Rikollisille vielä erityiset sähköpannat kaulaan, niinkuin esim. hamppunarkomaaneille....

OzziXX
Enpäs

Nettisensuuri, nythän on jo joku pastori ehdottanut että poliisi voisi "blokata" eroakirkosta-sivuston...

Lisätietoja?

Lisätietoja todellakin! Tuohan on sitäpaitsi laitonta! Se on sitäpaitsi täysin laillinen sivu eikä siellä ole edes mitään pilkkaavaa. "pilkkaavaa"=totuus
Ja ei saatu katsoa zeitgeist movieta koulussa uskonnolla kun ehdotin opettajalle. Tuhahti vain vihaisesti
Pitää vielä katsoa koko movie uudestaan kun viimeksi ei kerennyt aivan kunnolla eli kiitos muistutuksesta!

Finlandes
Seuraa 
Viestejä1399
elemenz
Miksei Suomessa mikään taho ole ottanut asiaa esille ?
Tähän taisit vastata aloitusviestissäsi:
elemenz
"huuhaa-puppu-salaliittoteoriaa"

Kyllähän tästä videosta itse asiassa löytyy melkoisia uutispommeja. Ajatelkaa nyt, Mithraa palvottiin sunnuntaina. Tuohan todistaa kaikki maailmankaikkeuden historian salaliitot todellisiksi.

Itse asiassa puuduttavan tylsä video.

Lerdethak
OzziXX
Enpäs

Nettisensuuri, nythän on jo joku pastori ehdottanut että poliisi voisi "blokata" eroakirkosta-sivuston...

Lisätietoja?

Lisätietoja todellakin! Tuohan on sitäpaitsi laitonta! Se on sitäpaitsi täysin laillinen sivu eikä siellä ole edes mitään pilkkaavaa. "pilkkaavaa"=totuus
Ja ei saatu katsoa zeitgeist movieta koulussa uskonnolla kun ehdotin opettajalle. Tuhahti vain vihaisesti
Pitää vielä katsoa koko movie uudestaan kun viimeksi ei kerennyt aivan kunnolla eli kiitos muistutuksesta!

Zeitgeist on uskonnolliselta osioltaan pelkkää propagandaa ja valheita.
Tässä on zeitgeistin uskonto-osiota vastaan tehty kritiikkidokumentti, joka kaikkien kyseisen leffan nähneen pitäisi katsoa:
http://video.google.com/videoplay?docid ... 0528394775
Sitäpaitsi dokumentin loppuminuuteilla Zeitgeist muuttuu itsekin uskonnolliseksi ja tarjoaa omaa humanismi/newageuskontoaan vastaukseksi kaikkeen.

Politiikkaa koskien leffassa on sentään faktaakin ja toivon mukaan se herättää ihmisiä näkemään minkälainen petos lopunajan yhteiskunta on.

Olbe
Seuraa 
Viestejä1447
elemenz
on päivänselvää, että suuryhtiöt ovat todellisen vallan kahvassa USA:n lahjotun nukkehallituksen takana, ja ylläpitäkseen sitä ovat valmiita mihin vain, kuten ovat tehneet läpi historian.

Vai näin.

On tietysti totta, että suuryhtiöillä on paljon valtaa, mutta eiköhän tuo niiden syyttäminen kaikista maailman ongelmista ole hieman kaukaa haettua.

Vai miten sitten selität suurten yritysten jatkuvan kamppailun markkinaosuuksista ja kasvusta? Ettei vain markkinataloudella ja kuluttajan vapaudella valita olisi asian kanssa jotakin tekemistä?

Olbe
elemenz
on päivänselvää, että suuryhtiöt ovat todellisen vallan kahvassa USA:n lahjotun nukkehallituksen takana, ja ylläpitäkseen sitä ovat valmiita mihin vain, kuten ovat tehneet läpi historian.Vai näin.

On tietysti totta, että suuryhtiöillä on paljon valtaa, mutta eiköhän tuo niiden syyttäminen kaikista maailman ongelmista ole hieman kaukaa haettua.

Vai miten sitten selität suurten yritysten jatkuvan kamppailun markkinaosuuksista ja kasvusta? Ettei vain markkinataloudella ja kuluttajan vapaudella valita olisi asian kanssa jotakin tekemistä?

Joku uskoo nyt vähän liikaa bisnesliskojen kapulakieleen.. Jos mm. aseita myydään, lahjotetaan ja roudaillaan kaikille eri sotien osapuolille ja samalla ollaan poliittisesti lietsomassa kahakoita ja viitoittamassa tietä toisten suuryritysten invaasiolle levottomilla alueilla, kuulostaa kyllä kummasti yksityisten korporaatioiden ja valtion yhteispeliltä. Ja tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että politiikka ja suuryritykset ovat hyvin pitkälti samojen ihmisten käsissä Mahtavassa Lännessä. Merkittävimmät pankit, energia-, rakennus-, ase- ja teknologiafirmat hyvin pienen piirin hallussa. Mitä voi odottaa, kun ainoana ohjenuorana toiminnalle on moraaliton talouskaavojen tuijottelu, jossa ihmishenki tai elinkelponen planeetta ei ole rahan arvosta kamaa.

Mielestäni hyvä dokkari ja suosittelen kyllä kaikille. Ei sinänsä mitään mullistavan uutta tietoa, mutta hyvään pakettiin koottuna ja selkeästi selitettynä. Hyvä tietää kuinka täällä toimitaan ultrasivistyneellä 2000-luvulla..

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat