Seuraa 
Viestejä45973

Tapahtui tässä eräänä päivänä niin, että ampiainen lenteli tuolla makuuhuoneen ikkunassa ja siinä mietittiin että pitäisi päästä siitä eroon ennen nukkumaanmenoa.

Kuitenkin sitten illalla, kun ryhdyttiin sitä uudestaan etsimään, paikallistimme sen kiinni verhoissa. Luulimme, että se on elossa, mutta lähemmän tarkastelun myötä huomasimme, että kuollut mikä kuollut. Mutta miten tämä on mahdollista? Ampiainen on tarrautunut jaloistaan kiinni verhoon ja ollut siinä nyt vuorokauden kuolleena.

Miten tämä on mahdollista? Kuinka se pitää otteensa kuolleenakin verhosta ja mihin se itse asiassa on kuollut?

Ensimmäinen kerta kun tällaista tulee vastaan

Kommentit (9)

Varmaan kuollut vanhuuteen. Eipä ampiaisten elinikä taida viikkoa pidempi olla. Kyllähän sellainen kevyt amppari karvaisine jalkoineen pysyy nukkaisessa kankaassa kiinni vaikka itsekseen.

Finlandes
Seuraa 
Viestejä1399

Ampiaiset eivät ole pitkä-ikäisiä. Loppukesästä ampiais yhteisöt kuolevat pois jättäen harvoja talvehtijoita seuraavaa kesää varten. Työläiset lentelevät kauemmaksi pesästään, käyvät levottomammiksi ja herättävät huomiomme tunkeutumalla koteihimme... (hengitystauko) ...joten näin se on mahdollista.

Tai ainakin muistelen tuohon suuntaan. Tiedä häntä. Voisi se tietysti olla vaikkapa UFOjen salaliitto tai jotain...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toinen vaihtoehto on tietysti, että hallitus on asentanut herätyskelloosi radioaktiivisen luotaimen, joka tarkkailee aivoaaltojasi ja amppari kuoli tähän säteilyyn.

Pohjoinen Zen
Toinen vaihtoehto on tietysti, että hallitus on asentanut herätyskelloosi radioaktiivisen luotaimen, joka tarkkailee aivoaaltojasi ja amppari kuoli tähän säteilyyn.

Niin, tai ....

Avasitko ampiaisen?

Loptio
Seuraa 
Viestejä1187

Ihan hyvin havaittu, että jossain lentelee ampiaisia. Meillä ei kevään jälkeen ole (Espoossa) kaupunkiasunnossa näkynyt ampiaisia, kimalaisia tai mehiläisiä lainkaan. Ei sitten ainuttakaan. Pölyttäjät ovat kuolleet jo täältäkin: ei hyvää seuraa.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä36161

Kuiva ja lämmin sisäilma on kohtalokasta monille hyönteisille. Ampiaistyöläiset ovat tähän aikaan vuodesta muutenkin vanhoja vastuusta vapautuneita tyhjäntoimittajia, jotka odottelevat syksyn halloja. Hyönteinen tarttuu kankaaseen kynsien tapaisilla kitiiniväkäsillä. Lepääminen kynsien varassa ei edellytä kevyeltä hyönteiseltä lihastyötä, ja siksipä se ei siitä mihinkään putoa vaikka henki lähtisikin.

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Pölyttäjien tilanteen kertoo pihlajanmarjasato. Ei tertun terttua.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat