Seuraa 
Viestejä45973

Kun täällä nyt on käsitelty historian merkittävimpiä henkilöitä, positiivisessa mielessä, niin kuka todellinen henkilö on mielestänne historian "negatiivisessa" mielessä merkittävin?
Tarkoitukseni ei ole olla populistinen, mutta tämä kiinnostaa!!

Ateistithan eivät tähän fiksuina tarjoa Jeesusta, eivätkä uksovaiset pirua, koska kyse on todellisesta henkilöstä. ( No käyhän se Jessekin)!
Reiluja mielipiteitä, eikä piiloutumista evoluution taakse, tyyliin
"Aatu vain edisti" evoluutiota!!!

Nyt on tilaisuus valita huonoista vaihtoehdoista.

Ai oma mielipiteeni: " välinpitämätön ihminen, kuten itse! ( ja monet muutkin )!!!!

Sivut

Kommentit (22)

Josef Stalin. Hän tärveli hienon unelman toisenlaisesta yhteiskunnasta. Vahingollisimpia kaikille aatteille ja yhteiskuntamalleille eivät ole aatteen vastustajat, vaan huonot johtajat jotka valitaan toimimaan niiden nimissä. Vahingollista on myös aatteen soveltaminen liian kirjaimellisesti, minusta idealismien ja lakien tulisi olla vain ihanteita, joita voi muunnella ja jotka ovat joustavia ja joustavat tilanteiden mukaan. Oman sairauden luuleminen profetiaksi tai neroudeksi ja siitä aatteen tekeminen oli varmaan vahingollisinta Stalinin, niinkuin monen muunkin historiallisen henkilön kohdalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nykyinen Paavi. Hän ei ole vielä historian henkilö mutta voi, kuinka toivonkaan että olisi. Edellinen Paavi oli nykyisen talutusnuorassa pitkään.

Varsinaisesta historiasta Josef Stalin, "puhdisti" aika paljon omaa väkeä, useita miljoonia. Leopold II on myös aika korkealla sijalla kuten myös Adolf Hitler ja muut natsit. Yleensä koko kolonialismi ja "eurooppalaisen kristillisen sivistyksen" vieminen alkuperäiskansojen pariin on ollut aika inhaa touhua. On raiskattu ja tapettu, kidutettu ja orjuutettu ja opetettu huonoja tapoja kuten alkoholismi ja tupakka.

Jeesus ja kaikki ko. henkilöön verrannolliset. He ovat kaikkien sotien äitejä ja hyviä tekosyitä sodille.

En siis ole aloittajan määritelmän mukaisesti fiksu henkilö - senhän tiedänkin - siksi vastasin rehellisesti oman mielipiteeni.

Kun Isä aurinkoista on jo moni täälä äänestänyt niin tarjoan sitten Mao Zedongia. Ei ollut tuokaan kaveri mukavimmasta päästä omille kansalaisilleen. Taitaa olla vielä hämärän peitossa tai ainakin kiistanalaista kuinka moneen kuolemaan Mao on syyllinen, välittömästi tai välillisesti.

Wikipedia
Useimmat hänen kampanjoistaan, joista tunnetuimmat olivat suuri harppaus ja kulttuurivallankumous viisi vuotta myöhemmin, johtivat kymmenien miljoonien kiinalaisten menehtymiseen ja Kiinan kehityksen häiriintymiseen. Mao oli hirmuhallitsija, joka oli yhtä säälimätön omia kansalaisiaan kuin vihollisiaan kohtaan. Nyky-Kiinan mukaan "Mao oli 70-prosenttisesti oikeassa".

Huvittaa tuo 70-prosenttisesti oikeassa.

väläys:
"Josef Stalin. Hän tärveli hienon unelman toisenlaisesta yhteiskunnasta. Vahingollisimpia kaikille aatteille ja yhteiskuntamalleille eivät ole aatteen vastustajat, vaan huonot johtajat jotka valitaan toimimaan niiden nimissä. Vahingollista on myös aatteen soveltaminen liian kirjaimellisesti, minusta idealismien ja lakien tulisi olla vain ihanteita, joita voi muunnella ja jotka ovat joustavia ja joustavat tilanteiden mukaan. Oman sairauden luuleminen profetiaksi tai neroudeksi ja siitä aatteen tekeminen oli varmaan vahingollisinta Stalinin, niinkuin monen muunkin historiallisen henkilön kohdalla."

Samaa mieltä. Joskin Hitlerin natsi-ideologineen on toinen mokoma.

Starman
... tyyliin
"Aatu vain edisti" evoluutiota!!!
Tuo olisikin huono veto, sillä Aatu tappoi kansalaisten "kermaa" siinä missä rivijuutalaisiakin. Ja juutalaiset ylipäätään olivat yleisesti ottaen paremmin koulutettuja kuin perussaksalaiset(kateus, se kateus).

Charles Darwin, jonka vaikutuksesta tiedeyhteisö vielä tänäkin päivänä torjuu biosfäärin - eliökunta mukaanluettuna - herkän, itseorganisaatioperustaisen riippuvuuden reunaehdoista.

Sattuman tuottamien mutaatioiden ja luonnonvalinnan harhakuva elämänmuotojen perustana saattaa olla jopa merkittävä uhkatekijä.

Huippugeneetikko James A. Shapiron mukaan

http://www.science-frontiers.com/sf129/sf129p07.htm

Genomes, asserts Shapiro, are not really the static "beads on a string" envisioned by the Darwinians. Rather, they are fluid and complex. Genes are now seen as multipurpose elements that turn on and off as required for the survival and well-being of the organism they belong to.

Katso myös

http://www.blackwell-synergy.com/doi/ab ... 06.01177.x

Most evolutionary biologists cherish Darwin's theory of natural selection (NS) as the process of adaptive evolution more than 140 years after publication of his first book on the subject. However, in the past few decades the study of self-organization (SO) in complex dynamical systems has suggested that adaptation may occur through intrinsic reorganization without NS.

.....

ITSEORGANISAATIOILMIÖN FYSIIKAN JA FENOMENOLOGIAN TUNTEMINEN AUTTAISI SOLUN PROSESSIEN OIKEASSA KÄSITTÄMISESSÄ. STUART KAUFFMAN TOTESI (SCIENTIFIC AMERICAN-LEHDESSÄ), ETTÄ JOS DARWIN OLISI TUNTENUT ITSEORGANISAATIOILMIÖN, EI DARWINISMIA OLISI KOSKAAN SYNTYNYTKÄÄN.

......

Solun elintoiminnot eivät noudata koulukemian vaan itseorganisaation lakeja:

http://www.ingentaconnect.com/content/k ... 4/00399171

Microscopic self-organization phenomena inside a living cell.. A cell is populated by active protein machines that communicate via small molecules diffusing through the cytoplasm. Mutual synchronization of machine cycles can spontaneously develop in such networks – an effect which is similar to coherent laser generation.

Nämä ovat siis laser-ilmiön tavoin Nambun-Goldstonen bosonien organisoimia eivätkä siis suinkaan darwinistisessa sattuman ja luonnonvalinnan prosessissa syntyneitä.

ITSEORGANISAATIOILMIÖ ON ESIMERKKI LUONNON ORGANISOIVIEN PERIAATTEIDEN TOIMINNASTA.
......

Solunsisäisen maailman ilmiöiden tarkempi tutkimus puoltaa ennen Darwinia vallinnutta käsitystä biosfääristä ja eliökunnasta luonnonlakien tuotteena:

http://biochem.otago.ac.nz/deardenlab/w ... %20law.pdf

......

Mikäpä muu kuin darwinismi estää tutustumasta esim. Eshel Ben Jacobin tutkimuksiin?

http://star.tau.ac.il/~eshel/papers/bac ... wisdom.pdf

This paper is devoted to presenting an alternative approach to the Darwinian one. The basic
assumption is that the creativity observed in nature is not an illusion but part of an objective
reality. In the new picture evolutionary progress is not a result of successful accumulation of
mistakes, but is rather the outcome of designed creative processes in the genome.

.....

Darwinista alkunsa saanut ideologia saa jopa huippubiologit ja -fyysikot täysin kritiikittä uskomaan sellaiseen evoluutioteoriaan, jonka perusperiaatteet älykäs kuulija oppii yhdessä oppitunnissa, ja pitämään hellittämättä kiinni siihen perustuvasta maailmankuvastaan.

tuc
Se poppoo, joka kirjoitti Vanhan testamentin.

Jeesus oli varsin fiksu tyyppi, häntä ei sovi sekoittaa samaan jengiin.

Ensimmäiset sivut kirjoitti Jumala itse.

Hän on aika fiksu tyyppi, kun sai systeemit toimimaan. Itsekorjautuva DNA, massan ja energian yhtäläisyys, läpinäkyvä ilma, stereokuulo, ruuan muuttaminen paskaksi bakteerien avulla ilman että ne haittaa muuta elimistöä, vuodenajat, otsonikerros, maan magneettikentää jne.

Boysen
tuc
Se poppoo, joka kirjoitti Vanhan testamentin.

Jeesus oli varsin fiksu tyyppi, häntä ei sovi sekoittaa samaan jengiin.
Ensimmäiset sivut kirjoitti Jumala itse.

Jonkin välikäden kautta varmaankin, kun on niin huteraa tekstiä.

Itse otsikon kysymykseen vastaan Paavi(t), erityisesti pimeän keskiajalla eläneet. Ties kuinka syvän jäljen [size=75:2jeoruv6](negatiivisessa mielessä)[/size:2jeoruv6] jättivät maailmanhistoriaan

SiamSkull

Itse otsikon kysymykseen vastaan Paavi(t), erityisesti pimeän keskiajalla eläneet. Ties kuinka syvän jäljen [size=75:3c68s05v](negatiivisessa mielessä)[/size:3c68s05v] jättivät maailmanhistoriaan

Tarkoitat varmaan sitä pimeää keskiaikaa, jolloin tehtiin nämä barokkikirkot yms., jotka ovat vieläkin pystyssä.

Käypä joskus huviksesi Italiassa tai Ranskassa.

Boysen

Tarkoitat varmaan sitä pimeää keskiaikaa, jolloin tehtiin nämä barokkikirkot yms., jotka ovat vieläkin pystyssä.

Käypä joskus huviksesi Italiassa tai Ranskassa.

Olisi typerä, jos kiistäisin näiden upeiden kirkkorakennusten kulttuurillisen arvon. Tarkoitankin lähinnä ajalle tyypillistä "elämätöntä" elämää. Ihmiset odottivat vain kuolemaa ja pääsyä "parempaan paikkaan" samalla totellen ajan maailmanvaltiaan, paavin, ohjeita.

voi tietenkin olla, että olen erehtynyt aikakaudesta

Tietysti voi miettiä miten järkevää on ziljoonittain käyttää verorahoja ja työvoimaa näkymättömän örkin palvomista varten rakennettuihin massiivisiin palatseihin (jotka toki ovat hienoja ja arkkitehtoonisia mestariteoksia), sen sijaan että tekisi niillä jotain hyödyllistä...

LariH
Tietysti voi miettiä miten järkevää on ziljoonittain käyttää verorahoja ja työvoimaa näkymättömän örkin palvomista varten rakennettuihin massiivisiin palatseihin (jotka toki ovat hienoja ja arkkitehtoonisia mestariteoksia), sen sijaan että tekisi niillä jotain hyödyllistä...

Eniten niitä vastustaa tavalliset seurakuntalaiset, jotka ne maksavat.

Jostain syystä johto haluaa tehdä monumentteja. Itselleen vai Jumalalle ?

Jotkut ovat vakavissaan sitä mieltä että seurakuntien johdossa saisi olla semmoista kolmosketjun väkeä, jolloin kaikille olisi ihan selvää, että seurakunnan menestys täytyy olla Jumalan ihme.

Mutta käytännössä nokkamiehiksi valitaan just näitä neuvoksia ja pankinjohtajia ynnä muita monumenttimiehiä. Kirkollisvaaleissa äänilistatkin on yleensä puoluepoliittisia. Esim Oulussa valittiin lehtien mukaan hiljattain kirkkoherraksi aktiividemari. Lähetystyö tai syyttömänä vankilassa viruminen ei ole yhtä suuri meriitti kuin demarius. Siinä on ollut kärsimystä ilmeisesti enemmän.

Cargo
Seuraa 
Viestejä979

Profeetta Muhammed ehdottomasti! Hän loi maailmaan vihan kultin, joka turmelee ihmisten vapauden ja aiheuttaa ahdistusta.

Jos luo idean, jolla pyritään alistamaan ja tarpeen tullen tappamaan viattomia leviämisen vuoksi, niin täytyy olla [size=150:18k55ngn]PAHA[/size:18k55ngn]

" sähkö (se sähkö, jota tuotetaan mm. voimalaitoksissa) ei ole energiaa "
- Vastaaja_s24fi

“Jos et ole kaksikymppisenä vihreä, sinulla ei ole sydäntä. Mutta jos et ole nelikymppisenä perussuomalainen, sinulla ei ole aivoja.”
- Cargo

Cargo: Islamiin ei varsinaisesti kuulu uskon levittäminen, eli lähetystyö, niinkuin se kuuluu kristinuskoon. Mutta pyhässä sodassa( kuka ikinä onkaan vastustaja) kuolleet pääsevät islamilaisuuden mukaan suoraan Paratiisiin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat