Seuraa 
Viestejä45973

Ajattelin että tälläinen ketju on tarpeen, koska muuten on vaikea ymmärtää salaliittojen motiiveja. Näin aluksi voi heti sanoa, ettei tarvitse täyttää kymmentä ensimmäistä sivua foliohattu lauseilla.

Jäsenlista http://www.biblebelievers.org.au/bones.htm
Yleistä huttua http://www.4rie.com/rie%206.html#anchor1108945
Bush http://defconmen.com/educate/skull_and_bones-bush.wmv
Kerry http://defconmen.com/educate/skull_and_bones-kerry.wmv

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (6)

Salaliitot kuulostaa "juhlalliselta" käsitteeltä, koska kysehän on niinkin arkisesta ja yksinkertaisesta asiasta kuin: epärehellisyys. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että julkisuudessa esiintyessään ihmiset ovat hyvinkin epärehellisiä ja vain pienissä piireissä puhutaan se mitä milläkin teoilla ja puheilla todellisuudessa ajetaan takaa. Näinhän on aina ollut. Ihmetyttää, että ihmetellään salaliittojen suurta määrää. Epärehellisyyden motiivi on saada jotain hyvää itselle ja kavereille, piittaamatta yhteisestä hyvästä.

Epärehellisyyden motiivi on saada jotain hyvää itselle ja kavereille, piittaamatta yhteisestä hyvästä.

Eikö tuo ole vapaamuurariutta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Minkä takia vapaamuurareiden historiasta ei ole kunnon tutkimusta saatavilla. Suurin osa kirjallisuudesta on loosiveljien itse kirjoittamaa eikä sitä tästä johtuen voida pitää luotettavana lähteenä. Miksi tämä salaseura, jolla on poikkeuksellisen suuri edustus sellaisissa yhteiskunnan toimivuuden kannalta tärkeissä viroissa kuten poliisi, tuomari ja asianajaja, herättää näinkin vähän julkista kiinnostusta ja kritiikkiä?

CrimeBuster 6000
Minkä takia vapaamuurareiden historiasta ei ole kunnon tutkimusta saatavilla. Suurin osa kirjallisuudesta on loosiveljien itse kirjoittamaa eikä sitä tästä johtuen voida pitää luotettavana lähteenä

Jos kerrot kuinka ulkopuoliset saavat tietoa salaseuroista niin joku saattaisi kirjan kirjoittaakin. Taisit sekoittaa salaseuran ja salarakkaan.

Epäilen, että salaseuroista on hyvinkin paljon tietoa, mutta mitä sillä on merkitystä, kun tuo tieto perustuu - mihinkäs muuhunkaan - kuin vain mielipiteisiin. Mielipiteet mistä tahansa taasen eivät kerro totuutta eli sitä, mitä nyt milloinkin on tapahtunut vaan ne korkeintaan pystyvät kertomaan sen, mitä todennäköisesti on tapahtunut ... vaikka täälläkin on monta tyyppiä, jotka puhuvat ns. suulla suuremmalla, että he muka TIETÄVÄT ... vaikka oikeampaa olisi ilmaista itseään sanomalla: että he uskovat, luottavat jne.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat