Seuraa 
Viestejä45973

http://dealextreme.com/details.dx/sku.3391
http://www.youtube.com/watch?v=U5hGYWVdzVk
Jumalauta mikä lelu... Enemmän kuin lelu, koska se lentää kuin oikea sudenkorento tai perhonen.

Tuon aion pyytää vaimolta synttärilahjaksi- ei vaan joululahjaksi, kun mie kustansin häistäkin julman ison osan. Lähinnä ihmettelen, miten tuon koneen aerodynamiikka ja ohjattavuus on saatu noin hyväksi korennonsiipijäljitelmillä.

Hyönteisen lentotekniikkahan on -sudenkorennoilla varsinkin -etu -ja takasiipien eri tahtiin lyöminen ja samaan aikaan jopa pientä kahdeksikkoa eli siivet soutavat jatkuvasti ylös-alas eteen ja taakse. ja hyönteinen vielä jatkuvasti rekisteröi maisemaa silmillään eli lyönti muuttuu joka hetki sen mukaan minne menee ja mitä esteitä on.

Miten niin monimutkaista simulaatiota voi jäljitellä pikku lelulla?

Joka tapauksessa tuo härveli, niin koriste ja turha kuin onkin, on minusta haluttava verme... Muiden mielipiteitä tuosta?

Kommentit (2)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä35886
taiteilijatyyppi
Enemmän kuin lelu, koska se lentää kuin oikea sudenkorento tai perhonen.Pärjänneekö kontrollissa edes virnaperhoselle. Sudenkorentojen tai kiitäjien mainitseminenkaan tuollaisen vehkeen yhteydessä kuulostaa siltä, ettei väitteen esittäjä ole moisia otuksia nähnyt kuin kuvista. Se kontrolli on uskomaton, varsinkin kun siitä vastaa joku muutaman hermosolun ganglio.

Tuon aion pyytää vaimolta synttärilahjaksi- ei vaan joululahjaksi, kun mie kustansin häistäkin julman ison osan. Lähinnä ihmettelen, miten tuon koneen aerodynamiikka ja ohjattavuus on saatu noin hyväksi korennonsiipijäljitelmillä.Misät päättelet, että tuon ohjattavuus on hyvä? Onhan ornitoptereita ollut pitkään, mutta kyllä niille on ylensä ollut hyvä suoritus, jos ne lentävät edes jokseenkin siihen suuntaan kuin ohjaaja haluaa.

Joka tapauksessa tuo härveli, niin koriste ja turha kuin onkin, on minusta haluttava verme... Muiden mielipiteitä tuosta?

Epäilen vahvasti tuon kykyjä ylimainostetuksi. No, onhan tietysti hauska kun se edes jotenkin lentää. Eikä se ollut edes ihan pieni.

http://www.youtube.com/watch?v=U5hGYWVdzVk[/quote]

Tuossa videossa laitetta ohjailtiin pelikonsoli-tyyppisellä ohjaimella. Ei taida olla olemassa "oikeille" RC-helikoptereille tai lentokoneille padiohjaimia. Mutuna veikkaisin, että monelle vasta-alkajalle analoginen tatti peukalon(peukaloiden) alla olisi luontevampi valinta, kuin RC-ohjaimien pitkät tikut. Eiväthän ne tikut edes keskitä itse itseään. Ohjaustuntuma hei-haloo! Lisäksi, vaikka ostaisi satojen eurojen arvoiset radiot, niiden muotoilu on mallia leipälaatikko. Käteensopivuus on yleensä konsoliohjaimissa huippuluokkaa. Kahden peukalotatin lisäksi vielä analogiset (kaasu, jarru..?) liipaisimet etusormille, niin siinähän on jo vipstaakkia ohjata vaikka mitä laitetta. Ohjaimen painokin keventyisi, kun kädessä olisi vain kevyt ohjainosa välttämättömine nappeineen. Johdon päässä vyölaukussa on sitten muu rauta ja akut.

Pitäisiköhän mennä Futaballe suunnittelijaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat