Seuraa 
Viestejä45973

Mikä tai mitkä ovat olleet elinaikananne tapahtuneet mieleenjääneimmät historialliset tapahtumat/asiat? Minulle ovat jääneet mieleen 80-luvulta: ladat ja räikeän väriset datsunit, valtavat silmälasit, Neuvostoliiton hajoaminen ja Gorpatsovin syrjäyttäminen, (joku venäläinen kadunmies häpesi teeveessä sitä, että hän oli samanniniminen), M. A Numminen jäniksenä ja Pedro kissana, talvet kylmempiä ja lumisempia

90-luvulta: Bush ensimmäisen sota ja pelottavat jutut hermokaasuista, lamakausi, valmisruuat,värikkäät toppatakit, housuhameet, Metsolat, Megavisa, Kummeli, Ahtisaari laastari otsassa, Estonian uppoaminen ja persoonallinen onnettomuustutkija, jäätelöauton tulo, NETIN SAAMINEN, EU:hun liittyminen ja Jurassic Park ykkönen. Se oli ehkä paras elokuvakokemukseni koskaan.

2000-luvulta: Typerät millenium juhlat koululla ja suuri ilotulitus kaupungilla, liilat puuhkat ja hopeakimalteet, roolipelit, Ally McBeal ja hiirenharmaa muoti, vanhojen tanssit, WTC -isku, katsoin silloin ranskalaista idioottia saippuasarjaa, ensimmäinen tunteeni asiasta kuultuani ei ollut järkytys. Seuraava reaktio oli ajatus, tuleeko kolmas maailmansota, Bush toisen sota, ja vielä kaikkea opiskeluun liittyviä virstanpylväitä/muutoksia blaa blaa..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat