Seuraa 
Viestejä45973

Tuossa prinsessa Dianan auto-onnettomuudessa häiritsee kaksi asiaa. 1. Se ettei valkoista Fiat-merkkistä autoa löydetty joka törmäsi Mersuun. 2. Tuon kuuluisan tunnelin valvontakamerat sattuivat olemaan toimimattomia juuri kyseisenä yönä, eivät edellisenä vuorokautena.

Salaliittotulkinta:

Autokuski oli Britannian salaisen palvelun listoilla, kuten on väitetty. Hänet houkutettiin valitsemaan reitti tuon tunnelin kautta, siten että hänen käskettiin seurata edellä kulkevaa valkoista Fiat autoa jollakin verukkeella. Ei tietenkään sillä että kuljettaja tietäisi törmäävänsä jonnekin. Edellä kulkevan Fiatin nopeutta nostettiin jotta Dianaa kuljettava auto saatiin mahdollisimman kovaan vauhtiin kun se tuli tunnelille. Aiemmin laaditun salaliittosuunnitelman mukaan Fiat vähensi etumatkaa tunneliin tullessa ollen vain hieman edella, ja jarrutti äkkiä tunnelissa tarkkaan harkitussa paikassa. Tämän ennakoitiin yllättävän Dianaa kuljettaneen auton kuljettajan niin että hän tekee kohtalokkaan väistöliikeen ja törmää vauhdilla pilareihin. Fiat kuitenkin sai vahinko-osuman, mutta kuski piti auton hallinnan ja pääsi karkuun.
Seurannalla tiedettiin että Diana ja muut autossa olleet eivät käytä turvavyötä, ja auton saaminen Fiat:ia seuraavaan korkeaan nopeuteen ja törmääminen tällä nopeudella aiheuttaisi todennäköisen kuoleman matkustajille. Tunnelin suun valvontakamerat oli hoidettu pois käytöstä, jotta Fiatia ei tunnistettaisi.

On outoa että tuota valkoista kolhittua Fiat-henkilöautoa ei tämän tason tutkimuksessa löydetty, jos se oli tavallisen tallukan käytössä. Sen sijaan salaisen palvelun auto pystyttiin hävittämään. Tämän luokan jutussa Fiatin kuljettajaa ei myöskään olisi "Dianan tappaja" maineen takia säästetty tai suojeltu, piilottamalla tälläiset todisteet jotka olisivat onnettomuuden selvityksen kannalta olleet tärkeitä Ranskan julkisuuskuvalle. Tuskin myöskään tuon onnettomuustunnelin valvontanauhoja olisi pimitetty sen takia että Dianan auto oli törmätä tallukan Fiatiin ja sen takia ajoi pilareihin.

Ja salaliiton syy oli tietenkin se ettei Iso-Britanian tulevan kuninkaan äidin haluttu missään tapauksessa menevän naimisiin muslimin kanssa, ja saavan ehkä vielä vääräuskoisia lapsia.

Tämä on nyt vain tälläinen salaliittotulkinta

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten olisi selitys että kokematon kuljettaja juopuneena kaahasi tunnelin notkelmaan ylinopeudella joka olisi vaatinut huippukuskin selvittää se tilanne, johon hän ei olisi edes joutunut.

betti
Miten on mahdollista, että Mersu pulveroitui iskussa?

Koska todellisuudessa se tunneloitui hetkeksi ajallisesti, törmäsi World Trade Center Towersiin ja tunneloitui takaisin Ranskaan.

tietää
Miten olisi selitys että kokematon kuljettaja juopuneena kaahasi tunnelin notkelmaan ylinopeudella joka olisi vaatinut huippukuskin selvittää se tilanne, johon hän ei olisi edes joutunut.

Mutta tuo ei ole salaliittotulkinta.

Vaahtis
Dieter
Hyvä vaan että diana kuoli.Mitäs pahaa se oli sulle tehnyt?

Kuoleehan noita ihmisiä. Diana oli hyvännäköinen prinsessa, mutta mitä erityistä hän sai aikaan, että pitää muistella vielä kymmenen vuoden jälkeenkin kauhealla mediakohulla?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat