Seuraa 
Viestejä8643

Nyt täytyy kyllä järjestää oikea äänestysten äiti.

Ja sitten tilannekatsaus 8.57. Vaikuttaa siltä että meillä on ongelma. Digiongelma. Luultavasti täälläkin on 15000 potentiaalista osallistujaa, jotka eivät osallistu. Kannattaisiko kokeilla Ylen keinoja. Mitähän ne ovat? Eilen kyllä uutisissa edustaja kertoi yhden vitsin: Mielenkiintoisilla uusin... uusilla ohjelmilla. Tuo "uusin..."-lisäys on se ns. rivien välistä riettaasti kirkunut sanoma, jonka lisäsin itse täsmentämään tulevaa strategiaa.

Tilannekatsaus 2 klo 10.50. Äänestykset ovat paholaisesta. Jos tilanteen 33,3% kolmelle vaihtoehdolle summaa pareittain saamme 66.666.... Siis päättymättömän pedon luvun. Pelottavaa. Olisiko yksi lisävaihtoehdoista pitänyt olla: 2500 minkkiä syksyisessä Suomen luonnossa eivät voi olla väärässä paikassa.

Tilannekatsaus 10.55. MediaPortal suoltaa TV2-ohjelmaa taustalla tänään lauantaina. Kuulemma huomisaamuna klo 4 katkeavat analoogiset lähetykset. Mielenkiintoista.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Aika tasainen tilanne

Joskus pelkästään äänestän, joskus katson tulokset, joskus äänestän ja menen juttelemaan ja joskus en äänestä ja menen juttelemaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat