Seuraa 
Viestejä45973

Tavanomaiset ajatukset.. mitä mielenkiintoista niissä muka on?

Nehän osataan ulkoa unissaankin..

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin, mitä useampi on samaa mieltä asioista niin se on muka viisasta.

Mutta ajattelussa ihminen on jo vapaa.. ei tarvitse millään muotoa muuttaa elintapojaan, riittää, että näkee ajatustyön vaivan, joka ei ole vaiva lainkaan... ja sitten kun on tarpeeksi kyseenalaistanut totuttuja ajatuskulkuja, joita lapsena imi itseensä... niin elämä muuttuu.

Tai eihän se mihinkään muutu, tiedostaa vain sen mikä on todellisuus ja mikä ei. Jotkut kutsuvat sitä heräämiseksi.

Maailmaa ei voi parantaa, kun ei siinä ole mitään parannettavaa.

Missään ei ole mieltä, kaikessa on mieltä... en siis ole mitään mieltä.
Olenko mieletön vai mielettömän viisas.
Jos ajattelen olen... siis olen ajattelematta.
minua siis ei ole
mitä jää, sen tiedostaa.
tuntuu täydelliseltä
Elämä on.

T: tavallinen ajatus tavikselta

Mikä tekee naisesta seksikkään?

Miehen ja naisen välinen kiehtova ja kohtalokas ero alkaa heti ensi silmäyksestä. Tutkimuksissa on todettu, että mies tarvitsee noin 7 sekuntia päättääkseen haluaako tutustua naiseen vai ei. Kyseessä on tietenkin seksuaalinen viehätysvoima. Kenellä sitä on ja mitä se on?

William Bolitho on joskus sanonut, että "Hyvin kauniista naisesta jää tuskin koskaan mieleen selvärajaisia piirteitä tai muotoja. Yleensä jäljelle jää vain väreilyä, värin hehkua."

Naiset ovat Kleopatran ajoista lähtien miettineet, miksi toiset ovat seksikkäämpiä kuin toiset ja voiko seksikkyyden eteen tehdä jotain vai onko kysymyksessä myötäsyntyinen lahja, jota ilman on vain pystyttävä elämään.

Seksuaalisen viehätysvoiman määritteleminen on perin hankalaa ja hämmentävää, koska sitä määritellessään tulee aina paljastaneeksi piirteitä omasta itsestään. Naisten mukaan kaksi yleisintä seikkaa, jotka vaikuttavat viehätysvoimaan ovat huoliteltu ulkonäkö ja viehättävyys vastakkaisen sukupuolen silmissä.

Miehet taas, yllättävää kyllä, eivät vaatineetkaan niinkään fyysisiä ominaisuuksia vaan seksikkyyttä heijastavia sisäisiä ominaisuuksia, jonkinlaista sisäistä hehkua. Sisäinen hehku liittyi poikkeuksetta naisen varmuuteen omasta seksikkyydestään. Ilmeisesti itsevarmuus on niin olennainen osa seksuaalista viehätysvoimaa, että ilman sitä nainen on, no, mitäpä sitä kiertelemään - tavallinen. Monelle lohdutukseksi sanottakoon, että moni mies mainitsee ulkonäön vasta viimeiseksi seikaksi.

Hajuaisti se on ihmiselläkin
Seksikkyyteen liittyy hyvin paljon kemiaa. Meidän hajuaistimme on paljon voimakkaampi kuin luulemmekaan. Me reagoimme kehon itsensä lähettämiin tuoksuihin alitajuisesti. Sallimme itsemme haistaa parfyymin ja partaveden tuoksun, mutta kehon itsensä lähettämiä tuoksuja emme edes tiedä aistivamme. Kuitenkin keräämme tietoja toisen ihmisen hajuista heti ensihetkestä. Olen kuullut kerrottavan, että tiedostamattamme voimme torjua toisen ihmisen osaamatta selittää miksi ja kaikki on kiinni hajusta. Joitakin ihmisiä yksinkertaisesti vetää puoleensa toisen ihmisen hajujen koostumus, tällaista kutsumme "tuoksujen homogamiaksi".

Mainoksissa uskotellaan, että meidän kehomme haisevat pahalle ja että meidän pitäisi hävetä omia hajujamme, mutta itse asiassa luonnolliset kehon tuoksut lisäävät seksikkyyttä ja niiden poispeseminen voi olla kohtalokas virhe.

Keskiaukeaman miestennielijä?
Naiskauneusihanteet ovat muuttuneet ja viime vuosisadan kaunottaria pidettäisiin tänä päivänä lihavina. Nykypäivän naisen onkin syytä tajuta, että näitä reheviä naisia pidettiin aikanaan yhtä seksikkäänä kuin Claudia Schifferiä tänä päivänä. Seksikkyys ei ole kiinni langanlaihuudesta.

New Yorkissa toimii ystäväpalvelu nimeltään Plump pals, joka on erikoistunut etsimään miesseuraa painavan puoleisille naisille. Heidän asiakkaistaan 95% on tavallisen kokoisia miehiä, jotka haluavat tutustua uhkeaan naiseen.

Miehet pitävät naisen ulkonäköä tärkeänä etsiessään yhden illan heilaa, mutta vaativat sisäistä kauneutta halutessaan kestävämpää suhdetta. Eräät miehet ovat partialisteja, mikä tarkoittaa, että tietyt ruumiinosat viehättävät heitä enemmän kuin muut ja tuntuvat heistä erikoisen seksikkäiltä. Partialismi on eduksi naisilla, koska sen ansiosta hyvin monenlaiset naiset ovat ainakin joidenkin miesten mielestä seksikkäitä.

Laajalle levinnyt uskomus seksikkyydestä on, että miehet haluavat mieluiten naisia, joita poseeraa miestenlehtien keskiaukeamilta. Totuus on, että jotkut miehet eivät kertakaikkiaan pysty lähestymään naista joka on liian kaunis. Se on heille liian suuri haaste.

Moscievitzky-niminen matemaatikko ja filosofi pohti kerran, millainen olisi täydellinen nainen. Hän aloitti tutkimalla niitä lukuisia piirteitä, joiden perusteella naisen voidaan sanoa olevan kaunis. Tällaisia piirteitähän ovat esimerkiksi nenä, korvat, hiukset, huulet, päänmuoto, rinnat, pakarat ja vyötärö. Moscievitzky päätyi lopulta 12 piirteeseen, joiden täydellisyyden astetta on arvioitava asteikolla 1-10. Hänen laskujensa mukaan naisia pitäisi olla 10 potenssiin kolmetoista eli 10 biljoonaa ennenkuin löydettäisiin yksi täydellinen nainen, mikä on monta tuhatta kertaa enemmän kuin mitä naisia nykyään elää tai on elänyt maapallolla!

Useimmat miehet puhuvat naisen silmistä, kun kysytään, mikä viehättävissä kasvoissa pistää silmään. Pieni nenä tekee naisen seksikkäämmäksi, koska se hellyyttää miestä samaan tapaan kuin vauva, kissanpentu tai koiranpentu. Mitä pienempi ja pystympi nenä, sitä seksikkäämmältä se miehestä näyttää.

Äänikin heijastaa seksikkyyttä, kunhan se vain ei muistuta miehen ääntä. Jos nainen haluaa seksikkäämmän äänen, hänen tulisi opetella puhumaan suloisesti, kevyesti, vaarattoman kuuloisesti ja hymyilevästi. Hengästyneisyys viehättää joitakin miehiä ja suurinta osaa ärsyttää tupakoijan käheä ääni.

Rinnoissa on sitä jotakin
Itsestäänselvyys on, että naisen rinnat ovat aina symboloineet seksuaalisuutta. Niinpä rintoja muistuttavat kaksi muuta ruumiin osaa, olkapäät ja polvet, lähettävät seksuaalisia signaaleja.

Mikä on sitten oikea kuppikoko? Haastatelluista 73 miehestä 8 piti Dolly Parton-tyylisiä muhkeita rintoja erittäin miellyttävinä, 19 melko miellyttävinä ja 19 yhdentekevinä. Eniten miehet pitivät C-kupinkokoisista ja hyvänä kakkosena oli normaali B-koko.

Tutkimuksissa on todettu, että isorintaisista naisista pitävät miehet ovat ulospäinsuuntautuneita, seurallista tyyppiä, jotka viihtyvät hyvin naisten seurassa. He ovat itsenäisiä ja lukevat mielellään miestenlehtiä. Pienistä rinnoista pitävät ovat puolestaan sisäänpäinkääntyneitä, hiljaisia, joskus epäitsenäisiä ja lievästi masentuneita.

Yökerhossa ilma on täynnään flirttailua. Tutkijat ovat erottaneet flirttailusta 52 erillistä toimintoa, esim. kulmakarvojen kohottelu. Flirttailuun kuuluu sekä tiedostamattomia että tiedostettuja toimintoja. Jotkut tavat voivat liittyä kiinteästi tiettyyn tilanteeseen, jotkut ovat yleisiä.

Tyypillisimpiä flirttailun keinoja ovat hymyily (viettelevä, pieni hymy), katsekontakti (alistuvuus, ujous, tiheys, syrjäsilmäisyys, suora syvälle silmiin), koskettaminen (ohimennen, satunnainen tai tahallinen), astuminen miehen alueelle (45-75 cm), paljastavat eleet (voimakkaimpia sukiminen ja kohentelu, leikitteleminen esineillä), äänen käyttö sekä aloitteen teko.

Miehet pitävät myöskin auliilta näyttäviltä naisista, koska he pelkäävät torjutuksi tulemista. Oivallinen keino on myös lausua kohteliaisuuksia miehen ulkonäöstä, koska miehet ovat aina valmiita puhumaan itsestään.

Seksikkyyden signaaleista
Seksikkyyden signaaleina toimivat vaatteemme ja ulkonäkömme. Ei siis ole yhdentekevää, mitä puet päällesi lähtiessäsi ulos. Vaatteet ovat viesti toiselle ihmiselle: tällainen minä olen. Tutkimuksissa on todettu, että pitkäaikaista suhdetta etsivät miehet valitsevat mieluummin naisen, joka ei ole pukeutunut liian seksikkäästi vaan tyylikkäästi paljastamatta liikaa.

Vaatteista seksikkäin on leninki, koska se on yksinomaan naisten asu. Kaikki seksikkäät naiset sanoivat haastattelussa, että valitsisivat päälleen hameen, kun tapaisivat ensimmäistä kertaa miehen, joka on heille tärkeä. Kankaan laadusta seksikkäimpänä miehet pitivät pehmeäpintaisia kankaita ja niiden aistillisuutta. Rintaliivittömyys on niinikään miesten mieleen.

Väreistä punainen luonnollisesti nousi ykköseksi. Seuraavaksi eniten miellytti musta ja kolmanneksi eniten valkoinen. Eniten inhoa herättivät ruskea, beige, vihreä, vaaleanpunainen ja kullanruskea. Ruskean ja beigen inhoa on yritetty selittää sillä, että niitä värejä käyttävät pääasiassa miehet.

Kengät ovat sellainen seksikkyyden osatekijä, jota naiset eivät yleensä edes huomaa. Kaikkien seksikkäimpiä ovat korkeakorkoiset kengät, koska ne lyhentävät jalan pituutta silmissä. Terävä kärki ja varpaanvälit paljastava aukko viehättävät miehiä.

Kampauksista miehet pitävät eniten sellaisista, joissa hiukset saavat hulmuta valtoimenaan. Liian siistit hiukset eivät kutsu koskettelemaan. Yleisesti miehet pitävät eniten pitkistä, aaltoilevista ja vaaleista hiuksista.

Miellyttävää ja vastenmielistä
Mikä naisen käyttäytymisessä on miehen mielestä vastenmielistä ja mikä miellyttävää? Miehet mainitsevat usein ulkonäköön liittyviä piirteitä, mutta kun kysyttiin luonteenpiirteistä, miehet pitivät kiihottavina mm. itseluottamusta ja iloisuutta. Hymyily, huoliteltu ulkonäkö, hyväkuntoisuus, seikkailunhalu, taipumus kosketella ja halailla, kyky kuunnella toista, seksikkäiden alusvaatteiden käyttäminen ja kirkkaiden värien suosiminen miellyttävät myös monia miehiä.

Älykkyys on myös tekijä, jota useimmat miehet arvostavat. Nainen ei voi olla seksikäs, jos hänellä ei ole älyä. 38-vuotias insinööri sanoi osuvasti, että seksikkyys riittää mainiosti tulen sytyttämiseen, mutta tulen ruokkimiseksi täytyy olla älyä, mielenkiintoa, joku jolle puhua.

Vastenmielisiä piirteitä kysyttäessä miehet mainitsivat mm. seuraavia: velttous, likaisuus, pahanhajuinen hengitys, tuhruinen meikki, epäsiistit hiukset, hienhaju, karvaiset sääret ja kainalot, sukattomuus tai sukkahousuttomuus sekä sottaisuus.

Heikon itsetunnon merkkejä miesten mukaan olivat ylipainoisuus, huono ryhti, kiillottomat silmät, itseluottamuksen puute, tavalliset alusvaatteet, passiivisuus, veltot lihakset ja synkkä asenne.
Liika yrittäminenkään ei ole miesten mieleen. Eivät myöskään huonot tavat, kuten tupakanpoltto, purukumin jäyhäminen ja kynsien pureskelu. Huonoa valintaa osoittavat suurikuvioiset vaatteet, viikset, liiallinen meikkaus ja pitkänä roikkuvat korvarenkaat.

Huonoa käytöstä osoittavat kovaääninen puhe, kiroilu ja liika seksistä puhuminen. Luonteeseensa ihminen ei tietenkään voi paljoa vaikuttaa, mutta seikkoja joita pitäisi pyrkiä peittelemään ovat kielteinen asenne, mustasukkaisuus, takertuja ja huumorintajun puute.

Miten saalistaa mukava vonkale
Seksikkäät naiset ovat antaneet vinkkejä, miten vaikuttaa omaan seksikkyyteensä. Näitä ovat esim. siistiksi laittautuminen aina kotoa lähtiessä, urheilun harrastaminen, tyyliin sopivien vaatteiden valinta, itsevarmuus, puhtaat hiukset, tupakoimattomuus, sopiva määrä meikkiä ja kynsien lakkaus. Olutta ei ole soveliasta juoda ensimmäisillä treffeillä, vaan pitäisi valita jokin naisellisempi juoma. Joten se tenttikaljoista.

Seksikkyys on paljon muutakin kuin jonkinlaista lausumatonta kutsua rakasteluun. Se on naista ympäröivää väreilyä, joka vetää miehiä puoleensa ystävyyden ja luottamuksen hengessä.

Mikä tekee naisesta seksikkään?

Miehen ja naisen välinen kiehtova ja kohtalokas ero alkaa heti ensi silmäyksestä. Tutkimuksissa on todettu, että mies tarvitsee noin 7 sekuntia päättääkseen haluaako tutustua naiseen vai ei. Kyseessä on tietenkin seksuaalinen viehätysvoima. Kenellä sitä on ja mitä se on?

William Bolitho on joskus sanonut, että "Hyvin kauniista naisesta jää tuskin koskaan mieleen selvärajaisia piirteitä tai muotoja. Yleensä jäljelle jää vain väreilyä, värin hehkua."

Naiset ovat Kleopatran ajoista lähtien miettineet, miksi toiset ovat seksikkäämpiä kuin toiset ja voiko seksikkyyden eteen tehdä jotain vai onko kysymyksessä myötäsyntyinen lahja, jota ilman on vain pystyttävä elämään.

Seksuaalisen viehätysvoiman määritteleminen on perin hankalaa ja hämmentävää, koska sitä määritellessään tulee aina paljastaneeksi piirteitä omasta itsestään. Naisten mukaan kaksi yleisintä seikkaa, jotka vaikuttavat viehätysvoimaan ovat huoliteltu ulkonäkö ja viehättävyys vastakkaisen sukupuolen silmissä.

Miehet taas, yllättävää kyllä, eivät vaatineetkaan niinkään fyysisiä ominaisuuksia vaan seksikkyyttä heijastavia sisäisiä ominaisuuksia, jonkinlaista sisäistä hehkua. Sisäinen hehku liittyi poikkeuksetta naisen varmuuteen omasta seksikkyydestään. Ilmeisesti itsevarmuus on niin olennainen osa seksuaalista viehätysvoimaa, että ilman sitä nainen on, no, mitäpä sitä kiertelemään - tavallinen. Monelle lohdutukseksi sanottakoon, että moni mies mainitsee ulkonäön vasta viimeiseksi seikaksi.

Hajuaisti se on ihmiselläkin
Seksikkyyteen liittyy hyvin paljon kemiaa. Meidän hajuaistimme on paljon voimakkaampi kuin luulemmekaan. Me reagoimme kehon itsensä lähettämiin tuoksuihin alitajuisesti. Sallimme itsemme haistaa parfyymin ja partaveden tuoksun, mutta kehon itsensä lähettämiä tuoksuja emme edes tiedä aistivamme. Kuitenkin keräämme tietoja toisen ihmisen hajuista heti ensihetkestä. Olen kuullut kerrottavan, että tiedostamattamme voimme torjua toisen ihmisen osaamatta selittää miksi ja kaikki on kiinni hajusta. Joitakin ihmisiä yksinkertaisesti vetää puoleensa toisen ihmisen hajujen koostumus, tällaista kutsumme "tuoksujen homogamiaksi".

Mainoksissa uskotellaan, että meidän kehomme haisevat pahalle ja että meidän pitäisi hävetä omia hajujamme, mutta itse asiassa luonnolliset kehon tuoksut lisäävät seksikkyyttä ja niiden poispeseminen voi olla kohtalokas virhe.

Keskiaukeaman miestennielijä?
Naiskauneusihanteet ovat muuttuneet ja viime vuosisadan kaunottaria pidettäisiin tänä päivänä lihavina. Nykypäivän naisen onkin syytä tajuta, että näitä reheviä naisia pidettiin aikanaan yhtä seksikkäänä kuin Claudia Schifferiä tänä päivänä. Seksikkyys ei ole kiinni langanlaihuudesta.

New Yorkissa toimii ystäväpalvelu nimeltään Plump pals, joka on erikoistunut etsimään miesseuraa painavan puoleisille naisille. Heidän asiakkaistaan 95% on tavallisen kokoisia miehiä, jotka haluavat tutustua uhkeaan naiseen.

Miehet pitävät naisen ulkonäköä tärkeänä etsiessään yhden illan heilaa, mutta vaativat sisäistä kauneutta halutessaan kestävämpää suhdetta. Eräät miehet ovat partialisteja, mikä tarkoittaa, että tietyt ruumiinosat viehättävät heitä enemmän kuin muut ja tuntuvat heistä erikoisen seksikkäiltä. Partialismi on eduksi naisilla, koska sen ansiosta hyvin monenlaiset naiset ovat ainakin joidenkin miesten mielestä seksikkäitä.

Laajalle levinnyt uskomus seksikkyydestä on, että miehet haluavat mieluiten naisia, joita poseeraa miestenlehtien keskiaukeamilta. Totuus on, että jotkut miehet eivät kertakaikkiaan pysty lähestymään naista joka on liian kaunis. Se on heille liian suuri haaste.

Moscievitzky-niminen matemaatikko ja filosofi pohti kerran, millainen olisi täydellinen nainen. Hän aloitti tutkimalla niitä lukuisia piirteitä, joiden perusteella naisen voidaan sanoa olevan kaunis. Tällaisia piirteitähän ovat esimerkiksi nenä, korvat, hiukset, huulet, päänmuoto, rinnat, pakarat ja vyötärö. Moscievitzky päätyi lopulta 12 piirteeseen, joiden täydellisyyden astetta on arvioitava asteikolla 1-10. Hänen laskujensa mukaan naisia pitäisi olla 10 potenssiin kolmetoista eli 10 biljoonaa ennenkuin löydettäisiin yksi täydellinen nainen, mikä on monta tuhatta kertaa enemmän kuin mitä naisia nykyään elää tai on elänyt maapallolla!

Useimmat miehet puhuvat naisen silmistä, kun kysytään, mikä viehättävissä kasvoissa pistää silmään. Pieni nenä tekee naisen seksikkäämmäksi, koska se hellyyttää miestä samaan tapaan kuin vauva, kissanpentu tai koiranpentu. Mitä pienempi ja pystympi nenä, sitä seksikkäämmältä se miehestä näyttää.

Äänikin heijastaa seksikkyyttä, kunhan se vain ei muistuta miehen ääntä. Jos nainen haluaa seksikkäämmän äänen, hänen tulisi opetella puhumaan suloisesti, kevyesti, vaarattoman kuuloisesti ja hymyilevästi. Hengästyneisyys viehättää joitakin miehiä ja suurinta osaa ärsyttää tupakoijan käheä ääni.

Rinnoissa on sitä jotakin
Itsestäänselvyys on, että naisen rinnat ovat aina symboloineet seksuaalisuutta. Niinpä rintoja muistuttavat kaksi muuta ruumiin osaa, olkapäät ja polvet, lähettävät seksuaalisia signaaleja.

Mikä on sitten oikea kuppikoko? Haastatelluista 73 miehestä 8 piti Dolly Parton-tyylisiä muhkeita rintoja erittäin miellyttävinä, 19 melko miellyttävinä ja 19 yhdentekevinä. Eniten miehet pitivät C-kupinkokoisista ja hyvänä kakkosena oli normaali B-koko.

Tutkimuksissa on todettu, että isorintaisista naisista pitävät miehet ovat ulospäinsuuntautuneita, seurallista tyyppiä, jotka viihtyvät hyvin naisten seurassa. He ovat itsenäisiä ja lukevat mielellään miestenlehtiä. Pienistä rinnoista pitävät ovat puolestaan sisäänpäinkääntyneitä, hiljaisia, joskus epäitsenäisiä ja lievästi masentuneita.

Yökerhossa ilma on täynnään flirttailua. Tutkijat ovat erottaneet flirttailusta 52 erillistä toimintoa, esim. kulmakarvojen kohottelu. Flirttailuun kuuluu sekä tiedostamattomia että tiedostettuja toimintoja. Jotkut tavat voivat liittyä kiinteästi tiettyyn tilanteeseen, jotkut ovat yleisiä.

Tyypillisimpiä flirttailun keinoja ovat hymyily (viettelevä, pieni hymy), katsekontakti (alistuvuus, ujous, tiheys, syrjäsilmäisyys, suora syvälle silmiin), koskettaminen (ohimennen, satunnainen tai tahallinen), astuminen miehen alueelle (45-75 cm), paljastavat eleet (voimakkaimpia sukiminen ja kohentelu, leikitteleminen esineillä), äänen käyttö sekä aloitteen teko.

Miehet pitävät myöskin auliilta näyttäviltä naisista, koska he pelkäävät torjutuksi tulemista. Oivallinen keino on myös lausua kohteliaisuuksia miehen ulkonäöstä, koska miehet ovat aina valmiita puhumaan itsestään.

Seksikkyyden signaaleista
Seksikkyyden signaaleina toimivat vaatteemme ja ulkonäkömme. Ei siis ole yhdentekevää, mitä puet päällesi lähtiessäsi ulos. Vaatteet ovat viesti toiselle ihmiselle: tällainen minä olen. Tutkimuksissa on todettu, että pitkäaikaista suhdetta etsivät miehet valitsevat mieluummin naisen, joka ei ole pukeutunut liian seksikkäästi vaan tyylikkäästi paljastamatta liikaa.

Vaatteista seksikkäin on leninki, koska se on yksinomaan naisten asu. Kaikki seksikkäät naiset sanoivat haastattelussa, että valitsisivat päälleen hameen, kun tapaisivat ensimmäistä kertaa miehen, joka on heille tärkeä. Kankaan laadusta seksikkäimpänä miehet pitivät pehmeäpintaisia kankaita ja niiden aistillisuutta. Rintaliivittömyys on niinikään miesten mieleen.

Väreistä punainen luonnollisesti nousi ykköseksi. Seuraavaksi eniten miellytti musta ja kolmanneksi eniten valkoinen. Eniten inhoa herättivät ruskea, beige, vihreä, vaaleanpunainen ja kullanruskea. Ruskean ja beigen inhoa on yritetty selittää sillä, että niitä värejä käyttävät pääasiassa miehet.

Kengät ovat sellainen seksikkyyden osatekijä, jota naiset eivät yleensä edes huomaa. Kaikkien seksikkäimpiä ovat korkeakorkoiset kengät, koska ne lyhentävät jalan pituutta silmissä. Terävä kärki ja varpaanvälit paljastava aukko viehättävät miehiä.

Kampauksista miehet pitävät eniten sellaisista, joissa hiukset saavat hulmuta valtoimenaan. Liian siistit hiukset eivät kutsu koskettelemaan. Yleisesti miehet pitävät eniten pitkistä, aaltoilevista ja vaaleista hiuksista.

Miellyttävää ja vastenmielistä
Mikä naisen käyttäytymisessä on miehen mielestä vastenmielistä ja mikä miellyttävää? Miehet mainitsevat usein ulkonäköön liittyviä piirteitä, mutta kun kysyttiin luonteenpiirteistä, miehet pitivät kiihottavina mm. itseluottamusta ja iloisuutta. Hymyily, huoliteltu ulkonäkö, hyväkuntoisuus, seikkailunhalu, taipumus kosketella ja halailla, kyky kuunnella toista, seksikkäiden alusvaatteiden käyttäminen ja kirkkaiden värien suosiminen miellyttävät myös monia miehiä.

Älykkyys on myös tekijä, jota useimmat miehet arvostavat. Nainen ei voi olla seksikäs, jos hänellä ei ole älyä. 38-vuotias insinööri sanoi osuvasti, että seksikkyys riittää mainiosti tulen sytyttämiseen, mutta tulen ruokkimiseksi täytyy olla älyä, mielenkiintoa, joku jolle puhua.

Vastenmielisiä piirteitä kysyttäessä miehet mainitsivat mm. seuraavia: velttous, likaisuus, pahanhajuinen hengitys, tuhruinen meikki, epäsiistit hiukset, hienhaju, karvaiset sääret ja kainalot, sukattomuus tai sukkahousuttomuus sekä sottaisuus.

Heikon itsetunnon merkkejä miesten mukaan olivat ylipainoisuus, huono ryhti, kiillottomat silmät, itseluottamuksen puute, tavalliset alusvaatteet, passiivisuus, veltot lihakset ja synkkä asenne.
Liika yrittäminenkään ei ole miesten mieleen. Eivät myöskään huonot tavat, kuten tupakanpoltto, purukumin jäyhäminen ja kynsien pureskelu. Huonoa valintaa osoittavat suurikuvioiset vaatteet, viikset, liiallinen meikkaus ja pitkänä roikkuvat korvarenkaat.

Huonoa käytöstä osoittavat kovaääninen puhe, kiroilu ja liika seksistä puhuminen. Luonteeseensa ihminen ei tietenkään voi paljoa vaikuttaa, mutta seikkoja joita pitäisi pyrkiä peittelemään ovat kielteinen asenne, mustasukkaisuus, takertuja ja huumorintajun puute.

Miten saalistaa mukava vonkale
Seksikkäät naiset ovat antaneet vinkkejä, miten vaikuttaa omaan seksikkyyteensä. Näitä ovat esim. siistiksi laittautuminen aina kotoa lähtiessä, urheilun harrastaminen, tyyliin sopivien vaatteiden valinta, itsevarmuus, puhtaat hiukset, tupakoimattomuus, sopiva määrä meikkiä ja kynsien lakkaus. Olutta ei ole soveliasta juoda ensimmäisillä treffeillä, vaan pitäisi valita jokin naisellisempi juoma. Joten se tenttikaljoista.

Seksikkyys on paljon muutakin kuin jonkinlaista lausumatonta kutsua rakasteluun. Se on naista ympäröivää väreilyä, joka vetää miehiä puoleensa ystävyyden ja luottamuksen hengessä.

pienisieni
Missään ei ole mieltä, kaikessa on mieltä... en siis ole mitään mieltä.
Olenko mieletön vai mielettömän viisas.
Jos ajattelen olen... siis olen ajattelematta.
minua siis ei ole
mitä jää, sen tiedostaa.
tuntuu täydelliseltä
Elämä on.

T: tavallinen ajatus tavikselta

Sanoisin, että epätavallinen ajatus-sikermä tavikselta.

tervesin Tavis, joka ajattelee hullunkurisesti

Ps. juu, elämä on (muuta kun ei ole).

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat