Seuraa 
Viestejä45973

Fetisismi - sääret, sukka, kenkä, nahka, kumi ...

- fetisismi

Fetisismi on eroottista ja seksuaalista vetovoimaa ja himoa jotain esinettä tai asiaa kohtaan. Fetissi voi olla sukkahousut, sukat, korkokengät, nahkahousut, kumiasut, bootsit tai ihmisen ruumiinosat kuten sääret, jalat, varpaat, kädet, hiukset jne.
Tavallisinta on, että tavallinen harrastelija fetisisti yhdistää ihmisen ja elottoman esineen, eli pelkät sukkahousut tai korkokengät eivät vielä kiihota, mutta kun ne kuvitellaan olevan, tai ovat puolison tai muun rakkaan ihmisen päällä, niin seksuaalinen kiihottuminen alkaa.
Jotkut oikeat fetisistit ovat niin fetissinsä pauloissa, että he kiihottuvat vain ja ainoastaan fetissi esineen ollessa läsnä. Natural seksi ilman fetissi apuvälinettä ei onnistu.

- fetisisti

Ääritapauksissa fetisismi voi hallita päivittäistä elämää täysin. Silloin fetisisti ei tarvitse toista ihmistä leikkeihinsä mukaan saadakseen tyydytyksen, hänelle riittävät pelkät esineet, hän kiihottuu sukista tai kengistä ilman, että niiden täytyy olla ihmisen päällä. Tämä voi olla kumppanille joskus aika outo juttu ja suhteen alussa kannattaa varautua keskustelemaan asiasta. Netin keskustelupalstoilla on monesti ollut juttua ihmisistä jotka nuuskivat salaa vieraidensa kenkiä ja sukkia, tai mennessään kylään tonkivat kavereidensa pyykkikoreja etsien pikkuhousuja. Uusimpana villityksenä on mukaan tullut pakonomainen chattailu oman fetisisminsä tiimoilta netissä tai tv:n chateissa ja jatkuva viestien lähettely erilaisille keskustelupalstoille ja suuren yleisön hyväksynnän hakeminen tai omien mieltymysten tyydyttäminen. Palstoilla on ollut myös puhetta henkilöistä, joiden yli-innokkuus esim. vaikka sukkahousuja kohtaan pilaa monen muun tavallisen, ei niin innokkaan fanin maineen.

- fetisismin synty

Se miten fetisismi syntyy on hämärän peitossa, eivätkä kaikki fetisismin omaavat itsekkään oikein tiedä mistä, milloin ja miten se on alkanut. Jotkut kuitenkin tietävät kertoa, että heidän fetisisminsä on alkanut jo lapsuudessa, kiinnostus esim. sukkahousuihin heräsi jo 10 - 12 vuotiaana. Miksi jonkun fetissi on uniformut, toisen balettitossut ja kolmas fantasioi pitkistä hiuksista, neljäs valtavista tisseistä?

- eräs teoria

Yksi teoria on, että joskus lapsuudessa on koettu asian tiimoilta jotain voimakkaita seksuaalisia tunteita, jotka ovat sitten tavalla tai toisella liittyneet ja lapsen mielessä yhdistyneet kyseessä olevaan vartalon osaan, esineeseen tai vaatekappaleeseen ja tapahtuma on tallentunut aivoihin miellyttävänä kokemuksena. Sen jälkeen tapahtuma voi unohtua moniksi vuosiksi. Kun sitten murrosiässä tai aikuisena alkaa hahmottamaan omat seksuaaliset tuntemukset tarkemmin, niin lapsuuden tapahtuma tai siihen liittyvä tunne tai esine, palaa alitajuisesti mieleen ja sen jälkeen yrittää sitä kautta löytää sen saman mielihyvän uudestaan minkä on kokenut lapsuudessa. Harva kuitenkaan muistaa lapsuudessa tapahtunutta asiaa, ellei se sitten ole tapahtunut vasta myöhemmin, murrosiässä tai nuoruudessa.

- Leikkimielisiä kuviteltuja esimerkkejä yllä olevan teorian pohjalta:

* Isän työkaverin perhe on ollut vierailulla kesämökillänne. Tytöllä oli pitkät punaiset hiukset ja päällä oli kesämekko kun peuhasitte leikkimökissä ja sait ehkä ensimmäisen suukon tai muita ensimmäisiä positiivisia kokemuksia tytöistä... Aikuisena tunnet vetoa mekollisiin naisiin, minihameisiin, punapäihin, pitkähiuksisiin tyttöihin ja ihmettelet että miksi asiat ovat juuri niin?

* Äidin siskon pojalla on ollut kiharat tummat hiukset, kun leikitte yhdessä lapsena uimarannalla. Teillä oli kivaa ja tykkäsit pojasta. Sait positiivisia säväreitä vastakkaisesta sukupuolesta ja nyt aikuisena naisena ihmettelet miksi tunnet vetoa tummiin, kiharatukkaisiin miehiin?

* Lapsena, teininä ihastuit itseäsi vanhempaan naapurin tyttöön, joka tapasi käyttää korkokenkiä ja hameita. Kun masturboit ensimmäisiä kertoja, ajattelit häntä ja koit hyviä fiilareita, tai jos sait ensimmäisen siemensyöksyn lukiessasi ensimmäistä pornolehtiä missä naisilla oli pitkät sääret, stayupit ja korkokengät... Fetissi aikuisena: korkokengät, sukat ja sääret, säärimies

* Kaverin isopovinen isosisko kiusasi sinua aina vieraillessasi kaverilla, tai isän sisko aina vieraillessaan teillä, rutisti sinua tervehtiessään rintaansa vasten, olit tukehtua rintojen väliin. Kiusasta huolimatta sait seksuaalisia säväreitä tai isot rinnat muistuttavat sinua äidistä, imetyksestä ja huolenpidosta, sinut huomioitiin ja sinusta pidettiin... Fetissi aikuisena: Tissit, Isot rinnat, tissimies

* Äiti tai isä sanoo lapselle: hyi tuhma poika tai tyttö, pissasit housuun, nyt tästä kerrotaan kyllä kaikille ja saat hävetä. Kielletty ja hävettävä asia, paha kokemus. Asia kaihertaa yhä mielessä puhumattomana, käsittelemättömänä ja fetissi aikuisena: Pissaleikit, kakkaleikit, märät pikkuhousut. Yhä uudestaan ja uudestaan alitajuntainen äidin, isän hyväksynnän hakeminen.

* Sait piiskaa ja remmiä lapsena... Fetissi aikuisena: Haluat oikein "isän kädestä" tai "koivuniemenherraa" kun olet ollut tuhmana. Prosessoit asiaa yhä aikuisenakin ja siksi mielestäsi sinusta välitetään ja rakastetaan kunnolla vasta kun se sattuu fyysisesti. Etsit puolisoa joka rankaisisi sinua? Piiskatessa pyllyssä pitää kihelmöidä, tai haluat joskus myös itse antaa piiskan viuhua?

- kerro omasta fetisismistäsi

Mahdollisia esimerkkejä on hauska miettiä. Kirjoita minulle osoitteeseen finnlegsnfeet@yahoo.com
ja kerro omasta fetisismistäsi ja miten toteutat sitä. Asia kiinnostaa monia ja julkaisen asialliset kertomukset kaikkien iloksi tarinat sivulla fetisismi otsikon alla (linkki). Kirjoitukset käsitellään luottamuksellisesti. Vain asialliset tekstit ja kuvat julkaistaan!

- milloin sitten voidaan puhua, että jollain on joku fetissi?

Varmasti osa ihmisten mieltymyksistä periytyy geeneissä tai ehkä osa mieltymyksistä on myös lapsuudessa opittuja tai isältä pojalle periytyneitä. Jos pitää rinnoista pepusta tai sääristä, siinä ei vielä katsota olevan mitään omituista, se on normaalia. Mutta sitten kun aletaan puhua varpaista, sormista, hiuksista, korvista tai vaatekappaleista kuten sukkahousuista, kumista, nahka-asuista tai kengistä, saappaista, niin siinä yleisen käsityksen mukaan hypätään jo fetisismin puolelle.

- nainen vrt. mies fetisismi

Sitä miksi fetisismi on yleisempää miehillä kuin naisilla, ei mikään teoria kyllä selitä. Eikö kaikilla, niin miehillä kuin naisillakin ole lapsuudesta hyviä muistoja, seksuaalisia tuntemuksia liittyen johonkin asiaan tai esineeseen? Miksi sitten pojille kehittyy teininä fetisismiä tyttöjä enemmän? Onko miehet vain luonnostaan pervompia tai ilmaisevat seksuaaliset halunsa vapaammin? On tutkittu että seksiin liittyvät erikoismieltymykset ovat kymmenen kertaa yleisimpiä miehillä kuin naisilla. Mistä ero sitten johtuu vai eivätkö kiltit tytöt vain kerro omista erikoisista mieltymyksiään? Tytöillä /naisilla mieltymykset ilmenevät ehkä lievemmin, eivätkä paisu fetisismiksi asti. Naiset haaveilevat miehessä leveistä hartioista, lihaksikkaista käsistä, tiukka perä, iso mela, tumma ja tulinen jne. mutta fetisismiksi sitä ei voi vielä laskea, koska fetisismiksi asiaa voidaan kutsua vasta sitten kun yksi esine tai ruumiinosa on reilusti suosikki muihin verrattuna JA asia pyörii jatkuvasti mielessä TAI jopa hallitsee, häiritsee elämää ja seksuaalinen kiihotus tapahtuu vain asian tai esineen ollessa läsnä.

Sääret ja jalkafetisismi (legs and feet fetish)

Finnish legs and feet - sääret sukkahousuissa

Miehiä on onneksi joka lähtöön. Karkea jaottelu on tissimiehet, pyllymiehet ja säärimiehet! Ja sitten on tietty lisäksi kaikki niiden yhdistelmät. Säärimiehet ovat usein myös innokkaita peppufaneja ja päinvastoin. Peppu ja jalathan liittyvät oleellisella tavalla yhteen.

Säärimiehet tarkastavat mielellään naisessa ensimmäiseksi jalat. Ja makuja on monia. Toisille muodokkaat täyteläisemmät reidet ja sääret ovat mieluisimmat. Jotkut pitävät pitkistä, hoikemmista jaloista ja sääristä. Osalle taas lihaksikkaat, tiukat, urheilulliset reidet ja sääret ovat must.

Naisten vaatetuksessa sääri- ja jalkamiehet suosivat hameita, minihameita ja muuta paljastavaa pukeutumista. Ja jalassa stayuppeja, sukkahousuja, korkokenkiä, shortseja, sandaaleja. Myös muut erilaiset sukat, lakatut varpaat ym. ovat tärkeä osa tätä fetisismiä. Vaikka yleisin ihailun kohde on sääret, on monilla on vielä omat erikoismieltymyksensä ...

Finnish legs and feet ryhmän oman gallubin mukaan
suomalainen säärifani listaa naisen fyysiset ominaisuudet seuraavaan
järjestykseen:

1. Sääret
2. Peppu
3. Kauniit kasvot
4. Rinnat
5. Silmät

(Polls / gallubit sivun lopussa)

Ja miksi ykkösenä ovat sitten sääret? Asiasta on tehty oikeita tutkimuksia ja on todettu, että pitkät jalat kiehtovat miehiä puhtaasti niiden visuaalisten ominaisuuksien vuoksi. Naisten pitkät jalat ovat linjakkaat ja sulavakaarteiset. Ajatellaan myös, että mitä enemmän naisen jalkaparista näkyy, sitä helpompi miehen on kuvitella niiden yhtymäkohta, ja sitä kautta mies fantasioi miltä naisen jalat näyttäisivät - tuntuisivat lantion ympärillä, hartioilla ja miltä nainen näyttäsi sängyssä. Kuten tiedetään, verrattuna naisiin, mies tarvitsee paljon enemmän visuaalisia ärsykkeitä ruokkimaan seksuaalista halua. Pelkkä hellyys ja hellät sanat eivät usein riitä nostattamaan seksuaalista himoa riittävästi. Tarvitaan lisäksi visuaalisia kiihokkeita, ja tätä naiset eivät aina tunnu ymmärtävän.

Saksassa 1995 tehdyn tutkimuksen mukaan sääret, pitkät jalat (77%) sijoittuvat kolmanneksi niistä fyysisistä ominaisuuksista mitä miehet arvostavat kumppanissa eniten. Edelle menivät vain sensuelli, eroottinen suu (83%), täyteläiset ja kiinteät rinnat (80%).

Mies arvostaa naisessa pehmeitä, uhkeita, linjakkaita, siroja muotoja. Vastaavasti naisia kiehtovat miehissä kovemmat karkeammat, lihaksikkaat, kulmikkaat muodot, jotka muistuttavat naista turvallisesta, suvun jatkamiseen valmiista miehekkäästä miehestä. Ymmärrettävästä syystä pehmeät pyöreät muodot eivät ole miehessä niin haluttuja kuin naisessa naisen pyöreys, lantion kaaret ja muodot.

Sukkahousut ja stayup sukat (pantyhose, stockings)
Erilaisia sukkahousuja löytyy pilvin pimein. On tavalliset marketin halvat perus-sukkahousut, löytyy stayupit ja verkkosukkahousut (kuva). Sitten on saumasukkahousut, sauma kulkee takana, jonka tarkoituksena on korostaa säärten muotoja ja linjakkuutta.

Sitten on villasukkahousut viileämpiä säitä varten. Sukkahousujen erilaisia värejä, malleja ja laatuja löytyy kai lukematon määrä, on nylonit, ja erilaisia 10den, 70den sukan paksuutta kuvaavia asioita, kiiltosukkahousut, on liukuestesukkahousuja, tukisukkahousuja.

Löytyy myös kokovartalon peittävä sukkapuku, vartalosukka (kuva), mikä on ihan puhtaasti sukkahousufetisistejä varten kehitetty tai avohaara-sukkahousut, (kuva) mikä tarkoittaa, että esim. haaran tai pepun kohdalla on valmis aukko tai reikä (ei tarvi seksin yhteydessä repiä). Voisi kuvitella että ne on tarkoitettu puhtaasti makuuhuoneen puolelle. Pikkuhousuja siellä alla tuskin kuuluu sitten käyttää. Sittenhän on vielä seksikkäät yöasut tai korsetit, mitä voi käyttää piristyksenä makuuhuoneen puolella.

Erilaisia sukkiksia on siis olemassa lukematon määrä. Ketä varten ja miksi ne sitten on kehitetty? Naisia kun kuuntelee niin sukkahousut eivät istu, hiostavat, ovat epämiellyttävät jalassa, menevät herkästi rikki. Taas jos sukkiksia käyttäviä miehiä on uskominen niin sukkahousut ovat viileät kesällä, lämmittävät talvella ja muutenkin mukavat. Ketä on uskominen?

Finnish legs and feet ryhmän galluppien mukaan näyttää siltä, että sukkahousuista naisten päällä, miesten suosikit ovat järjestyksessä top-3 kärki on

1. stay-up sukat
2. tavalliset sukkahousut
3. saumasukkahousut

Kyselyiden voittaja on stay-up sukat. Stayupit verhoavat jalat, mutta jättävät paljaaksi pimpan ja pepun ja ne voi pitää jalassa koko seksisession ajan. Sukkahousut taas peittävät vyötäröön asti ja jättävät ehkä stayuppeja enemmän tilaa miehen mielikuvitukselle. Saumasukkahousut taas ovat viivoineen seksikkäät vähän samaan tapaan kuin jos sukkahousuista löytyy jotain pieniä kirjailtuja kuvioita tai huomiota herättäviä tekstejä. Olisikohan nämä ne syyt niiden suosioon?

Kiiltäväpintaiset sukkahousut nousivat gallupissa korkeammalle kuin mattapintaiset. Kiiltäväpintaiset sukkahousut antavat säärelle muotoa ja tuntuuko kiiltävä pinta erilaiselta koskettaessa kuin mattapintainen? Myös erottuva kärkivahvike on monesti miesten mieleen. Muutenkin jos näkee, että nainen on muun pukeutumisen lisäksi panostanut myös sukkahousuihin joko erikoisen värin tai kuvioinnin kautta, se herättää ainakin säärifanin huomion.

Sukkahousujen väreistä oltiin sitä mieltä että paras on

1. musta
2. ruskea
3. valkoinen

Finnish legs and feet - Sukkahousut

Mustat sukkahousut pidentävät ja hoikentavat jalkoja ja ovat syntisen seksikkäät. Ruskea on ehkä enemmän perus-arki käytössä oleva väri ja osittain myös läpinäkyvä. Valkoinen taas on perinteisesti puhtautta edustava väri, sairaanhoitajien asun väri ja muistaakseni suomalaisen miehen unelmapuoliso ammatin puolesta oli iltalehden tai muun vastaavan kyselyn perusteella sairaanhoitaja.

Muut värit kuten ihon värinen (läpinäkyvä), punainen ym. jakautuvat suosiossa aika tasaisesti.
Ryhmän jäsenten mielestä parasta sukkahousuissa on niiden ulkonäkö tai se miltä ne tuntuvat kosketeltaessa. Sukkahousut halutaan kuitenkin nähdä pääasiassa naisen päällä, vaikka jotkut miehetkin niitä käyttävät. On myös pareja jotka molemmat pukeutuvat sukkahousuihin ja käyttävät sitä vaikka esileikkinä seksille. Eräs sukkisseksin hurjalta näyttävä muoto on, että nainen vetää sukkahousut päähänsä (pantyhose face).

Kunnon sukkisfetisisti inhoaa supermarkettien yhden koon halpoja sukkahousuja. Hän ostaa ja tilaa rakkaalleen vain laadukkaita merkkisukkiksia erikoisliikkeistä, mielellään saumattomia. Monet harmittelevat, että vanhoja kunnon 50-60 luvun nyloneita ei tahdo saada enää mistään.

Suomalaisia sukkahoususivuja:
http://www.voguegroup.fi
http://www.evelace.fi/Mallisto/sukkahousut.htm

Nainen ja sukkahousut

Enpäs muista lukeneeni kovinkaan montaa todistetusti naisen kirjoittamaa kirjoitusta, jossa olisi ylistetty sukkahousujen mukavuutta. No miksi sitten sukkahousuja käytetään? Yksi järkevä käyttötarkoitus on esimerkiksi hameen kanssa ja siitä syntyvä yhtenäinen asukokonaisuus ja tyylikäs vaikutelma. Ja kun ilma on viileä, niin kyllä kai ne hiukan lämmittävätkin. Eräs nainen kirjoitti käyttävänsä ohuita sukkiksia tiukkojen housujen kanssa ja toinen kertoi jalkojensa näyttävän paremmilta sukkikset jalassa. Riittävä syy joidenkin naisten mielestä käyttää sukkiksia tai stayuppeja on tietenkin miehen silmän miellyttäminen. Vaikka onhan myös miehiä, jotta käyttävät sukkahousuista nimeä seksintappajat, eli ei ne sukkiksetkaan kaikkien miesten mieleen ole.

Peitelläänkö sukkahousuilla sitten hoitamattomia sääriä ja jalkoja? Ovatko sukkahousut laiskan naisen helpoin ja vaivattomin tapa parantaa säärten ulkomuotoa ja piilottaa löysät pohkeet? jos vertailukohtana on kuntoilu, aerobic tai vaikka portaiden kiipeäminen tai kävely hissin sijasta, joilla saisi pidettyä jalat timmissä kunnossa?

Monet naiset ovat huomanneet, että villasukkahousut ovat käyttökelpoiset talvella kun pakkanen paukkuu. Villasukkahousut ovat lämpimät, pehmeät ja naiselliset. Villasukkahousuja on myös saatavana monia mukavia eri värejä ja ne kestävät käyttöä hyvin. Yökerhoissa ja ravintoloissa käytetään ohuempia laatuja.

Mies ja sukkahousut

Kaikkein innokkaimmat miespuoliset sukkahousufanit ovat myös itse testanneet sukkiksia jalassaan ja osa on niin tykästynyt niihin, että käyttää niitä jatkuvasti myös arkielämässä. Miehille on myynnissä myös omia sukkahousumalleja, mutta olen ymmärtänyt, että miehet, jotka sukkiksia käyttävät, käyttävät kuitenkin mieluummin naisten sukkahousuja. Ne puristavat paremmin ja miesten mielestä juuri oikeasta kohdasta.

Yleisesti miesten sukkisten käyttö herättää suuressa yleisössä hymyä tai ärtymystä ja jopa transvestiitti tai homofobiaa. Joillain sukkismiehillä onkin kova tarve perustella sukkahousujen käyttöään monilla käytännön syillä ja vakuuttaa ihmiset siitä, että ei ole millään tavoin poikkeava vaan ihan tavallinen perheellinen mies joka elää samanlaista arkielämää kuin muutkin.

Moni sukkismies on myös luullut olevansa ainoa joka niitä käyttää ja onkin Finnish legs and feet ryhmien kautta yllätyksekseen huomannut, että löytyy paljon muitakin. Ehkä miesten sukkahousujen kokeilu ja käyttö on yleisempää kuin arvaammekaan. Pitäkää naiset vaatekaappianne tarkemmin silmällä, ettei siellä käy kutsumattomia vieraita.

Muut sukat (socks)

Löytyy ihmisiä jotka kiihottuvat tavallisista nilkka ja polvisukista tai hauskoista varvassukista. Myös mustien sukkahousujen ja valkoisen nilkkasukan yhdistelmä on kiva katsella. Joillakin sukkafaneilla on omia mieltymyksiä ja erikoisvaatimuksia sukan värin tai puhtauden suhteen. Osan mielestä sukan pitää ehdottomasti olla puhdas ja valkoinen, toisia taas kiihottaa vähän käytetyt, hieman likaiset sukat. Suosittuja sukkia ovat myös urheilusukat, tennissukat, jalkapalloilijoiden käyttämät polvisukat, reisisukat jne.

Raidalliset sukat toimivat hyvin jos haluaa tulla huomatuksi. Värikkäillä sukilla nainen saa herätettyä ihmisten huomion, mikä tietysti kannattaa jos omaa hyvät sääret ja jalat. Nuorilla näkee joskus sukkahousujen ja raidallisten polvi-, reisisukkien yhdistelmiä tai farkkushortsit, farkkuhame ja paksut sukkahousut, mikä on katukuvassa hyvin tervetullutta ja piristävää vaihtelua. Erilaiset värikkäät NallePuh / Nasu- ym. hauskat sukat herättävät myös miesten huomion ja piristävät päivää.

Korkokengät (high heels)

Korkokengät ovat sukkahousujen ja stayuppien lisäksi säärimiehen yleisimpiä asusteita mitä he haluavat nähdä naisen päällä. Niin kuin jo korkokenkien muotoilusta käy ilmi, jalkapöytä ja nilkka näyttävät niissä siroimmilta. Säärimiehet pitävät naisen ojennettua nilkkaa seksikkäänä, näin sääristä ja jaloista tulee pidemmän ja hoikemman näköiset. Pituus taas lisää jalkojen linjakkuutta ja vaikuttaa positiivisesti miehen mielikuvitukseen.

Hiaton paita, minihame ja korkokengät, hyvä ryhtisen, pitkäjalkaisen naisen päällä, ovat joka jalkafetisistin Top 5 listalla ja päiväunissa.

Vähän pidemmälle ehtinyt kenkäfetisisti, mies tai nainen kerää kaapit täyteen erilaisia kenkiä ja menee jopa joskus ne jalassa myös suihkuun ja saunaan.

Joidenkin miesten mielestä kengällä leikittelevä nainen on kiihottavinta mitä maanpäältä löytyy. Nainen istuu tuolilla, jalka toisen päällä ja pyörittelee nilkkaa keinutellen kenkää jalkaan ja pois (shoeplay, dipping, dangling shoes), kuitenkaan pudottamatta sitä, paitsi jos se pudottaminen kuuluu leikkiin, ja mies ampaisee paikalle ja asettelee kengän takaisin naisen jalkaan niin kuin ritari Tuhkimolle.

Jotkut miehet haluavat nähdä naisen päällä pitkävartisia korollisia nahkasaappaita, myös kumisaapas, Nokialainen tai Kontio on joidenkin mielestä kiihottavaa.

Mitä on jalkaseksi (footjob)

Jalkaseksiä on monenlaista:

- jalkojen koskettelua, suutelemista
- varpaiden nuoleminen, imeminen
- peniksen hieromista jalkoja tai sääriä vasten
- jalkojen palvonta (worship)
- jalkojen, säärien, varpaiden haistelu, maistelu
- peniksen hyväily, runkkaaminen jaloilla
- jalkojen ihailu, koskettelu, seksi kun naisen jalassa on sukat, sukkahousut, korkokengät
Yksi hyvä esimerkki jalkaseksistä on Foot Fetish Dreamssin, (http://www.footfetishdreams.com) videoclippi missä nainen antaa miehelle jalkaseksiä. Sääret, jalat vaaleissa stayupeissa, mies hyväilee sääriä ja riisuu kengät, jalkoja ja varpaita suudellaan, miestä hyväillään jaloilla, penistä hyväillään jaloilla, tai toinen DDF productionssin, (http://www.ddfprod. com) free sample movie, missä blondi on mustissa stayupeissa ja korkokengissä.

http://www.footfetishdreams.com

Videon kesto 1.13min, koko 3.25Mt

http://www.ddfprod. com

Videon kesto 0.40min, koko 1.82Mt

lisää vastaavia videoclippejä löydät Yahoon Finnish legs and feet ryhmän files osastolta (kuva)

Miehet ja jalkaseksi

Useiden miesten fantasia on rakastella naista jolla on stayup sukat ja korkokengät jalassa esileikin ja-tai myös yhdynnän aikana. Joskus riittää se että sukkahousut, stayup sukat ovat päällä esileikin ajan ja ne riisutaan sitten esileikkinä tai seksin aikana pois. Leikki mitä myös jotkut harrastavat on, että naisella on sukkahousut jalassaan ja mies ottaa naisen hieman rajummin, repimällä reiän sukkahousujen haaroihin ja sitä kautta sitten sukkahousut jalassa seksiä.

- jalkafetisisti mies

Oikea jalkafetisisti haluaa hyväillä naisen jalkapohjia, sääriä, suudella ja ehkä imeä varpaita, joko sukkien kanssa tai ilman. Seksin aikana jalkojen suutelu onnistuukin hyvin lähetyssaarnaaja asennossa kun nainen nostaa jalat miehen hartioille. Joskus varvasfetisisti haluaa laueta naisen varpaat suussaan. Myös lakatut varpaankynnet kiihottavat ja mies haluaa laueta varpaille. Osaa miehistä kiihottavat naisen jalkapohjat. Nainen voi olla sängyllä selällään, jalat ylöspäin jalkapohjat yhdessä ja mies nai jalkapohjien väliin, tai nainen voi olla sängyllä konttausasennossa, jalat koukussa ylöspäin, miehen hieroessa penistään varpaisiin ja jalkapohjiin. Yksi hyvä asento nauttia naisen jaloista, mahdollisesti ojentuneista nilkoista visuaalisesti rakastelun aikana, on naisen ollessa sängyllä kyljellään hieman jalat koukussa, miehen ollessa polvillaan ja naidessa sivulta/takaapäin, tai vastaavasti mies makaakin kyljellään ja nainen on miestä vasten 90 asteen kulmassa selällään jalat koukussa vatsan päällä.

- tuoksu, rikkominen

Joillekin miehille jalkojen tuoksu on tärkeä asia, mutta se ei välttämättä ole sama kuin hien haju tai lika, vaan liittyy pikemminkin siihen tuoksuun minkä sukat ja kengät jättävät käytön jälkeen naisen jalkoihin, ihoon. Löytyy kuitenkin myös miehiä joille oikeasti likaiset jalat ovat intohimo. He haluavat esim. pestä ja puhdistaa naisen jalat, jopa nuolemalla ne puhtaiksi. Yksi erikoinen jalkaseksin muoto on jaloilla ja varpailla tavaroiden rikkominen (crushing). Mies haluaa katsella kun nainen tuhoaa ja repii jotain, vaikka 20 euron setelin, valokuvia, postimerkkejä varpaillaan ja tallaa paperisilppua jaloillaan.

- peniksen hyväily jaloilla

Jotkut miehet haluavat partneriltaan myös erikoishoitoa eli peniksen hyväilyä jaloilla. Osa miehistä haluaa joskus olla se saava tai alistuva osapuoli tai he ns. palvovat (worship) naisen jalkoja ja sääriä. He pitävät siitä, että heitä hyväillään jaloilla. Nainen istuu tuolilla tai on selällään sängyllä, miehen penis otetaan jalkapohjien tai varpaiden väliin, sitten hierotaan ja pyöritellään penistä, ja mies haluaa ehkä myös laueta jaloille. Jotkut haluavat heitä alistettavan vaikka korkokengillä. Domina (nainen) istuu tuolilla ja mies on lattialla. Nainen nuoletuttaa paljaat varpaat, kenkänsä pohjat ja korot, sukat, ja miestä tai penistä jopa satutetaan kengän korolla tai heidän päällä kävellään ja heitä tallotaan.

- kuinka usein jalkaseksiä

Finnish legs and feet ryhmän kyselyistä käy ilmi, että jalkafetisisteistä ne joilla on se mahdollista, eli ovat vakituisessa suhteessa, harrastavat jalkaseksiä jatkuvasti tai aina silloin tällöin. Monet haluaisivat sitä kokeilla, mutta joissain tapauksissa puoliso ei suostu tai ei pidä siitä. Hankalaa on jos vaikka mies haluaisi seksin aikana hyväillä ja suudella vaimonsa jalkoja ja tämä taas on herkkä kutiamaan tai ei muutenkaan pidä, että jalkoihin kosketaan. Ja sinkuilla on myös vaikea tilanne, mistä löytää henkilö joka olisi halukas jalkaseksiä kokeilemaan tai antamaan. Yksinhän sitä on vähän vaikeaa harrastaa. Joskus sinkut tai avioliitossa olevat miehet hakevat fetisismilleen tyydytyksen suhteen ulkopuolelta, rakastajalta, prostituoidulta.

Nainen, sääret ja jalkaseksi

Suomalaiset naiset ovat miesten tavoin pääasiassa tissi tai peppunaisia. Tämä tarkoittaa sitä, että he tietävät omien rintojen ja pepun vaikutuksen miehiin, mutta säärten tai jalkojen tehosta miesten mielenkiinnon herättäjinä he eivät ole täysin tietoisia. Mutta tietoisuus siitä lisääntyy jatkuvasti, mikä on taas säärifanien mieleen.

- jalkafetisisti naiset

On myös naisia jotka myöntävät julkisesti pitävänsä jaloista, esim. Amerikkalainen pornotähti Brittany Andrews: "olen jalkafetisisti. Voin saada jopa orgasmin oikein hyvästä jalkahieronnasta". Suurelle yleisölle tunnetumpi, laulaja Britney Spears sanoi Englantilaisen tv toimittajan haastattelussa kun häneltä kysyttiin lempiasioita mitä hän haluaisi että mies tekisi hänelle. Ensimmäiseksi hän mainitsi että haluasi miehen suutelevan hänen jalkojaan. Tv sarja Sex and the City (Sinkkuelämää) on myös käsitellyt paljon kenkä- jalkafetisismi aihetta. Sarjan päähenkilö Carrie on hulluna kenkiin, Charlotte saa orgasmin jalkafetisisti kenkäkauppiaan hierottua hänen nilkkoja, jalkoja: "kun jalkafetisisti kohtaa kenkäfetisistin, järki lentää ulos kenkäkaupan ikkunasta!"

- nuoret naiset

Suomessa nuoret naiset, parikymppiset käyttävät paljonkin hameita, paksuja sukkahousuja ja hauskoja raidallisia, värikkäitä sukkia ja sukkahousuja. Sanoisin että suomesta löytyvät maailman kauneimmat nuoret naiset! kts. vaikka IRC-galleria linkit. Mutta mitä sitten 25 ikävuoden jälkeen tapahtuu? Muuttavatko kaikki kaunottaret ulkomaille?

- keski-ikäiset naiset

Iän karttuessa innostus ja kiinnostus omaa ulkonäköä kohtaan vähenee, ja yli kolmekymppisten osalta hameita, minihameita, korkokenkiä ym. naisellista pukeutumista näkee katukuvassa valitettavan vähän. Keski-ikäisten osalta säärtä vilahtaa suuremmissa määrin vain pikkujouluissa tai erikoistilaisuuksissa (häät ja hautajaiset). Eikä kaikkea voi laittaa viileän ilmaston piikkiin, on olemassa myös villasukkahousuja ym. Poikkeuksiakin tietenkin löytyy, kemikaaliokauppojen myyjät, tarjoilijat, pankki- vakuutusnaiset, yleensäkin asiakaspalvelua tekevät naiset ovat hyvinkin edukseen ja onhan niitä roiskeläppiä tavattu myös suomen eduskunnasta, mikä on kyllä sekin ihan positiivista!

- viro

Mutta jo niinkin lähellä kuin itämeren toisella puolella tilanne on katukuvassa toinen. Kolme- ja nelikymppisillä näkyy hametta, lyhyttä ja pitkää, korkokenkiä, pitkiä hoidettuja hiuksia, meikattuja kasvoja, ja varsinkin kun siirrytään lämpimimpiin maihin, siellä naiset ovat jo pidempään osanneet hyödyntää naisellisuuttaan miesten päänmenoksi. Herätys suomalaiset naiset! Onko tasa-arvo mennyt liian pitkälle? Naisellisuus kunniaan!

- jalkojen hieronta

Kukapa nainen ei pitäisi siitä kun hänen jalkoja hierotaan? Todistettavasti nainen voi saada voimakkaita seksuaalisia säväreitä oikein hyvästä jalkahieronnasta. Joillakin naisilla on jalkapohjissa on pisteitä, mitä hieromalla nainen voi saada jopa orgasmin. Useat naiset pitävät myös jalkapohjien hellästä koskettelusta tai kutittelusta (tickling). Jalat ovat erogeenisistä alueista (alueet joiden koskettelu herättää mielihyvää ja seksuaalisia tuntemuksia) yksi aliarvostettu osa-alue. Joillekin naisille ja miksei miehillekin, jalkapohjien hellä hively aiheuttaa samanlaisia mielihyvän tunteita kuin tutumpienkin erogeenisten alueiden hyväily. Toiset taas kutiavat niin herkästi, että pelkkä ajatuskin jalkoihin koskettamisesta tuntuu epämiellyttävältä.

- jalkaseksin antaminen miehelle

Naisen mielestä jalkaseksin antaminen miehelle saattaa tuntuu oudolta. Vanhempi sukupolvi ei ehkä osaa ajatella sääriään, jalkojaan, sukkahousuja, korkokenkiä tai sukkia osana esileikkiä, seksiä, seksikkäinä, saati sitten seksin välineinä, eikä ymmärrä mitä kiihottavaa mies niissä näkee. Asia koetaan perverssinä tai se rinnastetaan pornoon tai prostituutioon. Asiaan kielteistä suhtautumista kuvastaa hyvin erään keski-ikäisen naisen kommentti kun puhuttiin jalkaseksistä : "jalkaseksi, sairasta, mihin tämä maailma on oikein menossa". Joskus syy jalkaseksin vastustamiseen voi löytyä jostain muualta. Nainen voi pitää jalkojansa likaisina, eikä halua että mies koskee niihin, saati sitten nuolee tai imee niitä. On hyvä muistaa että puhtaus ja hygienia kuuluukin olennaisena osana jalkaseksiin ja jalat tulee olla muutenkin terveessä kunnossa ennen kuin niitä aletaan nuoleskella tai jaloilla kosketella miehen tai naisen erogeenisiä alueita.

Entä mitä mielihyvää nainen siitä sitten saa jos ja kun antaa jalkaseksiä tai tyydyttää miestään jaloilla? Hyvän mielen kun mies on tyytyväinen? Jalkafetisisti haluaisi, että nainen nauttisi jalkaseksistä vähintään yhtä paljon kuin hän, mutta se on aika harvinaista että sellainen pari kohtaa. Usein nainen saa suurimman nautinnon siitä kun näkee ja tuntee miehen nauttivan. Joskus vaihtokauppa on hyvä ratkaisu. Mies antaa ensin naiselleen hellän kokovartalohieronnan tuoksuvalla hierontaöljyllä, alkaen hartioista ja päättyen jalkoihin. Sitten onkin miehen vuoro saada hyväilyä vastahoidetuilta, pehmeäksi hierotuilta liukkailta, öljytyiltä jaloilta. Keskustelu auttaa ja asioista sopiminen ennen toimia on viisainta.

- nainen ja sääret, nettikeskustelu

Totuuden nimissä on sanottava, että naisia tämä säärikeskustelu netissä ei tunnu ihan hirveästi kiinnostavan. Tällä hetkellä yli 3500 jäsenestä vajaa 10% on kauniinpaa sukupuolta. Netissä kun naiset juttelevat keskenään, he antavat toisilleen vinkkejä säärikarvojen poistoon tai jalkojen rasvaukseen liittyvissä kysymyksissä, mutta seksuaalinen keskustelu liittyen jalkoihin on vähäisempää. Ymmärrettävistä syistä kaikkia naisia ei myöskään kiinnosta legs n feet aiheiset linkit tai kuvatiedostot, joissa toinen nainen on sukissa, sukkanauhoissa ja korkokengissä, mutta todistettavasti poikkeuksiakin löytyy. Muutama nainen on yksityisesti ottanut yhteyttä ryhmän valvojaan ja kertonut olevansa bi ja pitävänsä paljon Finnish legs and feet ryhmän kuvista ja linkeistä.

Jalka ja varpaat (feet, toes)

Tavallinen naisen jalan koko 37 - 39 on 50% mielestä hyvä. Toiseksi suosituin on 35 - 37, eli pieni jalka. On myös jalan kokoon ja muotoon erikoistuneita fetisistejä jotka saavat kiihoituksensa jalan eri osista. Toisia kiihottavat jalkapohjat (soles), ja jalkapohjassa oleva, jalan keskellä oleva kaari ja sen muoto, jotkut innostuvat varpaista, kantapäistä ja nilkoista. Joskus joku oli myös sitä mieltä, että pitkät varpaat olisivat naisella kauneimmat.

Moni jalkafetisisti pitää lakatuista varpaankynsistä ja punainen kynsilakka on suosituin. Jotkut pitävät myös vähän railakkaamista väreistä, vihreä, sininen, koska ne erottuvat heti katukuvassa. Lakatut kynnet osoittavat myös, että nainen pitää hyvää huolta jaloistaan ja sehän sopii varvas ja jalkamiehelle. Naisen hoitamattomia, karvaisia sääriä ei kukaan ole koskaan ylistänyt. Säärten ja jalkojen hoitaminen vaati paljon työtä ja viitseliäisyyttä. On sheivaamista, rasvaamista, lakkaamista ym. Jalat ovat vaateliaat hoitaa ja jäävät siksi joskus vähemmälle huomiolle, ja peittyvät siksi housun lahkeiden alle. Ei rinnat tai peppu vaadi puoliksikaan niin paljoa huoltoa kuin jalat. Monet jalkahoidossa käyneet naiset ylistävätkin jalkahoidon ihanuutta.

Säärifanit - Säärimiehet, peppuhiehet, tissimiehet

Niin on siis tissimiehet, peppumiehet ja säärimiehet. Jo kivikaudelta lähtien miehet ovat pitäneet iso-tissisistä, pyöreä-peppuisista naisellisista naisista. Miten ja missä vaiheessa sääret ovat sitten tulleet kuvioihin mukaan?

- peppumiehet

Sanotaan että peppumiehet olisivat se suurin ryhmä? Himo peppuun on kulkeutunut geeneissä aikojen alusta. Kun alkuihmiset ovat kulkeneet apinoiden tavoin neljällä raajalla, on naaraan peppu ollut aina hyvin uroksille esillä. Ja urokset ovat kautta aikojen yhtyneet naaraaseen pääasiassa takaapäin (muut asennot ovat tulleet kuvioihin vasta aivojen kehityttyä ja ihmisen alettua ns. rakastelemaan myös huvin vuoksi, ei pelkästään sukua jatkaakseen). Naisen peppu on siis ollut alusta asti miehen mielessä.

- tissimiehet

Sitten taas jonkun teorian mukaan tissimies olisi perinyt himonsa tisseihin äidistä, imetyksestä ja turvallisuudentunteesta, mikä on ollut tärkeätä ihan pienenä. Joidenkin tutkimusten mukaan tissimiehet on vieroitettu rintamaidosta liian varhain. Toisen tutkimuksen mukaan tissimiehiä on imetetty liian pitkään? On myös se käsitys että tissimiehiä kiinnostavat enemmän suuret rinnat, pyöreä perse, muodokkaammat, kurvikkaammat naiset? No kun tutkin asiaa nettikirjoitusten pohjalta niin heti löytyi tissimiehiä jotka pitivät enemmän pienistä kuin suurista rinnoista ja sirommista naisista, eli se siitä yleistyksestä.

- säärimiehet

No mistä ja miten on säärimiehen himo muodostunut niinkin alas kuin sääriin jalkoihin? Jotkut sanovat että säärimiehet ovat viettäneet vauvaikänsä lattialla, äitiä alhaalta ylöspäin katsellen? Ota nyt tuostakin sitten selvää? Ajatellaan myös että peppu- ja säärimiehet puolestaan pitävät pienistä rinnoista, tiukasta kapeammasta pepusta ja muutenkin sirommista naisista? Tuskinpa sekään pitää kuitenkaan kaikkien osalta paikkaansa. Mutta voi olla että noissa yleistyksissä on kuitenkin jotain perää, ei ne ehkä ole ihan tuulesta temmattuja?
Gallubbien mukaan säärimiehet tai säärifetisistit eivät millään lailla erotu muusta väestöstä (paitsi, että bongaavat naisten sääriä). Säärifetisistejä on kaikissa yhteiskuntaluokissa.

Illinoisin tutkimuksen mukaan lyhytsäärisistä naisista pitävät miehet ovat useimmiten seuranhaluisia ja pitävät siitä, että muut tarvitsevat heidän apuaan. He ovat avuliaita mutta epävakaita. Useimmat heistä polttavat, mutta harvat heistä juovat.
Miehet, joita viehättävät pitkäsääriset naiset, ovat pidättyväisiä ja kohteliaita. He ovat usein taitavia liikemiehiä, hienotunteisia, mutta suuremmassa seurueessa estyneitä. Useimmat heistä ovat täysin raittiita eivätkä polta tupakkaa. No tutkimukset ovat aina vain pieniä otoksia pallon väestöstä ja siksi ei niin luotettavia ja poikkeuksia löytyy aina paljon.

- ikäjakauma

Finnish legs and feet ryhmän kyselyiden perusteella jalkafetisisti miehet ovat kuitenkin jo hieman varttuneempaa väkeä (noin 30 - 40 v). Yahoon ryhmästä vain alle 15 % jäsenistä on alle 25 vuotiaita. Jospa ryhmien ikäjakauman selittää se, että kolmekymppiselle miehelle tavallinen pano, arkiseksi on jo tuttu juttu. Takana on jo monia suhteita tai suhde saman naiseen on kestänyt jo kymmenen- viisitoista vuotta. Puoliso tunnetaan läpikotaisin ja piristystä haetaan seksifilmeistä, internetistä, uusista rakastelupaikoista ja asennoista. Enää ei pelkkä pillu, nainti ja laukeaminen ole pääasia, vaan nyt seksielämään haetaan laatua ja vaihtelua myös korkokengistä, stayupeista ja erilaisista seksiasuista ja leluista yms.

- kuvat ja keskustelut

Galluppien mukaan puolet jäsenistä on liittynyt ryhmiin vain seksikuvien ja linkkien vuoksi ja toinen puoli seuraa kaiken muun lisäksi myös kiinnostavia keskusteluja.

- siviilisääty

Avioliitto, avoliitto, lapsiperheet ja sinkut jakaantuvat ryhmien jäsenten kesken aika tasan. Kaikista väestöryhmistä löytyy miehiä jotka pitävät niin paljon sääristä, että ovat liittyneet toiseen tai molempiin Finnish legs and feet ryhmään.

Mutta kuitenkin sinkkunaisille tiedoksi, ryhmissä on vapaita miehiä jotka omien sanojen mukaan olisivat valmiita tekemään melkein mitä vain naisen eteen jos tämä hyväksyisi heidän fetisisminsä ja antaisi hiukan silitellä sukkissääriä ja varpaita.
Kannattaa tutustua Deitti sivuihin: Finnish legs and feet deittisivut

Nainen - Millainen on säärimiehen unelmanainen
Toki sääri ja jalkafetisisti osaa arvostaa naisessa muutakin kauneutta kuin sääriä ja jalkoja. Sisäinen kauneushan se naisessa on tarkeintä

Mutta jos nyt puhutaan vain naisen ulkonäöstä, niin Finnish legs and feet ryhmän säärimiehelle naisessa, tottakai säärten kauneus on ykkösasia. Se käy kyselyistä selvästi ilmi. Seuraavaksi yleisin vastaus on, että naisella pitäisi olla kauniit kasvot. Hyvin muodostunut peppu on seuraavaksi eniten ääniä saanut osa naisessa. Kauniita reisiä ja varpaita säärimies osaa myös arvostaa. Vasta seuraavaksi tärkeimmät ovat kauniit rinnat. Sitten tasaiseen tahtiin kauniita pitäisi olla myös suu, hiukset, silmät, pitkä, hoikka.

Sitä seikkaa kysely ei kerro millaiset sääret ovat säärifetissimiehen mielestä kauneimmat tai pitääkö pepun olla pyöreä vai rinnat isot tai pienet. Jos kyselyyn vastanneilla miehillä olisi mahdollisuus valita itselleen unelmanainen, he kai aloittaisivat ulkonäön tarkistamisen sääristä. Mutta nähtävästi, makuja on niin monta kuin on miehiäkin.

Mitä seikkoja nainen sitten arvostaa miehissä? Suora lainaus Iltasanomista : "Jos nainen saisi muovailla itselleen unelmiensa miehen, joka olisi peto myös sängyssä, hän haluaisi tälle atleettisen vartalon, leveät hartiat, lihaksikkaat kädet sekä pienen ja kiinteän pepun. Tutkimusten mukaan kyseiset piirteet omaava mies uhkuu seksuaalista vetovoimaa, joka saa naiset polvilleen"

Finnish legs and feet

Puolisolle kertominen

Miten sitten kertoa partnerilleen omasta fetisismistään? Sitä on pohdittu paljon myös Finnish legs and feet ryhmissä.
Tärkeätä on edetä hitaasti ja askel kerrallaan. Jos pamautat heti uuden suhteen aluksi kaikki omituisimmatkin toiveesi päin naamaa, niin todennäköisesti uudesta tulevasta suhteestasi tulee menevä suhde ja kumppanisi juoksee pää kolmantena jalkana ulos ja karkuun.

Etene pikkuhiljaa, vihjaile ja kuuntele. Kerro, että hänen sääret ja jalat ovat kauniit, kysy voisitko hieroa niitä. Kerro, että korkokengät, sukkikset korostavat hänen säärten kauneutta. Mitä mieltä hän olisi, jos mentäisiin ne jalassa sänkyyn jne. Askel kerrallaan eteenpäin.
Ja Usko jos puolisosi sanoo ei, älä painosta liikaa, mieluummin kannattaa yrittää tyytyä siihen mitä saa, kuin vaatia toiselta liikaa ymmärtämystä ja tekoja oman fetisismin eteen. Kumppanisi kyllästyy siihen hyvinkin nopeasti ja koko fetisismi muuttuu molemmille epämiellyttäväksi ja riitaa aiheuttavaksi asiaksi. On kuitenkin niin harvinaista, että sama fetissi sattuisi olemaan molempien yhteinen kiinnostus, joten ei voi vaatia puolisolta, että tämän pitäisi saada samanlaisia säväreitä ja olla yhtä kiinnostunut sinun fantasioista. Tietysti meistä miehistä löytyy paljon sellaisia jotka eivät tyydy siihen "vähään mitä saa", vaan kumppanit vaihtuvat tiuhaan tahtiin ja etsimme kiivaasti yhäkin "sitä oikeaa" joka hyväksyy meidät sellaisena kuin olemme, omana itsenään, omituisine fetisseineen päivineen!

Fetisistin vaarana on, että hän näkee puolisonsakin vain fetissinsä kohteena. Pahimmassa tapauksessa puoliso alkaa myös epäillä tunteitasi häntä kohtaan, onko hän vain fetissin väline, eikä rakas kumppani. Unelmatilanne tietenkin olisi jos sinä esim. himoat sukkissääriä tai haluat hivellä paljaita jalkoja, ja vaimosi saisi tyydytyksen siitä että annat jalkahierontaa tai pitää sukkiksia jalassa ja sinä himoitset häntä entistä enemmän. Tosielämässä kuitenkin harvinaista että nämä ihmiset kohtaavat ja päätyvät pariksi. Yleensä puoliso vain "hyväksyy" toisen fetissin koska se tuottaa hänelle nautintoa, mutta ei itse saa siitä seksuaalista nautintoa. Yksi syy perustaa Finnish legs and feet sivut, oli yritys löytää ja saattaa nämä ihmiset yhteen, ja että jokainen fetisisminsä kanssa painiva huomaisi ettei ole yksin ja ainoa.

Keskustelkaa puolison kanssa toiveistanne rauhallisesti, ei liikaa ja jatkuvasti asiasta jankuttaen tai toista syyllistäen vaan asiallisesti, toista kuunnellen. Vuosien varrella voi käydä niin, että mieli muuttuu ja asiat mitkä tuntuivat aluksi aivan mahdottomilta toteuttaa, muuttuvat myöhemmin pariskunnan väliseksi hauskaksi yhteiseksi leikiksi.

Niinkuin joku fiksu joskus viisaasti kirjoitti :
"Fetisismistä nauttiminen on parhaimmillaan juuri silloin, kun siihen saa osallistumaan rakastamansa ihmisen"

Sexpo säätiö - seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntija: http://www.sexpo.fi/
Väestöliitto - Parisuhde: http://www.vaestoliitto.fi/toimiva_parisuhde/
Väestöliitto - Seksuaaliterveys: http://www.vaestoliitto.fi/seksuaaliterveys/

Tilastoja

Vanhoja geocities.com/veryhotlegs2002/ sivustolla killuvia Finnish legs and feet sivuja vuodesta 10/2001 alkaen ladattu
yhteensä noin 950 000 kertaa.

Tällä hetkellä uusia sunpoint/~legs sivuja ladataan yli 30 000 kertaa kuukaudessa!
Jos haluat mainostaa sivuilla, ota yhteyttä sähköpostilla!

Hakusanat

Kiinnostavia ovat myös hakusanat ja lauseet joita syötetään hakukoneille, ja joiden perusteella on sitten päädytään sivuille :

kauniit sääret
suomalainen nainen
kauniit jalat seksi
legs and feet
yahoo groups feet
jalat sukkahousuissa
stay up sukat korkokenkä
foot size 3
legs feet
yahoo groups
sukat ja sukkahousut keskusteluryhmä
pitkät sääret

tickling feet
eroottiset kuvat
miniskirt pictures
sexy legs and feet
alastonkuvia
sexy free pictures
galleries or pictures miniskirt
female feet no nudity
feet nylon
female feet nylon stocking

Polls

Finnish legs and feet Yahoo ryhmän gallup kysymykset. Tästä et voi kuitenkaan äänestää. Äänestys tapahtuu sivulta: http://groups.yahoo.com/group/finnish-legs-n-feet/polls

Mikä on ryhmän jäsenten ikäjakauma? Oletko sinä? (kuva)
alle 18
18 - 25
25 - 35 X 44% äänistä
35 - 50
yli 50

Masturboitko katsellessasi naisten/miesten kuvia netissä? (kuva)
Joka päivä
Kerran viikossa X 36% äänistä
Kerran kuukaudessa
Harvemmin
Olen joskus kokeillut
En koskaan
Pervoa
Masturbo.. ?;o) mitä se on ?

Seksikkäimmät sukkahousut? (kuva)
Tavalliset sukkahousut
Stay-upit X 34% äänistä
Verkkosukkahousut
Avosukkahousut (haara,takapuoli auki)
Saumasukkahousut
Body (kokovartalo)
Villasukkahousut

Sukkisten paras väri? (kuva)
Mustat X 31% äänistä
Valkoiset
Ihon väriset
Kiiltäväpintaiset
Ruskeat
Punaiset
Kuviolliset
Muu väri, vihr.sin.kelt. jne.

Oletko harrastanut jalkaseksiä? (tyydyttänyt/tyydytetty jaloilla, nuollut varpaita yms?) (kuva)
Jatkuvasti
Sillointällöin X 41% äänistä
Joskus kokeillut, muuta en innostunut asiasta
Kyllä haluaisin, mutta puoliso ei pidä siitä
En vielä, mutta haluaisin kokeilla
Ei kiinnosta

Mikä seuraavista vaihtoehdoista kuvastaa parhaiten tilannettasi? (kuva)
Naimisissa
Avoliitossa X 30% äänistä
Naim. tai Avol. ja lapsi/a
Sinkku

Mistäpäin maata olet? (kuva)
Pohjois-suomi
Keskisuomi
Eteläsuomi X 61% äänistä
Ulkomaat

Parasta sukissa? (kuva)
näkö X 65% äänistä
tuntu
tuoksu
maku

Tietääkö puolisosi, että kuulut Finnish legs and feet ryhmään? (kuva)
Tietää, mutta hermostui kun kerroin
Kukaan muu ei tiedä, hävettää kuulua ryhmään, mutta en halua kuitenkaan erota
Mitä, kuulunko minä johonkin ryhmään ???
Tietää ja hyväksyy sen
Tietää mutta EI hyväksy
Ei tiedä, en ole kertonut X 46% äänistä
Ei tiedä, en uskalla kertoa
Ei tiedä, enkä kerro, koska ei hyväksyisi sitä
Tietää ja kerron hänelle aina mistä ryhmässä keskustellaan
Tietää ja osallistuu keskusteluihin

Paras koko naisen jalalle? (kuva)
33 - 35
35 - 37
37 - 39 X 50% äänistä
39 - 41
41 - 43

Oletko joskus pitänyt minihametta ilman pikkupöksyjä? (kuva)
Kyllä, eikä kukaan huomannut
Kyllä, ja se huomattiin
En, vain pikkisten kanssa
En pidä koskaan minihametta X 63% äänistä

Onko sinulle SE juttu naisessa. Kaunis / Kauniit ...? (kuva)
suu
nenä
korvat
kasvot 3. 8% äänistä
hiukset
kaula
silmät
rinnat
vatsa
pimppa
selkä
takapuoli 2. 10% äänistä
vyötärö
kädet
lantio
reidet
sääret 1. 12% äänistä
polvet
varpaat
pitkä (yli 170 cm)
lyhyt (alle 170 cm)
hoikka
pyöreähkö

Oletko löytänyt näiden sivujen kautta seuraa jolla on sama kiinnostus kuin sinulla? (kuva)
Olen
En ole
Olen loytanyt useammankin
En, mutta olen kiinnostunut X 25% äänistä
Olen mies
Olen nainen
Olen mies ja kiinnostunut
Olen nainen ja kiinnostunut
En ole edes kiinnostunut

Haluan katsoa täällä...? (kuva)
Naisia sukissa X 45% äänistä
Miehiä sukissa
Naisia sukissa ja korkokengissä
Miehiä sukissa ja korkokengissä
Jotain muuta sukissa ja korkokengissä??!?!?

Kommentit (8)

tli
Seuraa 
Viestejä1180

Liian pitkä juttu kokonaan luettavaksi, mutta näytti siltä, että siinä puhuttiin pelkästään seksuaalisista fetisseistä. Kuitenkin filosofian ja erityisesti joidenkin filosofisten suuntausten puolella puhutaan myös yleensä tavarafetisismistä. Tällä tarkoitetaan, että inhimillisiä tunteita saatetaan kiinnittää vääriin kohteisiin, kuten tavaraan, oikeiden kohteiden sijaan.

Tässä mielessä puhutaan esim. tavaran palvonnasta. Yksi hyvä käytännön esimerkki tästä on jokin aika sitten markkinoille tulleet motoroidut lemmikkieläimet, kuten konekissat, -koirat jne. Tässähän toiseen elolliseen olentoon suuntautuvat tunteet ohjautuvat elottomaan esineeseen. Samasta lienee kysymys paljon puhutussa robottien inhimillistämisessä, jossa normaalisti toisiin ihmiseen kiinnittyviä tunteita alkaisi ohjautumaan elottomaan esineeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun vastaan tulee pitkätukkainen mies, alan joko hoiperrella tai hakeutua kohti. Pitelen sisälläni kovaa karjuntaa. Ravistaudun usein irti lumouksesta täysin vieraassa paikassa - olen varmaan seurannut pitkätukkaa. Toivottavasti inkognito.

Fetismiäkö? Ei toki. Olen vain varmaan ollut hirvikärpänen edellisessä elämässäni.

slam
Seuraa 
Viestejä2129
Miss Baker
Kun vastaan tulee pitkätukkainen mies, alan joko hoiperrella tai hakeutua kohti. Pitelen sisälläni kovaa karjuntaa. Ravistaudun usein irti lumouksesta täysin vieraassa paikassa - olen varmaan seurannut pitkätukkaa. Toivottavasti inkognito.

Fetismiäkö? Ei toki. Olen vain varmaan ollut hirvikärpänen edellisessä elämässäni.

niskassani kasvaa nöyhtä.

Jos nainen koskisi varovaisesti tukkaa ja pakenisi ulvoskellen viehkeästi... saattaisi kädet käydä paikkoihin, jotka silmiä innoittavat.

Hyvin polkee.

Mulla oli joskus tuttu mies, jolla on kumifetismi. Kertoi joskus selvittäneensä kyseistä juttua ihan psykiatrin kautta.

Hän asui lapsena autokorjaamon vieressä ja teki majoja käytetyistä autonrenkaista..jotenkin sieltä kautta tuo kumikiinnostus on varmasti häneen tullut.

Muuten en fetismistä tiedä enkä haluakkaan tietää..paitti toisaalta mä oon kyl varmaan käsifetisti, kun tykkään mieheni karvaisista kätösistä

radeon 2
Fetisismi - sääret, sukka, kenkä, nahka, kumi ...
- fetisismi

Fetisismi on ...
...

Pisin viesti. Ikinä.

Anteeksi turhan viestin takia.

tli
Seuraa 
Viestejä1180

Jos joku nainen innostuu pitkätukkaisista miehistä tai toinen pitää aviosiippansa karvaisista käsistä, ei mielestäni kyse ole minkäänlaisesta fetisismistä. Jotta voitaisiin ylipäänsä puhua fetisismistä, täytyy siinä tavaralla tai jollain esineellä olla dominoiva rooli kiintymyksen kohteena, esim. seksuaalisissa kuvioissa niin, että hommat eivät ollenkaan luonnistu ilman jotain esinettä, kuten esim. kengät, tietynlaiset liivit tmv. tai että ihminen saa tyydytystä pelkästään tämän esineen omistamisesta.

Jos jotain naista innostavat karvaiset kädet tai miehen pitkä tukka, ei ole kysymys fetisismistä, koska kyseessähän ovat luonnolliset inhimilliset ominaisuudet. Minusta on myös täysin luonnollista, että miehiin saattaa vedota erilaiset asiat naisissa, kuten rinnat, takapuoli tai vaikkapa pohjattomina järvinä päilyvät silmät, joista hehkuu syvä yhteys kosmokseen. Kysymyksessä ovat tällöin vain erilaiset inhimilliset mieltymykset, jotka eivät tietysti voikaan jäädä suhteiden pääasialliseksi sisällöksi niiden kehittyessä.

Tässä mielessä ketjun avausviestin sisältö ei mielestäni oikein osu kohdalleen, sillä siinä luetellaan pitkä rivi asioita, joilla ei mielestäni ole mitään tekemistä fetisismin kanssa. Jos lista on joidenkin psykiatrien laatima, kysymys voi olla siitä, että lääkärit haluavat vain lisätä asiakaskuntaansa ja tulojaan saamalla ihmiset uskomaan, että he ehkä kuitenkin tarvitsevat hoitoa, vaikka heissä ei mitään todellista hoitoa vaativaa vaivaa olisikaan.

tli
Seuraa 
Viestejä1180

Täytyy hieman täsmentää edellistä viestiä. Tilanteissa, joissa seksuaalinen kiinnostus jumittuu kovin pahasti joillekin varsinaisista eroottisista alueista kovin etäisille alueille, esim. jalkoihin, eikä oikein ota siirtyäkseen oikeisiin kohteisiin, ei ehkä voi puhua pelkästään erilaisista inhimillisistä mieltymyksistä.

Voitaneen ajatella, että tällöin jotain on ehkä hieman pielessä ja ehkä jotain tulisi tehdä, jos se jollain tavalla häiritsee ihmissuhteita. Tätäkään tilannetta ei kuitenkaan mielestäni pitäisi kutsua fetisismiksi, sillä fetisismi liittyy mielestäni kiinnostuksen suuntautumiseen esineihin, tavaraan tai joihinkin aineisiin, siis johonkin ihmisestä ulkoiseen kohteeseen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat