Seuraa 
Viestejä604

Kannattaa tsekata.

Alun muutaman minuutin mystisen intron voi skipata, missä ei puhuta mitään.

Part #1: Religion

Tuon katsottuani päätin tulla postaamaan linkin tänne.

Zeitgeist (Google-video)

Horuksen kohdalla kävin täyttämässä Eroakirkosta.fissä infojani...

En missään nimessä väitä, etteikö Zeitergeistin faktat olisi vinossa, mutta mielenkiintoista katsottavaa tämä joka tapauksessa on. Uskokoon ken tahtoo, mitä tahtoo.

Itselleni upposi tuo part 1 raivolla.

Sivut

Kommentit (187)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tämä on kyllä erittäin hyvin tiivistetty paljastus siitä, mitä Yhdysvaltain hallinto ja sen päämäärät ovat olleet viime vuosikymmenet ja nyt. On erittäin hyvä kyseenalaistaa järjestelmämme mielekkyys myös Suomessa, sillä teemme Yhdysvaltain kanssa jatkuvasti tiivistyvää yhteistyötä ja kohta olemme entistä helpommin pelattava pelinappula sotilaallisen yhteistyön kiristyessä.
Ehkä turhankin tunteisiin vetoava dokkari, mutta varmasti toimii paremmin niille ihmisille, jotka eivät ole ottaneet moisia näkökulmia ennen huomioon. Tälläisiä pätkiä kouluihin.

Pride
Seuraa 
Viestejä604

Itselläni on vasta part 1 katsottuna. Tuohon osaan en sotkisi jenkkejä mukaan sen enempää kuin muitakaan.

Harmittaa tuo alun 5 minuuttinen intro, missä ei puhuta mitään. Tuo pitäisi leikata tuosta pois.

Mä en kyllä ymmärrä mitä mielenkiintoista tuossa on. Jaksoin jonkin aikaa alusta katsoa kun kävivät läpi profeettoja. Kuvaus videogooglessa kuulosti siltä että siinä valmistellaan katsojaa hihhuliosuutta varten :

"What does Christianity, 911 and The Federal Reserve have in common?"

Oikeesti?

Ei niin valtavan hyvin yhteennidottu kokonaisuus, mutta hyviä pointteja eri osa-alueilta, jotka kyllä liittyvät toisiinsa vahvasti. Intro nyt oli turha, mutta ihan hyvin tehty. Uskonto-osuus vain tiivisti faktat siitä, kuinka koko kristinuskon (ja juutalaisuuden) perusta on erittäin laholla pohjalla. Seuraavaksi tuleva poliittinen osuus lähinnä selosti USA:n politiikan ja (myös uskonnollisen) propagandan yhtenäisyyden ja tehokkuuden.

Videon kokonaisuuden pointti on kuitenkin paljastaa poliitikkojen ja pankkiirien salaliitot, sekä näyttää keinot, joilla USA:n hallitus vääristelee faktoja ja tuputtaa propagandaa niin omille kansalaisilleen kuin muuallekin. Kuulostaa perus huuhaalta näin lyhyesti tiivistettynä, mutta erittäin asiapitoisia osuuksia etenkin noi kaksi viimestä.

babun
Mä en kyllä ymmärrä mitä mielenkiintoista tuossa on. Jaksoin jonkin aikaa alusta katsoa kun kävivät läpi profeettoja. Kuvaus videogooglessa kuulosti siltä että siinä valmistellaan katsojaa hihhuliosuutta varten :

"What does Christianity, 911 and The Federal Reserve have in common?"

Oikeesti?

Et edes katsonut dokumenttia loppuun vaan teit johtopäätöksen yhden lauseen perusteella... Eikö olisi kannattanut katsoa mitä todisteita tekijällä on tarjota?
Nyt pitäisi hälytyskellojen soida...

Kaikkien omilla aivoilla ajattelevien pitäisi erota kirkosta, ihan vain koska se on ainut järkevä ratkaisu. Jumalanpalveluksissa saa vielä käydä ja rukoillakkin voi, vaikkei kuulu kirkkoon. Eikä tule maksettua turhaa veroa. [/sarcasm]

maddox
no huhhuh mitä paskaa.

Jos oli täyttä paskaa niin voihan asiat tarkastaa. ( viittaan ainoastaan elokuvan ensimmäiseen osioon )
Ja kun tarkastukset on tehty, niin aikaisempien uskontojen/kertomusten kopiolta/plagiaatilta/"best of"-kokoelmalta kristinusko vaikuttaa.

Kutunluu
Seuraa 
Viestejä761

Itsekin katsoin tuon muutama kuukausi sitten ja olihan sitä pakko alkaa tutkimaan asiaa---varsinkin ihan hyvää keskustelua/naljailua löytyy alla olevasta linkistä:

http://www.unexplained-mysteries.com/forum/index.php?showtopic=98970&st=0

Pikku EDIT: Ihmettelen vaan, kun tuollakin foorumilla tuppaa olemaan noita kristillisiä salkkareita---kaiketi salkkarius ja uskovaisuus kulkevat käsi kädessä vai onko tieto ylipäänsä uskomusasia?

Tai no...kai se on sitä amerikkalaista weltanschauungia tuo salaliittoilu.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat