Seuraa 
Viestejä45973

Ihmeellisyyksiä ihmeellisyyksiä, kunhan lueskelin ja tietenkin annan muidenkin lueskella ja pohtia.
Laitan tässä vain osan siitä mitä lueskelin ja lopussa on linkki, mistä voi lukea koko jutskan.
(On toki ulottuvuuksia ja niissä kehitys-syklejä aina värähtelyjen madaltuessa aina materian, aineen, mudostumiseen saakka, siis valoeetterin aineeseen tiivistymiseen saakka.)

...and it goes...
lainaus kirjoituksesta:
..."Luominen tapahtuu Luojan jumalallisissa ajatuksissa. Nämä jumalalliset ajatukset muodostavat jumalallisen suunnitelman, joka vuorostaan ilmenee Taivaana (Absoluuttisena tosiolevaisuutena) ja fyysisenä maailmana. Fyysinen maailma koostuu lähes lukemattomasta määrästä todellisuuksia, joista jokainen on joko päätodellisuuden pää- tai alijoukko. Todellisuudet ovat hierarkialtaan samankaltaisia kuin atomit, joiden alkeishiukkaset liittyvät yhteen suuremmiksi hiukkasiksi tai yhdistyvät luoden atomin ytimen ja elektronipilven. Todellisuudet voivat olla päätodellisuuden pienempiä tai suurempia osasia. Päätodellisuuden voimme määritellä sellaiseksi todellisuudeksi, joka on ympäristönsä kannalta yhtenäinen - eli todellisuus, joka pystyy muodostamaan täydellisen fyysisen todellisuuden. Tälläinen on esimerkiksi teidän aurinkokuntanne. Tällaiset päätodellisuudet liittyvät yhteen luoden galakseja ja lopulta koko fyysisen maailman.

Pohjimmiltaan kaikki fyysinen on muodoltaan spiraalimaista. Fyysinen maailma on liikkeessä olevaa energiaa. Tämä jumalallinen Valo käyttää hyväkseen Taivaan (Absoluuttisen tosiolevaisuuden) luonnollisia rytmejä muodostaakseen avaruuden, joka on kaikkien fyysisten todellisuuksien esiaste. Tämä aine on lähtöisin hyvin tiiviistä massiivisesta liikkuvasta pisteestä, jota teidän fysiikan teorioissanne kutsutaan "singulariteetiksi". Jumalallinen suunnitelma luo valtavan, koko fyysisyyden läpi ulottuvan, tällaisista pisteistä koostuvan verkon. Yksi tällainen piste, jonka tarkoitus oli muodostaa tämä galaksi, muodostui tämän nykyisen Kuudennen Luomisen käynnistyksen yhteydessä 50 miljardia vuotta sitten. Noin 10 miljardia vuotta sitten tämä massiivinen piste aloitti prosessin, jonka tuloksena syntyi Linnunradan galaksi. Ensin jumalallinen spiraali muovasi pienen kappaleen, josta tuli lopulta maapallon ydin. Tämä kappale muodosti monimutkaisen ruusun terälehtiä muistuttavan kuvion. Tämä kuvio liikkui levittäen ympäriinsä pieniä palloja "aineen esiastetta".
Miljoonien vuosien aikana näistä palloista, "aineen esiasteista" muodostui kaikki ne aineosat, joista galaksimme koostuu.

Kun nämä singulariteetit muodostuivat, useat erilaiset voimat muodostivat painovoimakenttiä, pölypilviä ja lopulta tämän galaksin keskusytimen. Nämä jatkuvasti kasvavat voimat loivat tähdet ja muut tämän galaksin kauniit kappaleet. Kasvava galaksin ydin siirsi maapallon ydintä ja sen singulariteettia kauemmas galaksin keskustasta. Maapallo päätyi lopulta galaksin keskus-spiraalin yhden haaran reunalle. Maapallo vaelteli miljardien vuosien ajan. Tämän matkan aikana maapallo haki muotoaan ja laajeni saavuttaen lopulta nykyisen kerroksellisen muotonsa. Koska maapallosta ei voinut syntyä tähteä, se ajelehti odotellen kohtaloaan - tulla aurinkoanne kiertävän planeettajärjestelmän esiasteen sieppaamaksi. Tämä tapahtui aurinkonne lähettämän tietyntaajuisen säteilyn vaikutuksesta. Äiti Maan massa ja koko vetivät sen aurinkokunnan sisäosiin. Muutaman miljoonan vuoden kuluessa maapallo saavutti nykyisen paikkansa aurinkokunnassa. Nyt aurinkokuntanne oli koko galaksin luoneen Luojan siunauksessa. Tästä eteenpäin tämän aurinkokunnan kohtalo oli olla tärkeä osa koko galaksin siirtymisessä pimeydestä Valoon.

Tämä jumalallinen muutos on jo alkanut. Maailmassanne tapahtuvat tapahtumat ovat tärkeä osa tätä prosessia. ..." luku jatkuu, voi lukea linkistä loput.

http://www.tiedontalo.net/viestit/sheld ... 082003.htm

Kommentit (11)

Vaari
Seuraa 
Viestejä3331

Voi hyvä tavaton.

Pieni pyyntö. Olisi aivan olematon vaiva kertoa samalla kaikki tuota tärisyttävää tietoa tukevat havainnot, tutkimustulokset ja lyhyt, aivan lyhyt referaatti sen julkitulon synnyttämästä kriittisestä keskustelusta, joka toki on käyty, vaikka se on mennyt jostain syytä minulta ohi.

Ei ole paljoa pyydetty hanion, eihän. Palaan sitten asiaan.

"Jos sanon olevani väärässä siinä että Jumala on olemassa, väitän samalla Jumalan olevan väärässä, mitä hän taas ei voi olla. Olen siis oikeassa m.o.t." (LivingHeart)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

...hmmm...heittipä nyt ns. "en tiijä":n paikan, kyllähän ajatus loogisesti
etenee mutta kumminkin pieni epäilys jää menikö homma noin...hmmm

salai
Seuraa 
Viestejä8322

Minusta nuo horionin jutut jutut näyttävät varsin laadukkaalta scifiltä verrattuna moniin muihin otsa rypyssä kirjoitettuihin. Nuo voitaisiin hyvinkin lähettää ihmiskunnan yhteisin ponnistuksin muihin avaruuden kvantittuneisiin sfääreihin, jossa piankin huomattaisiin niiden olevan "Aito koominen viesti, ei ole muuta mahdollisuutta!"-

Mitä tahansa edellä esitetyistä väitteistä saa epäillä ja ne voidaan muuttaa toisiksi ilman erillistä ilmoitusta. Kirjoittaja pyrkii kuitenkin toimimaan rehellisesti ja noudattamaan voimassa olevia lakeja.

Kutunluu
Seuraa 
Viestejä761

Sanonpa vain, että "kenties".

Aivan kuin olisin nähnyt tuossa tekstissä semmoisen pohja-ajatuksen, että mikään ei koskaan ole varmaa ja että tieteen/tieteiden pitäisi toimia juurikin tämän perusohjenuoran mukaisesti---asioita pitää vertailla ja punnita, mutta pitäähän niitä teorioitakin keksiä ja kehittää. Eikös tieteiden näin pitänytkin toimia?

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613
salai
"Aito koominen viesti, ei ole muuta mahdollisuutta!"-

Koominen todellakin...

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat