Seuraa 
Viestejä45973

Suomen Puolustusvoimissa kohisee! Tuoreen Ruotuväki -lehden mukana jaettiin kutsuntaliite, kutsuntojen avuksi ja ohjeeksi. Tänä vuonna, taitaa olla vielä ensimmäisen kerran koko historiansa aikana, mainitussa liitteessä on artikkeli homoudesta!

Ensikuulemalta asia kuulostaa raflaavalta. Onko todellakin niin, että kirkon jälkeen toiseksi tiukkapipoisin ja kangistunein taho puolustusvoimat avautuu vihdoinkin näkemään maailman monimuotoisuuden? Toiveikkaana avasin liitteen ja aloin lukemaan.

Pettymys!

Itse homoutta käsittelevä artikkeli oli lässytystä, mitään sanomatonta pintaliipaisua asiasta, josta on 'pakko' puhua, mutta josta ei haluta tietää yhtään mitään. Heti homo-artikkelin jälkeen ollut Antti Tuiskun haastattelu oli homoisampaa luettavaa, valitettavasti.

Tämän pienen, neljännespalstan kokoisen jutun perimmäinen sanoma oli "pysy kaapissa, äläkä kuvittelekkaan tulevasi esiin - muiden elämä on paljon helpompaa, kun pidät mölyt mahassasi" - se siitä yksilön kunnioittamisesta.

Jutussa vainittu 22-vuotias Ville kertoo, kuinka päätti pysyä kaapissa ja 'näytellä', olihan se sujunut jo niin pitkään siviilissäkin. "en tehnyt siitä numeroa" hän toteaa, no se lienee ihan tavallisenkin homotallustajan perimmäinen elämäntyyli - ei homona oleminen edellytä mitään 'kabaree'-kanamaista kaahoilua, vaikka se onkin yleensä se mikä asiasta ensimmäiseksi nostetaan esiin. Erityisesti Villeä ärsytti jatkuvat kyselyt siitä, katseleeko hän muita 'sillä silmällä' - Tähän oli saatu vähän särmää jo tekstiinkin, sillä Villeä lienee siteerattu suoraan; "Miksei kaikilta palveluksessa olevilta naisilta kysytä samaa? Eivät hekään ole tulleet armeijaan seksikumppania etsimään".

Artikkelin lopussa tulee hieman kummallinen teksti, kun ajattelee mitä varten armeija oikeasti on olemassa. Jutun lopussa ei paatostella millään velvollisuuksilla, isänmaallisuudella ja muilla kliseillä - Ville toteaa suoraan tulleensa armeijaan siksi, että sotilaspassista on enemmän hyötyä tulevaisuudessa kuin siviilipalvelustodistuksesta. Vaviskaa kansan syvät rivit - nykynuoriso tulee hakemaan (pakollisia) työ/suorituspisteitä armeijaan, ei oppimaan toisen ihmisen tappamista!

Kommentit (13)

henkiset
Tämän pienen, neljännespalstan kokoisen jutun perimmäinen sanoma oli "pysy kaapissa, äläkä kuvittelekkaan tulevasi esiin - muiden elämä on paljon helpompaa, kun pidät mölyt mahassasi" - se siitä yksilön kunnioittamisesta.

Miksi homoilusta tai homppelin yksilöllisyydestä pitäisi tehdä numero?

Oman palvelukseni aikana oli kerran sellainen tilanne, että kasarmilla
lähti pyörimään villi huhu kahdesta alokkaasta, naapurituvan pojasta
jotka kieltämättä olivat kövin söpöjä tapauksia. Joku oli "nähnyt" heidät
yhdessä suihkussa hirveissä stondareissa.

- No, kun pöly laskeutui ja asia hoidettiin pois päiväjärjestyksestä
selvisikin, että kyseessä oli vaan vittuuntuneen ja täysin loppuun
palaneen kolmannen alokkaan liikkeelle panema huhu, joka perustui vain
siihen, että toinen väitetyn aktin pojista oli ollut pesemässä hampaita
samaan aikaan kun toinen oli ollut suihkussa ja suihkuttelijalla oli nyt vain
refleksimäisesti ottanut hieman eteen intiimipaikkoja pestessä, oltiin
reilusti alle 45 asteen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
cosini
herraisä, lähes aikuiset miehet, kasvakaa aikuisiksi, älkää hölmöilkö!!

Etkö lukenut jutustani kuin alleviivatut lauseet. Lue nyt ihmeessä
kunnolla läpi. Mitään ei siis tapahtunut.

Toistaiseksi suurin osa on heteroita. Mutta homostelun esittäminen ylevänä asiana muokkaa näkemyksiä. Kohta useimpien mielestä on suositeltavaa panna persesilmään, paskakokkareiden sekaan. Tosi ylevää rakkauselämää. Eikö ihmiset tajua miten sairasta ja luonnotonta se on? Homot hirteen.

Meillä oli alokasaikana tupien välinen tappelu iltalomien jälkeen, samana yönä joku väänsi paskat suihkuun ja joku kusi meidän tuvan patterinväliin. Oltiinko me kaikki sadistista pissikakkaporukkaa?

"Vaviskaa kansan syvät rivit - nykynuoriso tulee hakemaan (pakollisia) työ/suorituspisteitä armeijaan, ei oppimaan toisen ihmisen tappamista!"

Ei meillä Pioneerirykmentissä opetettu ketään tappamaan. Lähinnä harjoiteltiin ampumaan maalitauluihin ja räjäyttelemään lukematon määrä trotyyliä.

Niin ja sainhan itsekin harmaista työtodistuksen. Tässä näköjään lukee, että moitteettomasta työsuorituksesta (4kk) työtä tehneenä.

Ainoastaan yksi työnantaja on kysynyt onko asepalvelus suoritettu. Tähän suostuin vastaamaan, koska haastattelija oli joku ituhippi ja itse olin vasta 19-vuotias. Pelkäsi kovasti, että lähden kesken sopparia inttiin..

Lennu
Kakassa on kieltämättä aina jotain eroottista. Varsinkin aamukakkalla käynti on usein orgastista.

No hyi helv. Syö jätöksesi, se siitä eroottisuudesta.

teijoster
Toistaiseksi suurin osa on heteroita. Mutta homostelun esittäminen ylevänä asiana muokkaa näkemyksiä.

Kohta useimpien mielestä on suositeltavaa panna persesilmään, paskakokkareiden sekaan.

Tosi ylevää rakkauselämää. Eikö ihmiset tajua miten sairasta ja luonnotonta se on?

Homot hirteen.

Tiedänhän toki jo vanhastaan teijosterin fundamentalistisuuden mutta
onnistuu hän silti vielä joskus yllättämään sairaalloisilla mielipiteillään!

henkiset

Erityisesti Villeä ärsytti jatkuvat kyselyt siitä, katseleeko hän muita 'sillä silmällä' - Tähän oli saatu vähän särmää jo tekstiinkin, sillä Villeä lienee siteerattu suoraan; "Miksei kaikilta palveluksessa olevilta naisilta kysytä samaa? Eivät hekään ole tulleet armeijaan seksikumppania etsimään".

No niimpä. Samalla tavalla kaikki siellä tekee hommansa.
Ainakaan itse en huomannut mitään sen ihmeellisempiä tapauksia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat