Seuraa 
Viestejä45973

Tästä lähtien yritän kirjoittaa virheettömästi, ja vakavalla mielellä, huumorin viljely voi osua omaan nilkkaan, ja sen tähden minua saatetaan pitää jopa jonkinlaisena narrina.

Mutta asiat tulee kääntymään vielä oikeinpäin, näytän ketkä ovat narreja, ja hölmöjä.

Eli tässä alkaa uusi tapa yrittää auttaa kärsiviä sieluja Henkisen kaltaisia onnettomia uskovaisia, jotka vielä kehtaa olla seta:ssa aktiivisesti mukana.
Seta järjestönäkin on tosiasiallisesti naurettava ja huvittavan hölmöjen ihmisten johtama.

Tämän takii uskovaiset gayt ja lesbot epätoivoisesti haluavat kirkon siunauksen liitolleen kirkkotoimituksena ja jäseninä!

Matt. 19:12 "Sillä on niitä, jotka syntymästään, äitinsä kohdusta saakka, ovat avioon kelpaamattomia, ja on niitä, jotka ihmiset ovat tehneet avioon kelpaamattomiksi, ja niitä, jotka taivasten valtakunnan tähden ovat tehneet itsensä avioon kelpaamattomiksi. Joka voi sen itseensä sovittaa, se sovittakoon."

Jeesuksen suhde vanhaan testamenttiin:

17 "Älkää luulko, että minä olen tullut Lakia tai profeettoja kumoamaan. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. 18 Totisesti: Laista ei häviä yksikään kirjain, ei pieninkään piirto, ennen kuin taivas ja maa katoavat, ennen kuin kaikki on tapahtunut. 19 Sitä, joka jättää laista pois yhdenkin käskyn, vaikkapa kaikkein vähäisimmän, ja siten opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa vähäisimmäksi. Mutta sitä, joka noudattaa lakia ja niin opettaa, kutsutaan taivasten valtakunnassa suureksi. 20 Minä sanon teille: ellette te noudata Jumalan tahtoa paljon paremmin kuin lainopettajat ja fariseukset, te ette pääse taivasten valtakuntaan.

Tooran suhtautuminen homoseksualismiin on ehdoton. Wanhassa testamentissa ei hyväksytä homoseksualismia, vaan se selvin sanoin tuomitaan: Jeesuksen ajan juutalaisuus noudatti tooran määräyksiä.

3Moos 18:22 "Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko"
3Moos 20:13 "Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava."
______________________________________________________________

Uudessa testamentissa löytyy heille lukemista, jotka vetoavat vanhan testamentin nimissä ns. "Vanhaan liittoon, ihmisten kanssa ennen jeesus näytelmää"

Ja tämä on vieläpä tuoreempaa raamatunkirjoitusta:

Kirje roomalaisille 1 22-31

22 He väittävät olevansa viisaita mutta ovat tulleet tyhmiksi, 23 ja he ovat vaihtaneet katoamattoman Jumalan kirkkauden katoavaisten ihmisten ja lintujen, nelijalkaisten ja matelijoiden kuviin. 24 Sen vuoksi Jumala on jättänyt heidät mielihalujensa valtaan sellaiseen saastaisuuteen, että he keskinäisissä suhteissaan häpäisevät oman ruumiinsa. 25 He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa -- olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen. 26 Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, 27 ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan.

28 Koska he eivät ole antaneet arvoa Jumalan tuntemiselle, on Jumala jättänyt heidät arvottomien ajatusten valtaan, tekemään sellaista mikä ei sovi. 29 He ovat täynnä kaikenlaista vääryyttä, halpamaisuutta, ahneutta ja pahuutta, täynnä kateutta, murhanhimoa, riitaisuutta, petollisuutta ja pahansuopuutta, he panettelevat 30 ja parjaavat, vihaavat Jumalaa, ovat röyhkeitä ja pöyhkeitä, rehenteleviä ja pahanilkisiä, vanhemmilleen tottelemattomia, 31 ymmärtämättömiä ja epäluotettavia, rakkaudettomia ja säälimättömiä. 32 Vaikka he tietävät Jumalan säätäneen, että ne, jotka käyttäytyvät tällä tavoin, OVAT ANSAINNEET KUOLEMAN, he toimivat itse näin, vieläpä osoittavat hyväksymistään, kun muut tekevät samoin.
________________________________________________

Pakko tässä on viljellä lupauksista huolimatta huumoria, koska muuten tämä menee liian raskaaksi minun henkiselle rakenteelle.

Transvestiitit ovat kauhistus:

5. Moos. 22:5 "Nainen älköön käyttäkö miehen tamineita, älköönkä mies pukeutuko naisen vaatteisiin; sillä
jokainen, joka niin tekee, on kauhistus Herralle, sinun Jumalallesi."
________________________________________________

Kurittomien poikien, ja homoseksuaali partyeläinten tuomio raamatussa:

5 Mooseksen kirja 21:

18. Jos jollakin on itsevaltainen ja kovakorvainen poika, joka ei kuule isänsä ja äitinsä ääntä, ja kuin he kurittavat häntä, ei heitä tottele;
19. Niin pitää hänen isänsä ja äitinsä hänen ottaman kiinni, ja viemän kaupunkinsa vanhimpain ja portin eteen,
20. Ja sanokaan kaupunkinsa vanhimmille: tämä meidän poikamme on itsevaltainen ja kovakorvainen, ei tottele meidän ääntämme, ja on syömäri ja juomari;
21. Niin pitää kaiken kaupungin kansan hänen kuoliaaksi kivittämän: ja niin sinä eroitat pahan sinustas, että koko Israel sen kuulis ja pelkäis.
22. Jos joku on tehnyt jonkun synnin, joka kuoleman on ansainnut, ja hirsipuussa kuoletetaan

_______________________________________________

Lesbojen pelastus tulee raamatusta: kjeh kjeh

5. Moos. 14:12-18 "Mutta nämä ovat linnuista ne, joita älkää syökö: kotka, partakorppikotka, harmaa korppikotka .. haikara, sirriäislajit, harjalintu ja yölepakko."

Naiset pääsee helpommalla. ;=)
________________________________________________

Homoseksuaaleissa piireissä tatuointi tuli suosituksi ennen nykyistä buumia, jossa se tuli hyväksytyksi kaikkien iholla. Ensimmäiset skinheadit olivat englannissa gaymiehiä, ja skinhead tyylin omivat itselleen uusnatsit myöhemmässä vaiheessa.
Uudistajat ovat aina olleet kapinallisten eliittiä.

3.Mooses21:

5. Älkööt he ajako paljaaksi päälakeansa älköötkä leikatko partansa reunaa älköötkä koristelko itseänsä ihopiirroksilla.

________________________________________________

Kirkon päämiehillä on suurempi vastuu kuin tavallisilla sukankuluttajilla.

9. Jos papin tytär häpäisee itsensä haureudella, niin hän häpäisee isänsä; hänet poltettakoon tulessa.

_____________________________________________________________

Insestin voi saada anteeksi, homoseksuaalisuuden ei:

1 Mooseksen kirja 19: 30-36

31. Niin vanhempi sanoi nuoremmalle: "Isämme on vanha, eikä tässä maassa ole ketään miestä, joka voisi tulla luoksemme siten, kuin on kaiken maan tapa.
32. Tule, juottakaamme isällemme viiniä ja maatkaamme hänen kanssaan, saadaksemme isästämme jälkeläisen."
33. Niin he juottivat sinä yönä isällensä viiniä. Ja vanhempi meni ja makasi hänen kanssaan, eikä tämä huomannut, milloin hän tuli hänen viereensä ja milloin hän nousi.
34. Seuraavana päivänä sanoi vanhempi nuoremmalle: "Katso, minä makasin viime yönä isäni kanssa; juottakaamme hänelle tänäkin yönä viiniä, ja mene sinä ja makaa hänen kanssaan, saadaksemme isästämme jälkeläisen".
35. Niin he juottivat sinäkin yönä isällensä viiniä; ja nuorempi meni ja makasi hänen kanssaan, eikä tämä huomannut, milloin hän tuli hänen viereensä ja milloin hän nousi.
36. Ja niin Lootin molemmat tyttäret tulivat isästänsä raskaiksi.

Herra pelasti hurskaan Lootin, jota rietasten vaellus irstaudessa vaivasi.

2 Pietarin kirje 2: 4,7-9

4 Ei Jumala säästänyt enkeleitäkään, jotka olivat tehneet syntiä, vaan syöksi heidät kahleissa manalan pimentoihin odottamaan tuomion toteutumista.

7 Sen sijaan hän pelasti hurskaan Lootin, jonka mieltä jumalattomien riettaus painoi. 8 Päivästä päivään tuo hurskas mies sydämessään kärsi, kun hän joutui elämään heidän keskellään ja katselemaan ja kuuntelemaan heidän jumalattomuuttaan.
9 Herra siis voi pelastaa koetuksesta ne, jotka häntä pelkäävät, mutta jumalattomien hän antaa rangaistuksen alaisina odottaa tuomion päivää

_______________________________________________________________

Tämä ei käy täällä, että ottaa kissan pöydälle, ja osoittaa miten hölmöä touhua on olla uskovainen gay.

Heteroseksuaalisessa yhdynnässä omiin tyttäriinsä, isä voi raamatun mukaan saada anteeksiannon, eikä myöskään tyttäret, jotka muka raiskaa oman isänsä (en usko tähän tarinaan hetkeäkään, niin iljettävää kuin insesti ei voi olla), joudu siitä maksamaan hengellään.
Henkilökohtaisesti uskon että tämä on vain hengenmiesten päiväunia, jotka ovat kirjautuneet pyhään kirjaan.

Joillakin ruotsinkielisillä saaristoalueilla, ja USA:n keskilännessä näkee minkälaisia murjaaneja sellaisesta hedelmöityksestä tulee.

Henkiset ja Bushman ovat saaneet tahtonsa läpi.

Kommentit (1)

Chair
Seuraa 
Viestejä2803
Insestin voi saada anteeksi, homoseksuaalisuuden ei:

1 Mooseksen kirja 19: 30-36

31. Niin vanhempi sanoi nuoremmalle: "Isämme on vanha, eikä tässä maassa ole ketään miestä, joka voisi tulla luoksemme siten, kuin on kaiken maan tapa.
32. Tule, juottakaamme isällemme viiniä ja maatkaamme hänen kanssaan, saadaksemme isästämme jälkeläisen."


Tämä tapahtui satoja vuosia ennen Mooseksen lakia. Suosittelen vähän parempaa perehtymistä aiheeseen.

"Die Theorie bestimmt was wir beobachten können."(Albert Einstein)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat