Seuraa 
Viestejä45973

Jokaisella ihmisellä on hyvin erillainen avainnippu. Onko nipussasi paljon avaimen periä ja onko se aivan sekainen? Onko sinun helppo löytää juuri oikea avain nipustasi?

Itselläni löytyy 4 avainta ja muistitikku, sekä sellainen Viking Line kliksu.

Kommentit (13)

Neljä avainta, valkoinen led-valo ja ruusukvartsi avaimenperä.

Tuo avaimenperäledi on kyllä äärimmäisen kätevä. Koska avaimet ovat aina mukana, kulkee myös taskulamppu aina mukana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
PeterH
Seuraa 
Viestejä2875

Kotiavain, työpaikan koodiavain (semmoinen pieni palikka), verkkokellarin avain, autotallin avain, sähkötolpan avain sekä pimeässä hehkuva tritium-avaimenperä siltä varalta että avainnippu putoaa pimeässä.

Käyn edelleen sisäistä väittelyä aiheesta olisiko järkevämpi pitää autotallin ja sähkötolpan avaimia samassa renkaassa kuin auton avain, vaiko kotiavainnipussa.

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006

Kaksi kotiavainta (vanhempien luo ja omaan koppiin). Tyopaikan sähkölukon, treenikämpän ja pullonkorkin avaimet. Peränä muoviklipsu, jonka vastakappale on entisen tyttöystäväni kämpän vara-avaimen lenkissä.

Keskusrenkaana toimii käsikranaatin sokan vetorengas, josta roikkuu vanhahko, mustaa nahkaa oleva avaimenperä (vierailijalahja joltakin koulun firmavisiitiltä vuosien takaa) sekä viisi avainta; omaan kämppään kaksi (varsinainen avain sekä varmuuslukon avain), vanhempien asunnon avain, polkupyörän avain sekä oppilaitokseni kaapin avain. Kesän myötä mukana käväisivät myös kesätyöpaikan kulkukortti ja vaatekaapin avain.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Elän välivaihetta avainnipuissa. Vanhaan nippuun ei sopinut kaikki tarvittavat avaimet, joten väliaikaisessa nipussa on kaikki kotiavaimet: kotiin, autotalliin, ulkorakennukseen ja postilaatikkoon. Vanhassa nipussa on vanhempien kodin ja turvalukon avain sekä mini-Leatherman. Pidin siinä joskus MagLite Solitairia, mutta nipusta tuli vähän turhan iso lampun kanssa, vaikka se lamppu pieni onkin. Pullotti liikaa taskussa. "Työnipussa" ovat työpaikan ja työpaikan postilaatikon avaimet, kulkukortti ja kuntosalin kulkukortti ja avain.

Avainipussani on 2 avainta ja halpa mutta hienostunut monitoimikapistus (pihdit, tappoterä, viila, ruuvari, avaaja, taltantapainen ja piikki), käykö kateeksi. 3 avainlenkkiä, josta yhteen pujotettu reiällinen 10-penninen vuodelta 194?.

Nippu on hienostuneessa, ajan patinoimassa nahkakotelossa, jonka sivutaskussa lisäksi kauppakärryjen poletti.

Kotiavain, joka on leopardikuvioinen ja pankista saatu ilmaisavaimenperä. On siinä jotain muutakin, mutta en oo nähnyt sitä vähään aikaan, kun mokoma nukkuu jonkun laukkuni taskussa.

Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164

vain kaksi avainta: toinen kerrostalomme ulkouksen avaamiseen ja toinen, jota kääntäen pääsen koko asuinkaupunginosani suttuisimpaan kämppään eli kotiini - linnoitukseen, jonka jaan pölypunkkiyhdyskunnan kanssa sopuisasti.

Voitaisii laittaa vaihtaen pölypunkkikuningattaret nii saatais mahti populaatiot tuota pikaa kumpikin, mä kun pelkään, et nää mun on jotenski generoituneet sisäsiittoisuuteensa, mitens olis?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat