Seuraa 
Viestejä45973

Mehiläisten joukkokadon syistä on saatu uutta tietoa. Tuoreen tutkimuksen mukaan Yhdysvaltojen mehiläisyhdyskuntien tuhoissa on ainakin yhtenä tekijänä sinne Australiasta kolmisen vuotta sitten rantautunut virus IAPV. Merkkejä tästä viruksesta löydettiin lähes kaikista Yhdysvalloissa tutkituista tuhoutuneista pesistä, mutta vain yhdestä normaalista yhdyskunnasta.

Tutkijoiden mukaan tämä ei kuitenkaan vielä osoita, että virus yksin olisi aiheuttanut yhdyskuntien tuhon - muita varteenotettavia tekijöitä ovat mm. myrkyt ja ravinnonpuute.

Jos virus osoittautuu laukaisevaksi tekijäksi yhdyskuntien tuhoutumisissa, on ehkä mahdollista jalostaa virukselle vastustuskykyisiä mehiläiskantoja.

Lähteenä SciAm: http://tinyurl.com/yur8mm

Kommentit (2)

MEHILÄISKUOLEMISTA

Mehiläiskuolemat voisivat johtua ELF/ULF-aalloista, joita tulee ainakin kolmesta lähteestä, nimittäin UMJ (Uusi maailmanjärjestys) käyttää näitä taajuuksia kamppanjoidessaan asiansa puolesta aivopesusysteemillä. Toinen lähde on aurinkotuulen mukanaan tuomat ULF-aallot. Kolmas lähde on sotilasteknologia, joka soveltaa näitä taajuuksia uusissa järjestelmissään.

Kun tiedetään hyönteisten antennien värähtelytaajuus voidaan niiden tutkajärjestelmä jumittaa sähkömagneettisella staattisuudella.

1. SÄHKÖMAGNEETTINEN SPEKTRI
2. UUSI MAAILMANJÄRJESTYS (UMJ)
3. AURINKO
4. EKSYTYS
5. SOTILASTEKNOLOGIA
6. VAARALLISUUS
7. SOTILASTAAJUUS
8. SCHUMANNIN RESONANSSI
9. YHTEENVETO ULF-AALTOJEN MIELENHALLINTA KYVYISTÄ

1. SÄHKÖMAGNEETTINEN SPEKTRI

ULF (äärimmäisen pitkät aallot) alle 300Hz yli 1000 km.

2. UUSI MAAILMANJÄRJESTYS

UMJ kampanjoi asiaansa ympäri maapalloa lahkomaisissa tilaisuuksissaan, joihin osallistuu kerralla jopa kymmeniä tuhansia ihmisiä. Tilaisuuksista ULF-aallot karkaavat luontoon edellä mainituin seurauksin. UMJ on hengellinen, joten levitysorganisaatiot ovat myös hengellisiä: (Okkultisminen). USA:ssa mehiläistuhot ovat olleet uutisten mukaan suurimmat ja siellähän aivopesumenetelmiä kehitellään jatkuvasti erilaisissa lahkoissa. UMJ:n tavoittena on mm. maataloustuotannon alasajo ja maapallon asukasluvun tiputtaminen 1/3-osaan nykyisestä vuoteen 2050-mennessä. ULF-taajuuksien käyttäminen edesauttaisi näinollen molempien tavoitteiden saavuttamista.

3. AURINKO

Sähkömagneettisen säteilyn taajuusalueet: Ultramatalat taajuudet ULF: 0-300 Hz. Aurinko värähtelee tämän taajuusalueen alkupään tahdissa. Auringon sisuksien ääniaallot saavat maapallon ilmakehineen ja magneettikenttineen värähtelemään. Yllättävä havainto perustuu Ulyssys-satelliitin tekemiin mittauksiin. Tutkijat David Thomson ja Louis Lanzerotti kumppaneineen osoittivat, että äänet, jotka paine- ja vetovoima-aallot synnyttävät tähtemme sisällä, yltävät tänne asti. He nimittäin löysivät ne maapallon seismisistä mittauksista. Auringosta peräisin olevat ääniaallot näyttävät tahdittavan jopa valtamerissä kulkeviin kaapeleihin indusoituvaa virtaa. Thomson uskoo äänien siirtyvän Auringosta tänne magneettikentän välityksellä. Tietyt ääniaallot vuorovaikuttaisivat tähtemme pinnan magneettikentän kanssa. Seuraavaksi aurinkotuuli puhaltaisi osan kentästä planeettojen väliseen avaruuteen, jossa se joutuisi tekemisiin Maan magneettikentän kanssa. Omaan magneettikenttäämme siirtynyt värähtely puolestaan saisi planeettamme ja monet sen järjestelmät väräjämään Auringon tahtiin. ( Esim. ihmisen aivot).
Vaikka tähtimusiikkia olisi kaikkialla, emme kuulisi sitä, sillä kyse on hyvin matalataajuisesta äänestä. Aurinkotuulen voimakkuus vaihtelee 4-5 vuoden sykleissä. Edellinen voimakkaan aurinkotuulen n.750 km/s jakso päättyi kesällä 2007 pohjoisella pallonpuoliskolla. Seuraava 4-5 vuotta aurinkotuulen voimakkuus laskee noin 350 km/s:ssa.

4. EKSYTYS

Voisiko olla, että pinta-aaltona etenevä ULF heikentää mehiläisen kontaktia maan mangneettikentään ja lentokorkeuden kohotessa kontakti häipyy kokonaan ja eksytys tapahtuu. Mehiläisten suunnistussysteemi nimittäin perustu geomagnetismistä kopioituun biomagnetismiin ja jos kontakti maahan ei ole kunnossa ei myöskään suunnistaminen onnistu. Mehiläinen ei löydä pesäänsä ja eksyy maastoon.

Philip Callahan, joka tuntee matalan taajuuden järjestelmät; hän pystytti niitä Japanissa USA:n puolustusministeriölle ennenkuin hän palasi takaisin kouluun ja valmistui hyönteistutkijaksi sekä biofyysikoksi. Hän oppi, että on mahdollista torjua ei-toivottuja hyönteisiä, kun tiedetään niiden antennien värähtelytaajuus. Tämän tiedon ansiosta hän on taistellut tuholaisia vastaan 35 vuoden ajan. Tämä myrkytön vaihtoehto jumittaa hyönteisten tutkajärjestelmän sähkömagneettisella staattisuudella.

5. SOTILASTEKNOLOGIA

Sotilasteknologiassa on tänäpäivänä paljon sovelluksia, jotka perustuvat sähkömagneettisen spektrin alkupään hyödyntämiseen.

Suurella nopeudella etenevä energiapulssi saa suurta tuhoa aikaan esim. luonnossa, jos pulssi laukaistaan kukinta-aikaan. Täälläisia ULF taajuuksia saadaan aikaan mm. alaskassa sijaitsevalla HAARP asemalla suuressa mittakaavassa.

90-luvulta lähtien on kehitelty erilaisia pulssiaseita, joiden toiminta perustuu eritaajuisten sähkömagneettisten pulssien lähettämiseen.

6. VAARALLISUUS

Suurjännitelinjojen läheisyydessä syntyy tämäntyyppisiä matalia taajuuksia ja niiden on todettu aiheuttavan liikaa saatuina ainakin hedelmättömyyttä.
Sukellusveneet käyttävät näitä taajuuksia viestinnässään ja niiden on todettu aiheuttavan vahinkoa ainakin valaille.
1986 -- USA:n laivaston Project Henhouse -niminen koe. Hyvin matalataajuiset pulssimaiset magneettikentät vaurioittavat kanan sikiöitä.
1976 -- Tri.- Susan Bawin & Tri. W. Ross Adey osoittavat että ELF-kentät vaikuttavat hermosoluihin.
1975 -- Amerikkalainen senaattori Gaylord Nelson pakottaa laivaston julkaisemaan tutkimustietoa että äärimmäisen matalataajuinen värähtely (ELF) voi muuttaa ihmisen veren kemiaa.

7. SOTILASTAAJUUS

Aivan alimpia määriteltyjä alueita on ELF eli extremely low frequency taajuusvälillä 300Hz-3kHz. Jotkut tosin määrittelevät tätäkin alemman alueen nimeltä ULF. Näitä alueita ITU ei jaa eikä niillä juurikaan ole rauhanomaisia käyttötarkoituksia, sotilaallisia kylläkin. Näin matalat taajuudet tunkeutuvat myös veden alle, jossa kalojen seassa uivat myös atomisukellusveneet. Eräät luonnonilmiöt, kuten salamat aiheuttavat myös radioaaltoja juuri näillä taajuusalueilla ja näiden tutkiminen onkin geofyysikoiden puuhaa. Suomessa tällaisia mittauksia tehdään mm. Sodankylän geofysikaalisessa observatoriossa.

8. SCHUMANNIN RESONANSSI

Voi syntyä ns. Schumannin resonansseja. Tällaisia resonanssiaaltoja syntyy 7,8 14,1 20,3 26,4 ja 32,5 hertsin taajuudella. Pinta-aaltona etenevä resonoiva ULF-aalto voi olla erittäin vaarallinen, koska maan pinnallahan ovat ihmiset, eläimet, kasvit ja muut luontokappaleet.

9. YHTEENVETO ULF-AALTOJEN MIELENHALLINTA KYVYISTÄ

USA:n laivaston tiedustelupalvelu ja muut ryhmät ovat tutkineet kuinka ULF-aallot vaikuttavat ruumiiseen ja mieleen. Muutamia esimerkkejä monista asioista joita ULF-aallot voivat tehdä ihmiselle:

* Vaivuttaa henkilö uneen
* Tehdä hänet väsyneeksi tai masentuneeksi
* Saada aikaan pelon tunne
* Luoda zombie-tila
* Luoda väkivaltainen tila
* Luoda seksuaalisen aggressiivisuuden tila
* Muuttaa solun kemiaa
* Muuttaa hormonitasoa
* Kontrolloida DNA:n prosesseja

Mutta aivojen elektroninen kontrollointi tulee monissa muodoissa. Kenties kontrolloijat haluavat vain saada aikaan mielialojen muutoksia. ULF-aallot jotka lävistävät seinät ja voivat jopa tunkeutua maapallon läpi luovat mielialojen muutoksia sen mukaan kuinka monta sykliä per sekunti näiden aaltojen taajuus on. ULF-aallot joiden taajuus on alle 6 sykliä/sekunti saavat uhrin emotionaalisesti jännittyneeksi ja tämä taso häiritsee myös ruumiin toimintoja. Taajuudella 8,2 sykliä/sekunti ihminen tuntee nousevansa korkeuksiin kuten taitava meditoija. Tasolla 11-11,3 sykliä/sekunti luodaan väkivaltaista käyttäytymistä. ULF-aaltoja voitaisiin käyttää mellakan luomiseksi. On myös tehty tutkimusta jotta määriteltäisiin kuinka aivojen aistinelimet on koodattu. Eräs vihje joka ensin antoi tutkijoille ajatuksen että erilaisten yksilöiden aivoilla on yhteinen sisäinen elektroninen tyyppi-koodaus tietyille ajatuksille on se, että huumeilla on samanlaiset vaikutukset geeneiltään erilaisiin ihmisiin. On osoitettu että informaation siirtyminen aivoissa on sukua neuro-sähköisille taajuuskoodeille, ja että aivoja voidaan manipuloida lähettämällä näitä koodeja säteinä ulkoisista lähteistä. Tässä on joitakin värähtely-taajuuksia näiden aistien manipuloimiseksi:

* Mielen visuaalinen keskus -- 25 Hz
* Kosketusaistien keskus -- 9 Hz
* Kuulokeskus -- 15 Hz
* Motoorinen kontrolli -- 10 Hz
* Alitajuiset ajatukset -- 20 Hz

Kun tiedetään ihmisen aivojen eri osien värähtelytaajuudet voidaanko kuvitella, että ne voitaisiin jumittaa sähkömagneettisella staattisuudella johonkin tilaan samaan tapaan, kuten ei toivottujen hyönteisten tutkajärjestelmälle voidaan tehdä ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat