Seuraa 
Viestejä10513

[size=150:3jtqkdmq]Amerikkalainen tosivaikuttaja kävi esittäytymässä - DARPA 50 vuotta[/size:3jtqkdmq]
[size=75:3jtqkdmq](Finlandia-talo ke. 5.syyskuuta 2007 - GIGA 1) seminaari - DARPA 2))[/size:3jtqkdmq]

[ ... USA:ssa presidentin hallinnon takana vaikuttaa joukko toimijoita, joista DARPA lienee yleisölle yksi tuntemattomimmista, vaikka heidän innovointi ja rahoitus mm.tietoyhteyksien osalta synnyttivät esi-internetin jo 1970-luvulla --- Suomen puolustusministeri Jyri Häkämies (kok.) kävi esitelmämatkalla Yhdysvalloissa ... ]

DARPA:n johtaja tohtori Tony Tether 3) kertoi hyvin amerikkalaisesti mitä he tekevät, ja mitä he suunnittelevat - siis ei sanonut juuri mitään - suitsutti amerikkalaista aseistusta ja sotilastietoliikennetekniikka - välittömiä ja reaaliaikaisia eliminoimisyhteyksiä toimijoiden ja kohteiden välille. DARPA innovoi ja rahoitti internetin esiastetta jo vajaat 40 vuotta sitten.

USA toimii kuin suuri tiedustelu- ja tuotekehityskeskus. USA käyttää, säilyttääkseen sotilaallisen hegemonian ja läsnäolon "all over the world", militariaan enemmän kuin 10 seuraavaa valtiota yhteensä. Palkkakulut armeijassa, tuotekehityksessä ja innovaatiokeskuksissa muodostavat valtavan ostovoiman markkinatalouden kulutusalttareille.

DARPA esiintyi Finlandia-talossa pääroolissa. DARPA suunnittelee kuinka mahdollisimman tarkasti ja hienostuneesti hoidetaan haitallisia tekijöitä pois presidentin ja tämän hallinnon tieltä. DARPA:n sormet ja innovointi ulottuvat lentokoneista satelliittien kautta kaikkialle lonkeroituviin tietolähteiden hallintamekanismeihin ja niiden suunnitteluun. Tieto on sanan mukaisesti valtaa - tämä tieto välitetään presidentille, jotta hän voisi tehdä tehokkaita (?) täsmäpäätöksiä kansallisen talousjärjestelmänsä tueksi.

Suomalainen yleisö kuunteli haltioituneena esitystä - jossa loppukohahdukseksi esiteltiin "älykästä robotiikka" - päämääränä säästää jenkkisotilaat epämiellyttäviltä Irakin kaltaisilta operaatioilta. DARPA:n tuotekehityksessä ja innovoinnissa istutetaan tekoälyä tekojäseniin, näin saadaan kädetön kädelliseksi ja juoksematon juoksevaksi. Esitys luonnehti hyötyjä siviilipuolelle, kunhan ne ovat ensin testatut sotilaspiireissä palvellen suurvallan globaalipyrkimyksiä turvaksi häiriöttömille raaka-aine- ja energiatoimituksille. Seuraava sota käydään energiasta ja puhtaasta vedestä.

Lopuksi DARPA esitti kutsun suomalaiselle osaamiselle kumppanuusohjelmiin kehitettäessä välineitä ja systeemejä länsimieliselle globaalihallinnalle. Oliko seireenikutsu puolustus- vai hyökäyssateenvarjon alle pahan akselin voimia vastaan muinoisesta Persiasta, Venezuelasta tai ehkä suurista kehittyvistä maista, jotka nousevat vääjäämättä USA:n rinnalle kilpailtaessa hupenevista energia- ja raaka-ainelähteistä.

Mielenkiintoista oli myös se, että miltei samaan aikaan Suomen puolustusministeri Jyri Häkämies [kok.] laukaisi varsinaisen ajattelemattomuuspommin USA:ssa - oli tarpeen luetella kolmeen kertaan Russia, kun kosiskeltiin amerikkalaisia ymmärtämään, että olemme muuttuneet ja haluamme isojen poikien Nato-kerhoon. Suomen kansa ei varmaankaan antanut Kokoomukselle Niinistön ääninä tätä valtuutusta.

GIGA - päivillä oli myös mielenkiintoisia suomalaisia puhujia, mm. professori Hannu Kari 4), joka aiheellisesti esitti näkemyksiä internetin haavoittuvuudesta ja herkkyydestä "pahan voimia" vastaan. DARPA johtaja nukkui tai kuunteli tarkkaavaisesti silmät kiinni hyvin jäsenneltyä suomalaisesitystä.

DARPA täytti 50 vuotta ja heillä on ilmeisemmin kilvenkiilloitusjuhlakiertue meneillään, kun myöntyvästi vastasivat Suomen TEKES :in kutsuun saapua evästämään huomisen tietoliikennetekniikka- ja yhteysmaailmaa kaukaiseen Suomeen, joka synnytti Nokian amerikkalaisten omistamaksi.
..........
[size=75:3jtqkdmq]1)
GIGA, Converging Networks TEKES --- http://www.tekes.fi/giga ---

2)
http://fi.wikipedia.org/wiki/DARPA [ suom. ] --- kts. myös http://en.wikipedia.org/wiki/DARPA [ eng ]
DARPA = Defence Advanced Research Projects Agency --- kts. myös http://www.darpa.mil/ ---

3)
Dr. Tony Tether --- http://www.darpa.mil/body/news/2006/DAR ... 6final.pdf ---

4)
Prof. Hannu H. Kari --- http://www.tcs.hut.fi/~hhk/ --- tuli kuuluisaksi, kun ennusti internetin romahtavan ...[/size:3jtqkdmq]

..........
Ilkka Luoma

http://ilkkaluoma.blogspot.com

..........

[size=100:3jtqkdmq]Mielipidekirjoitukseen liittyvä kuvakertomus-[/size:3jtqkdmq]
[size=75:3jtqkdmq](kuvia saa käyttää vapaasti ylläolevan kirjoituksen yhteydessä - copyright by Ilkka Luoma 2007)

Kuva 1
--- http://www.panoramio.com/photo/4551255 ---

Teksti
Tohtori Tony Tether kertoi vuolaasti ja amerikkalaismarkkinoinnillisesti DARPA-organisaation saavutuksista. DARPA on yksi USA:n presidentin taustavaikuttajista, jota täytyy kuunnella. --- 5. syyskuuta 2007, Finlandia-talo, Hki. TEKES:in GIGA Converging Networks -seminaari: http://www.tekes.fi/giga

Kuva 2
--- http://www.panoramio.com/photo/4551293 ---

Teksti
Yhdysvaltojen sotilasteknologia on informaatiologistiikkaa ja täsmäräjähdyksiä. Yhteydet pitää toimia kaikkien osallistujien kesken jäsennellysti - tuloksena tai ainakin tavoitteena on keskitetympi isku, jolloin jokaisen pitäisi ymmärtää, että USA:ta piiloon ei voi mennä (?) DARPA innovoi ja rahoitti internetin esiastetta jo 1960-luvun lopulta. Puhui Tony Tether.

Kuva 3
--- http://www.panoramio.com/photo/4551321 ---

Teksti
Huomisen sota on informaatiosotaa, jossa yritetään lamauttaa tietoliikenneyhteydet, jolloin koko talousjärjestelmä romahtaa/ pitäisi romahtaa. "Matojen maailma" - huomista slangia, aikajaksoja mitataan millisekunneissa ja kaikki vilisee bitteinä avaruuksien tyhjyyteen.

Kuva 4
--- http://www.panoramio.com/photo/4551347 ---

Teksti
Kädet ristissä tohtori Tony Tether vakuutti saarnaajan lailla - niin GIGA-seminarin puheenjohtajalle kuin tarkkaavaiselle yleisölle amerikkalaisten vilpittömyyttä haettaessa yhteistyökumppaneita DARPA-projekteihin koko läntisen maailman kauppavapauden turvaamiseksi. Meille jää todellisuudessa hämärän peittoon mitä kaikkia neuvoja USA:n presidentti/ presidentin hallinto saa DARPA-organisaatiolta.

Kuva 5
--- http://www.panoramio.com/photo/4551382 ---

Teksti
Juuri nyt suuri mielenkiinto liittyy aivokielen ymmärtämiseen, jolloin saadaan robotiikasta enemmän "apuvälineitä" suoraviivaistoimintaan maailman "turuilla ja tanhuvilla". Amerikkalaiset haluavat säästää omia inhimillisiä voimavarojaan, jolloin presidentti suurella toimintavallallaan voi helpommin operoida edistämässä omia kansallisia etujaan. USA käyttää enemmän rahaa militariaan kaikkinensa kuin seuraavat 10 yhteensä. Onko oikea "tähtien sota" lähempänä kuin arvaammekaan, vai siirtyykö sota langattomille yhteyksille, jolloin ainoastaan lamautetaan taloudellisia sidoksia ja kytkentöjä?

Kuva 6
--- http://www.panoramio.com/photo/4551416 ---

Teksti
Suomalainen yleisö kuunteli hartaasti, tarkkaavaisesti ja välillä hyrskähdellen, kun saarnamies Tony Tether värikkäästi kertoi jenkkifilosofiaa aseteknologian ympäriltä. Kuulosti kuin sota, varustelu ja konfliktit olisivat joka päiväistä toimintaa USA:ssa - ikäänkuin itsestään selvyyttä, kun omaa armeijaa harjoitetaan tositilanteissa. USA onkin sotinut/"sotinut" miltei yhtäjaksoisesti ensimmäisestä maailmansodasta lähtien.

Kuva 7
--- http://www.panoramio.com/photo/4551437 ---

Teksti
Lopuksi tohtori Tether kutsui suomalaisia mukaan yhteistoimintaan kuin "viatonta punahilkkaa suden suuhun" - aivan kuten Nokiakin luiskahti markkinatalousoppien mukaisesti amerikkalaisten rahastojen omistukseen. Ajoitukseltaan GIGA-seminaarin DARPA osuus sattui hyvin - samaan aikaan hyvin ajattelemattomasti, ikään kuin ymmärtämättä todellista diplomatiaa - Suomen puolustusministeri Jyri Häkämies laukaisi USA:n matkallaan Russia, Russia and Russia - kosiskeli mitä ja mistä? Kokoomus ymmärtämättömyyttään hylkäsi yhden suurimmista periaatteistamme - ... ei rehvastelu ja sanahelinä pyrittäessä jenkkien kabinetteihin suosiokerjäyksenä edistä kansallisia kokonaisetujamme.[/size:3jtqkdmq]

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sivut

Kommentit (28)

Ilkka Luoma

Mielenkiintoista oli myös se, että miltei samaan aikaan Suomen puolustusministeri Jyri Häkämies [kok.] laukaisi varsinaisen ajattelemattomuuspommin USA:ssa - oli tarpeen luetella kolmeen kertaan Russia, kun kosiskeltiin amerikkalaisia ymmärtämään, että olemme muuttuneet ja haluamme isojen poikien Nato-kerhoon.

Suomella on siis muitakin turvallisuusuhkia kuin VENÄJÄ, VENÄJÄ ja VENÄJÄ. Kerrotko niistä, vai eikö Suomen edustaja saa puhua totta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Imagine

Suomella on siis muitakin turvallisuusuhkia kuin VENÄJÄ, VENÄJÄ ja VENÄJÄ. Kerrotko niistä, vai eikö Suomen edustaja saa puhua totta?

- USA, ja sen liittolaisten toimet maailmalla? (tämä se kait kumminkin No1 on)
- Ympäristöuhat, kyllä nekin on turvallisuusuhkia, kait? (tulevaisuudessa etenkin)
- (ääri)oikeiston vellonta pitkin Eurooppaa? (ok, tämä nyt ei vielä ole paha)
- Häkämies itse lausuntoineen? (Hyvä kakkonen!)

Kyllä kait itänaapuriinkin pitää aina pikkaisen varovaisuudella suhtautua, kukaan ei sitä ole vain tainnut Häkämiehelle kertoa. Halpaa energiaa, ja muitakin kauppasuhteita, tarvittaisiin vaikka joku saisi suomen NATO:n kusetettuakkin, vai onko ajatuksena lähteä sitä(niitä) itse hakemaan jostain suuren ja mahtavan USA:n kanssa?

Ilkka, minä luin alusta loppuun kirjoituksesi. Mutta sitä mukaa kuin luin, niin kävi niin hullusti että "unohdin" sitä mukaa lukemani. Se kai todistaa että asia ei kiinnostanut minua. Ja miksi se oikein kiinnostanut ja jäänyt ajatuksiini, johtuu tietenkin siitä että asia oli minulle aivan uusi, en osaa ottaa kantaa. Sorry. Mutta ehkä muut asiasta tietoiset osaavat ottaa kantaa kirjoitukseesi. Oikeastaan tämä oli minulta aivan turka kirjoitus. Taisin olla "turhautunut" kun tämän kirjoitin.

OzziXX
Imagine

Suomella on siis muitakin turvallisuusuhkia kuin VENÄJÄ, VENÄJÄ ja VENÄJÄ. Kerrotko niistä, vai eikö Suomen edustaja saa puhua totta?- USA, ja sen liittolaisten toimet maailmalla? (tämä se kait kumminkin No1 on)Miten USA:n toimet vaarantavat Suomen kansallisen turvallisuuden?

- Ympäristöuhat, kyllä nekin on turvallisuusuhkia, kait? (tulevaisuudessa etenkin)Mitä ympäristöuhkia tarkoitat? Lasketaanko ympäristöuhaksi maapallon ilmaston vaihtelu pitkällä aikavälillä?

- Häkämies itse lausuntoineen? (Hyvä kakkonen!)

Mutta ei E. Tuomioja tai T. Halonen? Äärivasemmistokaan ei voi olla ongelma? Muistaakseni äärivasemmisto on paitsi polttanut makasiineja, mellakoinut Hsgin keskustassa, vallannut taloja yms., mutta äärioikeisto on ollut hiljaa, ja se on "uhka"? Naurettavaa.

Imagine

Miten USA:n toimet vaarantavat Suomen kansallisen turvallisuuden?Maailma kun ei ole niin suuri paikka etteikö nuo tännekkin välillä heijastele, varsinkin kun pienet pojat haluavat mukaan isojen leikkeihin, niin..

Noh, "fyysinen uhka" nyt ei kovin suuri USA:n takia ole, ellei sitten liikaa aleta veljeilemään, tosin Häkämieskin enemmän pehmentävissä jälkipuheissaan puhelikin Venäjän suurvaltana voimistumisen mukana tuomista muista kuin sotillaallisista uhista. Näitä muita uhkia, mm. omistamalla Nokian (ja joitain vähemmän tärkeitä) USA kyllä luo. Se on sekin käsittääkseni jonkinlainen, melko merkittävä jopa, turvallisuusuhka kun talouden merkittävä tukijalka on vieraan vallan omistuksessa.

Imagine
Mitä ympäristöuhkia tarkoitat? Lasketaanko ympäristöuhaksi maapallon ilmaston vaihtelu pitkällä aikavälillä?Ei nyt niin pitkälläkään aikavälillä. Pelkästään lyhyelläkin välillä ilmaston äärivaihtelut ovat osottautuneet viime vuosina jo jokseenkin merkittäväksi (taloudelliseksi) turvallisuus uhaksi. Mutta tuo ilmaston lämpenemiseen liittyvä on vain yksi ilmastollinen uhka. Metsäpalot. Ilman ja veden saastumiset ym.. Maanjäristyksiä, hyökyaaltoja ja pyörremyrskyjä nyt ei tarvitse pelätä, mutta onhan noita muitakin joihin saattaa euroja ja pahimmassa tapauksessa jopa henkiä mennä täälläkin, enenemissä määrin.

Imagine

Mutta ei E. Tuomioja tai T. Halonen? Äärivasemmistokaan ei voi olla ongelma? Muistaakseni äärivasemmisto on paitsi polttanut makasiineja, mellakoinut Hsgin keskustassa, vallannut taloja yms., mutta äärioikeisto on ollut hiljaa, ja se on "uhka"? Naurettavaa.

Saahan sitä nauraa, varsinkin noille omille lausunnoilleen.

Joo, makasiinit.. Pitihän "vasemmiston" polttaa ne ettei vain tarvitse porvarien konsertti talon rakennustöitä enään viivästyttää.. Ja Arhinmäki(menikö oikein nimi?) piti lähettää niiden kaljupäisten Smah Asem heppujen avuksi, kun ei ne mitään saa itse aikaiseksi.. raasut..

Olisit nyt ottanu edes kunnon esimerkin äärivasemmistosta, Stalin? Lenin? DDR?

Niin, kyl se vaan niin on, globalisoituminen ett kehittyminen
maailmassa sellaiselle tasolle, missä ollaan mahdollisimman
samalla hyvinvointi ja teknologisella tasolla, vaatii myös kokonaisuuden
tajuntaa, jolloin pitää tuntea molemmat ääripäät. Silloin se käsittää
sen, että kun kehitetään ns. hyviä ja pahoja asioita, joista pahat ensin,
sen kertoo pahimman scenaarion. Ei voi olettaa, että kehittämällä vain pelkkää yhteiskuntaa ja sen olijoita hyvään suuntaan, se veisi automaattisesti onnelaan. On suunniteltava ja nähtävä miten huonoimmat
ja pahimmat vaihtoehdot vaikuttavat, mutta kuinka se voidaan tehdä,
jos sitä ei tehdä ollenkaan? Siksi, niin pahalta kuin se kuulostaakin, on
ase- ja informaatioteknologian kehittely sekä sen tunnetuksi tekeminen ympäri maailman elinehto, koska niin uudenlaisen maailman tulee toimiakin: tietää kaikki vaihtoehdot hyvästä huonoon. Ei Darpa ja kumppanit pelkkää huonoa ole kehittäneet..:
http://youtube.com/watch?v=4KnIelK4NMM
http://youtube.com/watch?v=QJg9igTnjIo& ... ed&search=

Imagine
Suomella on siis muitakin turvallisuusuhkia kuin VENÄJÄ, VENÄJÄ ja VENÄJÄ. Kerrotko niistä, vai eikö Suomen edustaja saa puhua totta?

Tällä hetkellä näkisin että uhka koostuu kolmesta tekijästä, Häkämiehestä, Häkämiehestä ja Häkämiehestä.

Ayla
Ilkka, minä luin alusta loppuun kirjoituksesi. Mutta sitä mukaa kuin luin, niin kävi niin hullusti että "unohdin" sitä mukaa lukemani. Se kai todistaa että asia ei kiinnostanut minua. Ja miksi se oikein kiinnostanut ja jäänyt ajatuksiini, johtuu tietenkin siitä että asia oli minulle aivan uusi, en osaa ottaa kantaa. Sorry. Mutta ehkä muut asiasta tietoiset osaavat ottaa kantaa kirjoitukseesi. Oikeastaan tämä oli minulta aivan turka kirjoitus. Taisin olla "turhautunut" kun tämän kirjoitin.

Ilkan aloitukset ovat aina semmoista puppulausejaaritusta, ettei niistä kyllä mitään punaista langaa yleensä löydä.

Ilkka Luoma
DARPA lienee yleisölle yksi tuntemattomimmista, vaikka heidän innovointi ja rahoitus mm.tietoyhteyksien osalta synnyttivät esi-internetin jo 1970-luvullaNäin on. Se on ainoa paikka jossa USA:ssa on ollut pohjaton ja jatkuva valtiorahoitus. Se näkyy. Kyse on siis sotateknologiasta josta on siviilipuolelle ollut yllättävän suuri, joskin pimentoon jäänyt vaikutus.

DARPA – ARPA:n kruununjalkokiviin kuuluu mm. netin lisäksi semmoinen asia kuin nykyaikainen tietokone ja sen graafinen käyttöliittymä. Panivat konseptin kasaan 60-luvulla, osana maailmanvalloitussuunnitelmaa. Asiaan alettiin paneutua sodan jälkeen ja ensimmäiset innovaatiot tapahtuivat 60-luvun alussa.

meikämie
Ilkan aloitukset ovat aina semmoista puppulausejaaritusta, ettei niistä kyllä mitään punaista langaa yleensä löydä.

En minäkään. Mutta nyt kyllä. En tiennyt että DARPA on ollut Suomessa. Tämä on hieman yllättävää heidän puoleltaan. Kyse on merkittävästä jutusta. Tämän oli poliittinen matka ja suosionosoitus.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039
Imagine
Suomella on siis muitakin turvallisuusuhkia kuin VENÄJÄ, VENÄJÄ ja VENÄJÄ. Kerrotko niistä, vai eikö Suomen edustaja saa puhua totta?

Häkämies ei ole sanonut Venäjän olevan turvallisuusuhka. Suurin osa Häkämiehen sanomisien kommentoijista ei ilmeisesti tiedä, mitä hän on sanonut. Uhka on eri asia kuin haaste; kyse ei ole pelkästä semantiikasta. Häkämies nimenomaan totesi puheessaan, että Venäjä ei ole uhka.

Jos puheen lukee kokonaan, siinä on aivan eri sävy kuin jos lukee vain sen yhden, julkisuudessa esitellyn asiayhteydestään irrotetun pätkän.

Venäjältä tulleista kommenteista voi päätellä, ettei puhetta ole luettu sielläkään.

asdf

Venäjältä tulleista kommenteista voi päätellä, ettei puhetta ole luettu sielläkään.

Eivät varmaan hirveästi tunne asiaa kohden mielenkiintoa.
Meidän oman presidentin sen sijaan olisi luullut lukeneen tekstin ennen kuin alkaa kommentoimaan.

asdf
Häkämies nimenomaan totesi puheessaan, että Venäjä ei ole uhka.

On haaste, muttei uhkaa? Mhm. Luin puheen, se vihjailee siinä myös että Venäjä oli Viroon kohdistuneiden Cyber-hyökkäyksien kohteena. Tämä mies kaivaa verta nenästä. Olisi ehkä parempi että joku löisikin sitä lättyyn ennenkuin mitään isompaa vahinkoa tapahtuu. Voisi sitten keskustella kuumapäisyydestä veljensä kanssa joka muistaakseni joutui eroamaan sisäministerin paikalta potkittuaan naisen.

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039
acedia
On haaste, muttei uhkaa? Mhm. Luin puheen, se vihjailee siinä myös että Venäjä oli Viroon kohdistuneiden Cyber-hyökkäyksien kohteena. Tämä mies kaivaa verta nenästä.

Joo varmaankin. Taitaa olla tollo, joka keksi hakea huomiota puheensa paljon lainatulla tehokeinollaan ja nyt jo valittelee sitä. Halusin kuitenkin korostaa, että puheen sisältö on eri, kuin sen kuuluisin kohta, olkoon puheen pitäjästä mitä mieltä tahansa.

En kuitenkaan usko, että yksi törppö suomalaisministeri saa yhdellä puheella paljoa vahinkoa aikaan. Silti hyvät suhteet sekä Venäjään että USAan ovat edelleen Suomelle hyvä valinta.

Se uhka ei ole kuitenkaan Norja, Norja ja Norja tai Eesti, Eesti ja Eesti tai Ruotsi, Ruotsi ja Ruotsi...

Aika moni tahallisesti unohtaa naapurimaan kehityksen viime vuosina. 13 Putinin hallintoa kritisoinutta journalistia teloitustyyliin murhattu, useita duuman ja parlamentin jäsentä jne, maassa jota johtaa vakoojat (FSB) ja jonka johtaja poimii ja noukkii sormin seuraajansa.

http://www.robertamsterdam.com/2007/08/ ... run_ru.htm

...Unohtaen demokratian ja vapaan markinnatalouden ja kansalaisyhteiskunnan puutteet ja ja kuinka valtionyritysten yksityisaarmeijat kasvavat...

Ja ilmatilaloukkaukset...

Ja Viron patsaskiistan jne jne

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10513
asdf
acedia
On haaste, muttei uhkaa? Mhm. Luin puheen, se vihjailee siinä myös että Venäjä oli Viroon kohdistuneiden Cyber-hyökkäyksien kohteena. Tämä mies kaivaa verta nenästä.

Joo varmaankin. Taitaa olla tollo, joka keksi hakea huomiota puheensa paljon lainatulla tehokeinollaan ja nyt jo valittelee sitä. Halusin kuitenkin korostaa, että puheen sisältö on eri, kuin sen kuuluisin kohta, olkoon puheen pitäjästä mitä mieltä tahansa.

En kuitenkaan usko, että yksi törppö suomalaisministeri saa yhdellä puheella paljoa vahinkoa aikaan. Silti hyvät suhteet sekä Venäjään että USAan ovat edelleen Suomelle hyvä valinta.

.....

Ei yksi ministeri, vaan se, että hän edustaa Kokoomusta, paine kasvaa - olisi suonut Kokoomukselle täyden hallituskauden...., Kokoomuksella on myös kannatettavia vastuuajatuksia huomiselle ja pitäisi antaa aikaa niiden toteuttamiseen. Häkämiehen tölväisy ei nosta Kokoomuksen kannatusta, vaan laskee.

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Pahintahan oli, että Häkämies meni möläyttelemään sammakoita suustaan USA:ssa. Aivan kun hakisi Atlantin takaa kaveria Venäjän uhkaa vastaan.

Ilkka Luoma
Seuraa 
Viestejä10513
Ayla
Ilkka, minä luin alusta loppuun kirjoituksesi. Mutta sitä mukaa kuin luin, niin kävi niin hullusti että "unohdin" sitä mukaa lukemani. Se kai todistaa että asia ei kiinnostanut minua. Ja miksi se oikein kiinnostanut ja jäänyt ajatuksiini, johtuu tietenkin siitä että asia oli minulle aivan uusi, en osaa ottaa kantaa. Sorry. Mutta ehkä muut asiasta tietoiset osaavat ottaa kantaa kirjoitukseesi. Oikeastaan tämä oli minulta aivan turka kirjoitus. Taisin olla "turhautunut" kun tämän kirjoitin.

....

Ayla,

eikö edes kuvaliitteen osa kiinnostanut, missä jenkit ovat kehittäneet jo protoksi systeemin, jossa aivoilla ohjataan suoraan esim. tekokättä

Olemme joskus kaikki turhauman vallassa

Ilkka Luoma

"Sanat ovat vaillinaisuutta, mutta yritettävä on ~ kunnes kuvat aukeavat mieliin harmonisena jatkumona. Tajunnanvirta on ajallista vilinää sielun peilissä - silmissä, mutta jäikö yhteys ymmärrykseen ja mieleen saavuttamatta? ..."

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat