Seuraa 
Viestejä45973

Onko kellään antaa linkkiä mistä näkisi tuon. Oli näköjään tekstitys englanniksi siinä.

Sitten voidaan keskustella siitä enempi.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin, onhan "Osama elossa"-idiooma elintärkeä jotta voidaan jatkaa miehitystä Pakistanissa, Irakissa ja Iranissa. Lähi-Idän karttaa kun katsoo niin ei tarvitse olla kummoiset strategigon kyvyt jotta voi vetää omat johtopäätöksensä tilanteesta. Jotkut kutsuvat sitä saartamiseksi.

Niin, ja tuolla ylläolevassa linkissä oli mielenkiintoinen kommentti. HS ilmeisesti vaan kääntää saamansa uutiset suoraan ilman mitään miettimistä:

"To their credit some analysts have pointed out the wholly fake beard that "Osama" has apparently donned, while other apologists have attempted to pass it off as an "image change" for the terrorist leader, saying he has dyed his beard and hair in an attempt to appear younger and more stern, which some, including the intelligence agency linked SITE Institute, have laughably claimed is "common practice" amongst Muslim men. In reality it is wholly uncommon for Muslim men to dye their beards black."

Eli tuon mukaan parran värjääminen ei todellakaan ole yleistä muslimien keskuudessa.

Hassua silti se, että Osamahan on melkein kaikessa samaa mieltä kuin minäkin. Esim. että globalisaatio on ainoastaan peitenimi megayhtiöiden maailmanvalloitukselle, tai siitä, että nykydemokratia palvelee vain suuryritysten etuja.

Ja sanoo suurimman uhan olevan ilmastonmuutos, jota nykyinen demokraattinen systeemi vain kiihdyttää.

Ja haukkuu tämän "demokratian" impotentiksi, ts. kyvyttömäksi, ajamaan ihmisten yhteistä hyvinvointia eteenpäin.

Ja pitää Blairia, Bushia, Sarkozya ja Brownia niinä todellisina terroristeina.

Eli ovatko ihmiset, jotka ovat samaa mieltä noista ja niin monista muista asioista, terroristeja?

Armitage
Hassua silti se, että Osamahan on melkein kaikessa samaa mieltä kuin minäkin. Esim. että globalisaatio on ainoastaan peitenimi megayhtiöiden maailmanvalloitukselle, tai siitä, että nykydemokratia palvelee vain suuryritysten etuja.

Ja sanoo suurimman uhan olevan ilmastonmuutos, jota nykyinen demokraattinen systeemi vain kiihdyttää.

Ja haukkuu tämän "demokratian" impotentiksi, ts. kyvyttömäksi, ajamaan ihmisten yhteistä hyvinvointia eteenpäin.

Ja pitää Blairia, Bushia, Sarkozya ja Brownia niinä todellisina terroristeina.

Eli ovatko ihmiset, jotka ovat samaa mieltä noista ja niin monista muista asioista, terroristeja?


Kyllähän George ja yleensäkin maailman talous- ja rahaeliitti ovat samanlaisia pahan terroristeja kuin Osama. Kaikki voitaisiin saman tien etsintäkuuluttaa ja viedä vankilasaarelle. Maailmasta tulisi taas vähäksi aikaa parempi paikka kun itsekkäimmät rohmut olisivat poissa vallan kahvasta. Tietenkin uudet ahnehtijat tulisivat taas pian palleille mutta niiltä kestäisi aikansa saada sama hyvävelirohmujärjestelmä vakautettua, jossa voi ryöstää ihmiskunnalta mielin määrin.

Ja vielä yksi juttu oli mielenkiintoinen. Osama sanoi, että sekä evankeliumi että koraani ovat Allahilta, eli yhdisti kristittyjen Jumalan ja Allahin, ja sanoi niitä samaksi. Koraanissa on Osaman mukaan oma lukunsa Jeesuksesta ja Mariasta, jossa sanotaan Allahin antaneen Jeesuksen Marialle, mikä on siis sama asia kuin "sikisi pyhästä hengestä".

Toisin kuin juutalaiset, jotka kieltävät jeesuksen. Tajusin juuri ortodoksisen ristinkin symboliikan. Sehän on yliviivattu risti, eli ortodoksit menevät Vanhan testamentin mukaan ja kieltävät Jeesuksen opit.

Jokainen Vuorisaarnan lukenut voi vain ihmetellä että miksi.

Eihän siinä ole mitään eettisesti väärää, päinvastoin. Ei tarvitse olla edes uskovainen voidakseen olla samaa mieltä siitä, että Jeesuksen oppeja noudattaen elää kunniallisen elämän, uskoo tahi ei.

Ja tuossa puheessa oli kyllä aika paljon enemmän järkeä, kuin mitä on kuullut kaikilta maailman poliitikoilta yhteensä kuluneen vuoden aikana. Osama uskaltaa ottaa kantaa tosi laajalta kantilta, ja pistää itsensä likoon. Siinä eroaa vaikkapa Kataisesta.

Video pätkii ja on tökerö, mutta itse asiasisältö ei kuullosta miltään ihan pipiltä fanaatikolta, joka haluaa vaan saada ihmiset päistään sekaisin ja huvikseen lennättelee lentokoneita taloja päin. Siksi en usko että on väärennös. Kyllä neokonservatiivit olisivat muokanneet tekstit paljon hullummiksi.

Mutta tiedä sitten.

Niin, ja käski Bushia kääntymään Islamiin, jotta ei joutuisi kadotukseen.

Ja kun ottaa huomioon, että Osama pitää Allahia ja Jumalaa samana asiana, ja sen, että Bush sanoo olevansa uskovainen, niin aika ilkeästi puhui... väitti ettei Bush usko oikeasti Jumalaan...

Sanoo myös että kaikkien pitäisi vapauttaa itsensä nykyisestä järjestelmästä, jossa joidenkin yhteiskuntaluokkien annetaan ajaa omia etujaan toisten luokkien kustannuksella, josta seuraa tämä "rikkaat rikastuu, köyhät köyhtyy".

26 minuuttia puhetta, vähäeleistä ja aika islam-fundamentalistista (eli vaatii kovasti noudattamaan uskonoppeja ja uskon olevan järkähtämätöntä, minkä juuri ja juuri voin tässä kontekstissa ymmärtää, koska tarkoittaa enemmänkin sitä, että pitää luottaa 100% siihen, että kaikella on tarkoitus ja hyvä elämä palkitaan jne, koska ilman niitä vakaumuksia kansa muuttuu pahaksi) sellaista, koskien tämänhetkistä maailmantilannetta, paljon enemmän kuin mediassa puhutaan, tai poliitikkojen suusta kuulee. Poikkeuksena Tuomioja.

Ja sanoi että Yhdysvaltojen romahtaminen on jo ennustettu, mm. eräs henkilö joka ennusti myös Neuvostoliiton hajoamisen on ennustanut että myös USA hajoaa, jne. , ja suositteli lukemaan Michael Scheuerin kirjoittaman kirjan. Onko kukaan lukenut?

EDIT: eli varmaan tämä kirja: Imperial Hubris: Why the West is Losing the War on Terror

P.S. Munkin nikki mainitaan puheessa... heh... tosin massamurhaajana...

"Osama Bin Laden's widely publicized video address to the American people has a peculiarity that casts serious doubt on its authenticity: the video freezes at about 1 minute and 58 seconds, and motion only resumes again at 12:30. The video then freezes again at 14:02 remains frozen until the end. All references to current events, such as the 62nd anniversary of the U.S. atomic bombing of Japan, and Sarkozy and Brown being the leaders of France and the UK, respectively, occur when the video is frozen! The words spoken when the video is in motion contain no references to contemporary events and could have been (and likely were) made before the U.S. invasion of Iraq.
The audio track does appear to be in the voice of a single speaker. What I suspect was done is that an older, unreleased video was dubbed over for this release, with the video frozen when the audio track departed from that of the original video."

"Also of note is the fact that when Bin Laden begins to talk about the 19 hijackers the video becomes jerky as if some of it has been edited out or altered."

jne.

http://www.infowars.net/articles/septem ... nLaden.htm
(sama linkki kuin ylempänä)

http://www.hackerfactor.com/blog/index. ... Elvis.html

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat