Seuraa 
Viestejä45973

Kiinnostaisi kuulla joku teoria.

Varmaan joku osaa kertoa jotain, tai on lukenut vastaavista tapauksista.

Kommentit (11)

Kenties islamilainen paratiisi voittaa sata-nolla ristittyjen vastaavan. Sinänsä on surkeaa olla jossain ateistisen ajattelutavan liepeillä, kun on tietävinään ettei pääse harrastamaan kiihkeää astraaliseksiä kuolemansa jälkeen.

Mutta ehkäpä vain kaikki nöyrät ei-uskovaiset pääsevätkin pimppiparatiisiin kuolemansa jälkeen. Logiikka voisi olla vaikkapa sellainen että kuolemanjälkeinen olo muokkautuu vastakkaiseksi suhteessa eläväisen olennon maanpäällisiin ajatuksiin. Näinpä olemattomuuden tilaa odottava joutuukin aistinautintojen ja kuolemattomuuden sfääriin, kun taas ikuista elämää odottavien ihmisten taival päättyy välittömästi.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Minua kiinnostaisi tietää, miksi nämä jätkät vaihtaessaan uskontoa vaihtavat myös nimeään, ja miksi he sen jälkeen alkavat pukeutua kuin koulun joulunäytelmään?

Jotenkin tässä hommassa on sellainen fiilis, että kyse on jostain fetissistä, eikä uskonnosta laisinkaan.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mirab
Seuraa 
Viestejä3017

Yhtä arvoituksellista kuin miksi jotkut alkavat mormooneiksi, Jehovan todistajiksi tai joksikin muuksi uskonnoksi tai joskus "uskonnoksi", joka vaatii "identiteetin vaihtoa".

Syynä identiteettikriisi, jota hoidetaan ikäänkuin ottamalla kokonaan uusi ryvettymätön identiteetti toimimattoman tilalle?

Rere väittää: Israel on rasistinen ja ihmisoikeuksien vastainen
"vihapuhetta saa tehdä kunhan kohde on juutalainen"
Sianliha on Israelissa kielletty
Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on paljon suurempi kuin Suomen.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Muslimit ottavat arabialaisen nimen muuallakin kuin Suomessa. Tunnetuimpia esimerkkejä ovat Muhammad Ali ja Yusuf Islam (Cat Stevens). Myös Mike Tyson (Malik Abdul Aziz) vaihtoi nimeään, ja Lew Alcindor (Kareem Abdul-Jabbar). Näistä vain Yusuf Islam alkoi pukeutua lakanaan, tosin.

Ilmeisestikin arabit ovat islamissa jonkinlainen ylempi rotu, johon halutaan samaistua. Mitä Koraani sanoikaan asiasta?

Islam käännynnäiset (etenkin naiset, mutta myös miehet), ovat tyytymättömiä länsimaalaiseen elämäänsä. He näkee pahuutta ja sanovat että naiset on huonoja naisia, pukeutuvat keveästi ja paljastavat/kauppaavat itseään ulkonäöllään.

Elämä on ollut liian helppoa, ei paljoa määräyksiä ja normeja mitä olisi noudatettava. Ilman selviä määräyksiä ja normeja, he ei ole tunteneet elämäänsä hyväksi, on kuin jotain puuttuisi.

Sitten he kyllästyvät elämäänsä ja alkavat etsiä itselleen uskonnollisia määräyksiä ja termejä, koska niitä on aika vaikeaa löytää mistään muualta kuin uskonnosta, Islamista. Islam sanelee heille miten heidän tulee elää ja miten ei, mikä on halal ja mikä on haram.

He tuntee itsensä täydellisimmiksi ihmisiksi saatuaan elämäänsä tarkat määräykset mikä on halal ja mikä on haram.

Vaatteilla he painostavat/näyttävät arabialista kulttuuria ulospäin. Esim. nämä miesten vaatteet, ei ne ole Islamissa pakollisia miehille. Ne vaatteet on kulttuurista kiinni, vanhasta kulttuurista, harva mies tuollaisia kauhtanoita enää päällään pitää. Miehille ei Koraani anna muistaakseni montaakaan määräystä vaatteista, mutta naisille Koraani sanelee kovat määräykset vaatteista ja muustakin miten naisen tulee olla. Naisilla on paljon enemmän kieltoja Islamissa kuin miehillä.

Nimen vaihto arabialaiseksi nimeksi, näyttää myös että Islamissa ovat. Islam annettiin arabian kielellä Profeetta Muhammedille ja näin ollen muslimit sanoo että Islamin kieli on arabia. Ja tämän arabialaisuuden takia käännynnäiset vaihtaa nimensä arabialaiseksi osoittaakseen itselleen ja muille että kuuluvat nyt Islamiin.

Samoin kaikkien muslimien on rukoiltava rukouksensa arabian kielellä. He jotka ei osaa arabiaa, opettelevat ulkoa arabian kielisiä rukouksia. Koska Allah'in kieli on arabia.


Elämä on ollut liian helppoa, ei paljoa määräyksiä ja normeja mitä olisi noudatettava. Ilman selviä määräyksiä ja normeja, he ei ole tunteneet elämäänsä hyväksi, on kuin jotain puuttuisi.

Jotain tällaista ajattelisin itsekin.
Huom! En ole lukenut Freudin tai muidenkaan psykologien teorioita.

Suomi24 foorumin mukaan Abdullahi oli Pekka Siitoimen vanha kaveri, tämän perusteella voidaan päätellä ettei Abdullahilla ollut elämässään enään näitä määräyksiä ja normeja Pekan kuoltua. Abdullah on varmaankin tuntenut itsensä hyödyttömäksi kun ei ole enään ollut mitään minkä vuoksi taistella.

http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi? ... 0029020739

En tosin tiedä onko tuo suomi24 niin kovin luotettava yhtään missään asiassa, mutta ainakin viestin alussa lukee että faktaa:D.

Pekka Siitoin (jos joku nyt ei ennestään tunne):

http://www.youtube.com/watch?v=e5P2n1UOMtA

Kuulin että Tammi on erään Supo-johtajan entinen naapuri, mikä tukee sitä väitettä, että hän on itsekin Supon syötti, joka saa yhteydet Suomessa oleviin terroristeihin.

Boysen
Kiinnostaisi kuulla joku teoria.

Abdullah Tammi ja hänen ääliölaumansa ovat vähäjärkisiä idiootteja. Eipä juuri muuta.

Kotimaisia mullaheja katsellessa tulee mieleen, että islamilaisessa puolueessa on kyse pikemmin patologisesta kuin uskonnollisesta ilmiöstä. Peräkammarin pojat ovat pihistäneet äidin komerosta lakanoita, käsipyyhkeitä ja pannumyssyjä. Kuva voisi aivan hyvin olla polttarikulkueesta tai jostakin 80-luvun Pulttibois-sketsistä. Vasemmassa laidassa istuvan kaverin ilme ja alahuulilävistys antavat aiheen olettaa, että tie lopulliseen totuuteen on kulkenut anarko-osaston kautta, mikä sinänsä ei tietenkään ole odottamatonta.

http://www.halla-aho.com/scripta/oma_aani_kuuluville.html

Toope
Seuraa 
Viestejä28609

Lähde ei tunnetusti ole maailman luotettavin, mutta aika mielenkiintoinen väite:

TIEDOTUSVÄLINEILLE
Turku 21.9.2007

Lehdistötiedote Julkaisuvapaa heti

ISLAMILAISUUDEN – PUOLUEEN PERUSTAJA
ABDULLAH (RISTO) TAMMEN ”NATSI-TAUSTA” YM.

Saatamme tietoonne, että Abdullah Tammi oli aikoinaan edesmenneen Suomen Natsijohtaja Pekka Siitoimen eräs kiihkeimmistä opetuslapsista.
Tammi toimi aktiivisesti Siitoimen joukoissa 1970 – 1980 luvuilla.
Merkille pantavaa on, että Tammea kuultiin myöskin Siitoimen organisoimassa Kirjapaino Kursiivin rikosoikeudenkäynnissä.

Lisäksi Tammi on toiminut vapaakirkon ”saarnamiehenä” sekä kuulunut myöskin aktiivina mormonikirkkoon.

Tammi ilmoittanut julkisuudessa aikaisemmasta poliittisesta toiminnastaan ainoastaan jäsenyytensä Salon palo –ja pelastuslautakunnassa SDP:n mandaatilla. Tammi oli 1970 – 1980 luvulla lisäksi SMP:n aktiivinen jäsen.
Hän yritti organisoida SMP:ssa ns. ”vallankaappausta” puolueen uskonnollisten jäsenien tuella.

Sinivalkoiset tuomitsevat jyrkästi Islamilaisen puolueen perustamisen Suomen lakien vastaisena. Viranomaisten tulisikin viipymättä ryhtyä jyrkkiin toimiin puoluehankeen lopettamiseksi – jo yksistään julkituodun Abdullah ”Risto” Tammen ”natsimielisyyden” vuoksi!

Suomen Kansan Sinivalkoiset

Olavi Mäenpää, puheenjohtaja,
kaupunginvaltuutettu, yksityisetsivä
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=114&conference=450000000...
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=110&conference=666&posti...

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Toope
Seuraa 
Viestejä28609

Näin kirjoittaa nimim. Robespierre Abdullah (Risto) Tammen historiasta:

Se , mitä itse henkilökohtaisesti muistan ja tiedän herran puuhista, on itseasiassa niin outoa, että aiheesta saisi aikaiseksi jotain samanlaista kuin Mika Waltari kirjoittaessaan Mikael Karvajalasta/Hakimista ja nuo kirjat Tammesta olisivat yhtä paksujakin. Kaikkea on sattunut.
Miekkosen ponnahtaessa julkisuuteen hänen habituksensa oli muuttunut menneestä niin paljon, että vaikka jokin ko. tyypissä ärsytti minua(en tarkoita tässä hänen maailmankuvaansa) niin kesti aikansa, ennen kuin natsasi! Mieshän on tuttu!
Tutustuin aikoinaan Tammeen niihin aikoihin, kun silloinen sisäministeri Uusitalo oli päättänyt, että Siitoin joukkoineen (IKR,Pegasos-seura, Turun Hengentieteen Seura) rikkoo toiminnallaan pyhimmästä pyhintä asiakirjaa, eli Pariisin rauhansopimuksen tekstiä! Tammi tuli kuin tyhjästä ja ilmoitti nyrkkiä puiden , että hän vastustaa bolsevismia Jessen nimeen!
Siitoimen ollessa tutkintovankeudessa keväällä 1978 Tammi perusteli lakkautettujen yhdistysten tilalle uusia ( ja mitä sitä salaamaan,osin minunkin avustuksellani), pyöri Mormonien kuvioissa jonkin aikaa, selitteli minulle, että hän olisi 1979 vaaleissa varma SMP:n kansanedustaja ( ja minä hänen avustajansa!), kertoi miten SMP oli soluttanut hänet Vapaakirkkoon (mistä on siis todisteena silloisen Riston sana!), ilmoitti, että hän ottaisi Siitoimen paikan,, Pekkala johtaisi järjestyskaartia ja minä "puoluekansliaa" jne. jne.Ja että ennenpitkää valtaisimme koko SMP:n!
Eli Pekkalan mielipide Huhtikuussa 1978: "Tuo mies ei ole aito! Häntä kannattaa varoa." ( T. Pekkala, IKR-järjestön koulutuspäällikkö, Muukalaislegioonan kävijä, harvoja ystäviäni. Kuoli 1979.)
Välini Siitoimeen ja Tammeen etääntyivät syksyllä 1978, koska käsitykseni toiminnan laadusta ja päämääristä ( Pekkala Siitoimesta julkisesti:" Miehen poliittinen toiminta perustuu kolminaisuuteen viina, vittu ja saatanan Kekkonen!") olivat hyvin erilaiset ja Tammen vauhti äkkikäännöksiä tehtäessä todisti, ettei miehellä ollut yhtään periaatetta jos ei suuruudenhulluutta voida sellaisena pitää. Pekkala kertoi myöhemmn, että ollessaan todistamassa Kursiivioikeudenkäynnissä Tammi oli heilunut raamattu kourassaan ja puhunut lipeviä ja jopa Siitoin oli näyttänyt Tammea seuratessaan eltaantuneelta.
Paria vuotta myöhemmin näin Tammen häpäisevän Pelastusarmeijan uniformua Raision keskustassa ts. oli pukeutunut siihen. Sekään vaihe ei kestänyt sitten kauaa. Koska en ollut Tammen kanssa yhteydessä ja Siitoimeenkin vain morjestusväleissä, niin en ole täysin varma, milloin nuo kaksi lopullisesti erkaantuivat toisistaan, mutta koska Siitoin ei ollut aivan typerä, niin todennäköisesti "opetuslapsi" joutui etsimään uutta pätemisen kohdetta viimeistään silloin kun Siitoin vapautui vankilasta. Ehkä aiemminkin, sillä Tammen vakaumus vaihtuu, jos mies on vanhoillaan, aina tuulen käännyttyä ja kun kyllästyttää.
Tammen kannalta ongelma on se, että hänen uudet kaverinsa ovat julkisesti sitä mieltä, että luopuminen Islamista on kuolemanrangaistuksenväärti teko! No, niin makaa kuin petaa...

Se, mitä muistan Tammen teoista ja puheista, täyttäisi siis kokonaisen kirjan tai kaksikin, mutta eiköhän tuossa kylliksi ...

Robespierre

http://www.network54.com/Forum/171225/m ... llah(Risto)+Tammen+merkilliset+seikkailut

"Ruotsikin oli pirullinen maa ennen kuin tajusivat tuon monikulttuurin. Peppit ja Lindgrenit ovat niin eilispäivää." Pommit ja etnojengit? Uusi normaaliko?
"Ei ole tärkeää, kuka tai mikä hallitus lopettaa huonon maahanmuuton Suomeen. Pääasia on se, että joku sen lopettaa."
"Minä kun tyhmänä luulin, että median moniarvoisuus olisi arvokasta, eikä valtamedian samanmielisyys?"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat