Seuraa 
Viestejä45973

Kauniita kuvia

http://www.detailshere.com/niburu.htm#W ... %20problem?

Yritän saada käsiini kuvia Filippineiltä, josko joku on kuvannut siellä vastaavia.

Kommentit (13)

No nyt planeetan nimi on jo NIBURU!? Siis onko tämä nyt joku planeetta-Nibirun sisarplaneetta, vai mikä?

vaikuttaa tosi luotettavalta lähteeltä tuo sivu: http://www.detailshere.com/

Lainattua:
"Jos uskot mahdolliseksi sen, mitä valtaosa pitää mahdottomana, olet tullut oikeaan paikkaan."

-Samaa voisi sanoa New Yorkin Hyde-parkista. Sinnehän saa kuka tahansa mennä pitämään puheita, ja ihmiset kerääntyy kuuntelemaan, oli puhujana sitten kuka tahansa. Puhujan kielelläkään ei ole merkitystä, kun vaan muistaa puhua mahdollisimman paljon ja hartaasti. Aina löytyy kannattajia!

Aikoinaan 80-luvulla kun olin käymässä kyseisellä paikalla, sai eräs ruotsinkielinen ystävänikin 'kannattajia' puheilleen, vaikka tuskin edes ruotsia ymmärsivät. "Yeah!" ja "That's right!" -Ihmiset huudahtelivat.. ja ihmiset kuuntelivat tosissaan, vaikka eivät ymmärtäneetkään mitään.

I want to believe!

Tiedoksi vain, että Kansainvälinen Kultainen Ruusuristi, jonka päätemppeli ja seminaarikeskus ovat kymmeniä vuosia sijainnut Harlemissa Alankomaissa osti suuren kartanokeskuksen keski Ruotsista. Silloin kuulin eräältä heistä, että tämä sijaintipaikka oli valittu tätä tulevaa ajankohtaa silmälläpitäen.
Heillä on täysin toimiva keskus. Omavaraisuus aste on varsin hyvä.
Silloin (1992) puhuivat, että tilanteen vaatiessa heidän päämajansa Alankomaista, Haarlemista, siirtyisi tuonne Keski-Ruotsiin, pois rannikkoalueelta. He ovat valinneet kaikki opetuskeskuksensa kaikilla mantereilla, maatieteellisesti katsoen "varmemmista" paikoista.
He ovat valmistelleet asioita jo 1930 luvulta lähtien. 1950 luvulla astuivat maailman parrasvaloihin. Tämä on maailmanpalvelijoiden Gnostinen ydin-ryhmä maaplaneetalla tätä murroksen aikaa varten.
Vuosikymmenien ajan he ovat saaneet kosmista opetusta ja ohjausta telepatian välityksellä. Ovat hyvin dynaaminen Kristusjohteinen ryhmä.
Itse olen käynyt tutustumassa tuohon paikkaan.

Universaali Elämä Würzburgissa Saksassa on myös rakentanut todella toimivan paikan, luomu-maatiloineen, kylpylöineen, kouluineen jne. Heilläkin on varautuneisuus aste varsin hyvä tänä päivänä. Samoin kuin tuolla Gnostisella ryhmällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
nuori_urho
Hanion nostaa itseään hyvällä vauhdilla palstan suurhörhöjen joukkoon. Vapiskaa teijot ja savorit!

nuori_urho, varaan vieruspaikan Nooan-arkista sinulle...olemme tietty business luokassa, free drinks...

Savorin kanssa olis mukava raahautua sienimetsään...lol
Well, Savor on ihan jees, näyttää vielä närhen munat teille tässä kun juttu pikkuhiljaa laajenee meistä sisäänpäin...siis materian tasolta hienomaterian suuntaan..siis kohoamme sisäänpäin suureten...

Täh !!

ooh Haifaa on ikävä..

Ne Damilaiset (haarlem) on keksiny kuinka helppo Stokiksesta on levittää ganjan ilosanomaa koko maailmalle. No, oli miten oli. Älä Hanion ota itteesi! Kaikki saa uskoa mihin haluaa.. mistäs sitä tietää vaikka mä olisin yks noista Nibiru -sivun kertomista 'opettajista'. Toivoisin kyllä, että joku tulis ja hakis meidät kaikki pois tältä pallolta, johonkin miellyttävämpään ja rauhallisempaan maailmaan. Ehkäpä jonain päivänä..

Rauhaa kaikkialle maailmaan!

-Tyris-

- - Nibiru on 5 kertaa suurempi kuin Maa ja painaa 25 kertaa enemmän. Nibirun tiheys on 100 kertaa tiheämpi kuin Maan. - - Nibiru on jättiläismäinen magneetti, joka kulkee vierestä. Nibirun ohilento aiheuttaa vain toisinaan maapallon napojen vaihtumisen, mutta ohilento aiheuttaa kuitenkin joka kerta vakavaa hävitystä maapallolle. Viime kerralla puiden kasvurenkaat kapenivat globaalisti useiksi vuosiksi ja merien pinta laski 5 - 7 metriä - -

- - Kun Nibiru ohittaa Maan tietyltä etäisyydeltä, ja tällä kertaa etäisyys on niissä rajoissa, - - ohitus tuo mukanaan pahimman luokan nousuvesiä, tulvimista ja rihterin asteikolla 9 - 15 olevia maanjäristyksiä. Lähes kaikki tulivuoret aktivoituvat samalla kun 320 km/h hirmutuulet puhaltavat magneettisten napojen vaihtumisen aikana. Lisäksi tulee vakavia meteoriitti-tulimyrskyjä Nibirun perässä kulkeutuvasta maapallolle tippuvasta materiasta, joka ei pala Maan ilmakehässä. Niille, jotka haluavat selviytyä, on varmasti tiedossa [lievästi sanoen] haastavia aikoja. - -
http://tinyurl.com/34smjz

Vuodeksi 2012:tako tätä hävitystä on povattu? Onko miten varmaa, että taivas tippuu silloin niskaan? Joko kannattaa alkaa rakentamaan isoja Nibirusuojia?

Lentotaidoton
Seuraa 
Viestejä6493

"Most of us won't take action without proof. The big telescopes have the proof but are being coerced by big brother to withhold it. Leaks tell a few of us what's going on but the mass public is never gonna know for sure until it is too late to prepare.

Jees. Of course.

Dredex

Vuodeksi 2012:tako tätä hävitystä on povattu? Onko miten varmaa, että taivas tippuu silloin niskaan? Joko kannattaa alkaa rakentamaan isoja Nibirusuojia?

Sen mitä katsoin kyseiseltä saitilta (ja eteenpäin), niin esim 2003:sta puhuttiin..

Ilmeisesti Nibiru kärsii aikadilaatiosta. Tai sitten odottelee auringon takana, sopivinta hetkeä äkkirynnäkölle...

Finlandes
Seuraa 
Viestejä1399

Näitä tuhontuojia tulee ja menee.

Muistaako kukaan 1980-luvulla esillä ollutta teoriaa auringon hypoteettisestä, suhteellisen kaukaisesta, kaksoistähdestä joka aiheuttaa sukupuuttoaaltoja säännöllisesti? Taidettiin kutsua nimellä Nemesis.

nibiru, planet x ym. ym. miksi tahansa se onkaan nimetty, on periaatteessa vain kahden
eri universumin välillä matkaava partikkeli, jonka tehtävänä on informaation välitys sen
omalla tavallaan. Aivan kuten kaksi atomia partikkeleineen muodostavat molekyylin, jonka
tasapainoa ylläpitää eletroni joka sukkuloi molempien välillä, vieden informaatiota kahden eri ytimen välillä... Nyt se vain tapahtuu makrotasolla

Finlandes
Näitä tuhontuojia tulee ja menee.

Muistaako kukaan 1980-luvulla esillä ollutta teoriaa auringon hypoteettisestä, suhteellisen kaukaisesta, kaksoistähdestä joka aiheuttaa sukupuuttoaaltoja säännöllisesti? Taidettiin kutsua nimellä Nemesis.

Käsittääkseni kyseessä oli puhtaasti science-fiction teos jossa tuo nemesis ilmestyili.

Hyvin kaukana todellisuudesta.

Ihan nättejä kuvia, mutta ei niissä ole mitään normaalista poikkeavaa...

Niburu, vai pitäisikö sanoa Planet X, jonka piti tulla jo vuonna 2003 vierailemaan pienessä aurinkokunnassamme, ei ole mitään muuta kuin yksi huijaus monien muiden joukossa...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat