Seuraa 
Viestejä8643

Kyse on siitä, että rannekellot ynnä myös taskukellot ovat katoavaa kansanperinnettä. Siis sellaiset elintärkeät kellot, joita ilman ei juurikaan tullut toimeen esimerkiksi 70-luvulla. Ja nehän on korvannut kaikkialla olevat ajannäytöt ja ilmeisesti enimmäkseen matkapuhelin.

Moniko siis raahaa mukanaan jotain perinteistä aikarautaa.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

Sivut

Kommentit (22)

Minä raahaan mukanani tavallista rannekelloa. Koulun käytävillä, luokissa eikä pihalla ole juurikaan kelloja, joten on kaikista kätevintä pitää rannekelloa. Sitä kännyä ei aina jaksaisi kaivaa sieltä laukusta, eikä sitä tunnilla saa pitää esillä.

Käytän aina rannekelloa. Tällä hetkellä minulla on halpa Adidaksen digitaalikello. Analogisia en käytä lainkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Itselläni oli noita rannekelloja viimeksi joskus 70-luvulla. Mutta aina ne hajosivat - tarttuivat johonkin ja ranneke hajosi vähimmilläänkin.

Sitten huomasin, että kelloja on kaikkialla enkä kelloa ole sen jälkeen tarvinnut - joskus hölmöyksissään tuli ostettua kallis kello, mutta ei sitäkään tullut käytettyä, myin sen sitten voitolla pois.

Ja vielä lisäksi, kun kelloa kun on epäkohteliasta pitää kädessään juhlissa.

Aijemmin pitelin, nytten en... hmmh on se kätevä, ja tulee ihan tapa kattoa käestä aina kelloa *IIK EI SE OOKKAA KÄESSÄ, piru unohtu kotia* ko harvemmin kouluissakkaa niitä viljellään seinille, kännyäki on perc katella aina... mutt oli nahkaranneke ja se hajosi, eipä oo senjälkee osteltu

Casion rannekello [Kuva] löytyy ranteestani. Ikää kellolla on noin 5v ja on kärsinyt vaikka kuinka, mutta edelleen kellon lasinen viisareita suojaava osa on naarmuton. Luulenpa, etten koskaan luovu rannekelloista, sillä ne toimivat sekä koristeina että hyötyesineinä.

MaKo71
Seuraa 
Viestejä1479

Rannekello on minusta kännyä kätevämpi tapa katsoa aikaa, mutta koska nykyään kellonaika selviää kuitenkin joko tietokoneen näytöltä tai kännykästä, niin rannekellon rikkoutuessa / pariston loppuessa ei ole samanlaista kiirettä saada sitä kuntoon --> useimmiten olen ilman rannekelloa.

OZ
Seuraa 
Viestejä126

Kellon jätin piirongin laatikkoon noin 10 vuotta sitten. Silloin ajatuksena oli, että tehdään töitä sellaisella rytmillä, ettei koko ajan tarvitse vilkuilla kelloa. Aluksi ajatus tuntui hyvältä, mutta sitten alkoi unohtumaan "tärkeätkin" palaverit ja meinasin joutua sitomaan kellon uudelleen käteeni. Siltä minut kuitenkin pelasti kännykkä oivallisen (vaikkakin vaikeakäyttöisen) kalenteritoiminnon kanssa.

Uusimman harrastukseni myötä olen ryhtynyt kantaamaan sykemittaria. Käyttämässäni sykemittarissa on myös kello, joka ei lopulta ole kuitenkaan huono asia. Edelleenkään töissä en kanniskele kelloa, mutta hikoilurupeaman jälkeen em. sykemittari saattaa jäädä ranteeseen aina nukkumaan menoon saakka.

You may be an idiot but try not be stupid -Winston Groom

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613

Rannekello. Paitsi lomalla en yleensä pidä mitään kelloa mukana.

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat