Seuraa 
Viestejä45973

Kaikki saavat palkankorotuksia, paitsi pienimmillä tuilla (toimeentulotuki ja työmarkkinatuki) kitkuttavat, miksi? Haluaako porvarit kiusata köyhimpiä?

Joo kun nyt lukee miten porvarihallitus nostaa naisten palkkoja ja energiaveroja ja miten leivän hinta nousee taas parikymmentä prosenttia niin ei voi kuin ihmetellä millaisia korotuksia euroaikana on tullut sellaisiin alimpiin tukiin kuin työmarkkinatuki tai toimeentulotuki, ei oikeastaan mitään ja nyt porvarihallituksen aikana kaikki muut tulot tuntuvat nousevan paitsi nuo alimmat köyhällistön tuet, joissa nostotarve olisi suurin.

Kun ranskanleipä ja peruna ym. peruselintarvikkeet johon työtön sossun asiakas laittaa lähes kaikki rahansa, ovat nousseet useita kymmeniä, peruna jopa satoja prosentteja euroaikana (markka-aikana tarjouksena 90 penniä irtomyyntinä, nykyään edullisimmillaankin 30-50 centtiä) niin tuissa on ollut vain nimelliset korotukset, joita nyt porvariaikana ei varmasti enää tule niitäkään. Toimeentulotuen ja työmarkkinatuen ostovoima on laskenut kymmeniä prosentteja, vaikka sillä kituuttavat elävät kädestä suuhun muutenkin. En tiedä mikä tarve on kyykyttää niitä jotka jo muutenkin ovat huonoimmassa asemassa. No tätä typeryyttä maksetaan sitten vankeinhoidon ja mielenterveyshoidon sekä terveydenhoidon puolelta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat