Seuraa 
Viestejä45973

Nyt ollaan tultu takaisin Kho Samuin kuvankauniilta saarelta häämatkalta.
Tyypilliset matkamuistot ostettu, sellaiset turistikrääsät. Naisten ja miesten vaatteita, halpaa elektroniikkaa ym.

Sekä omaan luontoharrasteeseen liittyen mukana noin 50 päiväperhoslajia jotka pyydystin viidakon laidalta puolessatoista tunnissa.
http://asia.geocities.com/thailandmoth/butt.htm
Niitä oli siellä aivan mielipuolisia määriä, pyydystin lainmukaiset yleisimmät 50 muistokokoelmaan lajinimien ja tieteellisten määritelmien kera. Sekä keräsin muutamankymmentä trooppisen puun ja pensaan siementä safarietkillä, jotta talvella voi noita idätellä ikkunalla tropiikkitunnelman vuoksi.

http://www.bridgeandtunnelclub.com/bigm ... /index.htm
Tuolla tuli käytyä peräti kahdesti, vaimo raahasi kun hän on harrastanut Thaiboxingia ja Krav Magaa. Innostuin itsekin tunnelmasta, raakaa ja hienoa mättöä se oli.

http://www.picture-newsletter.com/crocodile/index.htm
Krokotiilifarmi. Ja siihen krokopainin lisäksi kuului tietysti myrkkykäärmeshow kobrien ja ns. hyppäävän Krait-käärmeen ym kera. Hiukan eläinrääkkäykseltä se näyttää, toisaalta ne hoitajat leikkii hengellään. No, ainakin käärmeet ja krokot saavat ruokaa ja jonkinmoisen kodin.

Elefanttisafari, merisukellus ja lasipohjavenesafari myös...
Puolitoista viikkoa on liian lyhyt matka. Ihmiset ovat siellä mitä mukavimpia, Waijaavat (wai-tervehdys) joka käänteessä ja ovat ystävällisiä myös ilmaiseksi- sen sain tuta kun menin perhostamaan sen perhosretkeni erään kookosfarmin liepeille. Suomessa ei turistille jokin perhe halua tarjota yhtäkkiä vain päivällistä ja kylmää juotavaa- ilmaiseksi- ja tuosta vain. Pelkäsin vatsatautia mutta hyväksyin kutsun. Hyvää ja maukasta, ja näköjään erittäin puhdastakin ruokaa. Mistä se vieraanvaraisuus siellä oikein kumpuaa?

Osan minun ja morsiamen sielusta jäi sinne tropiikkiin... ja sikäläinen Thai-hieronta Samuilla on oikeaa hierontaa, sopii miehille ja naisille eikä sisällä mitään rivoa. Toki niitäkin paikkoja näkyi, mutta syrjäkujilla ja niiden habitus erottui heti. Thait ovat siveitä, mukavia, avoimia, suurin osa. Olisipa Suomessakin yhtä ystävällinen meininki.

Turvallinenkin Samui oli, kävelipä sitten keskiyöllä "koti"bungalowille keskellä pääkadunraittia, kukaan ei ahdistele eikä yritä rosvota. Myöskään juoppoja siellä ei näy, eikä ruinaavia kerjäläisiä. Kaupankäynti on kohteliasta ja tinkiminen kuuluu asiaan. Muutama oikea kerjäläinen oli, mutta hekään eivät ahdistele turistia. Ihana maa.

Muut käymäni maat- Turkki, USA, Singapore, Abu Dhabi, Kreikka, Italia,
Espanja- no se nyt on ihan roska-eivät pärjää tuolle. vaimoon teki vaikutuksen kokonaisuus, mulle taas jäi pysyvä viidakkokuume.
Haluan yhä uudelleen sademetsän laitaan...

Kommentit (3)

Vilpittömät onnittelut iloisten tapahtumien johdosta taiteilijatyypille. Thaimaasta saa jatkuvasti kuulla miten hieno paikka se onkaan. Pakko myöntää että itse olen aloittanut vastikään säästämisen unelmalomaa varten, ja arvaapas vain minne on tarkoitus suunnata tulevaisuudessa... No Taikamaahan hyvinkin.

En vain jaksa ymmärtää ihmisiä jotka lähtevät toiselle puolelle maailmaa viikoksi tai pariksi, vaan itse ajattelin jotain vähintään neljän kuukauden rupeamaa. Tällaista on monien tietenkin hankala järjestää töiden takia. Mutta kun ne lentoliput maksaa paljon ja Thaikuissa eläminen on halpaa, niin ajattelin että miksipäs ei sitten vähän pidempikin reissu.

Olemme kuitenkin kovin erilaisia ihmisiä, sillä oma "luontoinnostukseni" on tähän asti Thaimaan osalta keskittynyt lähinnä riskien kartoitukseen; krokotiilit, myrkkykäärmelajit ja muut ötiäiset ovat kaapanneet mielenkiintoni. Ja tarkoitus ei tosiaankaan ole jahdata näitä (varsinkaan aggressiivisia ja tappavia kyylajeja), vaan päinvastoin välttää niitä.

Onkos sulla muuten jotain rivoa thai-hierontaa vastaan? Ainakin näin sinkun kannalta on ihan mukava vaihtoehto aloittaa päivänsä käymällä kokonaisvaltaisessa hieronnassa, jossa hierotaan munatkin. Edellyttäen tietenkin että lysti on puoli-ilmaista, eikä sellaista älytöntä kiskontaa kuin Suomessa. Täällähän vanhemman puoleiset hierojattaretkin nettoavat enemmän kuin opettajat, ja sitten kehdataan vielä selittää että ovat muka uhreja.

On se vaan outo juttu, että sukupuolielinten hieronta on rivoa... kas kun ei jalkahieronta.

No ei siitä ole kovin kauaa, kun sekin oli muka rivoutta...

Että voikin ihminen olla hassu!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat