Seuraa 
Viestejä45973

Tulee vähän mututuntumalla, mutta.. (eli siitä ei tarvi saivarrella, korjatkaa vaan)

Jokunen vuosi sitten, ei kovin kauan jälkeen 9/11 iskun ja Afganistanin hyökkäyksen, pienellä otannalla baarikeskustelussa kukaan ei ollut aikasemmin kuullut näinkin pahamaineisesta terroristijärjestöstä. Kumminkin heti 9/11 iskun jälkeen ja Afganistanin sodan alussa julkisuuteen tihkui jatkuvasti uusia uutisia al-Qaida:n toiminnasta, historiasta, sisar ja alijärjestöistä ymnpäri maailmaa.

Irakin sodan alussa taas kuului ja näkyi hyvin satunnaisesti uutisia al-Qaidasta saati sitten al-Qaidan tekaisemia vidoita jossa uhottiin mitä milloinkin. Niitä ai minun muistaakseni hirveästi taas näkynyt, ennen kuin julkisuudessa uutisoitin etteihän siellä mitään hiton joukkotuhoaseita ollutkaan. Itseasiassa, muistelisin että jossain vaiheessa uutisoitiin ihan jopa että minkäänlaista yhteyttä ei Irakin ja al-Qaidan välillä ole löydetty, tosin kuin taas nyt viimeaikaisissa uutisissa puhutaan useinkin.

Sitten taas hieman rauhoittui, kunnest tuli taas presidentin vaalit ajankohtaisiksi. al-Qaida videoita taas läheteltiin joka suunnalta.

Kongressin vaalit, ja taas vidoita.

Nyt lähenee taas vaalit ja Bush:n narustavetelijät tähyilevät Iranin suuntaan. Hmm.. Taas vidoita.

Ei, tämä ei ole salaliittoteorioiden maalaamista, mutta hlökohtaisesti en voi olla laskematta noiden tapahtumien yhteenkuuluvuutta. Ihan kuin al-Qaida olisi nenä joka haluaisi teräväkyntisen sormen kaivelemaan..

Niin, olenko ainoa joka luulee huomaavansa tälläistä ajallista sopivuutta?

Yle uutisoi viimeisimmästä: http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id69999.html

Hmm.. lopuksi mietittynä tämä aihe saattaa olla kyllä kaluttu jo aika paljaaksi, mutta..

Kommentit (11)

OzziXX

Jokunen vuosi sitten, ei kovin kauan jälkeen 9/11 iskun ja Afganistanin hyökkäyksen, pienellä otannalla baarikeskustelussa kukaan ei ollut aikasemmin kuullut näinkin pahamaineisesta terroristijärjestöstä.

Osaatko luetella tältä istumalta kenties montakin Lähi-idän ja Keski-Aasian islamistiterroristijärjestöä? Tuskin. Asian luonne muuttuisi, jos jokin niistä tekisi suuren tai valtavan terrori-iskun länsimaita vastaan. AQ:sta kyllä kuultiin läpi 90-luvun - eli siitä lähtien kun se syntyi.

Imagine
OzziXX

Jokunen vuosi sitten, ei kovin kauan jälkeen 9/11 iskun ja Afganistanin hyökkäyksen, pienellä otannalla baarikeskustelussa kukaan ei ollut aikasemmin kuullut näinkin pahamaineisesta terroristijärjestöstä.Osaatko luetella tältä istumalta kenties montakin Lähi-idän ja Keski-Aasian islamistiterroristijärjestöä? Tuskin.Enpä oikeastaan muita kuin Fatahin, PLO:n, Mustan Syyskuun, Hitsbollah(oikein kirjoitus), Hamas, ja se kommunistinen LPFP(meniköhän tämäkään oikein)ja se siellä kauempana Apu Saijah(tai jotain siihen suuntaan). Tai eihän nuo suurimmaksi osaksi nyt suinkaan Islamistijärjestöjä ole, tosin ei uskonto liene muutenkaan se pääasia, tai no.. Joku peikko pitää olla kun kommunismiakaan ei ollut sopivasti käytettävissä..

AQ:sta kyllä kuultiin läpi 90-luvun - eli siitä lähtien kun se syntyi.

Läpi -90 luvun? al-Qaidan väitetään syntyneen -98 tai -99!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Imagine
OzziXX

AQ:sta kyllä kuultiin läpi 90-luvun - eli siitä lähtien kun se syntyi.Läpi -90 luvun? al-Qaidan väitetään syntyneen -98 tai -99!Ehkäpä tarkistat tietojasi vaikka Wikipediasta näin alkuun:
http://en.wikipedia.org/wiki/Al_QaedaTarkoitat varmaankin tätä:
Its roots can be traced back to Osama bin Laden and others around the time of the Soviet withdrawal from Afghanistan in 1989al-Qaida nimenä ko järjestö ei kumminkaan ole toiminut, so. sen nimisestä järjestöstä ei ole voinut olla uutisia, eikä sen nimisestä järjestöstä ole voinut olla juttua, ts. sen niminen järjestö ei ole voinut tulla tunnetuksi ennen olemassaoloaan (julkisuuteen tuloaan).

Samassa, sinun itsesi laittamassa linkissä, myöhemmin:

In the BBC documentary The Power of Nightmares writer and journalist Jason Burke states that the name "al-Qaeda" was first brought to the attention of the public in the 2001 trial of Osama bin Laden and the four men accused of the 1998 United States embassy bombings in East Africa.Eli siis 1998 oli oikea vuosiluku, mutta julkisuuteen tuo tuli vasta 2001. (sopii sattumaan, ja vahvistaa aloitusviestin käsityksen baariksekusteluista kaveriporukan kesken 9/11 jälkeisinä aikoina)

Kiitoksia linkistä, en jaksanu ite penkoa.

EDIT: - typoja.
+ lisäys:

Hmm.. sittenkin 1998: edelleen samasta linkistä, myöhemmin:

There is at least one public reference to the name "al-Qaeda" that pre-dates the 2001 trial. The name appears with the spelling "al-Qaida" in an executive order issued by President Bill Clinton in 1998, less than two weeks after the bombings of the U.S. embassies in Kenya and Tanzania.
Ding Ding
OzziXX
Nyt lähenee taas vaalit ja Bush:n narustavetelijät tähyilevät Iranin suuntaan. Hmm.. Taas vidoita

Mitkä vaalit USA:ssa nyt on tulossa?

Kyllä siellä pressan vaaleihin jo valmistaudutaan, vaikka vielä aikaa onkin. (edit: myönnettäköön, että jotenkin ajattelin niiden olevan jo ensi vuonna, kun niistä sen verran keskustelua on, mutta 2008 ne varsinaiset vaalit todella on. Nythän käydään vasta keskustelua tulevista ehdokkaista, ja valmistaudutaan esivaaleihin)

Pystyvätkö vasemmistolaiset enään kritisoimaan Yhdysvaltoja jos presidentiksi valitaan mulatti? vai onko Obama myös NWO ja Skull & Bones ryhmien jäsen?

Darkstar
Pystyvätkö vasemmistolaiset enään kritisoimaan Yhdysvaltoja jos presidentiksi valitaan mulatti? vai onko Obama myös NWO ja Skull & Bones ryhmien jäsen?

Miten tuo etninen tausta liittyy mihinkään?

Katsotaan nyt ensin mitä tuleman pitää..

(oletan olevani "vasemmistolainen", en kannata Bushin toimia. Tosin en myöskään Stalinin, Leninin, Hitlerin, Maon:n tms. toimia)

Darkstar
Pystyvätkö vasemmistolaiset enään kritisoimaan Yhdysvaltoja jos presidentiksi valitaan mulatti? vai onko Obama myös NWO ja Skull & Bones ryhmien jäsen?

Ei mulatit eikä demokraatit ole sen riippumattomampia suuryritysten rahoista kuin republikaanitkaan. Tämä kyseinen mulatti tosin on Hillary Clintoniin verrattuna osoittanut suoraselkäisyyttä ja ollut rehdisti vastarannan kiiskenä Irakin-sotaa vastaan silloinkin kuin populisti-Clintonit tukivat Bushin sotaa. Se lupailisi hyvää. Lienee kuitenkin mahdoton ajatus että hänestä tulisi presidentti. Ainakaan ei ottaisi lahjusrahoja pro-Israel lobbareilta, kun on niin jämerästi näitä anglo-siionistisia murharetkiä vastaan.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat