Seuraa 
Viestejä45973

"Tiedetään", että ex presidentti Estradalla, joka USA:n tuella vilunki konstein syöstiin vallasta, vaati Yhdysvalloilta kaikki sen halussaan pitämät Visayan lahdelta salaa nostetut aarteet. Estrada siirrettiin likaisesti syrjään ja presidentin tuolille istutettiin Bush klaanin "suosikki-tyttö" Gloria Macapagal-Arroyo.

http://en.wikipedia.org/wiki/Gloria_Arroyo
lue kohta: International relations

Ex presidentti Ferdinand E. Marcoksen isoisä ja ex presidentti Estradan isoisät olivat hyviä ystäviä (kumppanuksia). Marcosin testamentin osaan kuluu paperi, Estradalle luovutettu, jolla Estradalla on hallintaoikeutta tuohon Yhdysvaltain itsellään pitämään jättiomaisuuteen, jonka se otti itselleen.
(Ja on varmasti käyttänyt sitä omiin "likaisiin" tarkoituksiinsa)

Bush:n kaudella USA on syyltänyt hiljaisuudessa suunnattomia summia Filippiineille, ja se kyllä näkyy kun katselee mitä sinne on rakennettu muutamassa vuodessa.
Ja kun Gloria Macapagal-Arroyo otti "melkeinpä varaslähdön" mitä tulee terroristin vastaiseen sotaan, niin on hän miellyttänyt Bush/kumppaneita kovastikin.

Hieman taustatietoa tuohon USA:n hallussaan pitämään arvo-omaisuuteen.

http://www.youtube.com/watch?v=sGU7bvmxzAU

http://www.youtube.com/watch?v=kFSqI5pzzyg

myös eräässä kohtaa Abundanthope sivuilla sivutaan tätä asiaa, jos on vain terävä lukiessaan sitä sivustoa.

JA USA/Bush ei tietenkään halua tätä julkisuuteen. Vaan Estradalla onkin melkoinen paperi taskussaan esittää maailmalle halutessaan.

Kommentit (2)

hanion
"Tiedetään", että ex presidentti Estradalla, joka USA:n tuella vilunki konstein syöstiin vallasta

Sodallako se olisi pitänyt syöstä pois vallasta ?

Mitä oikein valitat ?

oge
hanion
"Tiedetään", että ex presidentti Estradalla, joka USA:n tuella vilunki konstein syöstiin vallastaSodallako se olisi pitänyt syöstä pois vallasta ?

Mitä oikein valitat ?

Noh, menikö kortit hyvin vai huonosti hänen suhteen, hänellä on kuitenkin todiste siitä mitä peliä USA maailmalla pelaa ja mitä peliä pelaa Gloria ja kumppanit. Itsekin hän on pelimiehiä. Ja uskoisin hänellä olevan varsin muodollinen aresti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat