Seuraa 
Viestejä45973

Vieläköhän USA:n paukut riittää neljänteen samanaikaiseen sotaan.

Venezuela nimittäin on jo aikaisemmin asettanu USA:n öljyteollisuuden kannalta kovin epäedullisia ehtoja (jotka lyhykäisyydessään hyödyntävät enemmän öljyn omistavaa Venezuelaa [ja sen kansaa!] kuin öljy-yhtiöiden osakkeenomistajia).

Ei tuo vielä mitään, mutta nyt Venezuela aikoo HYLJÄTÄ (kupla) dollarin! (Kuinha ne kehtaavat!!)

http://worldnetdaily.com/news/article.a ... E_ID=48751
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid= ... VBzwWdstPk

Tulee vaan Bushin poijjalle(=narusta vetelijöille) kova kiirus alkaa järjestelemään al-Qaidaa(tm), ydinaseita tms. Venezuelaan.

Kommentit (10)

OzziXX

Ei tuo vielä mitään, mutta nyt Venezuela aikoo HYLJÄTÄ (kupla) dollarin! (Kuinha ne kehtaavat!!)

Chavez voi tehdä melkein mitä tahansa, mutta tuota ei taida Jenkit hyväksyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Öljy kuin öljy, Venezuela on lähempänä kuin lähi-itä, ja saman aikavyöhykkeen takia yhteyden pito joukkoihin olisi helpompaa.

Tämä olisi ollut lähtökohta 4 vuotta sitten, mutta nyt sotarahat pannaan mieluummin öljyä korvaavien polttoaineiden kehitykseen, missä USA on nyt Bushin toisella kaudella pompannut ylivoimaiseksi ykköseksi.

Toisin kuin vihreät poliitikot, Bush ei vaan puhu samasta asiasta 20 vuotta. Hyvä jos 20 päivää. Sitten alkaa tapahtua.

Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä19261

Tuosta petrodollarista luopumisesta on puhuttu jo vuosikaudet. Suurin ongelma siinä on, että öljy kuitenkin edelleen hinnoitellaan dollareissa (kuten noista linkeistäkin käy ilmi), joten ei ole juuri järkeä lähteä kauppaa muilla valuutoilla tekemään. Tämä taas johtuu siitä että kaikki tärkeimmät kauppapaikat käyttävät valuuttanaan dollaria. Kauppapaikkoja hallitsevat länsimaiset talousmiehet eivätkä poliitikot, joten poliittisista syistä valuuttaa ei vaihtamaan ryhdytä, vaikka jotkut öljymaiden diktaattorit tai mullahit sitä vaatisivatkin.

Iran on suunnitellut europohjaista öljypörssiä jo vuosikaudet, eikä projektista tunnu käytännössä oikein mitään tulevan. Venezuelakin kaikesta uhittelustaan huolimatta vie valtaosan öljystään USAhan, sille muu kun dollaripohjainen kauppa on erityisen vaikeaa.

Olisi tietysti Euroopan kannalta toivottavaa että euro syrjäyttäisi dollarin maailman ykkösvaluuttana ja se on myös pitkällä tähtäimllä aivan mahdollista. Jo nyt euro on pitkään ollut selvästi dollaria vahvempi (ja itse arvelen ettei tilanne olennaisesti muutu ennen kun presidentti USAssa vaihtuu). Käytännössä euro ja taala varmaan kilpailevat ykköspaikasta vielä vuosikausia ja se kumpi voittaa voi aivan hyvin ratketa täysin muilla kun taloudellisilla perusteilla tai jäädä ratkaisematta. Oiken pitkän ajan kuluessa maailman ykkösvaluutaksi voi muodostua vaikkapa yuan...

Sodan kautta asiaan ei juuri voi vaikuttaa, jenkkien hyökkäys Venezuelaan vain kiihdyttäisi siirtymistä pois petrodollarista ja nostaisi öljyn hinnan todella pilviin. Joten ei, USA ei hyökkää Venezuelaan näköpiirissä olevassa tulevaisuudessa.

When an educated, influential person tweets something he knows is a lie, he is announcing his contempt for the general public. He’s saying he considers you so stupid that you’ll believe the lie.
Andrew Stroehlein

Onkohan niin, että on tullut vähitellen aika maksaa USA:lle vanhat "kalavelat" takaisin by China/kumppanit. Viittaan tässä tähän seuraavaan asiaan.

http://www.youtube.com/watch?v=Le7SCVNA7Z8

Myös Filippiineillä vallasta manipuloitu ex presidentti Estrada (demokraatti!) oli huippusuosittu koko maassa ja hän oli aloittamassa suur-remontin Filippiineillä vaatien myös Marcosin ulos (USA) virranneen omaisuuden palauttamisen.
Kuinka kävi. Gloria Macapagal-Arroyo (kilpaileva suku) USA:n tuella istutettiin valtatuolille. Oli USA:n etujen mukaista, että Filippiineillä G. Macapagalan hallitsijasuku, USA mieleinen presidentti ja hallinto istuu.
G. Magapagal avasi Yhdysvaltalaisille suur-yrityksille ovet sijoitustoiminnalle maahan ja niin alkoi USA:n Bushin leirin tuella hurja maan rakennus buumi tällä vuosituhannella. Marcosin suvun varat ovat vieläkin USA:ssa.
Marcosin suvun varat ovat Filippiinien omaisuutta, Marcosin suvun maa-alueilta kaivettua.
Muu aarteisto Visayan lahden pohjalta on Aasian ryöstö-omaisuutta.
Marcosin ja Estradan suvulla on tästä virallinen perintödokumentti hallussaan. Kun taas Macapagal suvulla on siteet USA:n eliitti-kelmeihin.

Hupaisaa, kun muistelee 9/11 tapausta. Ei mennyt kuin pari päivää kun G. Macapagalin trumpetti soi ja ilmoitettiin, että lentokentän turvakamera kuvannut Osama Bin Ladenin Manilassa.

Ja tietääkseni ei tuo Pentagonin tietokoneen poksauttaminenkaan 9/11 aamuna vahinko ollut.

Kyllä USA:n nyky presidentillä ja hallituksella on melko kiire jos meinaavat saada vielä pallon itselleen.

Veikkaan, että demokraatit USA:ssa avaavat melkoisen muutoksen oven.
Ja USA:n Texasin öljymafia kaatuu. Isä Bush ja kumppanit huolissaan varmasti aidosti.
Kun ajattelee taustaa tuolle Japani/USA touhulle toisen maailman sodan ajoille Aasian ryöstösaaliista jne. Enpä ihmettele jos J F Kennedy oli hankala presidentti tietylle piirille, joka välttämättä halusi pitää tassunsa Vietnamissa ja alueella. Kennedy oli vetämässä sotilaansa pois. Kun taas vastapuoli päästyään valtaan alkoi massiivisen sodan alueella lähes välittömästi.

Voipi hyvin olla että Warrenin komission taikaluodit viuhuavat monella suunnalla yht'aikaa tässä pian.

Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä19261
sfinksi
Eiköhän, jos USA:han tulee radikaali pressa, uusi pressa tapeta. Historialla on toisinaan tapa toistaa itseään.

Joo. Niinhän ne yritti tehdä tunnetulle radikaalille, Ronald Reaganillekin...

When an educated, influential person tweets something he knows is a lie, he is announcing his contempt for the general public. He’s saying he considers you so stupid that you’ll believe the lie.
Andrew Stroehlein

sfinksi
Eiköhän, jos USA:han tulee radikaali pressa, uusi pressa tapeta. Historialla on toisinaan tapa toistaa itseään.

Saas, nahdä. Aikaa rientää 2012. Jos sittenkin N.E.S.A.R.A tärähtää? Vai tärähtääkö? Voisi olla Amerikan pelastus siinä samalla.

Tuli mieleeni sellainenkin vielä. Tuosta "Tyynenmeren herruudesta", että
oli aikoinaan akseli Hitler, Mussolini, Hirohito.
Hitler ei ollut varmasti Amerikan raha-eliitti-juutalaisten mieleen. Ja kun USA iski atomipommeilla niin se oli viimeinen niitti sille akselille. Natzi-Saksa kertakaikkiaan tuhottiin myös. Saksan tiede älymystöä, jotka kehittivät Natzi-Saksan aseteollisuutta, siirtyi USA:aan ties millaisin ehdoin.
Oppenhaimerilla oli oma kohtalonsa. Entä muilla? En ole seuraillut asiaa.

Juutalaisten valta maailmassa on raudan luja. Saapi nähdä mikä rooli Amerikan juutalaisilla/Israelilla tulee olemaan kun vaurautta (öljy) jaetaan kasvavalla voluumilla maailmalla.

OzziXX
Vieläköhän USA:n paukut riittää neljänteen samanaikaiseen sotaan.

...

Näitä roistovaltioita ovatten siis:
-Pohjois-Korea: Kim Jong-Ill;
-Iran: Tämä partasuti mikä-sen-nimi-nyt-olikaan;
-Valko-Venäjä: Lukashenka;
-Venezuela: Huuko Chavez;

Yksi on joukosta vielä poissa? Niin mikä??

Tämä:

-Suomi: Tarja Halonen, -paha solmiokuristaja!

"Rakas Jumala, jos annat Suomesta löytyä öljyä, niin muistan Sinua iltarukouksissani jokaisena päivänä..."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat