Seuraa 
Viestejä45973

Feminismin epäonnistuttua ajamaan sukupuolten välistä tasa-arvoa uusi tuuli tuli Amerikasta pokauskulttuurin muodossa. Pelimiehet, ne jotka ovat kieroja sikoja, valehtelijoita ja pettäjiä, ovatkin nykyään niitä, jotka ajattelevat miesten ja naisten tasa-arvoa.

Miten olen kiihkofeminismin käsittänyt se on kaukana tasa-arvosta.
Se on lähinnä tätä:

[size=75:426wrfgc](Keskittykää oikeanpuolimmaiseen kuvaan)[/size:426wrfgc]

Pelimiehet sen sijaan opettavat arvostamaan naista naisena ja kunnioittamaan tätä, mikäli nainen kunnioittaa miestä. Jos ei, niin ei merestä kalat loput...

Pelimiehet myös näkevät naiset naisina ja miehet miehinä, eikä toisinpäin kuten Suomessa. Jos mies on liian femiininen nössö, kute salkkareiden Tuomo nainen ei voi todellakaan ihastua tähän. Yksinhuoltajaäidit halusivat muovata miehistä pehmeitä ja naisia kunnioittavia profeministejä, mutta kokeilu epäonnistui eivätkä naiset sittenkään rispektaa sellaista miestä, joka vaihtaa koko ajan vaippoja ja laulaa hanpiöökultia.

Miehen ei silti tarvitse olla tunteeton spartalainen tappokone saadakseen naisen ihastumaan tähän. Täytyy vain löytää mieheyttä itsestään ja sitä pelimiehet tarjoavat.

Tässä on hyvä esimerkki siitä, että pelimies kohtelee kauniita ja vähemmän kauniita naisia samalla tavalla:

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat