Seuraa 
Viestejä45973

On ollu semmonen päivä et pakko tuulettaa ikeniä.

Skull & Bones:
http://images.amazon.com/images/P/B0000 ... ZZZZZZ.jpg

Waffen-SS:
http://www.german-helmets.com/ALLG-SS%2 ... S_logo.jpg

- Au, au, auuh, huutaa opiskelija kiemurrellessaan sähköiskujen voimasta yliopiston lattialla.Kyseessä ei ole teatteriesitys, vaan suulaana kaverina tunnettu Andrew Meyer, 21, erehtyi kyselemään Floridan yliopistolla luennoineelta John Kerryltä liikoja.

Meyer tenttasi viime maanantaina entistä presidenttiehdokasta ensin vuoden 2004 vaalitaistelusta George W. Bushin kanssa.

Nuorukainen kyseli myös Kerryn mahdollista jäsenyyttä Yalen yliopiston salaseurassa Skull and Bones (pääkallo ja luut). Tilaisuudessa kuvatusta videosta näkee, että Meyerin pitkäksi venähtänyt puheenvuoro alkaa tässä vaiheessa jo hermostuttaa muuta yleisöä.

Yhtäkkiä Meyerin kädestä tempaistaan mikrofoni ja kaksi yliopiston poliisia alkaa raahata häntä salin perälle. Meyerille annetaan tainnutuspistoolilla kunnon isku: lehtitietojen mukaan peräti 50 000 volttia.

Opiskelijan tuskanhuutojen taustalla Kerry jatkaa puhetta.- Tärkeä kysymys, haluaisin vastata siihen, senaattori yrittää sanoa.

Meyer vietiin yliopistolta putkaan häiriköinnin ja virkavallan vastustamisen vuoksi. Päästyään tiistaina vapaaksi hän laittoi videon internetiin.

Televisiokanava CNN:n mukaan 350 opiskelijaa osoitti tiistaina yliopiston poliisin väkivaltaisuuden vuoksi mieltään kampuksella.

- Olen todella kauhuissani tapahtuneesta. Olen järkyttynyt siitä, että ihmiset, joihin olemme tottuneet luottamaan kääntyvätkin meitä vastaan.

Yliopiston selitys poliisin rankoille otteille oli ensin se, että Meyer puhui niin pitkään. Myöhemmin rehtori Bernard Machen on kuitenkin vakuuttanut, että kahden asiaan sekaantuneen yliopistopoliisin toimet tutkitaan.

Ilta-sanomat

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (16)

Kyllä saa puhua, puhu pois jos jotain tiedät. Muutoin on parempi olla hiljaa, jättää puheet puhumatta, ettei käy niin kuin Kennedylle, joka ei ollut vapaamuurari. Mikä on tietoa, ja mikä kuvitelmaa. Bush ja Kerry skullbones jäseniä(viim. presidentti ehdokkaat), kyllä, amerikan presidentit monet vapaamuurareita, kyllä. Eräänkin hautakiveen on kirjattu ensin vapaamuurari ja vasta sitten presidentti.
Amerikan perustivat vapaamuurarit, kyllä. Kirkoissa, poliisissa, politiikassa johtavissa asemissa vapaamuurareita ympäri maailmaa, kyllä. Vapaamuurarit salaseura, kyllä. New agen, perustivat vapaa muurarit, kyllä, Japanin atomipommit, vapaamuurarin käskystä, kyllä....jne

Kyllä se taikausko, egoistinen uhoaminen on se joka maan turmelee, ei totuus, ei salaisuus. Säilytettäköön se niille, jotka ovat sen arvoisia. Me olemme orpoja, me jotka emme tiedä missä on koti, ja mikä on perheemme, keitä me olemme. Ja me orvot, tuomitsemme nekin, jotka säilyttävät totuutta, salaisuutta, raiskataksemme ja vääristääksemme senkin tiedon, jota ihminen aina vaalinut pyhänä. En minäkään moista sallisi, vaikken vapaamuurari olekaan. Ja kyllä noihin vapaamuurareiden oppeihin voi tutustua kuka vaan, jos niin haluaa. Suomeksikin löytyy kirjallisuutta... on tietenkin eriasia, miten ihminen ammentaa tuota tietoa, riippuu kai hänen harhaisuudestaan ja siitä egosta. Aika moni meistä palvelee molempia noista.

http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtop ... highlight=

# (Yah, I AM, which indicates eternal existence),
# בּעל (bul, on high, in heaven) and
# און (on, strength)

T:freebird says jah bul on

Vapaamuurareihin tutustuu, törmää, yllättävissä paikoissa.
Etenkin yrityselämässä, todellakin pankeissa, kouluissa, yrityselämän erilaisilla kursseilla kosiskelevat liittymään v.muurareihin, baaritiskeillä,
Venice beachillä LA:ssa, hautausmaalla, vaikka missä.
Itse tiedän kolme vapaamuuraria, kaksi niistä lähti 1990 luvulla oman käden kautta sumuverhon taakse. Minua on kosiskeltu vapaamuurariksi 18 kertaa.
Viimeksi kysyttiin 2 viikkoa sitten, eräs vanhempi opettaja, olin hieman yllättynyt. Yleensä olen vastannut, että kiitos vaan mutta laulunsanat eivät ole vielä valmiit...

Los Angelesissa, Venice beachilla kysyi kerran yksi aurinkolasi"hiihtäjä".
Ihan tavallisia ihmisiä ovat, omalla polullaan. Pertti Somerto, ex työnantajien edustaja ja tuloneuvottelija menneiltä vuosilta taisi olla tuota vapaamuurarien johtoa Suomessa. Taisi olla Sibelius, Mannerheim ja moni muu nimekäs heppu, saatte tarkastaa, en ole varma tästä muistamisestani.

Muurareita on eri porukoissa, looseja. Internetistä löytää historiaa varsin paljon.

Kun 9/11 löi silmille maailmalla. Uskon, että monet loosit tiesivät, mitä on tekeillä... Pisti silmiin heti Ranskan presidentin kannanotot muun muassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uutinen osoittaa hyvin sen, mihin ja miten nopeasti sananvapaus loppuu jos erehtyy puhumaan "väärin"

Vapaamuurarius muistuttaa pelottavalla tavalla natsien suunnitelmia.
Voi vaan miettiä miksi kerätään ihmiskunnan "valioita" yhteen porukkaan ja "taistellaan maailman kaikkea pahuutta vastaan". Superrotuajattelu paistaa luunvalkoisena läpi.

Miehillä on aikojen alusta saakka ollut tapana perustaa erilaisia salaisia ja vähemmän salaisia seuroja tavoitteidensa edistämiseksi. Ei siinä mitään ihmeellistä ole. Itsekin kuulun erilaisiin porukoihin, jotkut hyvinkin eksklusiivisia. Vapaamuurarius ei tosin kiinnosta, eikä muukaan juutalaisuudesta periytynyt kouhotus.

Ei kai niillä nykyään ole sellaista merkitystä kuin ennen.

Paljon paremmin tuhoat bisnesurasi sanomalla inhoavasi golfia kuin vapaamuurareita.

Vapaamuurariuden opetus tulee olemaan , että se ja yksin se on maailman valonlähde ja että vain sen ihanteet voivat pelastaa maailman erehdyksiltä ja taikauskolta.

"meidän on palattava siihen, että uskomme ihmiseen itseensä"

Aito vapaamuurari etsii muinaisten aikojen gnostista eli salattua tietoa- äärimmäistä valaistuneisuutta, jonka hän saavuttaisi sekä rituaalin että tietoisuuden avulla.
Tässä on myös syyt siihen, miksi niin monet vapaamuurarit sanovat, että toiset vapaamuurarit elävät sielullisen tietämättömyyden vallassa.

Vapaamuurariuden oppilas on ikuisiksi ajoiksi hylännyt persoonallisuuksien palvonnan.

Vapaamuurarius kutsuu alttarinsa ääreen kaikkia uskontoja tunnustavia miehiä, ja tietää, että vaikka he käyttävät eri nimi ' Nimettömästä, jolla on sata nimeä' he kuitenkin rukoilevat samaa, kaikkien isää.

Kokelaan vakuutus otetaan aina hänen uskontonsa pyhän kirjan tai pyhien kirjojen päällä... muutoin ei "meillä" ole mitään tekemistä uskonnollisen tunnustuksesi kanssa.

Hebrealaiset kirjat (so.Raamattu) kirjoitettiin symbolein, joita profaanit (tietämättömät) eivät kykene tulkitsemaan.

Raamattu valeilmoitus...kristillinen oppi naurettava, jumalan ilmoitus.. pyh...
Raamattu on kirja, jonka muinaisaikojen papit ovat kirjoittaneet rahvasta varten ja he kätkivät sen eksoteerisen (ulkoisen, tavallisen) kielen taakse salaisen opin joka on todellinen vapaamuurarius.

"meidän isämme, joka on taivaissa on jokaisen kunnon vapaamuurarin sydämmessä"

suorakulma, vesivaaka ja luotinaru edustavat kaikkien ihmisten luonnollista samanarvoisuutta Jumalan edessä.

T:Vapaa timpuri

Ainoa tarkoitus:palauttaa Maailmankaikkeuden Suuren Arkkitehdin, koko ihmisrodun yhteisen isän, luo kaikki ne, jotka ovat kadotettuina petosten sokkelossa, jotka on tehty vain heidän orjuuttamisekseen. Kadoshin ritarit eivät tunnusta mitään erityistä uskontoa emmekä siksi edellytä teiltä muuta kuin, että palvotte Jumalaa. Vain aika ja pyrkimys edistymiseen voivat teitä valistaa. Mutta muistakaa, että ette milloinkaan voi olla oikeita vapaamuurareita, ellette hylkää ikuisiksi ajoiksi kaikkea taikauskoa ja kaikkia ennakkoluuloja.

"Meillä saa olla vain yksi tahto, yksi mieli"

"Minä mr valopää juhlallisesti ja vilpittömästi vakuutan ja lupaan omistautuvani täysin ihmisyyden vapauttamiselle ja lakkaamtta pyrkiväni... valon levittämiseen sekä taikauskon kumoamiseen."

Vapaamuurarius on "(uskonto), jonka alttarin ympärille kristityt, juutalaiset, muslimit, bramaanit ja Zarahustran seuraajat voivat kokoontua veljinä ja yhtyä rukoilemaan sitä ainoaa Jumalaa, joka on koko Baalimin(epäjumala) yläpuolella.

Aivan sama mihin uskot... rakkaus, valo, totuus, suuri syyhy, Konfutse, Mithra, Jehova, Jumala, rakkaus, kosminen kutsu, kristus.... silti olet saman isän lapsi ja siksi myös veli tämän sanan todellisessa merkityksessä.

Jeesus oli vain ihminen. Hän oli yksi "esikuvista" ja yksi menneisyyden suurista miehistä, mutta hän ei ollut jumaluus eikä varmastikaan kadotetun ihmiskunnan ainoa lunastuksen tie.

kukaan ei voi sanoa omistavansa totuutta sen enemmän kuin orjakaan

Jeesuksen tekeminen jumalaksi on riistänyt koko ihmiskunnalta sen voiman , kristoksen, joka on jokaisessa inhimillisessä sielussa, piilossa olevan, vielä kehittymättömän kristuksen, joka on jokaisessa ihmisessä. Tehdessään yhdestä ihmisestä Jumalan he ovat tehneet koko ihmiskunnan jumaluudestaan orvoksi.

T:to be continued...

Kaikki ihmiset ovat jumalallisia olentoja

todellinen kristus asuu kaikissa ihmisissä heidän korkeammassa tietoisuudessaan välineenä, jonka on määrä kannustaa ihmistä kohti okkultistista kehitystä ja kasvua.

Meille on opetettu, että voidaksemme löytää Jumalan meidän on etsittävä hänen ilmoitustaan omista sieluistamme. Me olemme osa hänestä ja hän on osa meistä.

Ihmisen tutkiminen johtaa tietoon Jumalasta, sillä se paljastaa ihmiselle ihmisen luontoon perustuvan perimmäisen Jumaluuden.

Jumala tulee ihmiseksi, jotta ihminen voisi tulla Jumalaksi.

Koska Jumala on kaikissa ihmisissä , meillä itsessämme on ääretön, rajoittamaton voiman lähde.

Hänelle ovat taivaat auenneet ja suuri valo huuhtonut häntä kirkkaudellaan... Mestarimuurari on todellakin aurinko, suuri valon heijastaja... Hänestä on todellakin tullut Kaikkein Korkeimman edustaja... Hänen kauttaan kulkee Hydra, suuri käärme, ja sen suusta virtaa ihmisille Jumalan valo.

Vapaamuurarius...ei ole yhdenkään uskonnon kilpailija, vaan kaikkien ystävä.

Totuus on ikuinen ja totuuden periaatteet ovat vapaamuurariuden perusta.

Tavallinen vapaamuurari sen enempää kuin vapaamuurariuden ihanteiden nykyaikainen tutkijakaan eivät käsitä paljoakaan siitä kosmisesta velvollisuudesta, jonka mies ottaa kantaakseen silloin, kun hän alkaa etsiä luonnon pyhiä totuuksia sellaisina kuin ne ilmentyvät muinaisissa ja nykyaikaisissa rituaaleissa.

Lupauksen rikkominen väistämättä kutsuu paikalle Luonnon rankaisevia voimia.

"jos tämän lupaukseni rikon, tahallani tai tieteni, leikattakoon ruumiini kahtia ja poltettakoon sisälmykseni tuhkaksi, ja levitettäköön se kaikkiin ilmansuuntiin niin, että kunnon muurarien keskuudessa ei jää vähäisintäkään merkkiä eikä muistoa minunlaisestani kurjasta valapatosta...Auttakoon ja johtakoon minua Luoja....

Vapaamuurariuden rangaistukset, sellaisina kuin ne ovat, eivät ole ihmisten käsissä, vaan Jumalan, ja vain Jumala, ei kukaan ihminen, voi toteuttaa ne.

"tee lähimmäiselle se, mitä toivot hänen sinulle tekevän"

T:jumalainen kipinä

Meillä on itsellämme ääretön ja rajoittamattomien voimien lähde... Ehkä siirtymäkaudessa oleville tähdille on meille sanoma maailman sukeltaessa avaruuden läpi Vesimiehen aikaan... Alttarimme on Idässä... Me tiedämme, että se uusi tila, johon olemme menossa, tulee antamaan meille uusia energioita. Niillä voi olla suunnattomia vaikutuksia meihin, meidän sivilisaatioomme ja meidän maapalloomme.

Tämä on kaukaisimmasta antiikista periytyvä kabbalistinen ja hermeettinen aste ja se koskee kaikkien asioiden perimmäistä olemusta... Sielujen vaellusta taivaan ja maan välillä kuvattiin muinaisina aikoina seitsemän planeettoja edustavan aseman avulla... Se, mitä me näemme tässä elämässä, on heijastus asioista, jotka olevat olemassa näkymättömissä, henkisessä maailmassa... Uskon opetetaan olevan vain vipuvarsi, joka voi liikuttaa ihmiskunnan ja joka aistii kaikkien asioiden taustalla olevan jumaluuden.

"Kuninkaallinen Salaisuus" = "Vihje"... valo löytyy korkeammasta tietoisuudesta tai tajunnantilasta, jossa kaikki vastakohdat voidaan saattaa sopusointuun keskenään.

Totuuden löytäminen liittyy... aina... tajunnan ja tietoisuuden tilojen muuttaminen ja näin muuttuneeseen tajuntaan ja tietoisuuden tilaan.

Ihminen löytää elämän tarkoituksen vain, kun hänen kaksinainen, dualistinen - hyvän ja pahan, hengen aineen, kuoleman ja elämän käsittävä, jin ja jang - luonteensa on saatettu lopullisen ja täydellisen sopusoinnun tilaan. Tätä tarkoittaa valaistuneisuus.

Okkultismin klassikko (Hall): Encylopedic outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucean Symbolical Philosophy.

Joseph Fort Newton, Eliphas Levin,

Dionysoksen mysteerit, kabbala, egyptin uskonto, pythagoras, ruusuristiläisyys, druidismi, mysteerikoulut, okkultistiset tieteet... yhteydessä toisiinsa, kätketty rahvaalta. Sivistys on kyky ymmärtää salatieteitä. Pakanuus viisautta.

"ihmiset kävivät tietoista keskustelua näkymättömän maailman kanssa ja heitä kaitsivat, opettivat ja johdattivat 'jumalat' tai ruumistaan vapautuneet valvojat (henget).. jotka ilmoittivat heille ne varmat ja kumoamattomat periaatteet, joista heidän sielullinen hyvinvointinsa ja kehityksensä riippuivat"

Kabbala on vapaamuurariuden olemus.

"Hän kantaa muinaisten aikojen Tietäjän kolmoiskruunua, sillä hän on totisesti taivaan, maan ja helvetin Kuningas. Hän pyrkii arvolliseksi pääsemään verhon taa ja liittymään siihen (henkien) joukkoon joka, vailla sille osoitettuja kunniaa ja lauluja on vastuullinen ihmisten kasvusta. Vasta
tämän verhon takan mystiikan tutkijasta tulee hänen oma itsensä."

Vapaamuurarius ei ole ihmisen aikaansaama, se on Jumalan tekemä... Vapaamuurarius on säilynyt kautta aikojen, koska totuudessa ja tosiasiallisesti meitä (vapaamuurareita) ovat johtaneet innostus ja sisäinen näkemys (inspiraatio ja intuitio), Korkeudessa oleva(n) Suur-Loosi(n henget), SuurLoosin, jonka jäsenet eivät ole kuolleita vapaamuurareita, vaan joka on Valaistuneiden Henkien, Jumalan Suunnitelman Tuntevien, elävä yhteisö"

"Ne valmentavat kokelaan (tulossa oleviin) suuriin ilmestyksiin ja tietoisuuden laajennuksiin... Ne opastavat kokelasta askel askeleelta siksi kunnes tämä on saanut oikeuden seisoa suorana Idässä Yliluonnollisen edessä... Vaihe vaiheelta ne auttavat avaamaan kokelaan tietoisuutta siksi kunnes, tulee aika, jolloin hän voi 'astua valoon' ja vuorollaan tulla Valon Kantajaksi, yhdeksi Valaistuneista, joka voi auttaa Korkeuden Suur-Loosia tuomaan ihmiskunnalle valoa"

T: Mysteries of Magic

Ymmärryksen Valo laskeutuu kokelaaseen ja täyttää hänen ruumiinsa...
(Hänen) kuolevainen ruumiinsa on muuttunut kuolemattomaksi ruumiiksi. Tätä vapaamuurariuden tarkoitusperien huipentumaa edustaa joskus tuli, joka tulee alas taivaasta ja loosissa olevan temppelin täyttyminen häikäisevällä valolla.

...Alempi luonto, jota sanomme persoonallisuudeksi, on tosiasiallisesti korkeamman ihmisen eli sielun hallinnan alainen. Silloin se, mitä symbolisesti sanotaan persoonallisuuden kuolemaksi, on tervetullut tapahtuma ja tekee mahdolliseksi koko ihmisen korottamisen.

Kuolema, kuolleista nouseminen, Hiram Abiff-legenda
Egyptiläisten kuolleiden kirja.

Vaikka vapaamuurariuden niin sanotut salaisuudet kuulutettaisiin talojen katoilta, veljeskunta olisi täysin turvassa. Sillä tietyt sielulliset ja hengen ominaisuudet ovat tarpeen ennen kuin veljet itsekään voivat ymmärtää vapaamuurariuden todellisia salaisuuksia.

Sanoja, sanoja, sanoja... sanoi Shakespeare... kuka olikaan Shakespeare.

T:Fallos

mvd
Ei kai niillä nykyään ole sellaista merkitystä kuin ennen.

Paljon paremmin tuhoat bisnesurasi sanomalla inhoavasi golfia kuin vapaamuurareita.

Niinhän sä luulet!

Tässä Sinulle Washingtonin asemakaavaan kätketyt vapaamuurarien satanistiset symbolit:

Tässä "Yrjö Puska" näyttää satanistisen tervehdyksen:

Otit puheeksi golf-kerhot? Minä olen pikkuhiljaa ruvennut epäilemään niitä...

Luettavaa:

http://pakana.myinfo.ws/gargoyle.htm

Toi Cypress Hillin levyn kansi oli kyllä piristävä juttu. Miten se liittyy mihinkään?

Eiköhän jokainen saa puhua niin paljon kuin ikinä vain haluaa. Tuossa kyseessä oli lyhyiden kysymysten kysyminen, ja herra rupeaa selittämään omia näkemyksiään maailmanjärjestyksestä. Jos poliisi ei olisi koskenut häneen, olisi hän jatkanut loputtomiin (näitä nimittäin näkee itsekin tapahtumissa). Jos joku vastustaa virkavaltaa voimakeinoin, saa virkavalta taltuttaa hänet. Ja tässä mies voimakkaasti rimpuili poliiseja vastaan (ja huusi kuin pistettävä sika hysteerisenä)

Tarkoitushakuista marttyyrimeininkiä. Jos minä olisin ollut poliisina tuossa tilanteessa, olisin itsekin toiminut samoin, koska tyypin riehuminen vaikutti siltä, että hän olisi loukannut joko itseään tai muita. Silloin vasta meteli olisikin noussut ("poliisi ei tehnyt mitään taltuttaakseen riehujaa").

Toivottavasti kyseinen oppilas saa terapiaa.

Julkisuustempauksena kyllä erittäin onnistunut temppu, mikäli tarkoituksena oli vain tahallinen huomionkeräys eikä mielentilahäiriö.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat