Seuraa 
Viestejä45973

Vapaata keskustelua John F. Kennedyn salamurhasta. Katsotaan, minkälainen sota tästäkin syntyy.

[size=75:1cgth0fq]Jos menee pieleen, älkää suuttuko... [/size:1cgth0fq]

EDIT: Huom! Itselläni ei ole kantoja tai todisteita tämän jutun suhteen, yritän vain saada salaliittofanaatikkoja varpailleen

Sivut

Kommentit (17)

Toope
Seuraa 
Viestejä25209
Phoneman
Vapaata keskustelua John F. Kennedyn salamurhasta. Katsotaan, minkälainen sota tästäkin syntyy.

[size=75:3nqn5gsg]Jos menee pieleen, älkää suuttuko... [/size:3nqn5gsg]

Herran jumala! Onko se murhattu?

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Phoneman
No siihenhän se nimenomaan!

Niin, tarkoitan siis uskottavan, faktojen kanssa sopusoinnussa olevan. Nämä "salaliittoteoriat" ovat samaa sarjaa, kuin että "ihminen ei ole käynyt kuussa".

Volitans
Eikös se kuollu, kun Oswald ampui - vain onko joku keksinyt jo muunkin teorian?

Kuollut? Minä epäilen, ettei koko Kennedyä ole ollut olemassa. Näkeehän sen lippujen heilumattomuudesta, etteivät ne kuvat Kennedyn kuolemasta ole muuta kuin feikkiä. Vai heiluuko ne liput muka valokuvissa?

Jostakin luin, että vuoteen 2017 mennessä pitäisi saada julkiseksi viimeisetkin JFK-salamurhaan liittyvät asiakirjat, onkohan niissä enään mitään kohupaljastuksia?

Oswaldhan oli syylliseksi julistettu ja joka sitten ammuttiin jotta asia olisi "loppuun käsitelty".
Eihän sitä USAssa salaliittoja harrasteta joten Oswaldilla oli vain huono tuuri kun ei hengissä selvinnyt sitä omaa versiotaan kertomaan. Siis mikäli sitäkään olisi koskaan julkistettu.
Olihan hän vielä kaupan päälle vakooja joka seikkaili Neuvostoliitossa ja tiesi ilmeisesti kaikesta kaiken ja oli osannut jopa ohjelmoida luodin tekemään kivoja koukkauksia ihan vain onnistuakseen salamurhassa.
Sittemmin samalla kaavalla keksittiin maalitauluun lukittavat ohjukset .

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Kattelin dokumenttiä, missä haastateltiin joskus 60 luvulla tätä ampujaa.

Siinä huomasi, että oli ampunut sisätiloissa, kuin joutui ojentamaan päätänsä eteenpäin että kuuli mitä muut puhuivat .Oli saanut kuulovauriot todennäköisesti.

EI jää yksityiskohdat multa koskaan huomiotta, ne on monesti mielenkiintoisempia kuin itse pääaihe.

Sumuverhon takana kaikki tulee julki, ei ole mitään salattua minkä voisi salata. Meitä luetaan kuin avointa kirjaa. Se on rakkautta.

Minua kiinnostaa kaikkein eniten väite, että ampumapaikasta ei olisi edes suoraa näköyhteyttä kohteeseen. Koomikko Bill Hicks tuon asian kovin värikkäästi kuvaili. Kunnon naurut enivei, kannattaa katsella juutuubista.

Toivoisin että joku menisi ja ottaisi kuvan josta sitten näkisi että jäikö kohde katveeseen, salaliittoteoreetikkojen mukaisesti.

Asianmukaisia huomion kohteita ovat toki epäjohdonmukaisuudet ruumiinavausraportissa ja silminnäkijöiden kuvauksissa presidentin vammoista, ammuttu luoti joka muka säilyi täysin ehjänä ja on museossa esillä, auton kuljettajan koulutuksen vastainen toiminta, se yksi heppu joka tunnusti kuolinvuotellaan CIA:n pyytäneen häntä murhakeikalle mukaan, Italiassa taisi hiljattain valmistua tutkimus jonka mukaan kyseisellä kiväärillä homma ei olisi sellaista tahtia onnistunut ja tietysti se tosiseikka että LBJ:stä sen kyllä uskoisi

Ja on noita lisääkin, mutta ei nyt heti hakeudu muistiin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat