Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Iranin presidentti vastaili kysymyksiin Columbia-yliopistolla. Häneltä kysyttiin homoseksuaalien teloituksista; mies vastasi, ettei Iranissa ole homoja, ja ettei hän tiedä, kuka amerikkalaisille on kertonut, että olisi.

Mielenkiintoisia lausuntoja. Puhuukohan Ahma totta?

CNN
Iran's president: 'We don't have homosexuals'
Columbia University president Lee Bollinger slammed Iran's President Mahmoud Ahmadinejad as he was introduced for a question and answer session with students. Asked about widely documented government abuse of women and homosexuals in his country, Ahmadinejad said, "We don't have homosexuals" in Iran, and that women did have freedoms.

http://www.cnn.com/2007/US/09/24/us.iran/index.html

Sivut

Kommentit (66)

Torg
Ayla
Ahmadinejad valehtelee.

Tunnetko/tiedätkä yhtään Iranilaista homoa?

En tunne henkilökohtaisesti ketään iranilaista homoseksuaalista. Mutta media kertoo usein miten Iranissa rangaistaan homoseksuaalisia, jos he jää kiinni itse homoseksuaalisuuden harjoittamisesta. Homoseksuaalinen saa olla, siis tunteet, se ei ole kiellettyä, mutta se on kiellettyä olla sukupuoliyhteydessä samaa sukupuolta olevan kanssa.

Ruotsi käännyttää usein takaisin homoseksuaalisia asyylia hakevia, myös iranilaisia. Täällä väitetään että miehet valehtelee olevansa homoseksuaalisia saadakseen asyylin Ruotsista. Muutamia lesboja on yrittänyt samaa. Keinot ovat monet millä ihmiset yrittää saada asyylin tänne.

Heterous on Patriarkaalista. Biseksuaalisuus on normaalia. Homous on turhaa, mutta nykypäivänä ihmisten lisääntymisvauhtiin sopisi laittaakin miinusta, ei plussaa.

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007
Starman
Alveron
Tässä yksi, eikä mikään naminami homo.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mohammed_Bijeh
Ei Viiltäjä-Jackinkaan kohdalla mitenkään korostettu Hänen Hetrouttaan!

Kyllä niitä kahjoja löytyy kaikista seksuaaliryhmistä ja vielä sellaisistakin, jotka eivät edes tunnusta seksuaalisuutta.

Tottahan turiset.
Osoitin vaan että Ahma jauhaa paskaa.

Imagine

Mielenkiintoisia lausuntoja. Puhuukohan Ahma totta?

Kyllä meidän pitää lähteä siitä, että miehen sanaan voi luottaa.

Voidaan tietenkin keskustella siitä, että mitä "ei ole" tarkoittaa.

Ayla
Torg
Ayla
Ahmadinejad valehtelee.

Tunnetko/tiedätkä yhtään Iranilaista homoa?En tunne henkilökohtaisesti ketään iranilaista homoseksuaalista. Mutta media kertoo usein miten Iranissa rangaistaan homoseksuaalisia, jos he jää kiinni itse homoseksuaalisuuden harjoittamisesta. Homoseksuaalinen saa olla, siis tunteet, se ei ole kiellettyä, mutta se on kiellettyä olla sukupuoliyhteydessä samaa sukupuolta olevan kanssa.

Ruotsi käännyttää usein takaisin homoseksuaalisia asyylia hakevia, myös iranilaisia. Täällä väitetään että miehet valehtelee olevansa homoseksuaalisia saadakseen asyylin Ruotsista. Muutamia lesboja on yrittänyt samaa. Keinot ovat monet millä ihmiset yrittää saada asyylin tänne.

Ei valehtelu tee ihmisestä homoseksuaalia

Kai tuo on joku ilmentymä islamilaisesta denialismista. Ei muslimi voi olla homo!! Muuten äijä vaikuttaa nerolta Bushiin verrattuna.
Ja koko haastattelun ajan Columbian yliopistossa hänen sanomansa oli, että Iran on rauhaa rakastava valtio ja esitti pointtinsa melko hyvin. Joihinkin kysymyksiin vastaukset olivat kuitenkin melko ympäripyöreitä.
Kuuluji sieltä buuauksia ja taputuksia, kun Ahmaxxxx sanoi tämän rauhaa rakastavan-kommenttinsa. Aivopestyt junttijenkit sielllä buuasivat ja ajattelivat, että tuo on se mies joka Foxin uutisten mukaan on uhannut pyyhkiä Israelin kartalta pois.

Niin, kyllä minäkin jossain mielessä diggaan Ahmaa. En jaa hänen monia arvojaan, mutta mies on ollut suoraselkäinen ja uhmaa rohkeasti naapurimaansa romuttanutta "suurta saatanaa". Tulee rohkeasti USA:han puhumaan asioista omana itsenään ja suoraan.

Jenkkilehdet olivat otsikoineen Ahman saatanaksi, mutta käsittääkseni USA:n omat pomot ovat tuhonneet ihmisten koteja ja surmanneet siviileitä runsain mitoin. Ahma taas on puhunut jotain mitä jenkkien mielestä ei saisi puhua.

Mielestäni Herra A. teki hyvin korostaessaan nyt Iranin suhdetta juutalaisuuteen. Tosiasiahan on että Iranissa juutalaisten asema on paljon parempi kuin USA:n coalition of killingin raunioittamassa naapurimaassa Irakissa. Toki Irakissakin juutalaisten ja kristittyjen asema oli parempi ennen tuota sotaa. Ahma toki haluaa tuhota Israelin regiimin. Onhan kenelle tahansa islamilaiselle päivänselvää että nuo alueet kuuluvat islamilaisen hallinnon alaisuuteen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että juutalaiset kansana tulisi tuhota. Jos näin olisi, eivät Iraninkaan juutalaiset nykyään eläisi.

Mutta mitä sitten tapahtuisi jos Buschistit päättävät hyökätä Iraniin? Irakin esimerkki kertoo sen aika selvästi. Kaaos, sisällissota (jota jenkkien tukemat ryhmät tuskin voittaisivat) ja pienempien uskonnollisten ryhmien ahdinko. Ja monta hopearahaa Bushin pankkitilille. Ja Israelin johtavat saisivat arvatenkin ketjuorgasmeja nähdessään uusia julkisuuteen lipsahtaneita kidutuskuvia. Ja CIA:n kidutuskammioiden ja vankileirien saariston määrä kasvaisi.

Eiköhän vaan myönnetä että Ahmadinejad on kuitenkin se pienempi paha, vaikka vanhakantaisia näkemyksiä edustaakin.

Ahman sanoja lainaten

"They've had hours and weeks and days of inspections in our country. And over and over again, the agency's reports indicate that Iran's activities are peaceful, that they have not detected a deviation, and that Iran has -- they've received positive cooperation from Iran. But regretfully, two or three monopolistic powers, selfish powers, want to force their word on the Iranian people and deny them their right. They keep saying [Moderator: "One minute"] -- one minute."

Iran on muistaakseni myös ehdottanut jenkeille sun muille warmongereille, että he voisivat luopua ydinvoimaohjelmastaan ja tunnustaa Israelin olemassaolon ( en muista ehtoja vai oliko niitä ) mutta tarjous ei kelvannut jenkeille.

Ja tosiaan hän ei ole koskaan sanonut, että Israel pitäisi sotilaallisest tuhota ala iso pommi. Eilen yöllä CNN Andersson Cooper 360-ohjelmassa Anderssonkin tätä virheellistä käsitystä niin kovasti levitti. Ahmahan on sanonut, että Israelin diktaattorimaisesti johtama valtio rakenteineen pitäisi tuhota, ei ihmisiä, ja sen sijaan pitäisi pitää avoimet vaalit. Itse tajuan tämän, niin että Israelin ei pitäisi olla ainoastaan juutalaisvaltio, vaan siellä olisi vaalit johon saisivat osallistua myös palestiinalaiset. Kuulostaa mielestäni demokraattiselta. Kuulostaa itse asiassa samalta mikä tilanne Iranissa on. Juutalaisilla on sielläkin äänioikeus ja edustus "parlamentissa" ( mikä se nyt siellä olikaan ? ). Mutta eivätpä nämäkään demokraattiset ehdotukset sovi maailman demokratian levittäjälle USA:lle.

PR-sota Ahma 1 vs USA ( Bush ) 0

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat