Seuraa 
Viestejä45973

Palasin juuri Italiasta ja oli hieman hermostuttava lentomatka. Yhtäkkiä matkustamossa alkoi kuulua jatkuva piippaus -ääni ja valot välkkyä yhden säilytyslokeron kohdalla. Mieleen juolahti että siellä on pommi. No ei tietenkään ollut, vaan joku oli kai tilannut lentoemännän kutsunapista ja systeemi jumittunut, tai jotain. Koneen moottori piti myös hermostuttavaa ääntä laskeutuessa ja kuoppainen ilma teki matkasta jännittävän. Mutta kaikki sujui onneksi hyvin. Tiedättekö mitä teknisiä ongelmia Finnairilla on lehtien mukaan ollut viime aikoina?

Kommentit (10)

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670

Jokunen vuosi sitten lennolla Stockholm-Hki kapteeni kuulutti "Cabin crew, we have a problem"!

Taisin olla yksi harvoista, joka havahtui tuohon - lentoemot singahtivat kohti ohjaamoa, mutta ottivat kahvia mukaansa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joskus muinoin oli Finnairilla ongelma: Koneen automaattiohjauksen reittipisteet loppuivat kesken ja kone teki automaattisen 180 asteen käännöksen, palatakseen takaisin lähtöpaikkaansa... Virheen tehnyt pääsi "180-kerhoon".

Matkalla ollut sukulaiseni, joka on töissä ilmavoimissa, sanoi että "tieto lisää tuskaa". Hän kertoi ettei matkustuskoneita tarkasteta yhtä hyvin eikä yhtä usein kuin armeijassa, jossa koneet tarkastetaan ennen ja jälkeen jokaisen lennon.

Kyllä FInnair pärjää nykyisellä kalustolla siihen asti kun saa XWB:t. Oikeastaan aika vähän ongelmia ollut heidän nykyisen kaluston kanssa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat