Seuraa 
Viestejä1481

Tulipas tässä yön kähmään mieleen (miksei ole tullut jo aiemmin?!?), että teen gradua(*) solukkoprosessoreista eli engl. cellular arrays / cellular processors / cellular computers:

http://reaaliaika.net/showarea.php/cellcomp/news
_______________

Jos aihe kiinnostaa, niin tuolta linkistä on ladattavissa gradun nykyinen versio (tällä hetkellä rel. 19) ja D-kielellä tehty simulaattori (tai oikeammin virtuaalikone). Kaikenlaiset kommentit & kysymykset otetaan tietty vastaan.
_______________

Hetki sitten pistin YouTubeen animaatioita, jotka on tehty tuolla CVM:llä:

http://www.youtube.com/MarkusKoskimies

Noista voi olla vaikea käsittää mitään, jos ei lue tuota gradua, mutta saa niistäkin esittää kommentteja & kysymyksiä.
________________

(*) Mulla jäi opiskelut aikanaan kesken, kun lähdin työelämään. Pari vuotta sitten lähdin lukemaan itseäni loppuun ja gradun aiheeksi sain loppujen lopuksi sen aiheen, joka mua itseä kiinnostaa. Koko homma alkoi itse asiassa vuonna -92, mutta törmäsin silloin sellaisiin ongelmiin, joita en siinä vaiheessa alkanut ratkaisemaan. Palasin aiheeseen vuonna 2004 ja sitten 2005 aloitin tekemään aiheesta gradua.

Historiaa ja sekalaisia mietteitä voi lukea täältä:

http://reaaliaika.net/showarea.php/procmem

Alun perin kutsuin moista härveliä "prosessoivaksi muistiksi", koska aikoinaan koko ajatus lähti liikkeelle siitä, että miksi konekielinen ohjelma pitäisi ladata prosessoriin suoritettavaksi - miksi muisti ei voisi itse ajaa koodia?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat