Seuraa 
Viestejä3639

Laitoin tämän jo toiseen ketjuun, mutta saa tästä varmaan omankin sellaisen. Eli toisessa ketjussa doctor halusi sarjamurhaajien profiloijaksi.
Siellä juteltiin muunmuassa näin:

Pinky&Brain:
USA:an, eipä noita sarjamurhaajia taida liikaa olla suomessa.

Dr.Strangelove P&B:lle:
Noh,noh..kyllä se pahin sarjamurhaaja oli Venäjällä, mitä nyt yli 50
varmistettua raatoa ... Hollywoodin sarjamurhaajat tulevat USA:sta, täy-
tyy muistaa tuo ero. Tietysti suuressa maassa riittää joka junaan ...

Tuohon jatkoin näin:

Tuo ei ole totta, olen psykologian opinnoissani perehtynyt sarjamurhaajiin ja vähintään yhtä raakoja ja ahkeria löytyy Amerikasta monia.
Tässä on lista sarjamurhaajista maittain http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_se ... by_country

USA:sta löytyy selvästi eniten. En väitä etteikö esim. Kiinassa, Iranissa tai Neukuissa olisi ollut enemmänkin, keissejä on ehkä pystytty pitämään salassa, niin kuin ainakin NL:ssä yritettiin. Tästä nyt kuitenkin huomaa, että Hollywoodin keksintöä tämä ei todellakaan ole. (Jostain syystä Dr.Strangelove tietää tarkemmin vain tästä yhdestä venäläisestä).

Mielenkiintoista ja jokseenkin omituista on se, että tyypillinen sarjamurhaaja on keski-ikäinen valkoinen, usein työssä käyvä ja suht normaalin oloinen tyyppi. Lähes aina tapaukset myös liittyvät äijien seksi-fantasioihin, joita ovat pienestä pitäen pyöritelleet päässään. Seksuaalinen väkivalta ja kidutus ovat uskomattoman yleisiä fantasioita näillä tosielämän psykoilla. Jäätävää luettavaa.

Jos tyypillinen sarjamurhaaja olisikin musta mies, olisi joillakin täällä taas aihetta vaikka mihin ketjuihin. No, tulipahan vaan mieleen. Mitäs tästä muuten ajattelette? Siis mistä johtuvat tällaiset tilastot? Miksi nämä tyypit ovat lähes aina edellä mainitun kaltaisia?

Sivut

Kommentit (29)

Miksi "kaikki" sarjamurhaajat ovat valkoisia ja miksi tyypillinen sarjamurhaaja on valkoinen keski-ikäinen mies on myytti, jota jonkun kumman syyn takia pidetään yllä.

Lista USA:n mustista sarjamurhaajista mm. tuolta. En tiedä miten täydellinen on.
Itse linkkihän on täysin whitepower-bullshit sivuston takana, mutta nimet ovat oikeita ja löytyvät kyllä muualtakin. Ikävää, että tämäkin totuus pitää tulla rasistisen yhteisön kautta.

http://freebillwhite.com/article.aspx?ArticleID=15

Eräs Coral Eugene Watts pistää joistakin googlella löytämistäni listoista silmään. Tuomittiin 11 naisen murhasta, mutta tunnusti noin 80.
Tiedä sitten mistä johtuu, että mm. kaikki elokuvista tutut sarjamurhaajat ovat valkoisia ( mm. Ed Gein > Psycho ja uhrilampaat ). Monille tulee valkoinen Charles Manson mieleen, joka itseasiassa ei ole koskaan tappanut yhtäkään ihmistä.

Eikä se ihmisen ihonväristä ole kiinni onko sarjamurhaaja vai ei, mutta kummallista kyllä monikaan ei ole näistä mustista murhaajista kauheasti kuullut? PC?

Mielenkiintoista sarjamurhaajan mielenjuoksusta.
Richard Trenton Chase :
"He earned the nickname The Vampire of Sacramento due to his drinking of his victims’ blood and his cannibalism. He did this as part of a delusion that he needed to prevent Nazis from turning his blood into powder via poison they had planted beneath his soap dish."
Aika hyvän syyn murhilleen mies keksinyt/kuvitellut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kuningas
Seuraa 
Viestejä1246

Kuitenkin kymmenestä eniten tappaneista sarjamurhaajista vain kolme on vaaleita miehiä. Muut ovat etelä-amerikasta tai kaukoidästä, pois lukien Ertzebet Bathory joka oli nainen.

War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

Ei varmaan kannattaisi tehdä sarjamurhista rotuasiaa.
Kyseessähän on aina mielenterveydeltään järkkynyt tekijä.
Uskon vakaasti ettei kukaan tervejärkinen pysty moiseen.

Ennen sisällisotaa vallitsevassa psykologisessa ilmastossa ja sisällissotien jälkeen hirvittävien tosiasioiden valossa opitaan asenteita, jotka monenkin sukupolven jälkeen altistavat murhanhimon kehittymiselle.
Että murhilla olisi yhteys sisällissotaan, saattaa muhia tiedostamatta sitä ja myös tiedostamattomana siirtyä seuraaville sukupolville.
Olen itse kuullut erään ihmisen sanovan, että "Noille saa tehä mitä tahansa, ei poliisit siitä välitä".
Noin sanoi henkilö, jonka seurassa vajaa kaksi vuotta myöhemmin kuoli eräs nuori ihminen.

Haddock
Ei varmaan kannattaisi tehdä sarjamurhista rotuasiaa.
Kyseessähän on aina mielenterveydeltään järkkynyt tekijä.
Uskon vakaasti ettei kukaan tervejärkinen pysty moiseen.Ei kannattaisi tehdä, mutta niin siitä on tehty juuri tuolla "sarjamurhaaja on tavallisesti keski-ikäinen, valkoihoinen jne. mies"

Ihmisten kunnioitus vähentää altiutta kasvattaa lapsistaan sarjamurhaajia ja ihmisten halveksunta lisää tuota alttiutta.

sapetix
Tässäpä vähän realismia sinne rinnakkaisulottuvuuteen.
http://www.ojp.usdoj.gov/bjs/prisons.htm
Jokainen voi nähdä esim. Afrikassa miten käy kun ns.valkoiset lähtevät pois. Seurauksena on taantuminen jossa jokainen saa pelätä henkensä puolesta.Kannattaa muistaa, että todistetusti mustat saavat kovemman tuomion kuin valkoinen samasta rikoksesta. Varsinkin mitä etelämmäksi USA:ssa mennään.
Vaikka mustien ei tarvitse bussien takana enää matkustaa, rasismi elää.

sapetix
Tässäpä vähän realismia sinne rinnakkaisulottuvuuteen.
http://www.ojp.usdoj.gov/bjs/prisons.htm
Jokainen voi nähdä esim. Afrikassa miten käy kun ns.valkoiset lähtevät pois. Seurauksena on taantuminen jossa jokainen saa pelätä henkensä puolesta.

Ehkä siellä tapahtuu jossain suhteessa se mikä tapahtuu lietsottaessa sisällissotaa ulkoapäin.
Ja esim. Irakissa oli sodan ja amerikkalaisten läsnäolosta johtuva sisällissodan vaara olemassa, eivätkä amerikkalaiset voineet noin vain poistua sieltä.

sapetix
Ai rasismi elää maassa ,jossa on musta presidentti?KYLLÄ. Ja jos et tätä USA:sta tiedä, olet varsin vajaatietoinen.

Ja toiseksi. Obaman äiti on 100€ valkoinen, joten hän ei ole täysin musta. Ei ainakaan minun käsitykseni mukaan.
On USA:ssa aikaisemminkin ollut 1/3 musta presidentti. Miksi 1/2 musta olisi musta presidentti?

kuningas
Seuraa 
Viestejä1246
thuga101
sapetix
Ai rasismi elää maassa ,jossa on musta presidentti?KYLLÄ. Ja jos et tätä USA:sta tiedä, olet varsin vajaatietoinen.


War doesn't determine who's right but who's left.

There is no such thing as an atheist in a foxhole.

sapetix
Näytä toteen väittämä,että mustat saavat kovempia tuomioita USA:ssa ?Minulla ei ole mitään syytä näyttää sinulle toteen näitä.
Faktoja kaikki. Tilastollisesti monta kertaa todistettu ja mm. sen takia USA on myös amnesty internationalin listoilla. Teksasissa samasta murhasta musta saa todennäköisemmin kuolemantuomion kuin vastaavasta rikoksesta syytetty valkoinen.
Ja ei, en hae tietoa sinulle netistä. Hae itse jos kiinnostaa. Jos et usko väitettäni, se ei myöskään minua kiinnosta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat